Wkodk

Hvordan at proppe en test

Ups! Det er aftenen før den store eksamen, og du ikke har gjort en slikke af at studere. Mens proppe formentlig ikke vil få dig et "A", det kan helt sikkert spare dig fra en "F" Følg nedenstående forslag og blive klar til en lang, hård aften.

Steps

Hvordan at proppe en test. Bemærk de vigtige begreber.
Hvordan at proppe en test. Bemærk de vigtige begreber.

Første del: natten før eksamen

 1. 1
  Gør gode noter. Hvis du har minimal tid til at studere til en eksamen, har gode noter og notatskrivning færdigheder vil være afgørende for at få mest muligt ud af aftenen før.
  • Find ud af hvad du virkelig har brug for at studere. Hvis din lærer har en gennemgang session før eksamen, drage fordel af muligheden. Du vil finde ud af, hvilke emner læreren mener er vigtige, og du har mulighed for at stille spørgsmål (selvom Hvis du har at proppe, har du sandsynligvis har et par alt for mange spørgsmål på dette tidspunkt). Mange lærere uddele studievejledninger, så sørg for at bruge dem. Mens de sandsynligvis ikke vil dække alt, hvad der vil være på testen, vil du i det mindste være i stand til at fokusere på de vigtigste emner.
  • Kom ud dine noter. Forudsat, at du deltog i klassen regelmæssigt, bør du have nogle noter til at kigge forbi. Hvis du ikke har nogen notater, forsøge at få kopier fra en klassekammerat. Din klasse noter er en guldgrube af vigtig viden, fordi din lærer dækker, hvad han eller hun mener er vigtigst.
 2. 2
  Bemærk de vigtige begreber. Som du går gennem dine noter, finde vigtige definitioner, begreber og ligninger. Hvis du ikke kender dem udenad, skrive dem ned på et separat stykke papir - dine proppe noter - eller på 3x5 note kort. Dette vil hjælpe dig med at identificere, hvad du behøver at vide, og du har en handy sæt flash-kort.
  • Det handler om omskrivning kan også hjælpe dig med at huske indholdet. Hvis du er en god visuel lærende, så det vil helt sikkert hjælpe. Hvis du er en god auditiv elev, hvilket betyder at du lærer ved at høre, recitere ord, som du skriver dem ned på notekort.
  • Hvis du har nok gange, overveje at omskrive din note cards flere gange. Det kan synes som overkill, men hvis du forsøger at lære fakta og information, det er meget nyttigt. Hvis du forsøger at lære ligninger eller mere praktiske anvendelser, denne gentagelse er ikke så nyttig.
 3. 3
  Studere effektivt. Du naturligvis ikke vil have tid til at dække alt, hvad der kunne være på prøve, men du kan indsnævre, hvad der vil sandsynligvis blive dækket, og finde måder at bedst fokusere på disse begreber.
  • Identificere centrale emner. Gå gennem din studievejledning og dine proppe noter og se op de vigtige eller de fleste gentagne emner i din lærebog. Scan de vigtigste dele af din tekst og nedskrive eventuelle nye oplysninger, du finder, der synes vigtig. Idéen her er ikke at skrive alt ned, men snarere at identificere de konkrete ideer, fakta eller ligninger, der sandsynligvis vil være på prøve og fokusere på de emner, så meget som muligt.
  • Kig på begyndelser og ender af lærebog kapitler. Den første side af et kapitel ofte identificerer centrale punkter, som vil hjælpe din forståelse af materialet. De sidste par sider vil ofte opsummere kapitlet definere eller fremhæve centrale begreber, og, i tilfælde af matematiske tekster, vigtige ligninger liste.
  • Overvej mulige skriftlige spørgsmål (hvis relevant), og hvordan du ville besvare dem. Ved nu du skal have mindst en lys greb om materialet. Tænk på de overordnede begreber involveret og skitsere (helst på papir) din tilgang til skriftlige spørgsmål.
 4. 4
  Har en let køre-igennem. Dette er hvor gummi begynder møde på vejen. Opsuge alle de oplysninger, du har rasende samlet, teste dig selv, og vurdere hurtigt, hvordan du måtte have gjort. Dette skulle fortælle dig, hvad fagområder, du stadig nødt til at fokusere på.
  • Gennemgå dine flashkort eller proppe noter først. Gå gennem de centrale emner hurtigt. Hvis du føler, du forstår og kan huske et bestemt emne eller en ligning, krydse den fra listen eller sæt, flashkort til side. Hvis du kommer op med yderligere spørgsmål, slå dem op i dine noter og tekst.
  • Test dig selv. Hvis din lærer udleveres en praksis test, gør det nu. Hvis ikke, gør den praksis test eller anmeldelse spørgsmål i enderne af din lærebog kapitler. Gør kun de spørgsmål, der er direkte relevante for de begreber, du har identificeret som vigtige. Må ikke bruge en masse tid på hvert spørgsmål. Hvis du sidder fast på et spørgsmål, notere det og komme tilbage til det, når du lønklasse din test.
  • Grade dine selvtest. Vær ærlig med din sortering. Hvis du ikke er, vil du kun såre dig selv, når det kommer til den egentlige prøve. Kig på de spørgsmål, du fik forkert og sammenligne dem til dine proppe noter eller flashkort. Du kan være nødt til at gøre nogle nye flashcards eller gense nogle af de begreber, du troede, du vidste.
 5. 5
  Hvis fakta ikke stikker, og studere er ikke går godt, så prøv nogle udenadslære strategier. Hjernen glemmer aldrig. Glemmer et stykke information er enten den manglende korrekt gemme det, den manglende huske det, eller manglende lagring det på en måde, at det kan findes. Øv nogle enkle teknikker til at huske at hjælpe dig supercharge din sidste minutter proppe session.
  • Prøv at bruge en huskeregel enhed. Det er bare en fancy ord for "hukommelsesenhed", hvilket betyder en hurtig og enkel måde at huske noget. Husk, når din lærer lært dig ROYGBIV at hjælpe huske rækkefølgen af ​​farverne i regnbuen? Gør noget ind et akronym, som "ROYGBIV," er en huskeregel enhed.
  • Prøv at bruge "pinde" til at hænge oplysningerne på. Det kunne være at gøre oplysningerne i et rim, relatere det til et billede, du er fortrolig med, eller fortælle dig en historie om det, du ved, du vil huske. Prøv at tage informationer der fordøjes med én forstand (ord er fordøjet gennem syne) og forsøger at fordøje det i en anden.
  • Prøv at chunking. Det betyder bare at organisere noget under en kategori. For eksempel, hvis du studerer Finance forsøge at gruppere aktier, obligationer, fonde mv under én stor kategori, værdipapirer, og forstå, hvad denne kategori betyder. Organiser centrale ideer under begreber.
 6. 6
  Pakke sammen og få noget søvn. Nogle gange, du bare ikke har nok tid til søvn, men forsøge at få så meget søvn som muligt før din test. Det er en god idé at få størstedelen af ​​din proppe i, før jeg går i seng og derefter komme op med nok tid til at gennemgå en smule mere. Hvis du trækker en all nighter, vil du være træt og mere tilbøjelig til at lave sjuskefejl på prøve.
  • Undersøgelser viser, at tab af søvn udhuler hukommelse ydeevne. Ikke kun dette, vil mangel på søvn gør sidste øjebliks stumper af information sværere at huske. Så fokus på at proppe så meget som muligt, før det bliver søvnig og gå i seng på et tidligt tidspunkt.

