Wkodk

Sådan at skrive din egen resultatanalyse

Skrive din egen præstation anmeldelse er lige så vigtigt som at skrive din endelige universitetseksamen. Din karriere vækst afhænger især af, hvor godt du kan formulere og præsentere din præstation gennemgang. Husk denne grundlæggende regel: I virksomhedernes verden, hvad der ikke er fremvist godt simpelthen ikke eksisterer for nogen praktisk formål! Så du skal fremvise dit arbejde, resultater og præstationer i den bedst mulige måde. Denne artikel vil give dig nogle meget nyttige tips, som hvis du huske på, mens du skriver din præstation gennemgang vil helt sikkert gøre dig skille sig ud af "crowd" og føre dig til en fast-track karriere vækst!

Steps

Sådan at skrive din egen resultatanalyse. Må ikke rabat noget.
Sådan at skrive din egen resultatanalyse. Må ikke rabat noget.

Skrive din egen præstation bedømmelse

 1. 1
  Må ikke rabat noget. Mange gange vi har denne tendens af diskontering vores egen præstation og resultater. Selvom vi arbejder hårdt på et projekt vi ender fortælle andre, at »det ikke var noget". Sige ting som dette er en stor fejltagelse! Du bør altid fremhæve og forherlige alt det gode arbejde, som dig, og sørg for, at du tager fuld kredit for din indsats! Så det første skridt i at skrive din præstation anmeldelse er, at du skal liste ned alle dine resultater, påskønnelse mails og ca projektet og opgaver, hvor du gik og gjorde mere end hvad der var forventet ud af dig. Gå ikke glip af nogen ting fra begyndelsen til slutningen af ​​året.
 2. 2
  Fremhæv folk relaterede spørgsmål. Mange gange du ville have hjulpet dine kolleger i efterbehandling deres opgaver eller projekter mv mange gange, du ville have hjulpet nogle én i deres personlige forhold. Mange gange du ville have gjort nogle ting, som hjalp med at gøre dit team et stærkere hold. Gør fremhæve alle disse. Det går langt ud over dine forventninger i opbygningen af ​​en stor ry for dig selv!
 3. 3
  Fremhæv de 'valgfrie aktiviteter på arbejdspladsen ", som du var involveret i løbet af året. Mange af os er involveret i nogle 'Corporate Social Responsibility' slags aktiviteter på arbejdspladsen. Nogle af os også administrere klubber mv på arbejdet. Alle disse skal være en del af din præstation gennemgang. Så sørg for at skrive om det, og fremhæve dine bidrag.
 4. 4
  Må ikke vise nogen beskedenhed er bedømmelse din præstation - hvis du selv tror ikke, at du er en klasse 1 performer så tro mig intet andet organ vil nogensinde tror, ​​at. Så sørg for du er bedømmelse selv høj, og hvis i tvivl mellem to ratings (sige 2 eller 3) altid gå efter den højere rating (2 i dette tilfælde).
 5. 5
  Retfærdiggøre, hvad du skriver. Sørg for at du fremlægge beviser for, hvad du er ved at afslutte. Hvis du siger, at i løbet af året, du arbejder blev rost af mange kunder, skal du montere kundernes påskønnelse e-mails.
 6. 6
  Støt dine legitimationsoplysninger med numre hvor det er muligt. Der er et gammelt ordsprog: Tal lyver ikke! Du bør altid bevise din det punkt, at du gør i din performance review ved at give numre. Hvis du siger, at du var medvirkende til at øge salget for virksomheden, så sørg for, at du giver antallet af nye kunder, du tiltrukket, og hvor stor indtjening Selskabet havde på grund af disse kunder. Husk på, at tallene taler for sig selv, og det er ikke let for nogen at negere hvilke numre sige!

Tips

 • Det er tilrådeligt at holde gøre et notat af din hey resultater mv hele året, så du ikke går glip af på nogen ting vigtigt.
 • Planlæg godt og afsætte masser af tid i at skrive din anmeldelse.

Advarsler

 • Må ikke falske noget.
 • Hvis andre kommer til at vide, at du er faking ting, det kan ødelægge din karriere helt.