Wkodk

Hvordan skal man behandle med en irriterende chef

Jeg kender denne ene afdeling, der holdes mister talentfulde mennesker, den ene efter den anden. Det var ikke noget mysterium rigtig. Lederen var en komplet idiot. ~ AA


Undertiden nyudnævnte ledere kommer ind i en virksomhed, hospital eller anden organisation tænker, at de er de udvalgte. Så er der ledere, der har været irriterende for, så længe du kan huske. Irriterende ledere har en tendens til at smide deres autoritet omkring arbejdspladsen hensynsløst. Forbruges af magt, de mister synet af virkeligheden, vender livet for co arbejdstagere til et levende helvede. Hvis du tillader eller imødekomme denne form for indflydelse på arbejdspladsen, vil dit liv på arbejdet bliver elendige, før eller senere.

Her er nogle forslag måder at overvinde den overvældende effekt af at have alt for ambitiøse og irriterende chefer i dit arbejdsliv.

Steps

Hvordan skal man behandle med en irriterende chef. Prøv at lokalisere, hvorfor du finder din chef eller manager til at være irriterende.
Hvordan skal man behandle med en irriterende chef. Prøv at lokalisere, hvorfor du finder din chef eller manager til at være irriterende.
 1. 1
  Prøv at lokalisere, hvorfor du finder din chef eller manager til at være irriterende. Der er en række årsager mulige, men som ikke falder i den fælde at finde din chef irriterende, bare fordi han eller hun beder dig om at gøre dit job til et forventet standard, når du ikke kan blive generet! De virkelige elementer af en irriterende boss omfatter følelser på din side, at arbejdspladsen er blevet uudholdelig, forstyrret, unenjoyable, og måske endda skræmmende på grund af de handlinger din chef, kombineret med den virkelighed, at din chef har visse uønskede egenskaber eller svar, når interagere med personalet. Tegn på en leder, der er virkelig irriterende kunne omfatte:
  • En leder, der ikke er støttende personale og arbejder for at underminere personale, eller som endda stjæler æren for arbejde afsluttet godt af andre.
  • En leder, der er løgnagtig og enten ligger omkring udførelsen af ​​arbejderne, eller undlader at rose eller påpege, når arbejdet er gjort godt.
  • En leder, der truer overdrevne eller upassende udfald for arbejde ikke afsluttet til tiden, eller på en bestemt måde.
  • En leder, der ikke tager ansvar for fejl, men brug arbejdere som syndebukke og bebrejder personalet, når tingene går galt.
  • En leder, der praktiserer favorisering på arbejdspladsen, indstilling nogle arbejdere over andre for tilsyneladende uden grund.
  • En leder, der offentligt ydmyger, nedlader, nedgør, verbalt angreb, eller navnet opkald personale.
  • En leder, der ikke har fået den mindste interesse i dit personlige liv, og går så langt som til ikke støtte dig, når du har familiemedlemmer kriser eller andre personlige problemer, der har brug deltage til under arbejdet.
  • En leder, der fungerer hele tiden, tro deres egne evner langt over alle andres, og forventer alle at fastgøres til opmærksomhed, eller andet.
 2. 2
  Genkend handlinger en irriterende manager. Samt at bestemme hvordan lederen opfører mod personale generelt, og vide, hvordan det efterlader dig følelsen, kan det være nyttigt at identificere bestemte uacceptable handlinger, irriterende chefer begår på en regelmæssig basis. De kan omfatte sådanne handlinger som:
  • Fornærmende medarbejdere i en meget personlig måde, ofte offentligt
  • Invaderer dit personlige rum uden at spørge
  • Truer dig verbalt eller non-verbalt
  • Sende e-mail flammer
  • du uciviliseret under møder
  • Giver dig beskidte udseende
  • Fungere som om du er usynlige, når det passer dem
  • Tilbageholdelse ros, selvom du tydeligt fortjener nogle
  • Anden gætte hele tiden, eller kræver perfektion
  • Realiseringen sarkastiske vittigheder eller drille dig som et middel til at levere en grim besked
  • Minde dig foran alle, hvor du står i hierarkiet
  • Berøring dig, når det er klart, at du ikke ønsker dette
  • Gør to-faced angreb - du forstå en ting fra din chef, blot for at erfare senere, at din chef sagde noget helt modsat til en anden
  • Stjæle kunder eller konti fra andre arbejdstagere
  • Bad munden virksomhedens kultur
  • Nægter at hjælpe eller forklare noget adspurgt (men vil benægte dette, hvis presset af andre, og insistere det var dig, der ikke bede om hjælp), osv.!
 3. 3
  Hold angrebene på du adskille fra. Forstå, at selvom det kan føles anderledes, denne adfærd er i det hele, ikke et personligt angreb mod dig som arbejdstager eller som en person. Oftest disse ledere forsøger at bevise et punkt til højere niveau ledelse ved at blive "set" at gøre det rigtige, ved at dirigere deres energier opad og ikke virkelig omsorgsfulde for personale. En sådan boss kan komme rundt på kontoret, afdeling osv., på udkig efter fejl at diskvalificere eller at miskreditere en anden, hvem de anser en potentiel trussel. Det er vigtigt, at du ikke tager dette personligt, men se det for hvad det egentlig er - din chefs mindreværdskompleks forsøger at maskerade som falsk tillid ved hjælp af personale som et værktøj til at dække op hans eller hendes egne utilstrækkeligheder. Når du forsøger at se det på denne måde, du gør, hvad der er kendt som "reframing", for at mindske skaderne på situationen gør ved dig.
  • Robert Sutton forklarer, at det trick er ikke at forvente, at din irriterende chef til at ændre (det er meget usandsynlig), men forventer det værste fra din chef, mens forventer, at du vil forblive fint, når prøvelser er overstået. Sænk dine forventninger til din chef og fokusere på hvad der er godt om dit job.
 4. 4
  Være en model medarbejder. Gør dig bekendt med arbejde protokoller og forstå principperne bag hvad du gør. Med andre ord, være parat til at tilbyde en plausibel forklaring, hvis spørgsmålstegn ved din leder. Dette vil også give en passende undskyldning for at holde ham eller hende væk fra raslende dig videre.
  • Være et hundrede procent på tværs af din jobbeskrivelse og være i stand til at reagere på, hvordan hvad du gør passer inden for disse parametre. Det lyder måske fjollet, men der er masser af medarbejdere, der ikke forstår fuldt ud, hvad deres rolle er, og kan blive et mål for en mobning leder som følge heraf. Hvis du forlænge dig over din jobbeskrivelse, være parat med virkelig gode grunde til, hvorfor du gjorde det, hvordan det har ikke blandet sig med dine sædvanlige opgaver, og hvordan det gavner din chef.
