Wkodk

Hvordan at skjule din dagbog

En dagbog er formodes at være et sted, hvor du kan udtrykke dine ideer og betro dine følelser. Skrive din vej gennem et problem, kan være meget terapeutisk. Den bedste måde at sikre, at det ikke findes, er at sikre, at ingen ser din dagbog til at begynde med. Sæt det hvor ingen ved, hvor den er. Dette er et sæt af gode tips til at holde folk, der er snooping rundt fra læring din godt holdes hemmelige.

Steps

Hvordan at skjule din dagbog. Skjul det overalt ingen vil finde det.
Hvordan at skjule din dagbog. Skjul det overalt ingen vil finde det.

Skjule din dagbog

 1. 1
  Skjul det overalt ingen vil finde det:
  • Find en gammel bog og skære et hul i det, så din dagbog vil passe.
  • I en jakke hængende
  • I din pudebetræk.
  • I en lås sikker.
  • I din håndtaske / / gamle rygsæk.
  • Bag dit eller
  • Under en bunke af udstoppede dyr.
  • I din undertøj skuffen.
  • I det lille rum under din bureau.
  • I din seng, mellem madrassen og rammen.
  • Under eller inde i din madras
  • Inde i en skotøjsæske (sørg for at holde dine sko i der også!)
  • Inde i computeren
  • I transportkasse kassen.
  • Under din pude.
  • Hvis du har en bunke af puder på din seng, så du kan lyne en af ​​dækslerne, slot det og re zip det. Ingen vil nogensinde vide! Bare sørg for ingen sidder på det og får en ubehagelig overraskelse!
  • Under en bunke af dåser, som du ikke normalt drikker.
  • Hvis du har en åbning tæppe, skjule det under puden indeni.
 2. 2
  Sæt din dagbog inde i en desktop. De fleste har masser af tom plads inde i sagen, og meget få mennesker tror at kigge inde i dem. Personer, og forældre især kan ikke være meget gode til at håndtere og ikke engang klar over det kan åbne eller at der er nogen plads inde. Blot være sikker på ikke at gemme det et sted, hvor det vil skade din computer, starte en eller blokere luftstrømmen til komponenter, der kræver køling.
 3. 3
  Sæt din dagbog online. Brug ikke ting som LiveJournal. Det er ikke så anonym som at lave en separat e-mail-adresse og e-mail indgange til dig selv eller bare gemme alle dine indtastninger som udkast på denne e-mail.
 4. 4
  Tape den til undersiden af en stol, bord eller indre af en skuffe.
 5. 5
  Sætter det under en løs gulvbræt i en hårdttræ gulv (bedst til gamle huse).
 6. 6
  Lav en hul bog og sætte din dagbog indeni.
 7. 7
  Lov naturligt, når nogen kommer ind i dit værelse, som hvis du ikke har noget at skjule. På denne måde vil denne person være mindre tilbøjelige til at kigge rundt for din dagbog!
 8. 8
  Lav en lokkedue. Hvis en nysgerrig person kommer ind i dit værelse og begynder snagen, få lidt notesbog og hurtigt skrive min dagbog på den og derefter slippe det på din seng. Henkastet forlade værelset. Måske hun eller han vil læse attrap dagbog og, at finde meget lidt der, bare forlade rummet, og du vil ikke have noget at bekymre sig om. Tilføj falske poster hver så ofte, som om de havde virkelig skete, men at Snooper kan genkende som fantasy (så som din fantastisk tur til San francisco, eller hvordan du har brugt to år i en, eller hvordan du reddet en fra det britiske pund og nu er det din bedste ven). Dette vil gøre dem spekulerer på, om andre ting, du skrev var sandt eller fantasi, og du kan fortælle folk, at du ønsker at være en forfatter, så du laver en masse ting. Senere, når du er færdig med den dagbog, gå tilbage og sætte en kode ved fantasy poster, før du skjule det permanent. Den berømte forfatter Anais Nin gjorde dette for år!
 9. 9
  Se om der er plads nok til at holde dagbogen mellem bagsiden af et indrammet billede og væggen. Ingen ser bag billederne.
 10. 10
  Løft et aftageligt panel (hvis du har en) og placere din dagbog (eller noget andet, du er nødt til at skjule) på én ved siden af. Hvorfor skulle nogen kigge i dit loft?
 11. 11
  Slip din dagbog inde i en avis roll og indstille avisen ved siden af din stol, på hylden, hvor en avis ser naturligt, men diskret. Et eksempel på en dårlig stedet er på en ende tabel, hvor det kan synes at invitere nogen til at samle den op, åbne den, og finde dagbogen ved en fejltagelse.
 12. 12
  Skjule det under en kommode, under den nederste skuffe, hvor gulvet er. Husk at sætte skuffen igen. Nogle sæt skuffer har en base, med et mellemrum mellem basen og den nederste skuffe, på denne måde vil folk ikke finde din dagbog, selvom de flytter rundt på møblerne!
 13. 13
  Find en gammel væv boks. Slip din dagbog inde, og derefter dække det med et par ark væv. Det eneste problem er, at hvis nogen ønsker at tage en væv, de kan finde dagbogen nedenunder, så brug en hel væv og genopbygge dem efter nogen bruger dem.
 14. 14
  Skjule det i en gammel bibel sagen. Også sætte en af ​​dine gamle bibler i det at dække over din dagbog. Det virker fantastisk!

