Wkodk

Hvordan man starter en online-forretning

Er du træt af ræset, og ønsker at være ansvarlig for din egen skæbne, men ikke har kapital til at købe en franchise, eller åbne en butiksfacade? Overveje at starte en virksomhed online, i stedet! Uanset om du er en håndværker med en linje af smykker, en forfatter med den gave af gab eller godt med affiliate marketing, der starter en online-forretning kan få dig på vej ned ad vejen til økonomisk uafhængighed. Vi giver dig et par pointers og potentielle forretningsmuligheder retninger til at hjælpe dig på vej.

Steps

Hvordan man starter en online-forretning. Opret et domænenavn.
Hvordan man starter en online-forretning. Opret et domænenavn.

Steps for alle

 1. 1
  Opret et domænenavn. Enten før eller i løbet af processen med at oprette din online-forretning, vil du brug for et domænenavn. Fordi de fleste af de "gode" allerede er taget, vil du sandsynligvis nødt til at være kreative i at give din online tilstedeværelse en fangst navn. For eksempel, "mywebsite" er længst væk fra bordet. Men du kan tilføje til den grundlæggende hjemmeside navn med tankestreger, entydige identifikatorer, eller endda opkald til handling:
  • My-Hinsides-Awesome-hjemmeside eller My-CoolJewels-websted, kan være til rådighed. Tilsvarende kunne BuyMyBanglesToday.com være en anden retning: det ikke kun har et unikt navn, når give det ud, sætter du dem i ramme i sindet til at købe.
  • Bemærk at de fleste web-hosting sites har en metode til at sikre domænenavne. Huske på, at uanset om du sikre et domænenavn fra din vært eller fra en traditionel domæneregistrator såsom Network Solutions resultaterne er identiske-den primære forskel er prisen, så shoppe og sammenligne før undertegnelsen på den stiplede linje.
  • for mere information om, hvordan du opretter og registrere et domænenavn.
 2. 2
  Hold det søgeord-rige. En af de ting, der vil gøre din virksomhed succes er, hvis folk kan finde dig. De fleste mennesker vil trække op Google eller Bing, og foretage en søgning som "blikkenslager, Portland" eller "Grafisk designer, industrielt design." Uanset hvad det er du specialiserer sig i, være sikker på at kopien på dit websted afspejler, at så ofte og så varieret som muligt.
 3. 3
  Være social. Uanset hvad din virksomhed, uanset din spillested, holde dit navn i luften er nøglen til internet succes. Har en virksomhed konto på Facebook, Twitter og LinkedIn. Hvis din virksomhed er grafisk orienteret, har konti på Flickr og Tumblr så godt. Når der er nyheder af nogen art-en ny kontrakt, en ny side, en ny post, et nyt foto-cross-sende den til alle dine sociale medier websteder. Sørg også for disse websteder link tilbage til dit websted, og at dit websted har links til dem alle.

Metode én: retail-sælger dine varer

 1. 1
  Definer din unikke produkt. Hvad handler det om dit produkt, som adskiller den fra, hvad alle andre skaber, og hvorfor skulle nogen gerne jeres stedet af konkurrencerne?
  • Lad os sige, du laver smykker-men det gør et par millioner andre mennesker. Hvad gør din anderledes? Har du fokusere på fint bearbejdede guld halskæder med perler, eller måske dit fokus er på fundne objekter sat sammen på nye og interessante måder?
 2. 2
  Udvikl din stil. Elegant eller funky, klassisk eller hipster, skal dit website afspejle, hvad du sælger.
  • For eksempel, hvis du laver traditionelt stylet diamant smykker ville have en hjemmeside, der ligner revet pap med edgy skrifttyper og billeder tapede til pap tendens til at køre væk dine potentielle kunder, som ville sælge fundne objekt armringe lavet med rustne barberblade og gamle flaske caps og præsentere dem på en satin baggrund og guld script skrifttype.
  • Du behøver ikke at designe hjemmesiden selv-der er professionelle designere, der er mere end op til opgaven, plus ecommerce websteder vil tilbyde snesevis af passende skabeloner til dig. Hvis du på forhånd ved, hvad du vil, kan du gøre at vælge en designer eller en skabelon, der meget lettere.
 3. 3
  Oprette en e-handels hjemmeside. At sælge dine produkter effektivt og styre processen fra prisfastsættelse til rapportering, et websted, der har specialiseret sig i E-handel er afgørende. Sites som Shopify og Volusion tilbyde konkurrencedygtige pakker, med gratis skabeloner, brugerdefinerede pakkerejser, kreditkort forarbejdning, og meget mere.
  • Hvis du ikke allerede har et domænenavn til din virksomhed, vil du være i stand til at gøre dette her.
 4. 4
  Brug en ecommerce web service såsom Etsy. Svarende til Shopify og Volusion, ecommerce web-tjenester gør det nemt at sælge dine produkter på internettet, uden en masse overhead. Der er ingen brugerdefinerede grænseflader eller skabeloner til at arbejde med, skal du blot oprette en online butik inden for rammerne af den service

