Wkodk

Hvordan man laver en hemmelig note

Der er mange måder at lave en hemmelig note. Afhængig hemmeligholdelse af, hvad du har at sige, kan disse måder varierer drastisk. Her er et par måder at gøre en hemmelig note nemt og næsten uforståelige. Det eneste problem er, at modtageren har at kende koden, også!

Steps

Hvordan man laver en hemmelig note. Stedfortræder et brev til en anden.
Hvordan man laver en hemmelig note. Stedfortræder et brev til en anden.
 1. 1
  Opret et nyt sprog. Hvis det hemmelige notat er til én person (eller en lille gruppe), kan du oprette et "sprog", hvor hvert bogstav er erstattet af et symbol. Sørg for, at personen kender koden, eller indeholde en liste over hvert symbol, og hvad det står for. Det skal være let nok at huske, men mystisk nok, så du ikke nemt kan oversætte det. (For eksempel, A = 1, B = 2, C = 3 er for let en kode. En bedre kode ville være en hvirvel af A, en trekant til B, en stjerne for C, osv.)
 2. 2
  Gør det skjult. Dyp en pensel i mælk / citronsaft og skriv din besked på en hvid stykke papir. Lad tørre. At afkode, opvarme papir med en hårtørrer.
 3. 3
  Stedfortræder et brev til en anden. Substitutionskoder er, når et brev står for et andet bogstav. A = Z er for let. Prøv tilfældige kombinationer som M = B. Det er meget sværere at afkode, når alle bogstaverne er sat sammen i én lang streng af bogstaver.
 4. 4
  Brug gennemførelsen. For eksempel: "Det er en stor mængde af majs, John" bliver til "tsrof, h-gu - aaencjt - alt-la-rhiamonn". For de undrende, hvordan det fungerer, kan du prøve at skrive det oprindelige sætning i en 6x6 tabel som dette. Nu læste det lodret.
 5. 5
  Følg slangen metoden. Svarende til gennemførelse metoden, slangen metode kræver, at du bare arrangere breve opad og nedad, som en slange. Efter at have afsluttet den, underskrive bare en lille slange signatur at angive, at du har brugt slangen metoden.
 6. 6
  Coat det med cellotape dækker en almindeligt stykke papir med cellotape. Skriv dit budskab på i filt spids. Hvis din lærer pletter din ven læse noten din ven kan gnide det ud, før han / hun kan komme dertil.
 7. 7
  Brug en ubrydelig metode. Vælg en tekst med et par hundrede ord. Tildele hvert bogstav de numeriske værdier af de ord, der starter med det. De fleste breve burde have mange numre, som du nu kan erstatte dem. Så længe den kodede besked ikke indeholder for mange gentagelser af samme nummer dette er umuligt at dechifrere uden at kende teksten koden er baseret på. For eksempel "kan du ikke læse denne" bliver til "32 19 1 5 2 30 7 48 14 9 D 20 11 24 18", når kodet ved hjælp af denne meget skridt som base tekst. Men hvis teksten ikke har fået et ord begynder med et bestemt bogstav, kan du nødt til at bruge bogstavet selv, såsom "D" i eksemplet. Dette er ikke meget skadeligt selv, fordi selv med D klart synligt den eneste clue man bliver nødt til at teksten er, at ingen af ​​dens ord begynder med D.

Tips

 • Prøv at tænke på en hemmelig kode, der ville være svært for tilløbsbassiner at regne ud, men nemt for dig og dine modtagere til at afkode.
 • Hvis du skriver en note, IKKE under nogen omstændigheder skrive noget uhensigtsmæssigt og give det videre. Tro mig, jeg gjorde det, og jeg fik i store problemer! Selv om intet er sket, dens bare ikke det værd!
 • Må ikke gøre det alt for ofte ellers din lærer vil få mistænkelige.
 • Også, når du sender forsøge at undgå kontakt med folk, du ikke ønsker at læse indholdet.
 • Du kan altid skrive den tekst på et andet sprog.
 • Prøv ikke at bruge mellemrum i dine koder.
  • Brug mellemrum fortæller hackeren at ordet indeholder en specifik mængde af breve. Fx: __________________8% ^%% har et mellemrum mellem ordene, så det fortæller hackeren at begge ord har tre bogstaver og det andet bogstav i det første ord (%) er det samme som de to sidste bogstaver i det andet ord!. Således kan han / hun gætte på, at koden er "YOU TOO". Det er et kæmpe problem, da det fortæller også hackeren en vis mængde af de symboler, der anvendes til visse bogstaver, hvilket gør det lettere for ham / hende til at bryde koden.
  • Prøv i stedet at bruge symboler for rum også. 8% ^?!%% Gør koden meget sværere at knække. Bindestreger og understregninger er alt for let at finde, så prøv at bruge faktiske symboler, der ligner de repræsenterer bogstaver. Den gruppe, der ved at afkode det alene kan vide det symbol et mellemrum.
 • En anden kode (lidt for let for folk, der forstår, at det er en kode) ville være dette:
  • Hi bob! ville være! oiHbb
  • og 12345678 ville være 86421357, startende i slutningen, og opregner hver andet nummer, og derefter gå tilbage, notering dem, du sprunget.
 • Prøv at gøre dette skrive en besked som denne:
 • husk mellemrummene næste tilføje et tilfældigt bogstav mellem de rigtige, og meddelelsen bliver til: "hji hnoaw akrme ygobu" nu fortæl din ven om denne metode, og at springe et brev og det bliver til hi hvordan du studerer denne metode, og det vil være let for dig at læse
 • er
 • du
 • hvordan
 • Hej

Advarsler

 • Bemærk venligst, at befugtning papir i no. 2 maj gøre det meget skrøbelige.
 • Mens de fleste koder (ved hjælp af disse grundlæggende begreber) er næsten uforståelige, kan de stadig afkodes ved hjælp trial and error, men det ville tage personen en meget lang tid.
 • Nogensinde læst DaVinci Code eller Digital Fortress? Der er mennesker, der, for et levende, crack hemmelige noter og koder til forskellige regeringer og private organisationer. Hvis du har planer om at skrive noget, der måske endda antyde til noget ulovligt, vil det ikke tage lang tid for en person at finde ud af hvad du skrev.
 • Enhver kode, du bruger, skal du huske på, at får tilstrækkelig computer tid og beslutsomhed, kan det være brudt. Der er en grund til 128-bit krypteringsnøgler (som faktisk ikke længere betragtes som sikker). Så hvis du ikke ønsker din hemmelighed at være kendt, ikke lægge det på papir.