Tilsløre din dagbog

 1. 1
  Skjule dække af din dagbog med et bogomslag (gøre det ligner en meget kedelig bog, så hvis nogen finder det, vil de ikke ønsker at læse det!) Og skjule det blandt dine andre bøger.
 2. 2
  Skriv din dagbog i et helt almindeligt udseende skole notebook (du kan endda sætte skole noter på de første par sider) og holde det med andre skole ting.
 3. 3
  Overveje alternativer. Hvis der ikke er absolut ingen gode gemmesteder spots du kan få adgang nemt eller Deres nysgerrige person har allerede opdaget dem alle:
  • Overveje at skrive din dagbog i en stenografi, eller at kun du forstår, så selvom opfanget ingen vil vide, hvordan at læse, hvad du har skrevet. Bemærk dog, at næsten enhver kode, der ikke er genereret af en computer kan brydes af nogen med nok tid og erfaring, og at hvis du skriver i en kode, der ikke ligner normal engelsk, vil det være indlysende for alle at du skjuler noget. Også den mere kompleks koden, jo længere vil det tage at skrive ud, og jo længere vil det tage at dechifrere, når du ønsker at læse det. Jo mere praksis, du har med din bestemt metode, jo hurtigere din skriftligt / læsning vil blive.
  • Eller som et twist til ovenstående, overveje at skrive i et sprog med et script forskellig fra din egen, for eksempel japansk. Græsk og koreansk er en god genvej, fordi du kun behøver at lære alfabetet og ikke selve sproget (koreansk og græske figurer har forskellige figurer fra de engelske bogstaver, men deler meget ens lyde). Prøv at vælge et sprog få mennesker kender og / eller du har en interesse i (hvis nogen finder den, kan du altid sige, det er praksis eller noget).
  • Du kan også oprette dit eget sprog eller variation på engelsk. Engelsk har en masse plads til kondensvand. For eksempel overveje at droppe den bestemte artikel og bruge et symbol i stedet. Derefter tage dette symbol, og placere det et sted, der ikke er grammatisk korrekt på engelsk. For eksempel bruger et '?' symbol for "de" og vedhæft det til slutningen af ​​et ord. På den måde "ordet" bliver til "ord?"
  • Overvej i stedet at holde en elektronisk dagbog på en computer. Skriv ind eller et lignende program, og derefter sætte en adgangskode kun du kender på filen, når du gemmer det. Derefter sætte det i en mappe og sætte en anden adgangskode på den mappe, der giver et ekstra lag af sikkerhed. For endnu bedre skjul, placere password mappe i en mappe på din computer, at folk ville være usandsynligt at kigge i. For eksempel, navngive mappen noget harmløst, som "oplysninger3" og derefter placere den i en mappe kaldet "forsyningsvirksomhedsdirektivet", i stedet for at navngive det "dagbog", og sætte det i "My Documents".
 4. 4
  Prøv at overveje en af disse password tidsskrifter. Det er en elektronisk enhed, hvor du stemme aktivere eller pinkode åbnes. Derefter åbner op til en bærbar, LED lys, pen holder, billedramme og alle mulige. Priserne for disse er meget lav for noget, der er meget høj teknologi!
 5. 5
  Skjule det inde i en gammel video tilfældet, hvis det passer, så sæt det blandt resten af dine videoer.
 6. 6
  Få en dagbog med en lås, og bære nøglerne rundt om halsen eller skjule tasterne.
 7. 7
  I stedet for et papir dagbog, kan du prøve at blogge. Hvis du har et videokamera, og er villige til at bruge tid og penge at få kassetter, kan du optage dine følelser højt!
 8. 8
  Skriv din dagbog som en word dokument og låse dokumentet med en adgangskode. Når du har et word dokument til at sætte en adgangskode på det du har brug for at gå til værktøjer, optioner, Klik på fanen Sikkerhed og skriv "password for at åbne". Sørg også for ikke at nævne det "My Diary", men name it noget normalt som "side 27 lektier" eller "gsdbasdbgkj".
 9. 9
  Skjul din dagbog i bogreolen blandt storybooks........ virkelig dagbogen synes at være en historie-bog.
 10. 10
  Skjul din dagbog i en gammel skjorte / top og sætte det et sted i din kommode, hvor ingen hævder at se ud.

