Wkodk

Hvordan man løser parallelle kredsløb

Løsning parallelle kredsløb er en nem proces, når du kender de grundlæggende formler og principper. Når to eller flere modstande er forbundet side om side kan strømmen "vælg" det er sti (på samme måde som biler har en tendens til at skifte vognbane og køre ved siden af ​​hinanden, når en én-lane vejen deler sig i to parallelle baner). Efter at have læst disse trin, du bør være i stand til at finde den spænding, strøm og modstand mellem to eller flere modstande i parallel.

Steps

Hvordan man løser parallelle kredsløb. Ohms lov (v = i * r).
Hvordan man løser parallelle kredsløb. Ohms lov (v = i * r).
 1. 1
  Ohms lov (v = i * r). Denne formel bruges til at løse for alle ukendte værdi Voltage (V), Current (I), eller Modstand (R), da to kendte værdier.
 2. 2
  For at beregne spænding. Da alt Current og samlede modstand, erstatte simpelthen værdierne af Strøm og Modstand for IT og Rt. I et parallelt kredsløb, er den spænding, V, det samme på tværs af alle modstande. Formlen er V = Det * Rt
 3. 3
  For at beregne den samlede modstand (RT). Dette gøres ved hjælp af en af ​​følgende formler:
  1. Produkt over sum metoden Rt = R1 * R2 / (R1 + R2)
  2. Ligesom modstanden metode Rt = R / n
  3. Gensidige metode Rt = 1 / (1/R1 +1 / R2 + 1/R3)
 4. 4
  For at beregne strøm. Given spænding og Total Resistance, erstatte simpelthen værdierne af spænding og modstand for V og R, Det = V / Rt. Alternativt kan man løse strøm af en individuel modstand i et parallelt kredsløb, hvis det er nødvendigt. Når du finder dig selv uden en lommeregner handy, nogle gange er det lettere at bestemme den nuværende af hver modstand, opsummere dem til at få det, og derefter bruge den til at bestemme Rt.
 5. 5
  For at beregne den enkelte strøm i en modstand. Du kan bruge Kirchoff nuværende divider regel I1 = IT * R2 / (R1 + R2), men det er mere matematik end nødvendigt. Det er meget enklere at bruge spændingen tilført modstanden og værdien af ​​modstanden pågældende, såsom I1 = V/R1.
 6. 6
  Finde magt. At bestemme strømforbruget ved et kredsløb (eller en individuel modstand inden for denne kreds), bestemme I og V fra ovenstående formler, tænd udtrykkes som P = I * V

Tips

 • Summen af ​​de enkelte magter vil svare den samlede effekt Pt = P1 + P2...
 • På hvert trin, nedskrive de givne værdier såsom spænding, strøm, modstand.
 • Hvis løse Series-Parallel kredsløb løse de Parallel dele først, så du står tilbage med kun en meget lettere Series kredsløb.
 • Summen af ​​de enkelte strømme vil svare den totale strøm Det = I1 + I2 + I3...
 • I parallelle kredsløb og serier-parallel, vil du ofte finde "t" tilføjes til enhver af disse symboler, i hvilket tilfælde det repræsenterer alt, hvilket betyder spænding, strøm eller modstand af kredsløbet, når de betragtes som en helhed.
 • I et parallelt kredsløb den samme spænding anvendes på tværs af alle modstande.