Wkodk

Hvordan til at spinde dårlige nyheder

"Jeg spekulerer på, hvad slags spin, de kan sætte på det!"

Enhver News Broadcast

Du hører om det hele tiden i medierne, for det meste i forbindelse med nyheder, der kommer ud af en vis politisk mødested. De taler om, hvordan nogen kan præsentere negative oplysninger på en måde, der gør det til at lyde som om det er en god ting. Det er egentlig ikke, det er ikke "misinformation", men det er ikke en straight-forward præsentation enten. På mange måder er det essensen af. Den samme teknik bruges ofte af virksomheder til at præsentere mindre end gunstige finansielle nyheder.
Meget ofte er det ikke muligt at vide, hvornår dette sker, fordi folk gør det er meget, meget god til det. Hvis det ikke er gjort ordentligt, men det er indlysende og gennemsigtigt, og intet godt kommer der ud af det. Her er nogle skridt, som vil hjælpe dig med at få en idé om, hvordan du bruger denne teknik bør du finde dig selv i en position, der kræver det.

Steps

Hvordan til at spinde dårlige nyheder. Forskning.
Hvordan til at spinde dårlige nyheder. Forskning.
 1. 1
  Forskning begivenheden: Du skal vide, at den sidste detalje, hvad der skete. Hvis du ikke har denne viden, vil du gøre bedre for at tilsløre tilfælde, indtil du kender. Bemærk datoer og tidspunkter, ting, der førte op til begivenheden, involverede folk og mest markant, de umiddelbare resultater.
 2. 2
  Opret en: Dette er ikke kun til fortiden, men for fremtiden også. Brug din forskning for at opbygge dette, så projekt så mange konsekvenser, som du kan ind i fremtiden. Hvis for eksempel, en detail selskab havde en meget dårlig fjerde kvartal, bliver du nødt til at lukke butikker, afskedige folk, låne penge? Identificer alle de dårlige ting, der er tilbøjelige til at komme på dette.
 3. 3
  Opret alternative event beskrivelser: Dette er, hvor du vil bygge "spin" for offentligheden. Du kan ikke gøre noget ved ting, der skete - de er sket - men du kan præsentere dem forskelligt.
  • Folk ikke købe fra billigere konkurrenter, de forsinkede premium købsbeslutninger.
  • Du havde ikke ineffektive marketing, du forsinket præmie reklame at falde sammen med den forsinkede køber.
  • Du er ikke kommer til at lukke butikker, du er repositionering for markedet erhvervelsen.
  • Du er ikke afskedige salgsmedarbejdere, du opløftende forbrugerens oplevelse gennem ekstra uafhængighed.
 4. 4
  Roleplay og forbedre: For at gøre dette ordentligt, det tager en gruppe af mennesker dedikeret til resultatet. Du får brug for flere "djævelens advokat" typer til at lytte til præsentationen, og skær den i stykker. Du vil gerne vide alle mulige argument i forvejen. Brug små fokusgrupper og gøre præsentationen, så tweak det, så gør det igen. Hver gang tilbageslag er reduceret, har du lavet en effektiv forbedring. Til sidst (efter 4 eller 5 sessioner), bør du komme til et stabilt punkt.
 5. 5
  Forbered din målgruppe: Du kommer ikke bare hoppe ind og gør din præsentation. Du vil have publikum til at være modtagelige for dine oplysninger. Begynde at lække oplysninger, der er gunstigt for din position og negativ til en eventuel alternativ placering. Du vil hverken be-eller afkræfte disse oplysninger, men du vil advare folk, at alle oplysninger om din corporation vil komme fra officielle kilder, alene.
 6. 6
  Pause: Slip ikke dine oplysninger umiddelbart efter lækager. Lad publikum har tid til at absorbere og bearbejde de oplysninger, - de har brug for tid til at nå ligevægt.
 7. 7
  Gå offentligheden: Slip dine oplysninger. Offentligt og højlydt. En overraskelse pressekonference (der var rygter om at være i værker) er en effektiv og tid-testet metoden. Uanset om du har en Q & A-session efter virkelig vil afhænge af, hvor god din spin er, og i vid udstrækning, hvor forberedt du er. Det er også et spørgsmål om personlig smag.
 8. 8
  Se trin 1: Spin kun varer lige så længe. Til sidst, i fremtiden fanger op til din timeline, og du bliver nødt til at lave nye annonceringer. Begynde at planlægge for, hvordan du vil gøre det, nu. Dette er virkelig en endeløs cyklus, og der er stærke jobsikkerhed for nogen, der er god til det.

Tips

 • Troværdighed er kritisk. Dit publikum skal tro dig uden nogen spørgsmål. Du appellerer hovedsageligt til deres følelser.
 • En positiv holdning er et must. Du absolut ikke kan tillade dig selv at udstille selv den mindste smule ubeslutsomhed. Hvis du ikke tror på det, vil de ikke.
 • Har mangfoldighed i jeres fokusgrupper. Du ønsker medlemmerne til at være så varieret som muligt, så de vil have forskellige syn på din præsentation.

Advarsler

 • Må ikke falde for din egen spin. Det lyder godt, fornuftigt... men alvorligt, du ved bedre. Du byggede twist - lad det ikke stige dig til hovedet.
 • Dette kan have en alvorlig bagslag, hvis der er huller i din præsentation. Vær så kritisk som muligt.
 • Vær sikker på om de loyaliteter for de mennesker, der hjælper dig. Vælg dine fokusgrupper omhyggeligt.