Wkodk

Hvordan skriver man en prolog til din roman

Introduktioner er en fantastisk måde at sætte læseren for dine romaner. De vigtigste anvendelser for introduktioner, formelt kendt som prologer, er at:
2.. Få læseren interesserede
Og 3.. For at hjælpe dig få følelsen af ​​din skrivemåde.

Men det er ikke altid let at skrive en prolog, der er passende for din historie. Dette er, hvor denne hvordan skridt i.

Steps

Hvordan skriver man en prolog til din roman. Vide, hvornår at skrive en prolog.
Hvordan skriver man en prolog til din roman. Vide, hvornår at skrive en prolog.

Skrive din egen prolog

 1. 1
  Vide, hvornår at skrive en prolog. Ikke alle prologer skal skrives på den umiddelbare start på at skrive din historie. Hvis du ikke er sikker på hvad de skal gøre med dette, så ignorere det, indtil du får den generelle fornemmelse af plottet. Efter at have fået fornemmelsen, eller endda efter at du er færdig med det, kan du altid gå tilbage og skrive en prolog.
 2. 2
  Vide, hvad slags historie at sætte en prolog med. Prologer undertiden ikke er egnet til visse historier. Det hele afhænger af første afsnit af din første kapitel. Skriv i første afsnit. Lyder det som du går videre med historien for hurtigt? Hvis det er tilfældet, så din historie formentlig har brug for en prolog.
 3. 3
  Vælg hvilke tegn skal blive præsenteret i en prolog. Prologer ofte ikke omfatter hovedpersonerne eller nogen sidekicks hovedpersonen måtte have. De kan indslag de antagonister, mindre skurke, The Guardian allierede helte, eller næsten enhver anden karakter. Nogle gange gør prologer ikke engang at funktionen en karakter! De kan illustrere en dramatisk begivenhed afgørende for historien, som en katastrofe, der kunne have udløst den store eventyr for helte.
 4. 4
  Overvej sprog. Sproget er en af ​​nøglerne til at få en læser interesseret. Hvis du skriver om en begivenhed, så læs om en katastrofal katastrofe i en historiebog. Ved hjælp af dette eksempel, skrive din prolog ligesom du var at skrive en historiebog. Hvis du opretter en generel scene hovedrollen, lad os sige, at antagonist (i dette tilfælde en rig bankmand) spankulerer omkring hans slot, fortæller hans kumpaner, hvordan han kommer til at overtage verden, derefter handle naturligt. Skriv som om du var at skrive nogen anden del af historien.
 5. 5
  Overveje længde. Længden af ​​din prolog kan variere. Det kan være ti sider lang, hvis du kan lide, eller det kan bare være en side eller to. Hvis du skriver om en scene, så vil det sandsynligvis være længere, så ville det være, hvis det var en begivenhed.
 6. 6
  Vær konsekvent i tonen. Tone er, hvordan fortælleren fortæller historien. Lad os bruge følgende som et eksempel (bemærk: dette er ikke fra nogen roman, men blot et eksempel på tone):
  • "Den rige bankmand, Harold Walter Cleves Pottington den tredje blev tempoet i hans studie. Da han gik, blev han forklarer sin omfattende plan om at overtage verden til hans to håndlangere, Fergard Svinekød og PS Fork." Nu, ville du sige at det lyder som en sjov historie eller en alvorlig historie? Humoristisk diffidently lyder mere sandsynligt på grund af navnene på de skurke og den automatiske visning af en pompøse bankmand med en bowlerhat. Plus, kan ingen person i deres rette sind måske tror, ​​at de kan overtage verden. Humoristiske historier plejer stjerne skurke med denne hensigt i tankerne. Hvis du ønskede din historie om den rige bankmand til at lyde mørkere, så ville du sikkert skrive noget lignende dette:
  • "James Wrong blev tempoet i sit laboratorium, en gang imellem mumler en forbandelse under hans åndedrag. Han havde svært ved klækning en plan om at lægge sin hævn over den verden, havde regetting ham. Hans to seniorforskere, Dr. Helen Opal og dr. Greggory Smith, så frygtsomt. Sidste gang en videnskabsmand havde fortalt deres leder, at det ville være umuligt at lægge en plan til handling, var han døde under mystiske omstændigheder. "Notice, hvor meget det lyder som en spion roman. Omtalen af ​​et dødsfald i en historie som regel revner cheery holdning en humoristisk roman. Men selvfølgelig, det hele afhænger af din genre af valg. Held og lykke i at skrive din prolog og roman.

Tips

 • Må ikke lægge for meget ubrugelig information. Dette er sat op til din roman, og er derfor yderst vigtigt.
 • Hvis du skriver en humoristisk eller teenager roman om hverdagslivet, ikke prøve og gøre det til at lyde så alvorligt.
 • Vær meget forsigtig, når det kommer til, hvad du ønsker at skrive om i din prolog...