Wkodk

Hvordan man skriver en troværdig fantasy historie

Ønsker du at skrive en fantasy roman, men ønsker at gøre det troværdigt, original og tydelig? Ønsker du at oprette din verden og dine karakterer og gøre dem troværdige ligesom nogle episke fortællinger, bl.a. Harry Potter og Lord of the Rings? Nå, begynde at læse. En forfatter er en person, der har den inspiration, ikke nogen, der ønsker inspiration til at komme forbi. Må ikke vente til inspiration til at komme til dig. En forfatter er en person, der skriver. Begynd at have ideer!

Steps

Hvordan man skriver en troværdig fantasy historie. Først vurdere din skrivestil.
Hvordan man skriver en troværdig fantasy historie. Først vurdere din skrivestil.

Skrive din egen fantasi historie

 1. 1
  Først vurdere din skrivestil. Elsker du at skrive? Så det problem, du kan finde er blæser væk dine venner. Hvis du elsker at skrive, men kan ikke holde en tidsplan, udgør bestikkelse system. Husk: Du må ikke bruge al din tid på at skrive. Du har et liv, så gå leve det! Men hvis du ønsker at have at skrive som din vigtigste opgave i livet, dedikere mindst 8 timer til at gøre det, ligesom et rigtigt job. Har et separat område til at gå til, ligesom du ville gå til et job.
 2. 2
  Efter at have en eller to gode ideer, sidde og begynde at skrive emner på et stykke papir. Normalt disse ideer kredser omkring en stor begivenhed, ligesom en krig eller en andens død. Spørg simple spørgsmål, som, "hvorfor?" "Hvem gjorde det?" "Hvornår?" "Hvordan?" og gå til mere detaljerede spørgsmål som: "Hvordan gik det ændre verden?" "Hvordan gik det påvirke folk rundt?" osv. I sidste ende vil det gøre den store plot, hvor du vil fokusere på begivenhederne i din historie, efterfulgt af andre sekundære begivenheder, der vil gøre kroppen af ​​bogen.
 3. 3
  Start med at skabe hovedperson (er). Godt, nu har du et par vigtige begivenheder, som vil gøre kroppen af ​​din historie. Det er tid til at fortsætte til oprettelsen af ​​din hovedperson (er). Eftersom dette er en fantasy historie, kan din hovedperson endda være en skabning af en slags. Men er det en kvindelig eller en mandlig? Hvad er hans / hendes rolle i historien? Definer de vigtigste personlighedstræk, uden at gå for meget i detaljer. Skriv dem ned på et stykke papir. Ønsker du at lave en meget realistisk karakter? Ja, jeg ved det er, hvad du ønsker. Lad os gemme det til senere.
 4. 4
  Beslut hvor dine kreationer bør leve. Mennesker lever på Jorden, men hvor dine karakterer leve? For nu, beslutte, at. Er det vores Jord, i et parallelt univers? Er det en verden, du ønsker at skabe ved roden? Beslut dette, og som i det foregående trin, skal du ikke gå meget i detaljer. Skriv hersker over din verden, løbene for de mennesker, der lever der, etc.
 5. 5
  Nu skrive det hele ned: Din hovedperson, de store begivenheder, den slags verden, det er, og dine mål med denne historie. Fra nu af vil alt, hvad du har denne store plot som base.
 6. 6
  Kig på plottet. Nu skal du nogle ændringer.
  • Kig på den store begivenhed. Sno det, modellere det og gøre det føles troværdigt.
  • Start med at indsamle andre tegn. Disse vil hjælpe din hovedperson på hans / hendes søgen eller rejse. Ikke alle helten skal være en ensom ulv. Din karakter kan være koldt på hjerte, men det betyder ikke, at han / hun ikke har en familie eller venner. Gør ikke din historie kredser kun omkring din karakter. Vis de følelser af de mennesker omkring din hovedperson, og hvordan deres beslutninger påvirker dem. Gør ikke en historie om en person lave en historie om rejsen af én person.
  • Deltag andre sekundære begivenheder til de store plot. Disse kan være personlige begivenheder, såsom fødsel af et barn, et ægteskab, død af nogen kære osv. På en eller anden måde, vil disse med tiden vride plot og fylde din historie med følelser og en følelse af menneskeheden.
  • Gør din karakter (r) vokse. En lang rejse gennem verden, en nær-død oplevelse, eller endda forelskelse gør alle vokse lidt op. Bestemt du ikke ønsker din karakter til at være dum eller dum. Efter de sekundære begivenheder, foretage ændringer (subtile eller drastiske) til din hovedperson personlighed.
