Wkodk

Hvordan man skriver en rædselshistorie

Horror historier kan være så sjovt at skrive, som de er til at læse. Her er en tur igennem for at hjælpe dig med at planlægge og udføre skrive en rædselshistorie.

Steps

Hvordan man skriver en rædselshistorie. Tænk på en spændende første sætning.
Hvordan man skriver en rædselshistorie. Tænk på en spændende første sætning.

Skrive din egen rædselshistorie

 1. 1
  Få en idé. Hvor slemt er det, når en rædselshistorie har nogen god idé at få det i gang? For at få disse ideer, prøv at tænke på dem, ligesom du begynder at falder i søvn. Prøv at tænke på de ting, du ikke ønsker at komme ud på dig fra disse skygger, og derefter begynde at tænke på hvad der kunne ske, hvis de gjorde. For eksempel: "! Oh my gosh Jeg ønsker ikke et ondt monster til langsomt at åbne døren til mit værelse forsøger at gøre mig ligesom dem Det ville være forfærdeligt!" kunne være noget, du ville tænke på.
 2. 2
  Pas på detaljerne. Det er bare godt, generelle råd for enhver historie: dig - brug - detaljer! Hvad godt er din indstilling, hovedpersoner, bipersoner og største plot hændelser, hvis du ikke har de oplysninger, til at gå med dem? Når du har fået dem besvaret, er du god til at gå...
 3. 3
  Planlæg det ud. Det er en god ide at skrive hvad der vil ske i historien, i punktform, før du rent faktisk skrive din historie. Du kan bruge punktform noterne som en guide, de vil holde dig fra at få tabt eller går rundt i cirkler. Må ikke være for omfattende i din punktform noter, du bare vil have de store ting, der kommer til at ske, og i hvilken rækkefølge de går.
 4. 4
  Tænk på en spændende første sætning. Intet er bedre end at starte en historie med en spændende, uventet sætning derefter holde detaljer og spændingen går. Dette vil fange læserne øjet og opfordre dem til at holde læsning. Hvad er værre end en historie, der bare vralter på de første par sider.
 5. 5
  Bare skriv. Sætte pen til papir og skrive, skrive, skrive. Tilføj ekstra beskrivelse (og med en rædselshistorie, beskrivelse er din største værktøj i forårsager kuldegysninger, så tilføje nok til at få dem til at kigge i skyggerne, og spekulerer på, om måske, bare måske, hvad du skriver om, er muligt) og flere detaljer. Følg din retningslinjer, så du ikke går i cirkler og tabe læseren. Vær sikker på ikke at bruge for megen mystik, hvis du er tilbøjelig til, din læser skal vide, hvad der sker med henblik på at være bange, trods alt.
 6. 6
  Hold styr på dine karakterer. Sørg for aldrig at miste dem. Du kan sætte et lille barn under sengen på den femte side og derefter afslutte historien uden at give læserne deres formål, og afslutte deres rolle (barnet under sengen er gemmer sig fra en seriemorder, men mislykkes, og findes senere, eksempel). Du har måske glemt dem, men dine læsere ikke har! Hvis du ikke har en god hukommelse for den slags, er det en god idé at holde et stykke papir med alle dine karakterer på det og krydse dem ud, når deres del af historien er færdig.
 7. 7
  Uhyggelige indstillinger. Nogle steder er bedre egnet til en rædselshistorie end andre. Steder relateret til døden gøre en stor forskel i historien. For eksempel kunne du have din historie sat i en kirkegård, og gamle faldefærdige palæ eller et slot.
 8. 8
  Tilsæt rædsel. Spørg folk, hvad skræmmer dem mest, så tænk på noget, du er bange for, så tænk på noget virkelig skræmmende, kaste den i gryden og bingo! Du har rædsel.
 9. 9
  Twist det indtil det skriger. Tilføj en meget skræmmende, spændende twist (eller masser af skræmmende spændende twists), der scarily ændre en figurs liv (valgfri)
 10. 10
  Afslut med et brag. En meget skræmmende brag. Prøv ikke at gøre slutningen glad. Det er horror, trods alt.
 11. 11
  Omskrive. Gå gennem din historie, redigere det, omskrive hvilke dele ligne de kunne være bedre sagt, og derefter få dine venner og bekendte til at læse historien også! De er som regel bedre end dig til at opfange fejl, du har lavet op.
 12. 12
  Tænk ud af boksen! Hvad er bedre end at være kreativ? INTET, selvfølgelig!

