Wkodk

Hvordan til at bruge internettet til at markedsføre din virksomhed

Er du en virksomhed, der har en lav reklame budget? Hvis ja, er der en bred vifte af forholdsvis ny low-cost reklame og salgsfremmende værktøjer, som du kan bruge. Hvis du har en virksomhed, og du ønsker at udvide dit område, men har ikke råd til at plante butikker rundt omkring, kan du drage fordel af internettets mange gratis eller billige værktøjer. Næsten alle i erhvervslivet er på internettet nu, og de nyder den bekvemmelighed og lethed ved at købe fra eller lære mere om din virksomhed online. Giv dine kunder, hvad de ønsker, ved at have en sund tilstedeværelse online.

Steps

Hvordan til at bruge internettet til at markedsføre din virksomhed. Oprette din egen hjemmeside.
Hvordan til at bruge internettet til at markedsføre din virksomhed. Oprette din egen hjemmeside.
 1. 1
  Oprette din egen hjemmeside. Du kan enten oprette din egen hjemmeside, eller du kan betale nogen til at sætte det op for dig. Du kan normalt få en dejlig hjemmeside designet af dig selv for så lidt som 5€ 0,00 per måned plus årlig registrering af dit domænenavn, hjemmesiden adresse. Vigtigst er det, din hjemmeside skal have let navigeret layouts, være fyldt med nyttige og interessante oplysninger og være fri for junk eller lidet ting. Undgå at bruge noget, der vil afskrække en kunde dvælende, det er en tid, hvor nogle upfront betalt rådgivning fra en web-designer kan være det værd og vil betale sig selv tilbage på ingen tid.
  • Udover blot oplysninger om din virksomhed og dine salgs kurven, hvad kan du ellers tilbyde? Tænk på at tilføje artikler, individuelle historier om medarbejdere, virksomheder, how-to oplysninger ved hjælp af dine produkter eller tjenester, lærte lektioner anekdoter, freebies som downloades håndværk tutorials eller en gratis e-bog, etc. Vær gavmild og dine kunder vil blive imponeret, kontrol tilbage regelmæssigt til mere.
  • Indsend dit websted navn til mange website mapper. Du kan søge på internettet til fri website mapper, og du vil finde en hel del links til steder, hvor du kan annoncere.
 2. 2
  Bruge pay per click annoncering. Reklame online har en stor rækkevidde og er den måde mange steder trives og endda at overleve online. Du kan indstille en pris, du ville være villig til at betale, hver gang nogen klikker på en annonce, som du skriver. Du behøver kun at betale dette, når nogen klikker på din annonce. Hvis ingen klikker på din annonce, behøver du ikke at betale. Disse annonceformater kan du oprette et dagligt reklame budget, og du har friheden til at annullere og genstarte dine annoncer helst, du ønsker.
  • Brug 'sidebar annoncer'. Disse vise annoncer, mens folk der spiller spil. Overvej også udvide til annoncer på apps til smartphones og elektroniske tabletter.
  • Brug Google-annoncer på siden af ​​din Google-baren. Hvis du skriver noget, så vil det komme op på højre side af dine søgeresultater såsom små annoncer.
  • Være betænksom om placering af annoncer på dit websted og være forsigtig med, hvilke typer af annoncer, du er villig til at have vist på dit websted. Vil du virkelig din konkurrents annoncer vist?
 3. 3
  Brug youtube til at fremme din virksomhed. Måske en af ​​de mest populære og kreativ måde at vise flere oplysninger om din virksomhed er at bruge videoer. Nogle eksempler på, hvordan du gør dette omfatte:
  • Upload en video af din virksomhed, og sat på så mange links som du kan fra alle mulige emner, så mange mennesker som muligt se det.
  • Videotape lancerer og andre offentlige arrangementer fremmes af din virksomhed, så kunder, der ikke kunne gøre disse begivenheder er stadig i stand til at fange op på, hvad der skete.
  • Video how-to oplysninger relateret til din virksomhed, så når nogen er på udkig, hvordan man løser et problem din virksomhed har kendskab til, at de finder din video svar, og lære mere om dig. Selvhjælp videoer på fælles, grundlæggende problemer kan være en god måde at vise din virksomheds deling side og at samle interesse fra potentielle nye kunder.
  • Skabe en løbende historie viser kunder, der bruger og nyder dine produkter eller tjenester. Dette kan kræve lidt mere arbejde, men historier reb folk i, og de er langt mere tilbøjelige til at huske din virksomhed, hvis der er en almindelig mini sæbeopera til at tune ind!
 4. 4
