Wkodk

Hvordan man skriver en jul nyhedsbrev

Det er det vidunderlige tid på året igen, når sædvanlige ferie lykønskningskort er sendt ud til deres kære, for at sprede ferie juble. Når du sender ud af dine julekort, hvorfor så ikke omfatter en lille hjemmelavet nyhedsbrev for at holde familie og venner opdateret om hvad der sker i dit liv?

Steps

Hvordan man skriver en jul nyhedsbrev. Skræddersy din nyheder til din modtager.
Hvordan man skriver en jul nyhedsbrev. Skræddersy din nyheder til din modtager.
 1. 1
  Skræddersy din nyheder til din modtager. Tænk over, hvem du sender dit nyhedsbrev til. Hvilke oplysninger vil du gerne medtage for denne modtager? Mulighederne kan omfatte ægteskab, bevæger sig i med din partner, ferier, nye kæledyr, børns nyheder, gradueringer, nyt job, og eventuelle væsentlige ændringer i dit liv. Der er ingen grund til at gå i detaljer. Blot nævne milepæle og glade begivenheder, der har fundet sted inden for det seneste år.
 2. 2
  Udvælge jul eller andre ferie-tema brevpapir. Der er en bred vifte af brevpapir fås med fortrykte temaer på det papir, du kan bruge til at udskrive dit nyhedsbrev på. Alternativt kan du lave en farverig juletema på din computer program, der vil printe direkte på almindeligt papir.
 3. 3
  Designe nyhedsbrevet. Ved hjælp af et program som Open Office, Microsoft Word, Pages eller Wordpad, begynde at forberede dit nyhedsbrev. Hvis dit program har allerede forudindstillede nyhedsbrev layout, kan du bruge disse til et meget professionelt resultat. Vælg et glædeligt og elegant skrifttype i en temmelig stor typeset at gøre det nemt for de unge og de meget gamle til at læse ved siden af ​​bålet.
 4. 4
  Hold tonen afslappet og optimistisk. Vigtigst er det, du ikke fylde det med historier om, hvor mange fantastiske resultater, du og din familie har haft - der bare lyder som pral! Ligeledes skal du ikke være gnaven og fyld den med historier om ve om alle dine trængsler, som du har konfronteret hele året. Det er juletid, hvor kærlighed, varme og overvindelsen af ​​modgang betragtes som vigtige elementer i sæsonen. Husk, at du bare opdaterer mennesker, ikke at give en prædiken!
 5. 5
  Luk for nyhedsbrevet med at ønske din familie og venner en dejlig ferie sæson! Du kan også ønske dem et sikkert, velstående og godt nytår.

Tips

 • Hvis du gerne vil, indeholde oplysninger såsom din foretrukne ferie opskrifter i dit nyhedsbrev.
 • Hvis ord svigte dig, lave en fotocollage, og blot tilføje et par billedtekster til at beskrive begivenhederne i disse fotos.
 • Medtag dit billede med din familie sammen, for at give en dejlig, personlige touch. Indsæt fotos relateret til nyheder småtterier vidt muligt, såsom et par billeder af din familie ferie, eller dit barns foto om graduering dag.
 • I løbet af året, når dine børn siger noget adorably nuttet (fx "far! Du har et hul i dit hår!") Kører til din kalender og skrive det ned i margenen. Ved udgangen af ​​året, hvor du forsøger at huske vigtige begivenheder, vil du også finde disse uvurderlige "quotable citater" at låne en underholdende strejf af kreativitet til din publikation.
 • Dit papir farve behøver ikke at være hvid, vælger bleg grøn eller bleg sølv til en festlig touch.
 • Hvis du ikke kan huske alt, hvad du gjorde i løbet af året, træk dine kreditkort kvitteringer eller checkhæfte registrere og kontrollere, hvor du har brugt dine penge, det er ligesom en tur down memory lane ("Ja, der er, at søde lille B & B Åh, jeg! glemte den tid, vi gik til stranden boardwalk... "). Glem ikke alle de digitale billeder, du har ikke hentet endnu!
 • For et alternativ, skabe en interessant format, der kan anvendes til at transportere den samme nyhed i en mere interessant måde end et nyhedsbrev. Prøv en rejserute, der viser de begivenheder af året, som om de var rejse begivenheder. For eksempel kan dine børn er blevet "opgraderet til 10th grade". Andre formater kan være en avisartikel, en entreprenør skøn, et manuskript til et teaterstykke eller sæbeopera, en rejse brochure med fotos, opskrifter, eller CD cover foto og indsætte. Disse vil alle tage lidt mere tid, så du bør forberede sig godt på forhånd eller har en solid blok af tid til at sidde ned og gøre dette uden afbrydelse.

Advarsler

 • Prøv ikke at minde modtagerne om eventuelle uheldige begivenheder i deres liv.
 • Steer klart af skriver fra synspunkt dine kæledyr, dvs "Hey, det er Pokey og Maggie igen. Vores folk forlod os i en kennel, mens de fejrede deres jubilæum på en fantastisk ferie i Mexico sidste juli." Det er helt overdrevet og kan være irriterende for nogle. Hvis du vil, kan du inkludere en sektion eller en artikel, der er skrevet i denne tone at formilde kæledyr kærester, men undgå at skrive i denne stil for hele nyhedsbrev.
 • Skriv dine breve i første person, der bruger ordene "I" og "vi" i stedet for den tredje person fortælling stil (med henvisning til dig selv ved dit eget navn). Hvis det er et brev, bør det være direkte mellem dig og din læser, så som at sige "Vi havde en vidunderlig tur til Bongo Beach, hvor vi prøvede surfing."
 • Folk er som regel mere interesseret i dig end i dine børn. Sørg for, at mindst halvdelen af ​​dit nyhedsbrev handler om dig end dine børn.
 • Du ønsker måske at redigere nyhedsbrevet for bestemte modtagere.
 • Afhængigt af deres alder, børnene se, hvad du har skrevet om dem udlejet. Anekdoter du finder søde og charmerende, kan være akut pinligt for dem. Universitetsstuderende og voksne børn kan ikke ønsker at blive nævnt overhovedet. Må ikke indeholde kontaktoplysninger for dem uden deres tilladelse.

Ting du behøver

 • Computer
 • Computerprogram som f.eks MS Word, hvor du kan layout nyhedsbrevet
 • Hjem printer
 • Forskellige familiebilleder relateret til de nyheder, du deler
 • Ferie papirvarer
 • Julekort
 • Kreativitet og fantasi