Wkodk

Hvordan man skriver en bog rapport

Før eller senere, vil de fleste studerende er nødt til at skrive en bog rapport. Men at skrive en bog rapport er ikke altid let. Det er bedst at nyde bogen, og ikke tænke på rapporten, før du er færdig med at læse. Nu absorbere og tænke over, hvad det var du læser. Rejs dig op fra stolen, gå rundt, og sidde ned ved bordet, og begynder at skrive.

Steps

Hvordan man skriver en bog rapport. Find ud af, hvor lang bog rapport skal være, hvis der er en længde krav, og da det er tid.
Hvordan man skriver en bog rapport. Find ud af, hvor lang bog rapport skal være, hvis der er en længde krav, og da det er tid.

Skrive din egen bog rapport

 1. 1
  Modtag opgaven. Stil spørgsmål, indtil du forstår det helt. Kan du læse en bog, eller skal det være en bestemt længde, et bestemt emne eller en bestemt bog? Skulle du blot opsummere bog eller bør du give din mening, også?
 2. 2
  Find ud af, hvor lang bog rapport skal være, hvis der er en længde krav, og da det er tid.
 3. 3
  Hvis du endnu ikke har valgt en bog, se dig omkring og læse på bagsiden af alle slags bøger. Spørg venner, hvis de har nogen gode forslag. Det er en god ide at tjekke en meget hurtig oversigt online for at sikre, at det er din type bog. Vær sikker på at holde sig til nogen lister eller begrænsninger, du har fået.
 4. 4
  Læs bogen og anmærke. Pace dig selv som du læser, ikke nøle. Tag noter, markere vigtige dele, understreger spændende linjer (hvis du er tilladt). Prøv at værdsætte bogen: Det vil lære dig noget, du bare nødt til at være åben for at lære.
 5. 5
  Skitsere de vigtigste ideer og sub-ideer i din bog. Gør dette, mens historien er stadig frisk i dit hoved. Det vil hjælpe dig med at organisere dine tanker til din rapport.
  • Hvilke store, vigtige begivenheder skete i historien?
  • Hvem var hovedpersonerne? Hvorfor gjorde de gør, hvad de gjorde? Hvordan har de ændre hele bogen? Hvad gjorde du kan lide eller ikke lide dem, som du læser?
  • Hvad var de vendepunkter i historien?
  • Hvordan har opløsningen af ​​historien opstået? Var det en tilfredsstillende slutning?
 6. 6
  I første afsnit, angive titel og forfatter til bogen. Der findes mange forskellige typer af bog rapporter, så nævne tre forskellige ting, som du vil bruge til din krop stykker.
 7. 7
  For de næste par stykker, henvises til din lærer opgave ark til at afgøre, hvilke dele af din skitse, du ønsker at ekspandere på i kødet af din rapport. Kig på de tidligere trin for ideer om hvad der skal medregnes.
  • Overveje at give din mening om bogen. Du kan blive forpligtet til at give din mening. Var det godt? Hvad om bogen gjorde det godt eller dårligt, magtfuld eller kedeligt? Du kan og bør bruge eksempler fra bogen til at sikkerhedskopiere dine påstande.
 8. 8
  Skriv en konklusion, der ombrydes hele op. Gentage dit speciale eller Hovedidéen sted i din konklusion. Gennemgå de vigtigste ideer, og i givet fald oplyse din mening.
 9. 9
  Genlæse din skriftligt og reorganisere det, hvis du har brug for. Du bør have en introduktion, nogle støtter eller krop stykker, og en konklusion. Sørg for, at stykker understøtter din introduktion, især hvis du har en mening eller opgaveformulering der.
 10. 10
  Altid læse korrektur på din arbejde. Stavekontrollen misser stavefejl hele tiden. Bedre endnu, lade dig selv tid til at have en anden korrektur dit arbejde, også. Nogle gange kan en ny par øjne ser forskellige fejl.

Tips

 • Vælg mængden af ​​detaljer, at du giver baseret på, hvor lang tid at rapporten vil være. I et afsnit, kan du give en generel idé om, hvad bogen handlede om. I fem stykker, kan du give en masse detaljer.
 • Brug en god række tegnsætning. Semi koloner (;) er altid godt at bruge, hvis du ved hvordan man bruger dem rigtigt.
 • Prøv at gøre din bog rapport informativ, så vil det være klart for læseren, hvad bogen handler om.
 • Sørg for at læse bogen. Din lærer vil vide, hvis du ikke har.
 • Være meget beskrivende om de tegn og hovedideen.
 • Vær sikker på at inkludere din første og sidste navn, så det ikke vil gå tabt.
 • Afstå fra at bruge sammentrækninger (dvs. 'ikke' skal skrives som "ikke"), da det gør din rapport lyder meget uformel.
 • En let måde at organisere en bog rapport resumé er kronologisk. Tal om begivenhederne i den rækkefølge, de opstod i bogen eller historien.
 • Følg alle anvisninger din professor. Det er det råd nummer et. Fremragende opfyldelse af dette punkt vil bringe en A + bog rapport.
 • Hvis du bruger citater, være sikker på at de passer ind i hvad du har skrevet. Også, ikke bare sætte dem i, forklare, hvad citatet betyder, og hvorfor det er vigtigt.
 • En absolut genial idé at få bonus mærker er at tisse og punkt, beviser og forklaring. Dette hjælper back up din pointe, og det hjælper dig til ikke at vandre på, der kan tabe dig varemærker.
 • Må ikke trække tiden ud! Du kan løbe tør for tid til at bruge på din rapport, eller du kan også helt glemme alt om det!

Advarsler

 • Kopiering et resumé eller noget andet stykke af at skrive uden kredit anses plagiat, og kan føre til alvorlige konsekvenser, hvis fanget.
 • Læsning af Cliff Notes eller ser film kan være et godt supplement til at læse en bog, men de bør ikke træde i stedet for at læse den. Lærere kan ofte fortælle, når deres elever ikke har læst bogen.