Wkodk

Hvordan man skriver en artikel gennemgang

En artikel anmeldelse er både et sammendrag og en vurdering af en anden forfatters artikel. Lærere ofte tildele artiklen anmeldelser for at introducere de studerende til arbejdet i eksperter på området. Eksperter også bliver ofte bedt om at gennemgå det arbejde, andre fagfolk. Forståelse af de vigtigste punkter og argumenter artiklen er afgørende for en nøjagtig summering. Logisk vurdering af artiklens hovedtema, støtte argumenter og konsekvenser for yderligere forskning er et vigtigt element i en anmeldelse. Her er et par retningslinjer for at skrive en artikel gennemgang.

Steps

Hvordan man skriver en artikel gennemgang. Læs artiklen flere gange.
Hvordan man skriver en artikel gennemgang. Læs artiklen flere gange.

Skrive din egen anmeldelse

 1. 1
  Læs artiklen flere gange. Begynd med at kigge hurtigt ved åbningen udsagn, overskrifter og åbne sætninger i hvert afsnit og konklusionen. Så gå tilbage til begyndelsen og læse artiklen i sin helhed. Læse artiklen en tredje gang med en highlighter eller pen i hånden giver mulighed for at gøre notater eller fremhæve vigtige sektioner.
 2. 2
  Opret en summarisk. Dette er en oversigt over de væsentligste punkter i artiklen og støtte til forskning eller argumenter. Det er strengt en gentagelse af de vigtigste punkter i artiklen og ikke omfatter dine meninger.
  • Gennemgå summarisk at fjerne unødvendige elementer. Slette eller krydse den mindre vigtige argumenter eller supplerende oplysninger.
 3. 3
  Skriv en oversigt over dine meninger. Gennemgå hvert element i summarisk at afgøre, om forfatteren var præcis og klar. Skriv ned i skitse form alle forekomster af effektiv skrivning, nye bidrag til området, samt områder af den artikel, skal forbedres.
  • Opret en liste over styrker og svagheder. Styrken af ​​artiklen kan være, at det udgør en klar opsummering af et bestemt emne. Dens svaghed kan være, at det ikke giver nogen nye oplysninger eller løsninger.
  • Brug konkrete eksempler og referencer. For eksempel kan artiklen har fejlagtigt rapporteret de faktiske omstændigheder i en populær undersøgelse. Notere ned denne observation i din skitse og se op de faktiske omstændigheder i undersøgelsen for at bekræfte din observation.
 4. 4
  Start din bedømmelse ved at henvise til titlen på artiklen i første afsnit. Indeholde navnet på forfatteren.
 5. 5
  Sammenfat artiklen. Udtryk de vigtigste punkter og argumenter artiklen med dine egne ord, der refererer til din summarisk for assistance. Dette kan gøres på flere punkter, selvom længde vil afhænge af krav, som din instruktør eller udgiver.
  • Gennemse oversigten, du har skrevet. Læs over dit summary flere gange for at sikre, at dine ord er en nøjagtig beskrivelse af forfatterens artiklen.
 6. 6
  Skriv en udtalelse delen af din artikel gennemgang. Brug din disposition af udtalelser til at skrive flere afsnit forklarer, hvordan godt forfatteren behandlet emnet. Udtryk din mening om, hvorvidt artiklen var en klar, grundig og nyttig forklaring af emnet.
  • Brug et emne sætning, og støttende argumenter for hver udtalelse. For eksempel kan du tage en bestemt artikel styrke i den første sætning i udtalelsen afsnittet efterfulgt af flere sætninger uddybende om betydningen af ​​det punkt.
 7. 7
  Indgå artiklen gennemgang. I et afsnit, sammenfatte de vigtigste punkter i artiklen, samt dine meninger om dens betydning, præcision og klarhed. Hvis det er relevant, kommenterer også konsekvenser for yderligere forskning eller diskussion på området.