Metode to: at sælge dine tjenester

 1. 1
  Oprette en online portefølje. Uanset om du er en programmør, der har specialiseret sig i Javascript, en grafisk designer, der arbejder på provision, en blikkenslager, der er på vagt 24/7, eller en tekstforfatter, der vil skrive om noget overhovedet, at have en eksemplarisk hjemmeside, hvor potentielle kunder kan evaluere dit arbejde er afgørende for din online-forretning succes.
  • Til oprettelse af en internet tilstedeværelse, kan tjenester såsom Weebly få dig i gang med skabeloner, multimedier og drag-and-drop website skabelse.
 2. 2
  Udfylde dit websted. Fokuser på dine vigtigste områder af ekspertise, og vise dem professionelt. Meget ligesom du ville gøre, når der har potentielle arbejdsgivere kontakt referencer, lægge dine bedste mund frem for potentielle kunder. Omfatte beskrivelser, hvor det er relevant eller nødvendigt.
 3. 3
  Anvend ikke jargon. Hvis du tilbyder teknisk ekspertise, indeholder beskrivelser, der appellerer til din klient base, ikke dine kammerater. For eksempel, hvis du viser, at du kan kode med PHP og AJAX siger ikke "i dette tilfælde, hvis input felt er tomt (str.length == 0), funktionen rydder indholdet af txtHint pladsholder og afslutter funktion ". Den person, der har brug for dig til at arbejde på deres site vil bare ridse deres hoved og sige "huh?" Sig i stedet: "Begynd at indtaste tekst i dette felt, og det vil auto-complete".
 4. 4
  Tilbyd betalingsmuligheder. Servicevirksomheder i fortiden havde generelt stole på kontanter eller check-oprette en hel kreditkort system var en utaknemmelig, bekostelig opgave i bedste fald. Ved hjælp af en tjeneste som PayPal gør det muligt at acceptere stort set enhver form for kredit-eller betalingskort for dine tjenester og omfatter konfliktløsning hvis behovet skulle opstå (og det vil opstå).

Metode tre: sælge reklamer

 1. 1
  Bliv affiliate marketing. Der er mange virksomheder, og webmastere, der bruger affiliate programmer til at øge deres online salg, og de fleste af disse affiliate programmer er gratis at deltage. Når du tilmelder dig et affilieret program, vil en affiliate link med et unikt affiliate id tildeles dig. Affiliate link bruges til at markedsføre produkter af din købmand. Når en besøgende køber en vare via dit affiliate link, du tjener affiliate provision.
  • For eksempel, hvis du er en affiliate marketing for Musiker ven, en online musikinstrument forhandler kan du reklamere for deres produkter på dit websted. Hvis en person besøger dit websted, og klikker på det link, der fører dem til musikerens Friend hjemmeside, og de køber et instrument inden for et bestemt tidsrum (24 timer eller mere, typisk), får du en provision af salget.
 2. 2
  Tilføj Google Adsense reklamer på din blog eller hjemmeside. Googles AdSense er en fordeling af indtægterne mulighed for små, mellemstore og store hjemmesider, der placerer annoncer for varer og tjenesteydelser, der er relevante for indholdet på dit websted, der er målrettet til de mennesker, der hyppige dine sider. Til gengæld får du udbetalt et mindre beløb, når annoncen vises enten på din side, eller klikket på.

