Wkodk

Sådan elsker at læse

På denne dag og alder, at mange mennesker ikke læse for nydelse. Internettet og tv er blevet de fleste menneskers vigtigste form for underholdning, og læsning er ved at blive en saga blot. Dog kan læsning i høj grad forbedre din livserfaring, og der er måder at gøre det endnu sjovere, om du gør det ofte eller bare for opgaver.

Steps

Sådan elsker at læse. Identificer hvilken slags læser du ønsker at nyde.
Sådan elsker at læse. Identificer hvilken slags læser du ønsker at nyde.
 1. 1
  Identificer hvilken slags læser du ønsker at nyde. Tro det eller ej, folk nyde forskellige slags læsning. Nogle mennesker gør forskning, nogle mennesker læse for at lære, hvordan man gør tingene, og nogle mennesker læser for at nyde historier eller digte. Før noget andet, finde ud af hvorfor du ønsker at læse.
 2. 2
  Indse at der er utallige typer af læsestof. For eksempel, hvis du ønsker at læse historier, huske på, at der er mange genrer, ligesom fantasi,, romantiske Må romaner, kreative, etc. ikke beslutte, at du ikke kan lide at læse, bare fordi du ikke kan lide en bestemt slags af bogen.
 3. 3
  Bemærk, at når du ved, hvad slags læsning appellerer til dig, bør du prøve en række forskellige bøger og serier i denne kategori. Selv inden for samme genre, er der en bred vifte af bøger. For eksempel kan ingen sige, at værker af Edgar Allen Poe og gamle Possum bog af praktiske Katte er de samme, selv om de begge er poesi.
 4. 4
  Husk, vil du have trial and error. Men i sidste ende, vil du langsomt udvikle en interesse i at læse!
 5. 5
  Gå til dit lokale bibliotek. Dine skattepenge betale for den service, og du kan afprøve så mange bøger, som du gerne vil til gratis (så længe du husker at vende tilbage eller forny dem på tid).
 6. 6
  Skabe et godt læsemiljø. Find et sted, der er stille, veloplyste og komfortable. Du kan endda lave en læsning krog i dit værelse.
 7. 7
  Prøv at lytte til. For nogle mennesker, gør denne læsning mere behagelige. Blød musik (både i mængde og type) er generelt modtaget bedre, men enhver type vil gøre. Det afhænger af, hvad du vil.

Tips

 • For nogle mennesker, hjælper at læse lidt om forfatterens baggrund. Hvis du kan lide bøger fra en bestemt forfatter, forsøge at få nogle baggrundsoplysninger om forfatteren. Det vil hjælpe dig til at gøre din læsning sjovere og sjovt. Det vil også hjælpe dig til at få mere information om forfatteren, den måde bøgerne er bragt i stand, og andre forskellige ting.
 • Husk ikke at begrænse dig selv til bare bøger. Husk på, at der er utallige magasiner, aviser, hjemmesider osv., som du måske elsker at læse.
 • Vælg en bog, som en person i samme læsning smag foreslår dig.
 • Når du finder dine yndlings ting at læse, skal du sørge for lejlighedsvis forgrene sig. Du ved aldrig, hvornår du kan finde en ny favorit.
 • Prøv at læse skuespil. Dette bringer Shakespeare til mange folks hoveder, men virkelig du kan læse nogen leg. Det er en helt anden læseoplevelse, og er sjovt for mange mennesker.
 • Mange mennesker beslutter, at de ikke kan lide at læse, fordi de fandt de bøger, de havde at læse i skolen for at være kedeligt. Husk, at skolerne ofte ønsker at regulere, hvad eleverne læse og de bøger, de kræver på ingen måde repræsenterer alle slags læsestof til rådighed.

Advarsler

 • Hvis du læser om noget mere end nydelse (ligesom hvis du er forsker eller lære at gøre noget) huske på, at mange kilder ikke er pålidelige, især Wikipedia, selv skolebøger er almindeligt anset for at være forudindtaget.