Tips

 • Må ikke gå amok. Må ikke have for meget går på på én gang, vil det forvirre læserne og miste deres interesse.
 • Undgå klicheer. Prøv at komme op med noget usædvanligt og nyt at tilføje til din historie.
 • Sørg for, at hver eneste ting, der bliver sat ind i historien faktisk går med plottet, eller udvikling af sub-historier eller tegn.
 • Når du skriver skrækhistorier, få en idé om, hvad andre forfattere har skrevet historier ligner din. Det kan være en god idé at læse eller gennemse deres materiale til at få en idé om, hvordan deres arbejde er struktureret.
 • Video spil, film og andre former for medier kan være nyttige til inspiration.
 • Forsøg på at inddrage så mange store detaljer som muligt, dvs - ansigtsudtryk, indstilling detaljer og følelser. Når de store detaljer er blevet dokumenteret, tilføje nogle mindre detaljer såsom knirkende gulvbrædder når du går, små uhyggelige visuelle såsom mærkelige malerier på væggene, etc.
 • Hold styr på dine ideer og ændringer i et regneark eller en sådan.
 • Kig gennem gamle historier til inspiration eller til at trodse skriveblokering blok. Korrigering gamle plot problemer kan få dit sind i bevægelse, også.
 • For at få en fornemmelse af, hvad der ville skræmme nogen mest, oprette en simpel afstemning. Spørg dine venner og familie til at vurdere, hvor skræmmende visse situationer, de ville læse om er fra en til ti, den ene er ikke skræmmende overhovedet og ti er meget skræmmende.
 • Gør retningslinjer i form af point-formular noter af store plot begivenheder.
 • Få dine venners udtalelser og rådgivning om, hvordan du gør din historie bedre.
 • Tænk over dine ideer grundige hele skriveprocessen. Dokumentere dem, hvorfor du troede, de var vigtige, og forsøg på at refactor nye idéer til eksisterende når det er muligt.
 • Husk at der er forskellige typer af rædsel. Du kan prøve at Gothic horror for en historie og psykologisk horror for en anden! Udvælge den, du bedst kan lide.

Advarsler

 • Må ikke forklare alt. Efterlade mennesker at forestille deres egne rædsler, de vil udfylde hullerne med ting, der virkelig skræmte dem.
 • Mens du skriver sætninger, undgå at bruge dublerede adjektiver, substantiver eller verber. Det er bedst at bruge en synonymordbog når det er nødvendigt for at undgå at bruge de samme ord.
 • Undgå ompakning ophavsretsligt beskyttet materiale.

Ting du behøver

 • En pen og papir, en skrivemaskine eller computer med et tekstbehandlingsprogram som Microsoft Word.
 • Et plot, og en idé om dine karakterer og indstillinger.
 • En ordbog og synonymordbog.

Nyttige værktøjer og programmer

 • Scrivener - Scrivener er et program til Mac OS, der fungerer som et tekstbehandlingsprogram, og historien ledelsesværktøj. Du kan storyboard dine ideer, skabe karakter kort og meget mere.
 • Dokuwiki - Dokuwiki er en webbaseret applikation, der fungerer som et samarbejde skriftligt miljø. Når du bruger Dokuwiki som en historie management værktøj, kan du tillade andre at læse og redigere din skrivning, og selv foreslå ændringer uden at redigere selve skriveprocessen. Der er også en revision, og changelog system, som forhindrer uautoriseret eller uønsket redigeringer.
 • Google Docs - Google Docs er en webbaseret app, der gør det muligt for folk at skrive i fællesskab. Med dette værktøj kan du skrive og redigere dit arbejde med andre i realtid. Der er også revision historie, som er nyttigt at se, hvem der har redigeret det, og hvad der blev tilføjet eller fjernet.

Andre Tips: Til formål at skabe falske plots. Gøre læseren bange for noget endnu lade dem finde ud af det var noget helt andet. For eksempel. En mand er netop blevet påført med en gift... Han voldsomt faldt krammede hans ryg, bag ham lå et ondt monster. Jeg er sikker på du troede giften påvirkede ham?

Må ikke give historien plot væk for hurtigt! Hvis du har en samtale med en karakter, behøver du ikke at skrive det hele ned, lad det ud og fortsætte historien, som hvis det blev sagt. Så... Læseren er forvirret og nysgerrig.

Husk, at atmosfære og tempoet er vigtigere end blod og lemlæstelse. Mange en god rædselshistorie afhængig af læseren at blive nedsænket i atmosfæren af ​​stykket. Læs klassiske korte skrækhistorier om MR James, Wilkie Collins, Jack Finney og LP Hartley at se, hvordan det er dygtigt gjort. Dit job som forfatter af skrækhistorier er at tryllebinde din læser og fylde dem med undren og selvstændige tvivl. De skal være forvirret på alle omkostninger og venstre for at spekulere på, om eller ikke at slukke lyset, før du prøver at sove. tilføje nogle horror at gøre det en rædselshistorie

hvis du er tilfreds med, hvad du har skrevet så kunne du vise den til verden, eller til dine venner.