Wkodk

Sådan citeres et interview i MLA-format

Et grundigt researchede papir ofte supplerer skriftlige kilder med interviews. Hvis du er heldig nok til at finde en ekspert, der er villige til at diskutere dit emne, kan dette i høj grad forbedre kvaliteten af ​​dit papir. Men hvordan skal du nævne et interview? Læs videre for at finde ud af!

Steps

Sådan citeres et interview i MLA-format. Personlige interviews.
Sådan citeres et interview i MLA-format. Personlige interviews.

Typer af interviews

 1. 1
  Personlige interviews. Disse henviser til interview, som du har foretaget dig selv. Angive navnet på interviewet ved navn den interviewede, begyndende med deres sidste navn og derefter deres fornavn. Medtag deskriptor "Personal interview" og efterfulgt af en fuld-stop (.). Indeholde datoen for interviewet.
  • Eksempel: Gambill, Mike. Personlig samtale. 01 December de 2003.
  • For et telefoninterview, kan du bruge telefon interview i stedet for personlig samtale.
 2. 2
  Udgivet interviews. Dette omfatter både trykte og elektroniske forretninger. Hvis interviewet er en del af en større arbejde som en bog eller tv-programmet, bør titlen på interviewet går i citationstegn, og titlen på bogen / TV show skal gå i kursiv. Bestem mediet, at interviewet kom fra (print, web, DVD) og udfylde resten af ​​oplysningerne som krævet i medium.
  • Hvis interviewet, at du citerer fra ikke har en titel, kan du tilføje deskriptor Interview (uformateret), efter den interviewede navn.
  • Eksempel: Seles, Monica. "Monica Seles Fights On". Interviews med Tennis Champions. Af Tony Dale. San Bernandino, Californien: Borgo, 1992. Print.
 3. 3
  Online kun udgivet interviews. Liste interviewet ved navn den interviewede, begyndende med deres efternavn. Hvis interviewet har en titel, sætte det i anførselstegn. Placer navnet på det sted i kursiv, giver forlaget navn, udgivelsesdatoen mediet af publikationen (web), og den dato, du adgang det.
  • Hvis der ikke udgiver er givet, indsætte forkortelsen np
  • Hvis interviewet ikke er udstyret en titel, tilsæt deskriptor Interview (uformateret), efter den interviewede navn.
  • Eksempel: Obama, Michelle. Interview med Caren Zucker. ABC News. ABC, 2009. Web. 19 April 2009.
 4. 4
  Taler, foredrag og præsentationer på konferencer. Giv talerens navn, begyndende med deres fornavn. Opnåelse af titel af talen (hvis nogen) i anførselstegn. Følg med navnet på mødet, og organisationen, placeringen af ​​snak og datoen. Endelig omfatter en beskrivelse, der angiver, hvilken slags snak det var (keynote adresse, foredrag, osv.).
  • Bruge forkortelsen np hvis udgiveren ikke er kendt og nd hvis datoen ikke er kendt.
  • Eksempel: Stein, Joel. "How To Be freelance-skribent." Ohio Wesleyan University. Grey Kapel, Delaware, OH. 7. maj 2008. Foredrag.

Citater

 1. 1
  Short citat: Ifølge Simon & Schuster Handbook for Writers (s. 563) "Når et tilbud er ikke længere end fire håndskrevne eller tastes linjer vedlægge de citerede ord i sætningen Placer parentes efter det afsluttende anførselstegn, men. før et punktum.
  • Hvis et citat slutter med et udråbstegn eller et spørgsmålstegn, sætte det tegnsætningstegn, før det afsluttende anførselstegn, satte parentetisk citation næste, og derefter sætte en sætning uden ende periode efter parentetisk citat. "
 2. 2
  Langt citat:. Også ifølge Simon & Schuster Handbook for Writers (s. 564) "Når et tilbud er længere end fire håndskrevne eller maskinskrevne linjer, ikke sætte anførselstegn omkring de citerede ord i stedet indstille de citerede ord fra i din egne ord ved at indrykke hver linje i citatet. "
  • Brug en ti-space led for hver linje i et citat er længere end fire linjer.
  • Hvis du bruger en computer, led hver linje i citatet en tomme. Put en plads efter den sidste tegnsætningstegn af citatet, og derefter sætte i parentes citation. "

Tips

 • Vær sikker på at medtage hele listen på ordentlig sourcing for at undgå plagiat.