Wkodk

Sådan opretter du en hemmelig kasse

Måske har du kærlighed noter, en afslørende dagbog eller fotos, du aldrig ønsker en anden sjæl, men selv at se. Her er et forslag til at skabe din egen "hemmelige kasse" for stashing disse værdifulde genstande væk.

Steps

Sådan opretter du en hemmelig kasse. Vælg en trækasse fra et håndværk butik.
Sådan opretter du en hemmelig kasse. Vælg en trækasse fra et håndværk butik.
 1. 1
  Vælg en trækasse fra et håndværk butik. Vælg en størrelse, der vil holde din hemmelige skatte uden at bøje eller knuse dem. Alternativt kan du købe en pengekasse, der låser, og tag bakken ud, at pengene går i. Du kan få en pengekasse på hardware, kontorartikler og generalist stormagasiner.
 2. 2
  Køb en hængelås immune over for. Spørg en låsesmed, hvis du ikke kan skelne for dig selv, for hvilken type lås vil modsætte plukke med en vordende Snooper.
 3. 3
  Installere låsen. Hvis du ikke kan gøre dette selv, leje en låsesmed til at gøre det for dig.
 4. 4
  Male eller dekorere kassen. Dette er camouflage aktivitet, der vil gøre din box "hemmelige". Gør box udseendet så uskyldig som muligt, og ser ud som om det er noget andet end hvad det er. For eksempel. En boks til make-up, hår klip, frimærker eller små legetøj Eller kunne det gøres til at ligne en boks til at holde cd'er, håndværk materialer, barberblade eller stifter. Dekorere det så dårligt, at ingen nogensinde ville tænke på at se på det to gange. Selv en 3-årig er skrible på en håndværk kasse er nok til at udskyde vordende snoopers der kunne afvise det som junk. (Eller hvis du ønsker det til at se godt, du kunne male det med lyse farver og dekorere det med billeder af dine foretrukne emner såsom blomster, sport, hobbyer, dit kæledyr, rhinestones, osv.)
  • Decoupage er en anden mulighed udover maleri. Brug avisudklip, gamle kort, magasin udskæringer mv For at afholde snoopers, gøre design virke barnlige (ligesom lyserøde ponyer), eller faddish (ligesom billeder af en dreng band).
 5. 5
  Put ting, du ønsker at holde hemmeligt ind i feltet.
 6. 6
  Sæt nøglen til låsen et sikkert sted. Må ikke holde nøglen ud i åbent, og glem ikke, hvor det er!
 7. 7
  Tuck boksen væk et sikkert sted, på denne måde kan det være en hemmelighed. Prøv at have det falde i med dine omgivelser. Du kunne glide det ind i bunden af ​​en hæmme eller under tøj i din kommodeskuffe. Stak det ind i din skab med andre kasser, skjule det under ting i en kasse eller stor plastbeholder. Placer det bag et udvalg af udstoppede dyr. Pointen er at skjule det uden at glemme, hvor den er placeret.
 8. 8
  For at holde din boks en, så sørg for ingen er rundt, når du åbner den for at tage noget ud, eller at se på noget i kassen. Når du tager noget ud af kassen gør det, når du er alene i rummet eller i huset. Hold din hemmelige skjulested en komplet hemmelighed fra alle.

Tips

 • I din hemmelige boks, kan du holde ting som din dagbog eller journal, hemmelige notater og breve fra dine venner eller kærester, specielle poletter, der betyder meget for dig, at du aldrig ønsker at miste, digte eller sange, du har skrevet, ideer til historier, du har, eller noget, som du ikke ønsker nogen at finde eller kender. (Hvis du er en teenager, kan det være et godt sted at gemme sig at yndlings lip gloss din søster kan lide at stjæle eller baseball din bror altid tager uden at spørge.)
 • For at få ekstra afskrækkelse, holde en sparebøsse med et par mønter eller et tyndt skriftlig dagbog med en svag lås på indlysende display. Ville-være tyve eller snushaner tror måske, at det er alt der er at rode rundt efter.
 • I stedet for at bruge en lås og nøgle, kan du altid bruge en lås med en kombination. Du kan skrive koden på et stykke papir og sætte det i en smykkeskrin eller undertøj skuffen, eller du kan skrive det på indersiden af ​​en skuffe eller på bunden af ​​en lampe eller noget andet, som folk ikke rigtig se ved foden af.
 • Hæng nøglen på et stykke garn eller snor og holde det i en skrivebordsskuffe eller et andet sted du har stumper og stykker i en let at lokalisere stedet.

Advarsler

 • Må ikke skjule noget ulovligt eller skadeligt i denne rubrik, der søger at skjule det fra dine forældre, ægtefælle, politi osv. Den hemmelige boks er at holde dine hemmeligheder, frygt, håb, drømme, erindringer og ønsker i... Det er ikke til at holde din "hemmelige vice" i.

Ting du behøver

 • Trækasse
 • Maling og pensel
 • Decoupage materialer (valgfrit)
 • Lås og nøgle
 • Sted at gemme nøgle (tilføjer en streng)