  • Gør forhindringer i din figurs liv. Ikke alt vil være let for ham / hende. Sørg for at du skriver en fantasy roman, ikke en fortælling om en tur gennem haven. Husk at navngive din karakter.
 7. 7
  Nu snuppe et stykke papir og en blyant. Det er tid til at opbygge din fantasiverden. Hvis du skriver om en verden, der i virkeligheden er Jorden, udskrive en komplet kort og med en blyant (eller en sort / rød pen), og begynde at gøre ændringer i vores awesome planet. Hvis du gør dette, skal du gøre en masse forskning i historien til at se om du kan tilpasse Jordens historie til plottet af din bog. Hvis du planlægger at bygge en verden fra rod, begynde at tegne enkle linjer. Du kan lave havene, oceaner, søer, bjerge og andre mærkelige faktorer i din verden. Tegn linjerne i rigets lande og imperier. Put post-its og andre noter på kortet for at finde nogle begivenheder. Husk: dit kort behøver ikke at være godt lavet. Være fri til at bruge nogen materialer du kan lide, og have det sjovt!
 8. 8
  Planlæg en kronologi for din historie. Dette kan have hændelser, der vises i din bog, eller bare historier om andre begivenheder, der vil indirekte forklare dem i dit plot. Tror ikke det er spild af tid at opbygge en verden, der for de flestes vedkommende, vises ikke i bogen. Det er vigtigt for læseren at vide, at forfatteren ved, hvad han taler om, og ikke sætte tilfældige ting på siderne i bogen. Gør dine karakterer fortæller en legende eller nævne nogle tilfælde, at du omhyggeligt har planlagt ud. Som forfatter, har du at vide noget, som læserens ikke. Bare sørg for du ved hvad du taler om.
 9. 9
  Start med at planlægge alt om din karakter. Dette er det tid for dig at gå virkelig dybt ind i din hovedpersonens hjerte. Er han / hun har nogen frygt (død, mørke)? Hvor / hvornår han / hun født? Under hvilke omstændigheder? Er han / hun kan lide at bide deres negle? At spille et musikinstrument, måske? Være fri, dette er din historie.
 10. 10
  Når du er færdig med kronologien i din verden, begynder at skrive om din verden. Hvilken slags tøj gøre folk slid? Er de overtroiske? Er de tilfredse med deres konge / kejser? Er der nogen form for akademi hvor soldater / tryllekunstnere er uddannet? Hvad er reglerne for dit rige? Er det forbudt at dræbe / bruge magi? Har de specifikke regler i en familie? Kan kvinder kæmpe i krig også, eller er det kun for mænd? Er der nogen fantasivæsener roaming sletterne i din verden? Må folk tror på guder? Og hvem er deres guder? Det er tid til at planlægge alt ud. Dette vil sandsynligvis være det største skridt i din historie. Basen vil være her. Alt, hvad du kommer op med behov for at være her. Må ikke bekymre dig, hvis du tager for lang tid at skrive alt ud. En god historie skal have en solid base.
 11. 11
  Efter det sidste trin skal du forhåbentlig ved, hvad der vil ske i din historie. Grab et stykke papir. Begynd at lave kapitler i din historie. Definer hvilken slags forfatter du vil være. Hvad vil være længden af ​​dine kapitler og book (r)? Vil du skrive i tredje eller første person? Vil du beskrive dine figurer og omgivelser for at gøre historien mere personligt til læseren, vil du ikke ligeglad og bare ønsker at gøre en episk legende? Skriv samspillet tegn. Lav en kopi af din verden kort og tegne linjerne i rejsen af ​​dine karakterer. Lav en hurtig reference til hvert sted, så du beskrive det mere åbent. Må ikke være bange for at oprette og planlægge.
 12. 12
  Lad andre læse dit arbejde. Printe dit færdige produkt og uddele flere kopier til folk, der kan nyde at læse din roman. Det kan være blot et par nære venner i starten, men når du begynder at få god kritik og du begynder at opbygge tillid, kan du overveje at prøve at udgive. Acceptere nogen kritik, da de vil gøre dig til en bedre forfatter i fremtiden. Løse noget, at din editor fortæller dig. Tro at du kan offentliggøres, hvis du sætter dit sind til det, men prøv ikke at håbe for stærkt for din bog, der skal offentliggøres, da du kan ende meget deprimeret, hvis alt ikke går efter planen. Hvis dit arbejde bliver afvist af en redaktør, redigere historien eller sende den til en anden udgiver.

