Wkodk

Hvordan man skriver en nekrolog

At skrive en nekrolog er en måde at ære din elskede ens liv såvel som at annoncere hans død. Det kan være en smertefuld proces, men det er en måde at fejre din elskede ens lidenskaber, resultater og overlevende familiemedlemmer. En typisk nekrolog har fem dele: annonceringen af ​​død, biografiske oplysninger, survivor information, planlagte ceremonier og bidrag. At miste en elsket en er aldrig let, men at skrive en nekrolog kan være let, hvis du følger disse trin.

Steps

Hvordan man skriver en nekrolog. Træffe foranstaltninger til at udskrive nekrolog.
Hvordan man skriver en nekrolog. Træffe foranstaltninger til at udskrive nekrolog.

Planlægger at skrive nekrolog

 1. 1
  Træffe foranstaltninger til at udskrive nekrolog. Før du begynder at skrive din nekrolog, bør du sørge for, at nekrolog vil blive trykt i den lokale avis. Mange begravelse hjem tilbyder en trykt nekrolog i avisen som en del af begravelsen pakken, så hvis det er tilfældet, skal du ringe til begravelse hjem, hvis du har brug for mere information, hvis ikke, skal du ringe til din lokale avis. Her er hvad du behøver at vide:
  • Omkostningerne. De fleste aviser opkræve af tomme, men ordet count kan variere baseret på papirets skrifttype og kolonnebredde, så bør du spørge, hvor mange ord der er i en tomme.
  • Fristen. De fleste aviser har en 4 eller 5:00 frist for nekrologer, men nogle gøre undtagelser, fordi det er et ømtåleligt emne. Men vær forsigtig med at uddele i din nekrolog for lang tid efter fristens udløb, fordi det kan betyde, at redaktionen ikke har så meget tid til at læse korrektur og færdiggøre dit arbejde.
  • Den dato vil det blive udskrevet. Du ønsker nekrolog skal udskrives så hurtigt som muligt, så du ikke kun kan annoncere død i tide, men også lade alle vide, hvor og hvornår begravelsen vil finde sted.
  • Hvis du gerne vil nekrolog at køre i papirer andre end de lokale aviser, såsom nationale papirer, hvis personen var bemærkelsesværdig, eller andre lokale aviser i en by, hvor din elskede brugt en masse af hans liv, så skal du ringe dem aviser samt.
 2. 2
  Læs andre nekrologer. Saml den lokale avis, der skal udskrive din nekrolog, og læse så mange nekrologer som du kan. Dette vil give dig en bedre fornemmelse af, hvad en typisk nekrolog ser ud, og vil også lade dig se, om avisen har en vis stil, kan det være mere formelt eller flere letflydende end den gennemsnitlige papir.
  • Selv om der er et format til nekrologer, ville det hjælpe at se, om dit papir afviger fra dette format lidt, eller hvis det klæber til det stift, så du kan matche din nekrolog til de andre dem, du ser. Du har stadig lidt plads til at skrive, hvad du vil, men hvis din nekrolog falder uden for stil retningslinjer af papiret, vil dit arbejde være stærkt redigeret.
 3. 3
  Skriv ned de grundlæggende oplysninger om den afdøde. Før du skriver din nekrolog, bør du skrive ned nogle grundlæggende oplysninger om den person, så du ved, hvad du bliver nødt til at medtage, når du begynder at lægge de faktiske omstændigheder i sætning formular. Her er nogle grundlæggende ting at medtage i næsten enhver nekrolog:
  • Fornavn og efternavn
  • Age
  • Fødselsdato
  • Residence (by og stat)
  • Partner navn
  • Hvornår og hvor begravelsen, visning, wake, eller mindehøjtidelighed vil finde sted
   • Hvis du ikke ved, hvornår begravelsen vil finde sted endnu, kan du skrive navnet på den begravelse hjemme, så folk kan kontakte hjemmet for at få flere oplysninger. Hvis du har planer om at køre nekrolog mere end én gang, kan du medtage denne information, næste gang, hvis du kender det derefter.
 4. 4
  Nedskrive nogle yderligere oplysninger. Når du har skrevet ned det grundlæggende, kan du skrive ned nogle yderligere oplysninger om den person, der kan give større indsigt i, hvem han var som et individ. Her er nogle ting du måske ønsker at inkludere:
  • Navnene og boliger af personens børn.
  • Navnene på personens børnebørn. Hvis der er mange børnebørn, kan du bare sige, hvor mange der er i stedet for at opstille alle deres navne.
  • Navnene på personens forældre. Hvis forældrene er døde, kan man sige, at den person, du skriver om, er "søn af den afdøde John Smith."
  • Nogle oplysninger om personens uddannelse. Du kan skrive navnet på den person, high school, college, og selv graduate skole, hvis det er relevant.
  • Oplysninger om personens kald. Du kan skrive personens profession eller endda, hvor han arbejdede.
  • Personens hobbyer. Hvis personen elskede fiskeri, så skriv det ned. Hvis han gjorde det bare lejlighedsvis at fordrive tiden, så er det ikke nødvendigt.
  • Navnene på de elskede kæledyr den afdøde.
  • Fødested for den afdøde, eller navnene på andre steder, hvor han boede, hvis de var vigtige for ham.
  • Nogle oplysninger eller anekdoter, der viser personens særheder eller personlighedstræk.
  • Oplysninger om, hvordan personen døde. Hvis personen døde i en særlig grusom måde eller ved selvmord, kan du ønsker at bruge din diskretion, men hvis personen døde i en stor katastrofe, i krig, eller efter kursusrække lang tids sygdom, kan du ønsker at medtage det.

