Wkodk

Hvordan finder man en fængende titel til din papir / essay

Skrivningen af ​​titlen kan undertiden være den sværeste del af hele essay. For at finde en fængende titel til din papir eller essay, prøve følgende teknikker.

Steps

Hvordan finder man en fængende titel til din papir / essay. Skriv dit essay først.
Hvordan finder man en fængende titel til din papir / essay. Skriv dit essay først.

Skrive din egen titel

 1. 1
  Skriv dit essay først. Det er meget svært at opsummere, hvad essay handler om, medmindre du allerede har skrevet mindst en skitse til det, men da essays viser sig ofte anderledes, end du planlægger, er det bedst at gemme titel til den allersidste.
 2. 2
  Bestem din essay tema. Titler er designet til at lade læserne forudse, hvorvidt de er interesseret i indholdet af arbejdet. Det betyder, at din titel skal være specifik nok til at forberede læseren for dit argument, ikke bare en vag større emne (ex. død, symbolik, etc.).
 3. 3
  Bestem din målgruppe. Du skulle have gjort dette, når du skrev dit essay, men tænk på din målgruppe igen, når der træffes beslutning om en titel. Din titel kan ændre sig afhængigt af publikum. Sæt dig selv i dit publikums sko: hvad ville trække dig til at læse dit essay? Klarhed? Kortfattethed? Humor?
 4. 4
  Genlæst dit essay til at finde valg sprog. Du vil måske være i stand til at finde et ord eller en sætning i dit essay, at både indfanger din afhandling (eller tema) og dit publikums fantasi. Den afsluttende stykke, for eksempel, allerede burde have gjort det tunge løft i form af kondensering det vigtigste punkt i det papir, faktisk vil låne et udtryk fra indgåelsen og bruge det som din titel giver dit essay en dejlig "cirkel" effekt, der giver læseren med en følelse af lukning.
  • Du kan også prøve at plukke et par vigtige ord fra dit essay emne og indtaste dem i en citater søgning hjemmeside som Bartlett s citater. Hvis du finder en relevant tilbud, plukke et fragment af det og bruge det som din titel.
 5. 5
  Overveje at indarbejde en vigtig sætning fra din kilde materiale. Hvis der forfatter til bogen, afspille eller andet arbejde, du refererer har allerede sagt det bedre, end du nogensinde kunne gå videre og bruge en citerede uddrag i din titel. Men lad ikke dette være en standalone løsning: sørg for at ændre citatet, så formålet med dit essay stadig kommer igennem (ex. "Borne uophørligt tilbage: Retrospective fortælling i The Great Gatsby").

Tips

 • At krydre en kedelig titel, en fængende sætning eller citat første, tyktarm, titel (: "The stærkere køn:? En Sammenligning mellem de roller af kvinder i Metamorphosis og The Stranger" ex) sat.
 • Medmindre det er nødvendigt, så prøv ikke at bruge for megen videnskabelig sprog. "Levetiden for en South European Tree Frog" kan være mere specifik, men det er langt mindre iørefaldende end "Det er en Frog Liv."
  • For at gøre det bedste fra begge verdener, vær ikke bange for at bruge en sub-titel. Hvis du har en fængende titel, men føler, at det ikke giver nok information, bruge det alligevel, men afklare ved hjælp af en sub (tidl.: "Det er en Frog Liv: Levetiden for en South European Tree Frog").
 • Brug ikke mange ord. Hvis du kan opsummere dit emne i 4 ord i modsætning til 6, vælge den 4-word mulighed. (Dog ikke ofre det perfekte fængende titel, bare fordi der er en kortere, mere kedeligt valg.)
  • På den anden side, hvis du skriver en formel forsknings-papir gøre titlen så informativ som muligt, også selvom det virker en smule ordrige.
 • Har nogen tv-shows eller sange kommer til at tænke, når man tænker på dit essay? Hvis ja, prøv at efterligne tv-show titel eller vælg en sætning fra sangen til at bruge som din titel.

Advarsler

 • Gør ikke din titel offensiv. Ingen blasfemisk eller beskidt sprog.

Du ønsker at give den potentielle læseren det bedst mulige billede af dig selv.

 • Medmindre det tilføjer en værdifuld dimension til titlen, undgå ordene "du", "Jeg", "os", og "vi", som er uformel, og kan komme på tværs som juvenile.
 • Må ikke blive for stresset om at finde den perfekte titel. Det vigtigste er indholdet af essay.
 • Hvis du skriver et essay om en bog, så prøv at undgå at bruge navnet på den bog som din titel. (Ex: The Adventures of Huckleberry Finn er ikke en meget attraktiv titel)
 • Gør titel som kort og beskrivende som muligt.