  Deltage i fora og blogs. Dette er en måde at hjælpe med at fremme dit produkt eller tjenester, der viser dig selv som en ekspert og som en, der virkelig ønsker at hjælpe med at løse folks problemer. Ofte kan du gøre det gratis. Men denne mulighed har en enorm advarsel - Sørg for at skrive i fora, der er promovering venlige, hvis du agter at bruge din webadresse eller emblazoning stillingen med dine virksomhedsoplysninger. Ikke alle blog-sites eller fora tillader forfremmelse blog eller forum indlæg, og bryde dette kunne se din virksomhed blokeret og endda badmouthed. I nogle tilfælde kan du nødt til at betale et gebyr for at annoncere på deres websteder, men du normalt ikke. I mange tilfælde, idet det blot, at du er grundlægger / ejer / instruktør / community manager, mv af et bestemt websted kan være tilstrækkelig til at advare folk til det god din virksomhed gør online. Lad dem gøre resten af ​​tilføje op og finde dig - forbrugerne er intelligent.
  • Gør brug af brugernes sider på websteder, der tillader dette. Det kan være en god måde at markedsføre din virksomhed, især hvis du bidrage med oplysninger på hjemmesiden, som igen fører læserne tilbage til din bruger side for flere detaljer.
 5. 5
  Bruge e-mail marketing. Du kan oprette lister over kunder eller potentielle kunder, at du kan holde kontakten med på regelmæssig basis. Vær dog opmærksom på, at mange modtagere betragter dette som spam og kan klage. Altid søge at få kundernes samtykke til at blive sendt først, og altid tage hensyn til spamming love, som detaljer, som du ikke er tilladt at sende folk oplysninger, de ikke ønsker. Det giver god forretningsmæssig mening at kun sende oplysninger til folk, der ønsker at høre om dine produkter eller tjenester, og ikke til dem, der ikke gør. Disse e-mails kan alle blive sendt ud i bulk, som hvis du var at sende dem via post.
  • Tilbring en masse tid på at tilsendte oplysninger værd modtagerens tid. Forbered et nyhedsbrev fyldt med nyttige oplysninger om at leve livet i almindelighed eller med humoristiske anekdoter osv. ikke bare e-mail opdateringer om din virksomhed og markedsføring pladser. Være hårfin!
 6. 6
  Få på facebook, hvis du ikke allerede er der. Selv hvis din virksomhed har en Facebook-konto, sørg for at det er optimeret til at få mest muligt ud af det. Brug Facebook annoncer, opdateringer og fansider til at holde fans posteret på din virksomheds happenings.
  • Som en virksomhed, være lige omhyggelig med at få din virksomhed en Facebook-side og ikke en profil, profiler er for de enkelte mennesker, og kun de er begrænset i, hvad du kan gøre, som en forretning. Desuden, hvis Facebook opdager du bruger en profil som en forretning, du står til at miste hele profilen og alle de venner din virksomhed er erhvervet.
  • Hold opdateringer relevant og interessant. Må ikke bare tale om din virksomhed selv, deler anekdoter, nyheder, kommentarer om ting set på ventilatorens sider, billeder, etc.
  • Hold små konkurrencer for kunderne at vinde små præmier. For eksempel, hvis din virksomhed gør øko-venlige elementer har fans besvare en quiz eller sende billeder af sig selv gøre noget bæredygtigt for at vinde en af ​​dine øko-produkter. Følg op med et foto af vinderen holder dit produkt, at gøre brug af alle muligheder for at interagere med fans online. Ikke involverer Facebook knapper som "Like", "Del" og "Tag" som noget contest selvom, det er imod Facebooks vilkår for tjenesten.
  • For flere måder at gøre mest muligt ud af en Facebook-side som en forretning, se hvordan man kan udnytte din Facebook virksomhedsside at øge overskud og brand awareness.
 7. 7
  Tag din virksomhed til kvidre. Få en god Twitter håndtag for din virksomhed og begynde at twitte opdateringer. Men husk, at Twitter er en samtale, ikke bare et sted til at skubbe dine produkter eller tjenester. Vær sikker på at instruere medarbejderne til at interagere med online-fans.
  • For en lille virksomhed, er den bedste politik til at dække, hvad der forventes af online interaktion, så spørg dine medarbejdere til at bruge deres sunde fornuft, når du bruger en samlet Twitter-konto. Dette bygger tillid og egenkontrol og vil bidrage til at holde strømmen af ​​samtalen går godt for din virksomhed. Den eneste undtagelse til et samlet Twitter-konto er for en medarbejder, du ikke har tillid til. I så fald, hvorfor ikke du har tillid til denne person? Er denne person virkelig hører hjemme på dit team, eller er det blot et tilfælde, at de har meget at lære endnu? Vær ærlig overfor dig selv.
  • Søge indsigt fra dem efter dig. Spørg dem spørgsmål for at finde ud af, hvad de ønsker fra din virksomhed, uanset om det er mere, noget anderledes eller for din virksomhed at stoppe med at gøre noget. Disse indsigter er uvurderlige oplysninger og er en del af samtalen flow.
  • Opmuntre deling af din kvidre oplysninger ved at gøre det interessant og værd folks tid. Samt business information, dele et par tilfældige sjove ting også, ligesom fotos, inspirerende budskaber og velgørenhed indsats din virksomhed er involveret i.
  • Føj tweets til din hjemmeside, så kunderne kan se real tid, hvad bliver tweetet om din virksomhed.
