Wkodk

Hvordan man laver et produktkatalog

Intet virker bedre end et produktkatalog, når du ønsker at udvide din kundebase. Et katalog har potentiale til at nå ud til de kunder, som vil aldrig sat foden i din butik. Den eneste ulempe er, at designe et produktkatalog kan være overvældende, men en tjekliste af opgaver at fuldføre, vil gøre design processen meget lettere. Her er 5 trin, der vil hjælpe dig med at omdanne dit katalog fra en idé til en konkret reklame værktøj.

Steps

Hvordan man laver et produktkatalog. Produkt billeder - hyre en professionel, hvis du er nybegynder i fotografering.
Hvordan man laver et produktkatalog. Produkt billeder - hyre en professionel, hvis du er nybegynder i fotografering.

Gør dit eget produktkatalog

 1. 1
  Saml indhold: Sørg for at du har alle de ingredienser på plads, før du begynder enhver design trin
 2. 2
  Produkt billeder - hyre en professionel, hvis du er nybegynder i fotografering. Dit produkt fotografier er en af ​​de vigtigste aspekter af kataloget, da dette er hvad kunderne vil se først. En tiltalende billede vil opfordre kunderne til at læse beskrivelsen, og forhåbentlig gøre et køb. Hvis du føler dig tryg tager billederne selv, og ejer et digitalt kamera, skal du indstille kameraet på højeste opløsning og følg product picture protokol: brug individ, ikke gruppere billeder af produkter på en lys baggrund, tilføje en slagskygge at gøre produkterne springer ud på siden, og uploade dem på intet mindre end 300 dpi.
 3. 3
  Produkt features - Sørg for at du kender alle de tekniske specifikationer for hvert produkt. Dette vil hjælpe dig skrive dit produkt beskrivelser. Også tildele varenumre og priser, herunder originale og discountpriser. Du kan også vælge at notere ned eventuelle fordele, der kommer til at tænke på, mens sortering gennem dine produkter.
 4. 4
  Opret en mock-up: Du kan blive fristet til at springe dette skridt, men det er det vigtigste skridt i processen, fordi det vil forhindre at spilde tid på redoing sidelayout.
 5. 5
  Size - Først skal du beslutte på den størrelse du har brug for dit katalog for at være, når det er lukket. Tag højde forsendelsesomkostninger og også hvor mange produkter, du har.
 6. 6
  Side beløb - Vælg derefter antallet af sider, du tror, ​​du får brug for. Glem ikke om en indholdsfortegnelse, eventuelle produkter, der kan blive præsenteret på en hel side, og ekstra informationssider, såsom virksomhedens historie. Vær sikker på at holde sideantallet i 4 side intervaller siden trykkerier udskriver 4 sider på et helt ark papir (2 på forsiden og 2 på bagsiden.)
 7. 7
  Organiser - Nu planlægge, hvilke oplysninger du vil medtage på hver side. Sørg for at placere tilsvarende produkter sammen.
 8. 8
  Skriv indhold: Når tekstforfatning, brug kort, let at læse sætninger og afsnit undgå alt for teknisk sprog.
 9. 9
  Produktbeskrivelser - Hold hver beskrivelse korte, mellem 50-150 ord. Du vil gerne medtage features for hvert produkt, men sørg for at binde små fordele i hver funktion. Og glem ikke en kerne fordel. For eksempel vil de greb træk ved disse golf handsker giver en mere stabil hold på klubben, men endnu vigtigere, kan kunderne golf på en pro-niveau, når iført disse handsker (core benefit).
 10. 10
  Få nogle kraftige studser - Når jeg forsøger at nå frem til en 4 side tilvækst kan du bruge nogle fyldstof sider. Gøre disse fyldstoffer fremmer formålet med dit katalog - sælge produkter. Herunder historien om din virksomhed vil hjælpe kunderne være mere behageligt at købe dine produkter. Så vil kundeudsagn og garantier. Noget, der vil sætte en kundes sind på lethed og legitimere din virksomhed vil hjælpe dig med at få mest muligt ud af ekstra fast ejendom.
 11. 11
  Har en imponerende cover - Dækslet vil gøre eller bryde succes for dit katalog. Hvis din dækning ikke fange opmærksomhed, kan kataloget blive smidt i papirkurven, før en kunde selv åbner den. Herunder har poster, eventuelle tilbud eller rabatter og flotte billeder alle tilskynde til en forbruger til at bladre gennem siderne. Hvis dit katalog er sæsonbetonet, gå med et tema, der matcher den tid af året, eller en kommende ferie.
 12. 12
  Design en ordreseddel: Selvom skabe ordresedlen kan være en smule kedeligt, huske på, at en kunde kan give op på at købe denne one-of-a-kind lampe, fordi formen er for forvirrende. Herunder et kundeservice nummer vil give kunderne en måde at kontakte dig, hvis de går i stå. En perforeret form, der er rettet gør mailing ordren meget lettere for kunderne så godt. Glem ikke fornødenheder såsom en mængde indstilling og både shipping og faktureringsadresse muligheder.
 13. 13
  Udskriv kataloget: Hvis dit katalog er kun 4 sider, kan du prøve at udskrive det selv, men en professionel vil tage mindre tid og sikre kvalitet. Plus, vil en kommerciel trykning firma tage sig af spørgsmål såsom side implementering (side rækkefølge) og kryb (ydre sider kommer ud kortere end de indvendige sider når den er foldet sammen). En printer vil også kunne bruge en langt mere holdbar bindende teknik. Nogle trykkerier endda give mailing tjenester til din bekvemmelighed. Bare sørg for at finde en printer, du kan stole på til rimelige priser og professionel kvalitet.

Tips

 • Der er en masse andre faktorer, du skal overveje at gøre kataloger. De adskiller sig fra postkort og brochurer, således at de er bedre referencematerialer end de tidligere nævnte markedsføring medier.
 • Undgå skabeloner, som ofte begrænser kreativitet og entydighed