Metode fire: ebay

 1. 1
  Sælg på ebay. Hver dag er millioner af dollars handles på eBay. Det er præcis som at sælge i enhver anden markedsplads, bortset fra at de sædvanlige adgangsbarrierer (såsom omkostninger, beskæftigelse osv.) er så godt som ikke-eksisterende, og i stedet for kun et par tusinde potentielle købere, har du adgang i hele verden til 181 millioner potentielle købere! Søg ud lave priser på varer, der normalt kan sælge for mere, men er lige ved at blive solgt på det forkerte tidspunkt, og videresælge elementet til en højere pris.
 2. 2
  Start små og bygge. Som enhver spekulativt marked, vil du have succeser, og du vil have fiaskoer. Forsøge at undgå fristelsen til at hoppe i med begge fødder, indtil du får en fornemmelse for, hvordan eBay værker. Købere er meget sofistikeret, så ikke antage, at du har en aftale syet indtil auktionen lukker. Der er en masse mennesker ser på den samme vare, du er, og venter indtil sidste øjeblik at kaste sig på produktet.
  • Det kan være frustrerende i starten, men efterhånden som du bliver mere erfaren og kyndige selv, du finder dig selv at gøre det samme.
 3. 3
  Gennemsøge din egen by efter tilbud. Du kan finde fantastiske ting på garage salg boghandlere, goodwill, samt Frelsens Hær. Ting, der med lidt kærlighed, eller lidt spyt og polish, vil se godt ud og sælge til en højere pris, end du har betalt. Lejlighedsvis, vil du komme på tværs at sjældne ting du ved, er af langt større værdi end det er at blive solgt for.
  • Husk, det handler ikke om dollarens værdi så meget som om det procentvise, kombineret med omfanget af salget.

Diverse

 1. 1
  Find en mentor, den person, der har en god succesrate system til at følge!
 2. 2
  Find en direkte salgsmodel. Det er den hurtigste måde at break-even.

Tips

 • Find en virksomhed, der er blevet bevist succes.
 • Sætte en online-forretning kan være let eller svært, afhængig af om du gjorde din forskning godt og lagt ned hele fundamentet før du begyndte. Du kan tjene penge ud af en online-forretning, hvis du udfører de nødvendige skridt og gå ikke glip af nogle af de væsentlige, der er nødvendige for en online-forretning til at lykkes.
 • En ting, der skal glattes ud for din online-forretning er din fakturering service. Mens der er virksomheder, der kan fakturere kunder direkte efter en kontrakt er aftalt og underskrevet, og disse regninger er betalt via checks, der er deponeret i tjenesteyderens bankkonto, er der nogle kunder, der kræver en vis online fakturering system for dem til at betale for de ydelser, de har pådraget. Du kan få brug for at registrere med et fakturerings system som PayPal til din online-forretning til at gøre fakturering og betaling lettere og mindre besvær for dig og dine kunder.

Advarsler

 • PayPal er begrænset som en betaling processor, fordi når folk bruger deres betalingskort / kreditkort via dem, at de mister evnen til at få restitutioner direkte.
 • Husk, at det er en forretning. Lær af dine fejl, men også andres succes. Være en villig og ivrig elev.
 • Watch out for website hosting og bygge tjenester, der ikke greb dig gennem processen med at opbygge en e-handel hjemmeside.
 • Aldrig give dine penge til nogen til at vise dig, hvordan at tjene penge. Vær meget forsigtig, før at bruge en krone.

Ting du behøver

 • En hjemmeside med et domænenavn, som du kan købe fra en hjemmeside hosting service.
 • Et godt uddannelsessystem til at følge med trin for trin detaljer.
 • Det er langt mere rentabelt at outsource, når du er begyndt at starte en internet forretning. Dette vil sikre, at du har eksperter gøre arbejdet for dig, i stedet for dig at forsøge at regne det hele ud.