  • Du behøver ikke at sidde rundt tweeting hele dagen. Brug en tweet tidsplan service som TweetLater eller HootSuite til at planlægge dine tweets vises, når du gerne vil have dem til, alt imens du laver andre ting. Dette lader dig tage fordel af forskellige tidszoner verden over også. Hvis du beder om email fordøjer, kan du tjekke disse i god tid og reagere på nogen, der har tweeted, hellere før end senere, hvis det er nødvendigt. Desuden email fordøjer tillader dig at spore tendenser og emner på Twitter, der er af betydning for din virksomhed.
 8. 8
  Bliv en del af pinterest. Pinterest har skabt en platform for visuel sociale medier input og din virksomhed kan få mest ud af dette ved at fodre i godt taget billeder af din virksomheds produkter og andre relevante billeder. Gør dem interessante, overbevisende og delbare selv, nogle kreative indsats skal sættes ind i de billeder at gøre Pinterest brugere ønsker at dele fotos rundt. Som med enhver form for reklame, fokusere på, hvad der gør dine produkter interessante og ønskeligt og forsøge at fange det i fotografier.
  • Crowdsource bruge Pinterest. En kreativ måde at få publikum til at fremme dine produkter til dig er at spørge dine Pinterest tilhængere til pin billeder af sig selv holder, bruge eller stående i nærheden et produkt af din. Repin disse på din "elskede kunder" (eller nogle sådanne) bord. Dette giver dine kunder mulighed for at føle, at de er blevet bemærket og plejet om, og det fortæller også fremtidige kunder, som folk bruger dine produkter - og elsker dem!
  • Opfordre dine medarbejdere til pin billeder fra din hjemmeside eller officielle begivenheder til at brede sig blandt deres venner. Spørg, at de omfatter en socialt relevant kommentar til at hjælpe engagere andre ser på den fastgjorte foto eller billede, men ikke direkte dem, de er mere tilbøjelige til at vide, hvad de skal gøre innately end nogen direktiver nogensinde kunne etablere!
 9. 9
  Gå på Google+ forretningsmæssige sider. En nyere strøm af bevidsthed i verden af ​​sociale medier, din virksomhed virkelig skal være her såvel som på Twitter og Facebook. Det er stadig udfolder, og det er en niche tid til at etablere din virksomhed 'tilstedeværelse. Deltag grupper, dele billeder og information og linke op med dine kunder i Google Hangouts.
 10. 10
  Brug SurveyMonkey til at få hårdt tiltrængte indsigt for din virksomhed. Du kan linke til surveymonkey undersøgelser ved hjælp af din hjemmeside, Twitter, Facebook og Google+ konti. Og få det - næsten hver person elsker en undersøgelse. Spørg folk direkte, hvad de ønsker, og du vil finde ud på ingen tid.
  • Spørg om feedback på produkter, services og kampagner. Vær forberedt på ærlighed!
  • Hold undersøgelsen kort og interessant.
 11. 11
  Hold sociale medier interaktioner meningsfuld og hensynsfuld. Sociale medier er et fantastisk værktøj for virksomheder, men det kan også misbruges og skabe tilhænger træthed, unlikes og unfollows og generel irritation, hvis misbruges. Som en del af dette:
  • Se dine fans og tilhængere som folk første, kunderne sekund. Gør at vitale tilslutning som menneske til menneske, fordi det er det online sociale medier følgesvende forventer, og de er langt fra imponeret fra en virksomhed, der påtager sig overlegenhed. Venner med folk, følge dem og tage en interesse i dem så meget som du forventer det samme tilbage. Interagere og tale talen med dem, ikke bare antage, at fordi du sælger noget, de ønsker, at det er alt du behøver at gøre online.
  • Giv meningsfuldt indhold, der betyder noget. Hvad du deler, siger og producere online skal have resonans for dine tilhængere og ikke være en slavisk reproduktion af "køber vores produkt." Link med mennesker og organisationer, som dit brand bør være forbundet med og dele deres indhold omkring også, og tale med dem åbent online.
  • Være vidende snarere end at hoppe på bandwagons. Hashtags på Twitter og Facebook kampagner kan være overbevisende. Men gør de matche, hvad dit brand forsøger at sige? Ofte er det bedre at vente, indtil alle fakta er ude, før du kaster din vægt bag en årsag, der simpelthen springer op online overnight.
  • Selv om det er vigtigt at have tillid de af dine medarbejdere, som repræsenterer dig på sociale medier, være sikker på at de "få" hvad det betyder at tilslutte og interagere med andre online. Må ikke tvinge medarbejdere til at gøre det, hvis de er utilpas eller vise tegn på irritabilitet eller kynisme. Din virksomhed kan ikke tillade uhøflighed eller faux pas forårsaget af mangel på motivation.
  • Lær af fejl begået ved hjælp af sociale medier og online ressourcer. Fejl vil ske, og din virksomhed vil komme fra dem. Lære disse hændelser lære dig og ikke gentage dem.

