Wkodk

Hvordan skriver et tilskud forslag

I modsætning til, hvad den fyr i den sjove dragt på late night tv måske sige, sande tilskud er meget svært at finde. Det kan ikke være let at finde den rigtige tilskud, men når du gør det, vil korrekt udfylde ansøgningen om tilskud være din største udfordring. De fleste ansøgninger beder om de samme oplysninger, men de har ofte forskellige formater. Nogle vil have en liste af spørgsmål. Andre vil bede om en "fortælling"-historien om dit projekt. Uanset om det er for en virksomhed eller organisation, skriver et tilskud forslag er en færdighed, som du kan lære. Vi viser dig nogle tips til at hjælpe dig med.

Steps

Hvordan skriver et tilskud forslag. Læs ansøgningen om tilskud omhyggeligt.
Hvordan skriver et tilskud forslag. Læs ansøgningen om tilskud omhyggeligt.

Kom godt i gang

 1. 1
  Læs ansøgningen om tilskud omhyggeligt. Fremhæv alle spørgsmål, du skal besvare og materialer, du er nødt til at inkludere. Understreg centrale ord eller sætninger, du måske ønsker at bruge.
  • Før du begynder at skrive-brainstorm. Hvad er de stærke punkter i din organisation? Dit program? Hvad er dine bedste argumenter og eksempler? Disse ideer giver dig et sted at begynde at skrive.
 2. 2
  Skriv en oversigt. Start med at skrive en et-punkt beskrivelse af din anmodning. Dette vil hjælpe dig starte med det store billede-resten fylder i detaljerne. Du kan være i stand til at bruge dette resumé i forslaget, eller som første afsnit af din fortælling. Den skal indeholde:
  • Hvem du er
  • Hvad dit projekt er
  • Hvor meget du beder om
 3. 3
  Opret en disposition. Den skal beskrive hvert trin i din plan.
  • Udvid hvert punkt som nødvendige for fuldt ud at forklare hver sektion.
  • Brug finansieringskilder RFP eller kriterier, som grundlag. Redegørelsen skal ske, møjsommeligt, rækkefølgen og vilkår foreskrevet af Funder.
 4. 4
  Fastslå, om dit forslag er, hvad Funder egentlig midler. Må ikke antage, at bare fordi der er en betydelig mængde penge til rådighed, at de vil finansiere helst.
  • Sandheden er, at finansieringskilderne er normalt meget specifik i, hvad de leder efter (og undertiden en smule mærkeligt, men det er deres valg), og vil sjældent afvige fra deres kategori.
  • Du kan have den allerbedste lilla widget i verden, men hvis tilskuddet er kun for producenterne af røde widgets, vil du ikke få tilskuddet.

Skriv dit forslag

 1. 1
  Skriv det første udkast. Det behøver ikke at se godt ud, bare få dine ideer ned på papir-du kan polere dem senere.
  • Kig på din brainstorme ideer og starte med de spørgsmål, du har mest svar på. Hvis du går i stå på et spørgsmål, arbejde på en anden en for et stykke tid.
  • Fokus på de dele af dit projekt, at de vil lide bedst bruge deres retningslinjer for spor. For eksempel, hvis de er delvis til miljømæssig ansvarlighed og en del af dit projekt bruger vedvarende ressourcer til energi, gør at skille sig ud.
 2. 2
  Klart lægge ud specifikke mål. Din støtte forslag bør beskrive, hvad pengene skal bruges til, og jo klarere du er at beskrive dine mål, jo mere sandsynligt resultatet af Deres forslag vil være positive.
  • Hvis du siger, for eksempel: "Jeg ønsker, at dette tilskud, så jeg kan hjælpe samfundet", vil du ikke få næsten troværdighed som du ville ved at sige "Dette tilskud vil give os mulighed for at købe to nye computere, og oprette to dele tid betalte stillinger i et område, hvor jobs for gymnasieelever er meget svære at finde. "
 3. 3
  Gør det skinne. Når du er færdig med din udkast, gå gennem den omhyggeligt og polere det op. Sørg for, at ideerne er klare og levering kortfattet. Læs den højt for at se, hvordan det flyder. Du vil sandsynligvis nødt til at skrive en masse, det er okay.
  • Du kan bruge de centrale ord og sætninger, du understregede i ansøgningen. Men du behøver ikke bekymre dig om at få fancy-bare sige, hvad du har at sige, kort og klart.
  • Gennemgå din oprindelige resumé. Sørg for, at det nøjagtigt afspejler det forslag, du har faktisk skrevet, dine ideer kan have ændret sig!
 4. 4
  Gennemgå forslaget og de ​​krav. Før du læser korrektur, læse og genlæse de krav omhyggeligt. Hvert tilskud har regler og procedurer, der skal følges nøjagtigt som skrevet. Sørg for at dit forslag er fulgt alle regler.
  • Hvis den siger, at tilskuddet skal indsendes via online-formularen, ikke engang gider at spørge, om du kan sende den via fax.
  • I modsætning til jobansøgninger, hvor det nogle gange betale sig at være oprindelige tilskud udvalgene har regler på plads for en bestemt grund, og de forventer, at der skal følges til punkt og prikke. Alt andet kan betyde, at din ansøgning vil blive diskvalificeret, før det nogensinde bliver læst.
 5. 5
  Korrekturlæse omhyggeligt. Vis finansieringen udvalget, at man tager forslaget alvorligt ved forsigtigt dit forslag til stavning, skrivning, og grammatiske fejl.
  • Tag dig tid til at have mindst to personer læse korrektur dit forslag, før du sender det-og derefter læse det højt for dig selv at sørge for. Nogle siger at læse noget fra tilbage til forsiden er en god måde at fange fejl, du ellers går glip af, men gøre, hvad du skal til at foretage visse du indsende en fejlfri dokument.
 6. 6
  Gør et reality check. Har mindst to andre personer uden for din organisation læse forslaget, og derefter bede dem spørgsmål om dit koncept. Hvis de ikke kan forklare, hvad du forsøger at gøre, er chancerne for tilskud Udvalget heller ikke. Og de vil ikke finansiere det, de ikke kan forstå.