Del to: den dag eksamen

 1. 1
  Få en lys, afbalanceret morgenmad mindst en time før prøven. Undgå at spise kun kulhydrater, og i stedet Grib et måltid, der har et højt proteinindhold (æg), omega-3 fedtsyrer (laks), fiber (sorte bønner), eller frugt og grøntsager.
  • Nogle "superfoods" som medvirker til øget hjernens funktion og levetid nævnes: blåbær, laks, nødder og frø, avocado, granatæble juice, grøn te, og mørk chokolade. Du kan overveje chomping ned på en eller to af disse som en del af din morgenmad.
 2. 2
  Planlæg en undersøgelse session. Undersøgelse i bilen eller på bussen med en ven. Få et par venner sammen time før eksamen og quiz hinanden på centrale begreber. Du ønsker, at oplysningerne skal være så frisk som muligt i dit sind. Vær sikker på ikke at lade undersøgelsen session udvikle sig til sociale time.
 3. 3
  Gennemgå alle dine proppe noter eller flashkort endnu en gang. Lige før testen, gå gennem hver eneste af dine flashkort eller noter, også selvom du tror, ​​du har lært dem. Du ønsker at alt skal være frisk i dit sind, når du tager testen. Hvis du har nogle problemer med at huske en bestemt definition eller en ligning, skriv det ned seks eller syv gange i træk. Det burde solidt aftryk det på din hjerne.
 4. 4
  Identificer et bestemt stykke information, som er vigtigst for testen, og som du virkelig har brug for at huske. Sørg for at du ikke tager en info længere tid end 3-4 ord / en formel ad gangen. Stirre på dine vigtigste stykke information i mindst 1-2 minutter. Koncentrer godt. Kontroller det ved at skrive det ned en gang mere i slutningen.
 5. 5
  Kom til eksamen værelse tidligt og besøge badeværelset. Kom til eksamenslokalet mindst 5 minutter før prøven, og sørg for at ramme den lille piger eller drenge værelse, før man slår sig ned i dit sæde. Du ønsker ikke at bekymre sig om naturens opkald, mens du tager en test. Efter at slå sig ned, slappe af og have tillid til. Visualiser succes.