Sætte det hele sammen

 1. 1
  Annoncer døden. Åbningen er en sætning, der giver grundlæggende oplysninger om, hvem personen var, og da han døde. Du kan bestemme, om du ønsker at nævne, hvor specielt den person døde, og hvis hans familie var der. Hvis du vælger at nævne dødsårsagen, så kan du gøre det ved afslutningen af ​​denne første sætning. Her er hvad det skal se ud:
  • (Navn), (alder), på (bopæl) døde (gået bort, eller et ord med en lignende betydning), (dato).
  • Eksempel: "Sandra Smith, 70, Santa Monica, døde 12 marts 2013, sammen med sin familie ved sin side."
 2. 2
  Give biografiske oplysninger. Dette stykke bør give nogle grundlæggende biografiske oplysninger om den person, såsom hvor han blev født, hans uddannelsesmæssige baggrund og oplysninger om hans ægteskabelige liv (hvis der er nogen). Her er hvad det skal se ud:
  • (Han / hun) blev født (sted, dato for fødsel, forældre). (Navn) dimitterede fra (gymnasium navn) og modtaget (navn på grader) fra (navn på college). (Han / hun) blev gift med (ægtefællens navn) (tidspunkt for ægteskab ekstraudstyr).
  • Eksempel: ". Hun blev født den sene Samuel og Sally Jones, April 12, 1943, i Springfield, Illinois Sandra dimitterede fra John Adams High School i 1961 og modtog en BA i i historie fra University of Illinois i 1965 Hun. giftede sig med den afdøde Jackson Smith i 1966, og de levede sammen i Springfield i tyve år, før flytte til Santa Monica. "
 3. 3
  Skriv yderligere oplysninger (ekstraudstyr). Hvis du gerne vil udvide din nekrolog til at omfatte mere information om den afdøde, så skal du gøre det i den næste afsnit eller to mini-stykker. Prøv at tænke på tre adjektiver til at beskrive den person, og gøre dette kommer igennem i din beskrivelse af personens liv. Snarere end at sige den person var generøse, viser hvordan personen demonstreret velgørende adfærd.
  • Formatet for disse dele er mindre stiv, da det hele afhænger af, hvad du ønsker at inkludere.
  • Eksempel: "Sandra var en bibliotekar, indtil hun gik på pension i 2008 blev hun brænder for at hjælpe de studerende i biblioteket, og om at sprede sin kærlighed til læsning i hele hendes samfund Hun blev hædret med Santa Monica Bibliotekar of the Year i 1995... "
  • Eksempel: "Hun var en ivrig golfspiller, og tilbragte det meste af hendes lørdag og søndag morgen på kurset med sine venner Hun elskede vandreture, cykling, og kører, og løb ti maratonløb i hendes levetid.".
 4. 4
  Give overlevende information. Du bør opliste navnene på personens børn, børnebørn og andre vigtige familiemedlemmer. Du bør omfatte residens for disse familiemedlemmer og adskille navnene på hver person med et semikolon. Husk, at hvis der er mange børnebørn i stedet for bare en eller to, der angiver antallet er mere passende.
  • Eksempel: "Sandra efterlader tre børn: Jenny Gray af Springfield, Mark Smith, i Philadelphia, og Jessie Adams, of Chicago Hun er også overlevede med ti børnebørn og tre oldebørn.".
 5. 5
  Give oplysninger om begravelsen. I den sidste del af nekrolog, bør du skrive den tid, dato og sted, hvor tjenesten vil blive afholdt, og lade folk vide, hvis din familie ville foretrække gæster til at gøre en donation til en velgørende organisation, at den afdøde støttede i stedet for at sende blomster. Her er, hvordan man skriver det:
  • Eksempel: "I stedet for blomster, familien anmoder om, at donationer ske til Brunswick Hjemløse".
  • Eksempel: "Et visning vil blive afholdt kl 6 lørdag på Santa Clara Funeral Home Begravelsen finder sted kl 13:00 på Santa Monica kirkegården..."