Tilføj nødvendige støtte dokumentation

 1. 1
  Definer projektets budget. Må ikke gætte om tallene. I stedet tager sig tid til forskning og evaluere de faktiske udgifter, du har fået til at administrere. Må ikke vurdere. Brug reelle tal, ikke svarer herpå i 000.00.
  • I et tilskud forslag vil gætte ikke gøre det. Hvis et tilskud korrekturlæser mistanke om, at din økonomiske arket ikke er nøjagtig, har de ikke hverken tid eller lyst til at gøre forskningen, du bare tabt tilskuddet.
  • Find ud af præcis, hvad slags udstyr, arbejdskraft, og alt andet du vil få brug for, og hvad omkostningerne vil være, så stave det i forslaget. Der er normalt to typer af budgetdokumenter finansieringskilderne kræver:
   • Et budget resumé, der sammenfatter personaleomkostninger efter kategori såsom løn og frynser, købt tjenesteydelser, leverancer, belægningsprocent relaterede udgifter, kommunikation, rejser, udstyr, trykning, kapital, indirekte omkostninger osv. Brug ikke en linje kaldet "andre udgifter", medmindre du fuldt ud forklare det. Typisk vil du allokere resumé på tværs af flere kolonner med oplysninger: samlede projektomkostninger, krævede beløb fra Funder, og de matchende midler, du bidrager. Funders er mere tilbøjelige til at overveje forslag, der viser ansøgeren også har en andel i resultatet.
   • Et budget begrundelse, der giver numerisk detaljer forklarer, hvordan du kom til beløbene i resuméet. Under alle omstændigheder sørge for dine mængder balancere, hvilket betyder, at alt kommer op til de samme numre i hele forslaget.
 2. 2
  Vis, at din deltagelse betyder noget. Letters of support og avisartikler dokumentere din succes og dine partnerskaber med andre organisationer, og gå en lang vej mod oprettelse af din gyldighed.
 3. 3
  Tilføj andre dokumenter efter behov. For eksempel en 501 (c) (3) brev af skatte-fritagelse. En revision eller finansiel rapport, og en liste over bestyrelsen Lav en fil med flere eksemplarer af hver, så du har dem klar, når du skriver et forslag.

Før du sender det

 1. 1
  Tilføj et følgebrev. Dette bør omfatte et resumé af din anmodning.
 2. 2
  Korrekturlæst alting-igen. Du tror måske, det er blevet korrekturlæst inden for en tomme af sit liv, men gør det igen alligevel. Det er ikke usædvanligt for et ord at være stavet forkert og har ingen fange den. Det kan være noget lignende "der i stedet for deres", en "det er", der ikke er "det er," eller et ord, der ofte staves forkert [sic].
 3. 3
  Dobbelttjekke alt. Sørg for at du besvaret alle spørgsmål og sender alle de nødvendige materialer.
 4. 4
  Lav en kopi til dine filer.
 5. 5
  Sørg for at du maile eller aflevere det i tide til at overholde fristen.

Opfølgning

 1. 1
  Giv det lidt tid. Om en uge efter mailing, ring for at sikre det ankommet og er færdig (det er også en mulighed for at tale lidt med tilskuddet maker).
 2. 2
  Hold grantor underrettet. I løbet af undersøgelsesperioden, hvis du har en stor succes sender et brev og lade dem vide. Hvis du får en artikel i avisen eller online, sende dem en kopi eller URL'en.
 3. 3
  Vær tålmodig. Gennemgangen proces kan tage lang tid.
 4. 4
  Held og lykke!

Tips

 • Giv dig selv tid nok. Smid ikke forslaget sammen for at overholde fristen, fordi det viser. Et godt forslag pakke tager tid at samle og forske ordentligt. Hvis du virkelig vil have pengene, derefter tilbringe tid til at sætte det sammen korrekt, uden genveje.