Tips

 • Være langsom. Undgå at støde begivenheder eller plot linje. Du vil afsløre alt for tidligt for læseren, og med alt for mange ting, der sker, skal du oprette en trættende historie. Space out begivenhederne. Glem ikke at du kan lave en efterfølger.
 • Vær opmærksom på ændringer i dit plot. Nogle gange, når vi planlægger en roman (fantasy eller ej), nogle ideer bare komme, når du begynder at skrive. Hvis de vises, når du skriver bogen, evaluere dem. Se om de passer plottet og ikke rode op alt dit arbejde. Hvis de gør, skriv dem i en notesbog og gemme dem til senere. Dette vil ikke være din sidste bog.
 • Gør ikke dine karakterer stereotyper. Tegn troværdige personligheder, troværdige personlige historier og mål. Hjertet i en god fantasy historie er i sine karakterer.
 • Vær tålmodig. Skrivning kræver en masse tid, og en masse tålmodighed. Tolkien tog mere end 15 år før offentliggørelsen af The Lord of the Rings, og bygget Middle-Earth hele sit liv. Du behøver ikke 30 år at skrive din historie, men du vil ikke afslutte den i en uge. Hvis du gør, det er et dårligt tegn.
 • Sæt mål. Plan for hvor mange ord eller sider, du ønsker at skrive på en dag. Have et mål vil hjælpe dig med at flytte din skriftligt sammen. Må ikke bekymre dig, hvis det færdige indsats synes at være dårligt, hver perle skal poleres.
 • Må ikke haste med din nye skabelse, tage din tid. Det er usandsynligt, at vi kan gøre en hel serie inden for en time. Planlægge begivenheder eller mystiske vidundere, der gør dine læsere ophidset.
 • Tag dig god tid. Læs andre bøger af forskellige genrer til at få inspration! Nedskriv dine drømme og gøre historier ud af dem.
 • Altid har en notesbog med dig. Det meste af tiden, episke ideer til din historie er ikke de mest troværdige idéer. Fokus på simple ting omkring dig. For eksempel kom idéen om Stardust, en fantasy roman af Neil Gaiman, når forfatteren så et felt, når han krydsede af en mur med et hul i den. Små ting, som ingen andre bekendtgørelser er et stort skridt for at skrive en original historie.
 • Vær kreativ! Elves, dværge, trolde og orker ikke fashionable længere? Tolkien var en forfatter, ikke en gud. Kan du lide løbene, han skabte? Hvorfor tager du ikke oprette din egen?
 • Må ikke afsløre alt. Læseren ønsker at have noget at læse om. Planlægge en stor hemmelighed fra begyndelsen af ​​bogen, der kun vil blive afsløret ved afslutningen (en manglende artefakt, en mærkelig død). Foretag forventningerne høje til at give læseren entusiasme.
 • Lad tingene falder på plads - ikke forsøge at styre hele universet på din roman.

Ting du behøver

 • Notebook
 • Blyant, pen og et viskelæder
 • Rent papir
 • Post-it/Computer med en form for at skrive program installeret på den.
 • Fokusere på de ting, der sker omkring dig.
 • Ordbøger
 • Andre eksempler på fantasy skriftligt (tidligere læst / genlæst af dig)
 • En følelse af flow for din historie