  • Tjen respekt ved i dit arbejde. Være organiseret og styre din tid effektivt.
  • Må ikke skabe muligheder for din irriterende manager til at kalde dig ud for at bryde virksomhedens politik eller regler. Nøje at bryde og frokost gange, undgå forlader før dine timer er gået, og vær på vagt et par minutter tidligere snarere end at være et par minutter for sent. Mød dine deadlines, eller holde folk ordentligt informeret, hvor fristerne blæser ud. Må ikke give en irriterende boss nogen grund til at finde fejl med dit arbejde eller med dig som en arbejdstager.
 5. 5
  Demonstrer din ekspertise uden arrogance. På en subtil måde, overgå en irriterende chef med din åbenlyse viden. Til formål at fremhæve din ekspertise og afskrække en irriterende chef fra puffede dig yderligere. Hvis din ekspertise er krystalklart og meget, vil en irriterende chef normalt bakke ud, vel vidende at forfølge en smålig problem med du kan gøre dem synes dumme, hvis de ikke er i stand til at holde op med dine point. Må ikke være arrogant, men vise faglig etikette og tillid, når de foretager dine point.
  • Seek små gevinster i stedet for at lede efter knock-out punch. Mens større problem din irriterende chef ikke kommer til at gå væk, kan en række små gevinster øge din, opbygge en mere solid arbejdsplads positionering for dig, og opfordre andre til at gøre det samme som dig, hvilket i sidste ende kan underminere din chefs tilgang og vriste tilbage mere kontrol for dig og dine kolleger.
 6. 6
  Oprethold et professionelt afstand og begrænse din kontakt med din irriterende manager. At blive alt for bekendt med ledere, der udviser dårlig lederevner er en perfekt opskrift på katastrofe, der kan endda afsmag dig ned sporet.
  • Hold en forholdsvis sikker arbejdsafstand ved at undgå personlige samtaler, at holde sig væk, eller afsløre oplysninger, som kan blive brugt imod dig i fremtiden.
  • Undgå møder med din irriterende chef, hvor det er muligt, eller holde dem kort (se efter et værelse uden stole).
  • En rimelig mængde af mystik er fantastisk til at holde dig under radaren, og gør for interessant kontemplation på den del af din manager.
  • Må ikke give efter for at blive en af ​​boss '"favoritter". Ikke alene kan denne såkaldte begunstiget position ændre på en simpel indfald, men ikke at være i denne position betyder også, at når topledelsen får færten af, hvor dårligt denne manager gør, vil du ikke blive tjæret med at have været i overensstemmelse med denne lederens adfærd eller favorisering.
 7. 7
  Hold alle uundgåelig konfrontation. Hold dig til kendsgerningerne, holde sig til, hvad du kender, og ikke lange ud og kritisere chefen.
  • Lære at tænke på dine fødder. Mange irriterende ledere har dårlige samarbejdsevner, hvorfor vi finder dem irriterende. Disse typer er bundet til at kaste spørgsmål på dig, på det mest upassende øjeblikke, fange dig off-guard, eller når de ved, du vil vakle og stutter. Dette afspejler en magtkamp, ​​en person, der er usikker. Altid huske dette på bagsiden af ​​dit sind, da dette vil hjælpe dig til at klare effektivt at kende den sande årsag bag den aggressive adfærd.
  • Undskylde dig høfligt, når en konfrontation bliver uudholdelig. Hvis du er ved at miste kontrollen i løbet af en konfronterende interaktion eller du oplever problemer forklare dig selv og blive forstået, gøre en undskyldning og gå væk. Gå på toilettet, have en cigaret, kaste M & Ms rundt i carpark, etc., men ikke bo i den situation og få dig slæbt i yderligere.
 8. 8
  Lær at slappe af i tilstedeværelse af din irriterende manager. Bliver eller intimideret, vil kun gøre dig en lettere mål på arbejdet og oftest vil du ende med at blive deres mentale boksebold. Staying rolig er en form for kontrol over situationen i sig selv, og en meget effektiv én forudsat at du kan vedligeholde det.
  • Ikke opfatter dig selv som en. Må ikke reagere i naturalier, i stedet se dig selv som resterende roligt, løsrive sig følelsesmæssigt fra den irriterende manager, og ikke forsøge at kontrollere, hvad der er ude af din kontrol. Fokuser i stedet på, hvad du kan styre og på at hjælpe andre, der betyder at klare også.
  • Erkend, at opholder sig roligt kan hidse en person ude af stand til at kontrollere deres egne vrede følelser. Lad ikke deres mangel på selvkontrol unnerve dig - bare observere det for hvad det er.
  • Find allierede. Find dem, du kan stole på og dele strategier for coping.
  • Prøv daglige bekræftelser eller meditation til at hjælpe dig til at forblive rolig.
  • Tag dybe indåndinger og tælle til 10, før besvarelse af en bomning eller andet irriterende angreb fra din chef. Tænk på de kokke på Hells Kitchen, der reagerer "Yes Chef!" og intet mere! (Du finder ud af senere, hvad de er virkelig føler og tænker!)
 9. 9
  Må ikke blive offer for arbejdspladsen sladder og skænderier om nogen. Nogle gange en irriterende manager vil forsøge at afpresse negative rapporter om dig fra andre. Mens skuffende, hvis folk ved, at du sladre om dem, vil de give en negativ rapport om dig, når en chef går bag din ryg. Dette resulterer i filtreret information, der bliver mere forvrænget, da det overfører fra person til person, og dette skaber det forkerte indtryk, potentielt beskadige din faglige omdømme i processen. Undgå at blive ofre for denne form for destruktiv adfærd ved ikke at underminere dine kollegaer.
 10. 10
  Find bufferzoner. Har rum, hvor du (og dine kolleger), kan gå og har tid ud efter at være omkring din irriterende manager. Afreagere og støtte hinanden.
  • Bare vær forsigtig, at dette er en sikkerhedszone, og at der ikke er mulighed for din irriterende chef vandre i. Hvis det er tilfældet, ser længere væk, såsom en café, en nabo park, etc. For eksempel kan gemme væk i sygeplejerske lounge væk fra læger eller techies i et fælles rum, hvor cheferne aldrig kendt til at gå.
  • Balancer råd om ikke sladrer med konstruktive drøftelser om din boss 'dårlige opførsel. Det er muligt at tale om de faktiske forhold snarere end selvglad en person med. Få blandingen nøjagtige og du vil blive støttet af dine kolleger.
 11. 11
  Find andre egnede beskæftigelse, hvis arbejdsmiljøet bliver uudholdelig. Et andet passende alternativ ville være at kigge efter andre positioner på samme arbejdsplads, hvis der er nogen tilgængelige, såsom en lateral flytte ind i en anden afdeling. Når du gør flytte dog være velunderrettet om din chef og dine følelser for denne person, folk er ikke imponeret af en potentiel ny medarbejder munden ud mod en tidligere chef.