Tips

 • Hvis du har problemer opholder alarm, mens du proppe og du har ikke tid til søvn, have mad, der giver naturlig energi som et æble eller en banan. De er bedre end koffein og sukkerholdige drikkevarer, fordi der ikke vil være en mental "crash" bagefter.
 • Eliminere så mange potentielle forstyrrelser som muligt. Hvis du kan studere uden en computer, så sørg for at arbejde sig væk fra én. Hvis din opgave er på computeren, deaktivere internettet midlertidigt, før du starter. Hvis du arbejder på internettet ved at gøre forskning, så er du nødt til at udøve selvkontrol.
 • Selvfølgelig, hvis du venter indtil nu at studere du er en procrastinator. Stop læse disse vejledninger og komme til at studere! Held og lykke!
 • Læst op. Verbal udenadslære er ofte en bedre måde at lære i en fart end at læse fra en side.
 • Drikke masser af vand hjælper dig til at tænke og vigtigst det hydrater dig. Husk, at koffein er et diuretikum. Hvis du har været nedskydningen kaffe for at proppe for din test, du har brug for at re-hydrat selv.
 • Lige før testen, så prøv at få noget motion. Løb op ad nogle trapper eller gøre nogle Sprællemænd. Motion får blodet flyder og slapper af dig. Det øger også din årvågenhed.
 • Tag hyppige, korte pauser. Pauser hjælper dig med at holde vågen, og de kan også forhindre udbrændthed. Tag en 10 minutters pause for hver 50 minutters arbejde.
 • Duften af ​​kanel (dvs. kanel tyggegummi), kan hjælpe dig med at koncentrere sig, så pak nogle Big Red tyggegummi til tilsatte koncentration.
 • Du kan finde det lettere at gennemgå en undersøgelse partner. Du kan quizze hinanden og besvare hinandens spørgsmål som du hen ad vejen. Nogle mennesker finder det en distraktion, så se, hvad der virker bedst for dig.
 • Hvis din test er den følgende dag, studere i mindst 30 minutter før du går i seng, så den følgende morgen, hvis du har tid, studere i mindst 15 minutter for at sikre alt er stadig frisk i dit sind. Held og lykke.
 • Husk at starte et klart vandflaske ind i eksamenslokalet, så du er i stand til at holde frisk og genopbygge sig selv. Også tage i en highlighter og være sikker på at fremhæve alle vigtige dele af spørgsmålet, så du ikke glemmer dem. F.eks. Løs følgende korrekt at to decimaler. Du ville fremhæve de »to decimaler ', så at du ville huske at gøre det for alle de spørgsmål på denne side, ikke kun det første.

Advarsler

 • Undgå fristelsen til at snyde. En halvtreds procent, at du har tjent er bedre end en andens A. Selv hvis du ikke føler sig skyldig bagefter, har du stadig tager en kæmpe risiko. Lærerne værdsætter ikke snyd, og hvis de fanger dig, kan virkningen bære langt ud over en nul på testen. De vil begynde at lønklasse dine opgaver hårdere, og hvis du har brug for en lærer anbefaling, vil de sandsynligvis nægter at give det til dig, eller nævne hændelsen som en kommentar. Nogle skoler bruger suspension som en straf.
 • Søvnmangel og koffein indtag er meget usundt og bør undgås, hvis muligt. Søvnmangel kan også bremse din reaktion tid, så tænke to gange om at køre til eller fra klassen efter en helaftens proppe session.
 • Selv hvis du gør godt på en test, forventer ikke at huske det materiale et par dage senere. Folk generelt lærer bedre, hvis de gør det gradvist. Proppe er kun en kortsigtet udenadslære støtte. Hvis du bliver nødt til at vide det materiale senere - matematiske ligninger er et glimrende eksempel - du sandsynligvis nødt til at gennemgå det igen efter testen.

Ting du behøver

 • Lærebøger
 • Bemærkninger
 • Pen
 • Papir
 • Flashcards
 • Kaffe (valgfrit)
 • Koffein tabletter (valgfrit)
 • Sunde fødevarer (valgfrit)
 • 5 timers energidrikke (valgfrit)
 • B-100 Complex vitaminer (valgfrit)