Wkodk

Sådan venner med en professor

Især i den store foredragssal kan befriending en professor virke skræmmende - eller ligefrem umuligt. Men professorer er menneskelige, og med en lille indsats kan du danne en rapport, der kan vare længe efter endt uddannelse.

Steps

Sådan venner med en professor. Sid på forreste række.
Sådan venner med en professor. Sid på forreste række.
 1. 1
  Sid på forreste række. Den vigtigste faktor i befriending en professor skelne dig selv fra de andre 300 mennesker i din klasse. Desuden vil sidde på forreste række hjælpe dig opmærksom og få mere ud af klassen. Lykkes det ikke, i det mindste forsøge at sidde på samme sted, så professoren ved, hvor du er.
 2. 2
  Stil gode spørgsmål. Den centrale strategi for denne Google er at ændre din professorens billede af dig fra "Ingen" til "Valuable". Bede intelligente spørgsmål, korrekt relateret til emnet din professor dækker, ikke kun hjælper ham / hende til at se, hvad mere kan med fordel tilsættes til foredraget, men også hæver dig fra en navnløs ansigt til en person - en person, der hjælper professoren med hans / hendes job.
 3. 3
  Deltag kontortid. Dette er din chance for at tale med professoren en-til-en. Ikke blot vil du være i stand til at stille spørgsmål, der viser, at du har gjort alt det læsning og gav emnet tanke, men du kan lade professoren kender dig: dine interesser, hvorfor du tager klassen, dine specifikke interesser i emne. Desuden kan andre studerende stille spørgsmål, og du kan bede opfølgende spørgsmål, der kan føre til en reel diskussion.
 4. 4
  Sig goddag til din professor, når du ser ham / hende omkring campus.
 5. 5
  Hvis professoren gør annonceringer i timerne omkring forelæsninger om campus eller andre begivenheder, gå til disse begivenheder muligt. Ofte er disse meddelelser foretaget, fordi disse foredrag vil berige din oplevelse af klassen og tilføje til din viden om emnet. Ved at deltage disse foredrag, vil du vise din professor at du er villig til at sætte i ekstra indsats.
 6. 6
  Deltage i klassen regelmæssigt. Hvis du er syg, eller ikke kan gøre det til klassen for en "god grund", sender professoren en kortfattet e-mail undskylde for dit fravær i forvejen. Det minder din professor, at du overveje klassen vigtig.
 7. 7
  Hold på pensum fra den dag du får det, indtil den dag, du ser din endelige karakter for kurset. Det er din kontrakt for, hvordan du vil få din karakter. Masser af vigtige ting er derinde, ligesom procedurerne for ubesvarede opgaver, og hvordan du vil blive klassificeret. Hvis du går til at tale med din professor, og du stiller et spørgsmål, som pensum allerede har besvaret, er professorens opfattelse af dig kommer til at falde. Og hvis du kan sige, over en lønklasse tvist, "Men det siger i pensum -" Du har som regel vundet din sag.
 8. 8
  Hvis der er noget i nyheder relateret til noget, du diskuteres i klassen sende det til professoren. De kan ikke vide om det og finde det virkelig fascinerende.
 9. 9
  Vær opmærksom. Det kan lyde enkelt, men professorer kan fortælle, når folk ikke lytter i klassen eller ikke gør læsningen. Hvis du bruger al din tid i klassen lytter til din iPod eller Instant Messaging dine venner på en håndholdt enhed, kan professoren bare finde dig en håbløs sag ikke værd at bruge ekstra tid med.

Tips

 • Demonstration ekstraordinære evner eller interesse i klassen kan få opmærksomhed nogle instruktører og være stor isbrydere. Små ting, der viser dig bekymrer sig om klasse kan betyde en hel del (til det punkt, det kan gøre en instruktør græde af glæde eller i det mindste give et mål af Glee) til en professor, hvis job er ofte utaknemmelig.
 • Afhængigt af dit niveau, interesser og arten af ​​universitetet, er det værd at spørge, hvis der professor eller en anden i afdelingen ønsker en studerende forsker. Selv store universiteter med mange studerende tager bachelor forskningsassistenter. Det tager en masse tid og er sandsynligvis ulønnet, men du vil lære en masse, sandsynligvis blive kendt i afdelingen, og måske få dit navn indgår i en publikation. Alle disse er ideel, hvis du nogensinde ønsker at deltage i et graduate program!
 • Nogle professorer tror ikke på "befriending" deres elever, men det betyder ikke, de vil ikke betale opmærksomhed til dig. Forvent ikke en prof. at invitere dig til deres hus eller fortælle dig alt om deres liv.
 • Gå til kontor timer tidligt i kvartalet / semester. Dette giver dig en chance for at opbygge et forhold over tid, og konsekvent gå.

Advarsler

 • Efter denne rådgivning kan komme på bekostning af at gøre det vanskeligt at venner andre elever i klassen..
  • Det er alt-men-umuligt at interagere med andre studerende i klassen tid i forreste række. For en stor forelæsning, der ikke har små break-out eller diskussion sektioner, vil det være nødvendigt for dig at sætte ekstra kræfter ind på at få at vide andre studerende. På den anden side kan det være nemmere at komme til at kende andre studerende, der sidder i forreste række og / eller som også være meget opmærksom i klassen, omgiver dig selv med dem, der deler dine mål og interesser i vil forbedre din præstation.
  • Nogle studerende ikke værdsætter og kan endda blive fjendtlig over for andre studerende, der stiller spørgsmål i klassen. Disse studerende kan føle, at spørgsmålene er uvedkommende og afvige fra professorens tilsigtede budskab. Selvom det er umuligt (og unødvendigt) at tækkes alle disse studerende både dem og professoren vil sætte pris på dig at holde spørgsmål on-topic i timerne, spørgsmål, der afviger for meget fra det materiale, der er omfattet er bedst gemt til kontortid.
 • Vær særlig omhyggelig, når du følger dette råd på et universitet i England. Engelsk University kultur er meget anderledes end i Europa og andre steder, og forsøger at blive venner en foredragsholder er endnu mere tilbøjelige til at give dig den negative stigmatisering forbundet med at være en 'lærers pet'.