Wkodk

Sådan laver et magasin

At sammensætte et blad er en fantastisk måde at dele din vision på tryk. Du kan lave en håndlavet blad eller bruge computer software til at designe og udskrive en professionel kvalitet magasin. Her er hvordan du gør det.

Steps

Sådan laver et magasin. Opret et tema eller fokus.
Sådan laver et magasin. Opret et tema eller fokus.

Kom godt i gang

 1. 1
  Opret et tema eller fokus. Hvad er den primære emne dit blad? Husk på, at de fleste magasiner er niche publikationer, der er målrettet en meget specifik målgruppe (f.eks, ser folk der er interesserede i quiltning eller brude til bryllup ideer).
  • Spørg dig selv: Vil dette være en standalone publikation eller en i en serie? Hvis det er en del af en serie, er, hvad din større tema?
  • Prøv at tegne titlen på dit magasin ud af dette overordnede tema. Bemærk at de fleste magasiner har en-eller to-word titler (såsom TIME, National Geographic, Seventeen, Rolling Stone, og Forbes). Ikke alene kan en kort titel opsummere dit tema pænt, er det også lettere at håndtere fra et design synspunkt.
  • Hvad er fokus for denne ene publikation? Hvordan kan du bruge det til at binde alt dit indhold sammen? (Det er ikke for ingenting, at en enkelt udgivelse af et magasin kaldes en "problem").
   • Et godt eksempel på temanumre er prom udgaver af teenage magasiner, eller Swimsuit Issue of Sports Illustrated. Alt indholdet indeni dette spørgsmål binder tilbage til det primære fokus.
  • Hvad er titlen på dette problem? Hvis det er nødvendigt,? Hvad er titlen på hele serien
   • Årlige eksempler på navngivning et problem omfatter Swimsuit Issue of Sports Illustrated, Hollywood Udstedelse af Vanity Fair og september udgaven af Vogue.
 2. 2
  Beslut hvordan du vil samle din magasin. Den metode, du vælger til at sætte dit magasin sammen kan bestemme, hvordan du indsamler og indarbejde indhold. Her er nogle punkter at overveje:
  • Selvom den blanke, software-forbedret udseende er et magasin standard, kan gøre det ene uden brug af computere giver dit magasin en kunst-house føler. Men det vil kræve masser af ekstra tid og talent og er bedst egnet til folk, der allerede har gjort lignende projekter.
  • InDesign er standard (selvom dyre) designer værktøj til digitalt designet magasiner. Typen er ofte skrevet ud og redigeret i InCopy, som masker med InDesign. Alternativt nogle publikationer bruge Quark.
   • Hvis disse indstillinger ikke er i din prisklasse, kan Office Publisher være et effektivt alternativ.
 3. 3
  Etablere en deadline. Hvornår har du tænkt dig at have bladet færdig? Spørg dig selv, hvis du indstiller rimelige forventninger, og hvis du feasibly kan få bladet færdigt, og i hænderne på dine læsere ved fristens udløb.
  • En deadline er mere vigtigt, hvis du beskæftiger sig med aktuelle emner (såsom nyheder eller humor), eller hvis du bygger spørgsmålet omkring en årlig begivenhed (såsom faldet mode).

