Wkodk

Sådan gør fodnoter

Forsknings og akademiske papirer følger en streng format for at give kredit til de kilder, der understøtter forskning. En almindelig måde dette udføres i et akademisk papir er brugen af ​​noter. Noter vises i slutningen af ​​en side, kapitel eller en bog, og de giver kredit eller forklaring til teksten. De adskiller sig i stil og indhold fra citerede værker eller litteraturliste. En slutnote vises i slutningen af ​​kapitlet eller papir og en fodnote vises ved foden af ​​hver side. Fodnoter foretrækkes ofte, fordi læseren kan læse en note, mens de opholder sig på samme side. Denne artikel vil fortælle dig, hvordan du gør fodnoter, når du skriver et papir.

Steps

Sådan gør fodnoter. Skriv din litteraturliste / værker citeret før du placerer dine fodnoter.
Sådan gør fodnoter. Skriv din litteraturliste / værker citeret før du placerer dine fodnoter.
 1. 1
  Skriv din litteraturliste / værker citeret før du placerer dine fodnoter. En fodnote er almindeligvis en forkortet version af en henvisning i slutningen af ​​bogen. Du vil være i stand til at tage oplysningerne fra litteraturlisten, som du indsætte dine fodnoter.
 2. 2
  Åbn din tekstbehandlingsprogram. Et program som Microsoft Word er at foretrække, fordi den sporer fodnotenummeret som du går sammen, forenkle processen.
 3. 3
  Skriv dit papir, mærkning, hvor du ønsker at sætte fodnoterne som du går. Selvom du kan gøre fodnoterne, som du skriver avisen, at ændringer ofte lavet som du redigerer den. Dette vil reducere den samlede mængde arbejde, du gør.
  • Hvis du bruger en skrivemaskine, bliver du nødt til at tilføje fodnoter, som du skriver din endelige udkast. Det er en god idé at have et udkast med al fodnote oplysninger foran dig, før du skriver din endelige udkast.
 4. 4
  Gem ofte som du skriver dit papir, for at undgå at miste noget arbejde.
 5. 5
  Vend tilbage til slutningen af sætningen, der har citeret materiale. Dette er, hvor du gerne vil inkludere din første fodnote.
 6. 6
  Indsæt din første fodnote. I Microsoft Word, ville du gå til fanen Referencer klikke på gruppen Fodnoter og vælg "Indsæt Fodnote". En række "1" skal vises til højre for den sætning, og en række "1" vises i sidefoden på den første side.
  • Hvis du ikke ved, hvor man kan finde i menuen for at indsætte fodnoter i tekstbehandlingsprogrammet, skal du gå til menuen Hjælp og forskning det før du begynder at fodnote dit papir.
 7. 7
  Gå til sidefoden nederst på siden, og skriv følgende oplysninger om din kilde for: Forfatter eller redaktør, titel (i kursiv), compiler, oversætter eller redaktør, udgave, navn på serie (bl.a. antal eller volumen), sted for offentliggørelse, udgiver og dato for offentliggørelse og sidenumre i citation.
  • For eksempel: Reginald Daily, Timeless Google Eksempler: Gennem tiderne (Minneapolis: St. Olaf Press, 2010), s. 115.
  • Du ville bruge følgende oplysninger i denne rækkefølge fodnote et websted: forfatter eller redaktør af hjemmesiden, titlen på hjemmesiden (i kursiv), URL og dato for adgangen.
  • For eksempel: Reginald Daily, Tidløst Google eksempler http://www.timelessGoogleexamples.html (adgang 22 juli 2011).
 8. 8
  Brug en forkortet version af kilden i de efterfølgende fodnoter, der har den samme kilde. Du får brug for forfatterens eller redaktørens efternavn, en forkortet titel (i kursiv), og det eller de numre, der er citeret.
 9. 9
  Tilføj fodnoter der præciserer kilder til læseren på en lignende måde. Tilføj en afklaring sætning og derefter citere artiklen på samme måde som ovenfor.
  • For eksempel, hvis du et papir citerede en kilde, der talte om Google artikler og ønskede at præcisere det, kan din fodnote efter tallet se sådan ud: Google eksempler bruges til at afklare teksten i situationer, hvor det ville være nyttigt at have en visuel cue. Reginald Daily, Timeless Google Eksempler: Gennem tiderne (Minneapolis: St. Olaf Press, 2010), s. 115.
 10. 10
  Fortsæt footnoting din artikel på hver efterfølgende side. Der vil være et nyt nummer for hver fodnote.
 11. 11
  Medtag bibliografien eller værker citeret, som du oprettede i starten på en separat side i slutningen af dit papir.

Tips

 • Før du skriver, check med din professor eller organisation om, hvorvidt det papir skal skrives i APA, MLA eller Chicago stil. Derefter sikre hele din papir og fodnoter i overensstemmelse med disse stil retningslinjer.