Wkodk

Sådan ikke være nervøs, når man taler til fremmede på telefonen

Taler til en fremmed på telefonen kan være skræmmende. Uanset om du glemmer, hvad du havde brug for at sige, snuble over dine ord, stammen, eller bare føler at du ikke kan foretage opkaldet på alle, der er nogle enkle trin, du kan tage for at gøre telefonsamtaler med fremmede en leg.

Steps

Sådan ikke være nervøs, når man taler til fremmede på telefonen. Identificer hvorfor du foretager opkaldet.
Sådan ikke være nervøs, når man taler til fremmede på telefonen. Identificer hvorfor du foretager opkaldet.
 1. 1
  Identificer hvorfor du foretager opkaldet. Hvis du er klar over, hvorfor du nødt til at gøre denne indkaldelse, vil det være lettere at fokusere på formålet i stedet for på det faktum, at det er en fremmed på den anden ende.
 2. 2
  Nedskriv dine vigtigste spørgsmål og eventuelle oplysninger, du tror, ​​de får brug for. For eksempel, hvis du ringer om et job er opført i avisen nedskrive dine spørgsmål ("Er jobbet stadig er til rådighed?" "Hvor kan jeg søge?" "Skal jeg sende mit CV?"), Samt oplysninger kan de bede om såsom dit fulde navn, adresse, telefonnummer og nuværende arbejdsgiver information.
 3. 3
  Har en pen og blyant handy at skriv noter, så du behøver ikke at spørge nogen til at vente, mens du finder dem.
 4. 4
  Eliminer distraktioner. Sluk for fjernsynet, stereoanlæg eller computer. Prøv at finde et sted, hvor en person er ikke sandsynligt, at afbryde dig. Spørg børnene til at se TV i et andet rum, eller lege udenfor.
 5. 5
  Mentalt forberede (eller skriv noter, hvis du kan lide) for forskellige mulige svar.
  • Den person, du ønsker at nå måtte besvare.
  • Nogen ellers kan svare for dem.
  • En telefonsvarer eller voice mail system kan samle op.
 6. 6
  Drik en lille mængde vand, før du ringer. Nervøsitet kan gøre din mund føles tør, og det kan gøre det sværere at snakke.
 7. 7
  Ryd din hals og få din stemme påbegyndt før du ringer, især hvis du har arbejdet stille i en tid, der fører op til opkaldet.
 8. 8
  Hvis det er muligt, skal du placere et opkald, når du ikke travlt med at gøre noget andet. Må ikke vente for evigt, selv om.
 9. 9
  Husk, at personen i den anden ende af linjen kan være lige så nervøs som du er. Du er en fremmed for dem. Men odds er, de er en dejlig person, og er der for at hjælpe dig.
 10. 10
  Foretag denne opfordring! Jo før du starter, jo hurtigere vil du være i stand til at se tilbage på en vellykket opkald. Det var ikke så hårdt, var det?

Tips

 • Øvelse gør mester! Start med korte, enkle opkald som at bede for de timer en butik er åben. Derefter gå videre til krav om retninger, spørgsmål om et produkt i en reklame, eller gør en middag reservation. Pretty snart selv komplekse opkald som flyreservationer eller spørgsmål om et hjælpeprogram regningen vil være nemmere end du kunne have forestillet sig.
 • Hvis du vil, kan du nævne for folk, at e-mail er den bedste måde at nå dig, men husk på, at nogle mennesker er bare så ubehageligt at skrive, som du taler.
 • Hvis du laver en fejl eller endda et uheld bliver afbrudt, skal du ikke gå i panik. Bare tilslut, siger "Undskyld" eller "Undskyld", og starte forfra.
 • Hvis du ikke høre noget personen sagde, tøv ikke med at bede ham / hende om at gentage eller endda at stave vigtige detaljer såsom navne og adresser. Hvis det er støjende og du har problemer med hørelse, så sige. De fleste mennesker vil være glade for at tale højere eller langsommere, hvis du spørger.
 • Erkend, at telefonsamtaler er en ekstremt rutinemæssig begivenhed i de fleste menneskers liv. De fleste mennesker tænker ikke to gange om dem. Da ingen ser, der nøje kan du slappe af.
 • Hvis nogen ringer til dig på et ubelejligt tidspunkt, aftale en tid til at kalde dem tilbage.
 • Du kan skære ned på telefon tag ved at gøre en særlig aftale. Sig: "Må jeg ringe tilbage kl 2:30 tirsdag?" og følg derefter igennem.
 • Lære grundlæggende telefon etikette (se relaterede links). Grundlæggende gode manerer vil glatte forbindelser med nogen, du ringer, samt de rutinemæssige høfligheder vil give dig noget at falde tilbage på, hvis du føler at du er på et tab for ord.
 • Få en telefon sporstof.

Advarsler

 • Må ikke fornærme stranger.He / hun kunne være en person, du mindst venter.
 • Bruge vaskerum forsynet forvejen; badeværelse lyde kan ikke være velkommen til den person, du taler med.