Færdiggør nekrolog

 1. 1
  Revider nekrolog. Når du har lagt din nekrolog sammen, bør du læse det over at sikre, at det passer til dine behov. Gennem revision, vil du være i stand til at trimme ned nogen ordrige sætninger, note steder, hvor du kan tilføje oplysninger, og se, om en sætning eller to kunne elimineres alle sammen.
  • Når du reviderer dit arbejde, så spørg dig selv, hvad din elskede ville tænke på nekrolog. Ville han føler, at du har taget, hvem han var, og hvad hans lidenskaber var?
  • Sørg for, at du var ære personens liv i stedet for at fokusere på hans død. Nekrolog bør læses som en stille fejring af alle de ting, personen har gjort og alle de liv, han rørte.
  • Husk de tre ord, du troede ville bedst beskrive den person. Må disse ord skinne igennem i, hvad du har skrevet?
  • Sørg for, at dine tanker er klart kommunikeres. Er alle de sætninger klare og entydige?
  • Undgå fancy ord, der kan forplumre din mening. Din nekrolog skal være respektfuld og enkel.
 2. 2
  Bede om feedback. Når du har ændret dit arbejde, bør du bede om feedback fra en anden person, som kendte den elskede godt, fordi det kan give dig en bedre fornemmelse af, hvad du har opnået i nekrolog. Hvis du virkelig føler dig usikker dit arbejde, så kan du bede om feedback, før revisionen scenen. Her er grunden til at få nogle tilbagemeldinger kan være nyttige:
  • At have en anden person tæt på den elskede kig på dit arbejde kan give dig en bedre fornemmelse af, om du virkelig har fanget essensen af ​​denne person.
  • Endnu et par øjne kan også være nyttigt, fordi en anden person kan hjælpe dig med at se, hvis du har glemt noget vigtigt, som en af ​​personens foretrukne fritidsinteresser, eller navnene på et af hans børn.
 3. 3
  Korrekturlæse dit arbejde. Når du har ændret dit arbejde og modtaget nogle tilbagemeldinger, bør du kigge over dit arbejde en gang mere, inden du sender din nekrolog til begravelse hjem. Dette vil hjælpe dig med at slippe af med eventuelle grammatiske eller tegnsætning fejl.
  • Prøv at læse dit arbejde højt for at sikre, at de sætninger, forløbe glat, og at der ikke er nogen ord, der er ude af sted.
 4. 4
  Indsend din nekrolog. Når du er færdig med at skrive nekrolog, alt hvad du skal gøre er at sende den til enten begravelse hjemme, eller direkte til avisen. Du skal have nekrolog skrevet, og du bør sende den i elektronisk form, hvis dette er acceptabelt. Dette er en fantastisk måde at minimere fejl og at sikre, at din nekrolog får til det rigtige sted hurtigt.
  • Men du vælger at indsende dit nekrolog, bør du sørge for, at den blev modtaget straks.

Tips

 • Nogle aviser nu opkræver for nekrologer, men tilbyder gratis dødsannoncer. Begravelsen hjem vil gøre disse oplysninger tilgængelige for familiemedlemmer.
 • Du vil måske ønsker at udgive nekrolog i mere end én avis, især hvis din elskede levede i forskellige dele af landet i løbet af årene. Der kan også være samfundet, hele byen og landsdækkende aviser i din elskede ens område. Papirer med højere cirkulation vil opkræve mere for nekrolog.
 • De fleste begravelse hjem vil have en formular til rådighed for familiemedlemmer at fuldføre. Begravelsen hjem vil give denne nekrolog oplysninger til medierne. Medtag alle familie oplysninger til begravelse hjem, såsom hvor overlevende i øjeblikket bor. Aviser gerne inddrage disse oplysninger i nekrologer når det er muligt.
 • Når bemærke en persons uddannelse, tage i betragtning, hvor nekrolog vil blive placeret, og hvor gammel den person var, da han døde. For yngre mennesker, viser det elementære, junior og high school de deltog såvel som college. For ældre mennesker, ville bare high school, college og eventuelle ph.d.-skoler fungere.
 • Nogle mennesker er meget tæt på deres kæledyr. Medtage dette i deres "overlevede ved" sektionen i slutningen. Dette bør være smagfuld og kun medtaget, hvis personen er kendt for sin kærlighed til sit kæledyr.

Advarsler

 • Være taktfuld. Må ikke indeholde hvor kroppen går. Ingen vil ønsker at se en kremering, for eksempel.
 • Brug skøn, når annoncere på grund af dødsfald. Hvis det er for grusomme, såsom impalement i en bilulykke, ikke nævner det.