Tips

 • Vær kreativ med din markedsføring, og du vil spare tid og penge.
 • En anden måde at reklamere for at besøge workshops i forbindelse med din virksomhed. Der kan du netværke med andre i din virksomhed, og få ideer til, hvad der virker og hvad der ikke gør. Studere din konkurrence er en fantastisk måde at se, hvad du er oppe imod, og selv lære af deres fejl! Opret en e-mail-konto, til wiki eller Facebook-gruppe holde kontakten med de mennesker, du har mødt på disse lejligheder.
 • Må ikke forsømme webinar som en værdifuld måde at fremme din virksomhed. Folk elsker webinars, de føler en del af noget større, og de er ved at lære noget for ingenting. Der er nogle store webinar programmer online, som ikke tager lang tid at lære, alt du skal gøre er at beslutte nogle ordentlige emner til at holde et webinar om.
 • Husk dine forretningsmæssige basics. Den bedste form for reklame er gratis - det er ord i munden. Hvis du er en glimrende forretning med overlegen kundeservice, vil dine kunder fortælle alle de kender deres erfaringer. Det gør deres venner og familie kan huske dit firmanavn, når de har brug for dine produkter og / eller tjenester.
 • Selvom annoncering på internettet kan stadig koste penge, skønheden i reklamer og har din butik stationeret på internettet er, at du ikke behøver at bruge store summer på papir reklamer. Desuden behøver du ikke spilde så meget naturlige ressourcer som træer og plast, når du fremme over internettet. Og du kan annoncere mere i huset, end at skulle bruge dyrere reklamebureauer til at gøre arbejdet for dig.
 • For at holde øje med dine tweets, hvis du bruger Firefox, skal du bruge TwitterFox udvidelse for at spare dig at skulle åbne Twitter hele tiden.
 • Normalt for at oprette din egen hjemmeside til din virksomhed, du har brug for at købe både en web-hosting-program, der som nævnt ovenfor, kan købes for så billigt som USD5 0,00€ om måneden. Normalt en stor pakkeløsning til et website kan købes for omkring 10 USD€ 0,00-15,00 om måneden. Du kan også købe online butik sites, også kaldet e-handels-websteder, som normalt gennemsnit i pris på omkring USD45 0,00€ om måneden.
 • Du kan også holde visitkort i lokale butikker, mail flyers ud til beboerne, når du har et salg, bliver opført i en business directory, hvis din by har en, pin up plakater og meget mere. I hvert tilfælde af trykte reklamer, din hjemmeside tilføje, Twitter og Facebook adresser, så folk kan finde ud af mere online.

Advarsler

 • Online forbrugere er kyndige, smart og klogt at socialt ubegavet business interaktion. Behandler kunder, som du ville fremmede, du ønsker at gøre et godt indtryk på. Forsøg ikke at narre dem, være åbne og ærlige og forventer ikke hver person, der interagerer med din virksomhed til at købe, men i det mindste efterlade dem med et godt indtryk af din moral og intentioner. Nogle mennesker vil finde deres vej tilbage til din virksomhed, når du mindst venter det, hvis du har behandlet dem godt og givet dem en oplevelse, der var sjovt, interessant og anerkendt dem som en individuel betydning uanset deres forbrugernes status.
 • Vær opmærksom på, at ikke alle kan få adgang til online-indhold. For eksempel har den synshandicappede en langt hårdere tid i dialog med online-indhold og sociale medier. Og så er der folk, der simpelthen ikke ønsker at gå på nettet eller være der for længe - det er et rimeligt beløb af samfundet stadig! Lad ikke disse mennesker ud af din forfremmelse strategier.