Tips

 • Skriv i tredje perspektiv, så hvis nogen finder det, vil det virke som en historie, du skriver.
 • Den absolut bedste tid til at skrive i din dagbog er, når du er alene hjemme. Det er altid den bedste tid, fordi du ved, at ingen kan briste i uden at man ved, som du ville høre døren åben eller bilen trække op, før de selv kom i huset, hvilket vil give dig rigelig tid til at skjule det.
 • En meget bestemt person vil trække hvert billede ned fra væggen, hver gulvbræt fra gulvet, og hvert stykke inventar fra hinanden, før de giver op. En kode eller en dunkel sprog er din bedste satsning, hvis du har et familiemedlem som dette. Gør et godt kode og ikke dele det med nogen.
 • Hvis nysgerrige folk ikke kender du holder en dagbog, vil de ikke tænke at lede efter det. Må ikke være prangende om i din dagbog eller snottet om det er hemmeligt, interessant og private.
 • En anden rigtig god idé for at skjule din Diary er at sætte den i en ren skraldespand (de små til soveværelser), og sætte affaldspose i, over din dagbog. sætte nogle papir i posen for at dække op Diary så ingen ser det! (Ligesom de vil tjekke en skraldespand anyways!)

Hvis du bruger Microsoft Word eller notepad for at skrive din dagbog, så dette er for dig! Hent 7-zip, et gratis hjælpeprogram, og du kan kryptere (kode) din tekst / billeder etc ved hjælp 256 bit AES-kryptering, som tager din kryptering på niveau med amerikanske militær! Nu er der skjuler!

 • Læs bogen "Harriet Spy" af Louise Fitzhugh at finde ud af, hvad de skal gøre, hvis onde klassekammerater faktisk få fat i din dagbog. Det er ikke et kønt syn, men denne bog vil hjælpe dig med at håndtere det. Harriet er også en stor notebook -keeper.
 • Hvis du kommer til at låse din dagbog, og du ikke har lyst til at bære nøglerne omkring din hals, tape nøglerne til en plet ligesom på siden af ​​dit natbord, så personen skulle ligge lige der, hvor du sover at se dem.
 • Et andet godt sted at sætte din virtuelle dagbog er på en jump-drev eller memory stick. Det kan være nemmere at skjule end en egentlig bog.
 • Nogle gange, det bedste sted at skjule en dagbog er i et almindeligt syn. Den søgende vil være så opsat på at søge de hidey-huller, at de ikke engang ville tænke på at åbne bogen de bare smidt bort for at komme til en løs gulvbræt!
 • Hvis alle disse mislykkes prøve at få en dagbog med en lås på det.
 • Ryd din browsing cache. En nysgerrige person kan søge på din browsing cache og find ud af alle dine gode skjulesteder spots. For at finde ud af, hvordan, tjek Sådan at rydde browserens cache.
 • Sætte det på din mp3-afspiller! Bare sørg for at det er beskyttet med adgangskode!
 • Hvis du allerede har en, er det ikke så vanskeligt at overføre filer på det, og derefter blot gøre dem svære at finde, og derefter svært at få adgang. Gode ​​steder at gemme filer kan være i mapper, movie-maker mapper og noget, der kan synes som et usandsynligt skjulested. En anden plus til denne idé er, at mange voksne / forældre / nysgerrige folk ikke meget erfarne med teknologi, hvilket gør det endnu sværere at finde dagbogen!
 • Hvis din dagbog er den samme størrelse som en af ​​dine hårdt cover bøger, tage Bogen jakke fra din hard-cover og sætte bogen-jakke på din dagbog. Sæt din skjult dagbog på din bogreol var hårdt dække bog ville gå.
 • Brug løst blad papir, som du ville bruge i skolen. Det er tyndt, ser kedeligt, og nem at skjule.

Advarsler

 • Aldrig tage den med i skole med dig. Du ved aldrig, hvem kunne gå gennem din taske og stjæle det og derefter fortælle hele universet dine underlige hemmeligheder!
 • Efterlad aldrig din dagbog rundt bare fordi det skete med en lås. En rigtig bestemt person kunne hacke og bryde låsen, hvis de forsøgte hårdt nok! Og de fleste låse ikke forsegle dagbog helt, og selv om de ikke kan bryde låsen, kunne de åbne og læse nogle bits gennem hullet.
 • ikke miste din dagbog. Det kunne falde i de forkerte hænder, eller dine forældre kunne finde det, og du kunne få drillet i al evighed.
 • Prøv at skrive i den, når der ikke er noget omkring, eller når du er helt alene i dit værelse. Hvis du hører nogen tilgang, holde en falsk side i ryggen og lade som du tegner kruseduller eller laver skole arbejde eller skrive en kærlighedserklæring til din kæreste.
 • Husk, at alle, inklusive dine forældre kan læse denne side fra din historie og derfor kan have en bedre idé om, hvor man kan se og vil derefter drille dig for evigt og / eller fortælle universet dine hemmeligheder. Hvad hvis din værste fjende fundet det?

Ting du behøver

 • En stor hule bog (valgfrit)
 • En dagbog eller journal
 • Skrivning redskab til at skrive i din dagbog med.
 • En moderne computer-systemet (ekstraudstyr)