Oprettelse indhold

 1. 1
  Skriv artikler, kolonner og historier. Hvad vil du sige til dine læsere? Uanset om dit magasin er bygget op omkring humoristiske anekdoter, arty fiktion, nyhedsindslag, high-pande interviews eller en kombination eller genrer, skal du tekstmæssige indhold. Her er nogle muligheder at overveje:
  • Skriv artikler om emner, du eller dine samarbejdspartnere holder af. Har de tackle humanitære spørgsmål? Er de relateret til aktuelle begivenheder? Har de tilbyder rådgivning eller interview interessante mennesker?
  • at give dit magasin et mere personligt præg. Disse kan være fiktion eller non-fiktion afhængigt af hvordan de relaterer til dit emne.
  • Grave op gamle digte, eller spørg venner, hvis du kan udgive deres arbejde på dit magasin. Disse ville give et magasin en kunstnerisk flair.
  • Samarbejde med venner for at få forskellige perspektiver ville være en god måde at nærme sig dette aspekt af bladet.
 2. 2
  Saml billeder. Selv hvis dit fokus vil blive skrevet indhold, magasiner er en visuelt medie. Fantastiske billeder vil holde dine læsere interesseret og tilføje en anden dimension til dine artikler.
  • Tage fotografier, der relaterer til dit indhold. Vær sikker på at medtage fotos med tomme, neutrale rum, disse gøre store baggrunde, hvorover at placere skrevet indhold.
  • Lav en fotojournalistik projekt. Dette betyder at udforske et emne i dybden og vejlede læseren sammen med en serie af fotos. Dette er en god mulighed for folk med stærke fotografering færdigheder.
  • Søg efter billeder licenseret med Creative Commons licens online. Mens alle disse billeder vil være fri, skal du sørge for at læse op på, hvorvidt du har brug for at tilskrive det foto, har tilladelse til at ændre på billedet, eller kan kun bruge foto til kommercielle formål.
  • Købe aktier billeder fra en bestand fotografering database. Selvom dette er en lidt dyrere rute er stock billeder taget med netop denne type projekt i tankerne, hvilket gør det nemt for dig at finde billeder, der svarer til dit indhold.
  • Tegn dine egne billeder, eller gå sammen med nogen, der gør. Dette anbefales til en kunst-house-style magasin.
 3. 3
  Design et cover. Dække af dit magasin bør give læserne en fristende smag af alt, hvad der er indeni, uden at afsløre for meget. Her er nogle måder at opnå, at:
  • Sørg for at dit magasin titel er fremtrædende. Selvom mange blade vil ændre farven på deres titel efter emne, skrifttypen er næsten altid den samme. Settle på en, der er let at læse, genkendelig, og har en æstetik, der matcher dit indhold.
   • Fleste magasiner sætte dette øverst på dækslet, for at gøre den helt fremtrædende. For nogle interessante eksempler på, hvordan du kan spille med samspillet mellem titlen og hvad der er på din dækning, se op forsidebilleder for Harpers Bazaar.
  • Beslut hvad der kommer til at være på forsiden til dette problem. Modeblade bruger ofte dække modeller, mens sladder blade bruger paparazzi eller iscenesatte fotos og nyhedsmagasiner kan bruge portrætter. Uanset billede du bruger, skal det se overbevisende og være tilsluttet til din magasinets hovedhistorien.
  • Skriv Blurbs (ekstraudstyr). Nogle blade vil kun skrive en bagsidetekst eller en titel til hovedhistorien (såsom tid eller Newsweek), mens andre vil drille flere historier på forsiden (såsom Cosmopolitan eller People.) Hvis du vælger den anden mulighed, så prøv at sørge din dækning ikke begynde at se rodet.

Montering dit indhold

 1. 1
  Vælg en endelig æstetiske for dit magasin. Hvordan dit magasin ser vil definere sit brand næsten lige så meget som selve indholdet. Overvej:
  • Den skrifttype: Bruger du skrifttyper inde i bladet, der er nemme at læse og passer med dit tema? Har de ringe tilbage til den skrifttype du har brugt til dit magasin titel, på omslaget?
  • Papiret: Vil du printe dit magasin på glittet eller mat papir?
  • Farven: Nogle magasiner, såsom mennesker, der anvendes til at være halvt farve, halvt sort og hvid for at spare på blæk omkostninger. Mange litterære magasiner udskrives i sort og hvid, selvom de fleste mainstream titler er flyttet til farven. Overvej, hvad du har råd til at bruge på blæk per emne, og hvordan du kan indarbejde det i dit magasinets udseende.
 2. 2
  Beslut hvordan du bestiller dit indhold. Hvordan du organiserer dit indhold inde i bladet dikterer, hvordan læseren vil bladre gennem det. Her er nogle grundlæggende retningslinjer:
  • Normalt indholdsfortegnelsen går først. Hvis dit magasin har mange annoncer, kan der være flere sider af dem, før indholdsfortegnelsen.
  • En kolofon følger indholdsfortegnelsen. Kolofonen bør opliste titlen, omfanget og nummer af bladet (begge vil være 1, hvis dette er den første), i stedet for offentliggørelsen og det personale, der arbejdede på det (som redaktører, skribenter og fotografer).
  • Bestil dine artikler, så det vigtigste stykke er et sted i midten, eller endda mod bagsiden.
  • Overveje at gøre en finurlig "backpage". Mange magasiner, såsom tid eller Vanity Fair bruge den sidste side i bladet for sjov, skimmable indhold, såsom en engagerende Infografik eller en dum interview.
 3. 3
  Producere layoutet af dit magasin. Når du ved, hvor du kommer til at sætte dit indhold, er det tid til at lægge det ud. Præcis hvordan du vælger at gøre dette vil afhænge af, hvilken software du beslutter at bruge (eller ikke), men der er visse elementer til at huske:
  • Hold din formatering konsekvent. Brug de samme grænser, stilarter, nummerering og skrifttype eller skrifttyper hele, den sidste ting du ønsker, er at skabe en Frankenzine der ser lappet sammen af ​​tolv forskellige mennesker.
  • Nummerere dine sider, især hvis du har angivet en indholdsfortegnelse.
  • Sørg for at dit endelige produkt er lige numre (optælling dækslet). Hvis du forsøger at lave en ulige magasin, vil du have mindst én tom side.
  • Hvis du gør dit magasin i hånden, er det nu tid til at finde ud af, hvordan du vil overføre dit indhold til siden. Vil du printe det ud? Skriv den direkte på siderne? Indsæt på fotos?
 4. 4
  Udgiv dit magasin. Du kan gøre dette på den gammeldags måde ved at have det trykt, eller du kan udgive det online. Forskning dine muligheder for at se, hvad der giver mest mening for dit budget.
  • Binde dit magasin (håndlavet alene). Når dine sider er færdig, kan du binde bladet, så det vil blive sammen. Overvej nogle af trinene i Lav en hjemmelavet bog.

