Wkodk

Hvordan man passerer baren eksamen

Jurastuderende ikke bliver advokater, før de passerer baren eksamen eller "Bar". I mange stater, varer det et opslidende tre dage. En af disse dage er normalt Multistate Bar Exam (MBE), der gives hver sjette måned. De fleste jurisdiktioner sandwich deres egne eksamener omkring disse datoer. Den MBE er en 200-spørgsmål multiple-choice standardiserede test, der dækker seks emner, og er designet til at måle en lov skole graduate generelle kompetence til at udøve advokatvirksomhed, som gælder i alle jurisdiktioner i Europa. De fleste jurisdiktioner kræver også skrevet essays. Nogle, som Californien kræver ydeevne undersøgelser så godt.

Bar eksamen er ikke svært at passere selv for den gennemsnitlige studerende, så længe du husker nogle grundlæggende fundamentals. Husk at slappe af og undgå panik. Tag det et skridt ad gangen. Hele processen er designet til at overvælde dig. Dette er et bluff at udelukke de frygtsomme i hjertet. Stole på dig selv, vær god ved dig selv, og følg nedenstående trin, og du vil gøre bøde.

Steps

Hvordan man passerer baren eksamen. Find en god bar forberedelseskursus.
Hvordan man passerer baren eksamen. Find en god bar forberedelseskursus.
 1. 1
  Afslut jurastudiet. De fleste stater kræver en juridisk embedseksamen som en betingelse for at tage Bar. Dette krav er forvirrende, da jura gør meget lidt til rent faktisk at forberede dig til at tage Bar.
 2. 2
  Find en god bar forberedelseskursus. Både beskyttende MBR og BarBri (www.barbri.com) dækker både essay og MBE dele af eksamen. Beskyttende MBR (www.kaptest.com) er et glimrende valg for MBE forberedelse. Disse kurser giver instruktion om de faktiske møtrikker og bolte, der er involveret i at tage Bar. AdaptiBar (www.adaptibar.com) anses af mange for den bedste online supplerende bar prep program for MBE. Programmet giver kun licens spørgsmål fra NCBE og avanceret teknologi til at tilpasse sig dine individuelle styrker og svagheder for at maksimere din bar eksamensforberedelse.
 3. 3
  Gør hvad de fortæller dig i trin 2. Dette kan synes indlysende, men alle gode bar forberedelse kurser stress praksis og uddannelse i løbet af studiet. Næsten hver person, der ikke passerer baren mislykkes på grund af en forkert antagelse om, hvordan man griber bar prep.
 4. 4
  Undersøgelse kun af de fejl, du foretager på MBE praksis spørgsmål og ved at sammenligne dine essays med prøven essays, som din prep kursus. Må ikke bruge timer på at læse skitserer. Læse dem én gang, og derefter sætte dem til side og begynde at øve. Alligevel bør du forberede og huske dine egne én side skitserer, der dækker bestemte bar fag. Baren undersøgelse måler, hvor godt du spotte de problemer i spørgsmålet, og en mental skitse giver dig en tjekliste for disse spørgsmål.
 5. 5
  Gennemgå trin 4. Hvis du ønskede at vinde Tour de France du kan købe ekspansiv litteratur om vela-fysik og vindmodstand. Du kunne undersøge alle aspekter af hvordan man kan reducere drag co-effektiv og forbedre hastigheden performance. Kort sagt, kan du blive den absolut bedst informerede person på selve sporten. Alt dette overlegne oplysninger vil ikke være nyttigt for dig, mens du gisp og hive efter vejret om geografisk spredte ud på jorden efter de første 10 minutter af den første fase af løbet. Hvorfor? Du kan ikke studere din vej til gode resultater på Tour de France længere end du kan for bar eksamen.
 6. 6
  Klar dig ordentligt. Baren eksamen er en udholdenhedsprøve, og det kræver træning, konditionering, og praksis:
  • Tog: Lige ud porten begynder at skrive prøve essays at prøve essay problemer. Altid gøre dette under samme tidspres, der vil eksistere ved eksamen. Derefter tage tid til at gennemgå dit essay mod prøven svar. Må ikke bekymre dig, at du ikke har fået et fingerpeg om, hvad loven er i et givet område. Identificer de spørgsmål, og tjek dit arbejde senere. Dette er, hvordan du lærer. Enhver person, der mislykkes med næsten ingen undtagelse har sagt "Jeg kender ikke loven godt nok til at begynde at gøre praksis eksamener. Jeg har brug for at studere mere først." Denne holdning næsten altid garanterer fiasko.
  • Tilstand: for ti uger eller så du nødt til at forberede ikke mindst 20 til 50 MBE multiple choice-spørgsmål om dagen. ALTID TAGE UNDER TIDUR BETINGELSER. Må ikke ærgre sig, at man ikke kan slutte i tiden. Tjek alle dine forkerte svar og forstå, hvorfor du har lavet en fejl. Som du gør dette, vil mønstre begynder at dukke op. Du vil begynde at genkende dem og derefter din hastighed og effektivitet forbedres.
  • Praksis: Ligesom udføre på Carnegie Hall skal du øve, øve, øve. Francis Bacon sagde engang: "Sandheden opstår lettere for fejl end forvirring." Tage dette alvorligt. Dine fejl er, hvor du vil mestre denne eksamen. Dine fejltagelser er din guldmine. Værne om dem og holde øve og holde gør fejltagelser og holde lære af dem.
 7. 7
  Spise sundt.
 8. 8
  Sover meget.
 9. 9
  Motion dagligt.
 10. 10
  Vælg en video spil og spille det en time om dagen for at forbedre dit fokus og reaktionsevne. Hold spille det samme spil og forbedre din præstation. Det vil hjælpe med at holde dig fokuseret.
 11. 11
  Besøg galleriet, chill out - Uanset hvad du gør for at slappe af, så gør det.
 12. 12
  Fokus på de relevante spørgsmål:
  • Til præcist at besvare forfatningsret spørgsmål, fokusere på spørgsmål af statslige tiltag, retfærdig rettergang, lige beskyttelse, og 1. Amendment.
  • Når man står med Kontrakter spørgsmål, understreger vilkårene for de tilbud og accepter, fokus på mundtlige aftaler, understreger eventuelle datoer, der er nævnt i det faktum mønstre og varsel, hvis salg af varer har fundet sted.
  • For at besvare strafferet og strafferetspleje spørgsmål, fokusere på de spørgsmål om ransagning og beslaglæggelse, ret til en forsvarer, og Miranda advarsler.
  • Gør dig bekendt med de centrale Evidence spørgsmål rygter, rigsretssag, og karakter beviser.
  • For fast ejendom spørgsmål, være særlig opmærksom på spørgsmålet om ejerskab og rettigheder i land. Sørg også for, at du er i stand til at skelne mellem en servitut, profit og licens.
  • For retsstridige spørgsmål, fokuserer på de områder af uagtsomhed, forsætlig erstatningsret og produktansvar.

Tips

 • Den MBE er et udfordrende test, og du vil have en kant, hvis du fokuserer på de områder og emner, der er nævnt ovenfor. Held og lykke!

Advarsler

 • Må ikke proppe morgenen af ​​eksamen. Vellykket forberedelse til Bar kræver gradvis konditionering over en tidsperiode. Hvis det er muligt, undgå andre jurastuderende medmindre bar prep klasser. Gå ud at spise eller se en film. Undgå alkohol og narkotika, hvis du har i fortiden. Du har brug for søvn, ernæring og udholdenhed.