Tips

 • Under ingen omstændigheder bør du sætte ord på din irritation i ubehagelige eller usande måder. Dette vil gøre tingene værre, hvis din chef får at vide om det.
 • Tro på dine egne evner. Må ikke tvivle på din egen selvtillid.
 • Overholde deadlines og bevise dine evner som en værdsat medlem af arbejdsgruppen personale.
 • Være gennemsigtige. Andre vil også vide, at du ikke har nogen skjulte dagsordener.
 • Handler som du ved, hvad der foregår, selvom du ikke gør det. Dette vil give dig tid til at fange op på materiale, som du har brug for at beherske eller sætte dig.
 • Kommunikerer åbent at rense luften. Undgå hemmeligholdelse, da dette kun vil skabe mistro og mere tvivl.
 • Når jeg forsøger at fastslå, hvorfor du finder lederen irriterende, være åbne for muligheden for, at de simpelthen kan minde om nogen, at du ikke kan lide.
 • Søg hjælp, hvis du har brug for det. Der er forskellige muligheder fra menneskelige ressourcer, at arbejde rådgivning til fagforeninger. Gå og bede om råd fra hvem du føler dig mest komfortable taler med.

Advarsler

 • Hvis du slå dig sammen med andre, så ulykkelig som du om din utiltalende chef, være virkelig forsigtig du ikke alle falder ind i personforfølgelse fælde blot brokker om din chef og gøre noget. Dette kan forlade dig følelsen endnu mere magtesløse og hjælpeløse som nu er du en gruppe af mennesker til at føle som om der ikke er noget, der kan gøres!

Ting du behøver

 • Støttende kollega netværk
 • Jobbeskrivelse
 • Personale retreats