Tips

 • Overvej abonnement programmer for folk at deltage. Dette garanterer dig penge til at holde producere bladet og er en fantastisk måde at gøre særlige tilbud og forbinde direkte til din fan læsere.
 • Vær sikker på at matche din publikation med sin etos. For eksempel skræmmer blankt papir på miljømæssige magasiner off læsere, selv om det er muligt at gøre glossies i en øko-venlig måde. Hold dig til mat papir i et sådant eksempel. Med andre ord, kender din læserskare, og deres forventninger!
 • At bringe dit magasin til et større publikum, så prøv selv-udgivelse den.
 • Fordel nogle kopier af dit magasin gratis, som til biblioteker, for at hjælpe med at skabe opmærksomhed om dit produkt.
 • Quark er langt sværere at lære, selv om, fagfolk, der bruger det virkelig lide det.
 • InDesign er virkelig en stor publikation design grafik program. Det er forholdsvis let at lære og er meget alsidig. Tekst-Edit program er et godt kompliment og nem at bruge. Perfekt artiklen i tekst-Edit, skal du copy & paste ind i den relevante kolonne rummet.

Advarsler

 • Du skal bruge en mock-up af bladet og en reklame rate ark til at præsentere for potentielle annoncører. At vide hvad man skal opkræve for annoncer, vil du nødt til at vide, hvad din cost-per-emne bliver. Smukke billeder og smarte layouts er kun en del af magasinet publikationen processen.
 • Start i det små. Det er bedre at teste et lille marked først, for at se, hvor vellykket magasinet er, end at udskrive for mange og blæse dit budget. Sigt til gradvist at øge læserskare over tid.
 • De fleste magasiner samle en stor del af deres indtægter, (penge) fra de reklamer, du ser hele publikationen. Når du har besluttet, hvad publikum dit magasin er rettet mod, skal du opsøge de virksomheder, der ønsker at reklamere for denne særlige målgruppe. (Dette kan være meget tidskrævende.) Tjek række ad siderne i en given magasin i forhold til antallet af sider af artikler. Dette vil give dig en idé om den procentdel af reklamer, du vil højst sandsynligt nødt til at gøre din publikation til en succes - dette råd er fra en lang tid print annonce salg person.
 • Nogle mennesker siger, at magasinet er en død kunstart. Det isn 't - folk stadig meget nyde fornøjelsen af ​​at læse magasinet format. Hvad betyder mere er emnet - nogle magasin emner er mindre interessant for læserne end andre, så sørg for at gøre din forskning først. Desuden kan nogle emner gøre det bedre digitalt end på tryk, og vice versa - igen, gøre grundig forskning, før de beslutter at vælge imellem.

Ting du behøver

 • Design software (valgfrit)
 • Papir
 • Blæk
 • Lim (ekstraudstyr)
 • Artikler og fotos
 • Pen eller blyant