Wkodk

Sådan eftergøre en mobiltelefon opkald

Uanset om du forsøger at komme væk fra det uhyggelige nabo eller vil bare gerne gøre dig selv synes mere populær, faking en afbrydelse fra en mobiltelefon kan komme i handy og næ. Til korrekt falske en celle telefonopkald, følge disse trin.

Steps

Sådan eftergøre en mobiltelefon opkald. Forstå hvem du forsøger at unddrage sig og hvorfor.
Sådan eftergøre en mobiltelefon opkald. Forstå hvem du forsøger at unddrage sig og hvorfor.
 1. 1
  Forstå hvem du forsøger at unddrage sig og hvorfor. Er de nysgerrige? Crazy? Rude? Eller bare ikke så imponeret over dit niveau af popularitet, som du gerne vil have dem til at være? Vær sikker på at planlægge din falske samtale i overensstemmelse hermed - især hvis der er en chance denne person vil kalde dit bluff.
  • Hvis forsøger at imponere nogen, vil du ønsker at gøre din samtale lyden meget venlige eller måske endda flirtende at fremhæve din ønskelige. Må ikke overdrive det, selvom, eller du kan komme på tværs som "taget".
  • Hvis forsøget på at ryste en person fra, vil du ønsker at gøre din samtale lyd alvorligt og presserende. Du kan selv ønsker at smide i en "Er du okay?", Se på den person, du undgår med en undskyldende udseende, indikerer, at du forlader, og tag til et privat område.
 2. 2
  Kend din telefon. Nogle telefoner har knapper på siden til at styre volumen, vibrationer osv. Få at vide disse knapper godt nok til at udnytte dem i mørke, eller uset i lommen. Denne måde, hvis fanget i en uventet situation, kan du altid springe ud med denne presserende telefonopkald. Være meget hurtig om det selv, eller du vil blæse din dækning. Nogle telefoner har en funktion at fake et opkald på smartphones kan du normalt hente et falsk opkald app.
 3. 3
  Sørg for, at telefonen er lydløs! Dette omfatter alle lyde, ringetoner, SMS-beskeder, lavt batteri påmindelser, voice mail klokkespil... noget. Hvis denne telefon går ud i midten af ​​en falsk samtale, vil din næste møde med den enkelte, du forsøger at unddrage være langt værre. De fleste telefoner har en "profil" eller en hurtig lydløs indstilling, der vil tillade dig at slå alle lyde til eller fra eksternt hurtigt.
 4. 4
  Lad som om at modtage et opkald. Træk telefonen ud af en diskret sted, såsom en pung eller lomme, hvor det kunne teoretisk vibrere ubemærket af andre end dig.
 5. 5
  Begynd din falske samtale. Må ikke begynde samtalen ved at sige "Hallo?" Som en rigtig celle opkald vil vise, hvem der ringer. I stedet siger hej til den person, du foregiver at ringe og spørge, hvordan de laver. Tag så meget tid som du har brug for at tænke på, hvad de skal sige næste, som du bare kan have en "snakkesalig" ven.
  • I de fleste sociale situationer, en generel falsk grine eller "Virkelig?" vil gøre det trick for en hurtig blow-by: det viser, at du har en ægte interesse i samtalen - og at fjerne dig selv fra det på dette tidspunkt ville være uacceptabelt.
 6. 6
  Være høflig. Anerkend den person, du formodes at være tale til med en simpel smil og nik, eller endda en stille "Hej", der viser dem, at du bare ville elske at bo og chatte, men gosh darn det, du er bare alt for travlt lige nu!

Pre-planlagte metode

 1. 1
  Få på dit hjem telefon og ringe til din mobiltelefon. Lad det ringe og efterlade en vis meget detaljeret besked som du taler med en person, der ikke svarer. Et godt budskab til at forlade:? "Hey (navn)... Jeg er god, hvordan har du... Åh virkelig Det er cool... Mød dig senere... Sure noget problem... Hvad tid?... Okay, se dig da! " Glem ikke at gøre ansigtsudtryk, mens du lader optagelsen til at gøre det til at lyde realistisk.
  • Du kan også have en ven forlader denne besked til dig.
 2. 2
  Lyt til dit budskab et par gange for at komme op med passende svar. Det er især vigtigt at blive fortrolig med timingen, så du ikke får afskåret og lyde som en idiot.
 3. 3
  Sørg for, at telefonen er på lydløs. Igen, dette inkluderer lyde, ringetoner, SMS-beskeder, lavt batteri påmindelser, voice mail chimes osv.
 4. 4
  Skru ned for lydstyrken. Dette er forskelligt fra at have telefonen på lydløs og er ofte styret af toggle knapper på siden af ​​telefonen.
 5. 5
  Hold din telefon i lommen og diskret ramte kortnummerknap til din voicemail. Lad den automatiserede intro beskeden spille stille og roligt i lommen, før du sætter telefonen til dit ansigt. Det er nyttigt at vide, hvornår din automatiserede besked på forhånd.
  • Sørg for at du ikke har nogen andre uhørt voicemail-beskeder venter på at blive hørt, før den, du forlod selv.
 6. 6
  Foregive at modtage opkaldet. Træk telefonen ud af lommen, skrue op og har en falsk samtale med præ-indspillet besked.

Tips

 • Hvis du vil undgå en person, der er en del af din normale rutine (ex. mens walking hjem fra skole med dine venner) og har en alarm på din mobiltelefon, skal du indstille den til, når du ønsker det til at gå væk. Du kan foregive dette er din mobiltelefon ringer.
 • Hvis du er meget desperat, planlægge et telefonopkald. Spørg nogen til at ringe til dig på et bestemt tidspunkt, når du ved, du vil være sammen med denne person, så du ikke behøver at fake det.
 • Må ikke bekymre dig for meget om at gøre telefonen ringe. Masser af folk holder deres telefoner på vibrere og medmindre det er på en hård overflade eller i en dead-silent room, ingen vil tænke to gange, hvis de ikke hører jeres foretage nogen støj.
 • Sørg for at du forlader tid til falske personen i den anden ende af falske telefonopkald til at reagere. Det lyder ikke realistisk, hvis du er den eneste person, der taler - lytte er også vigtigt, ligesom i en rigtig telefonopkald.
 • Når faking et opkald, behøver du faktisk ikke behøver at fake en back-og-tilbage samtale. Bare holde telefonen ligesom du ville gøre, når du lytter opmærksomt og sige "oh really?" eller "wow" eller andre korte tilråb.
 • Hvis forsøge at drage positiv opmærksomhed til dig selv, begynder en interessant samtale med den person, du er interesseret i, men lade dem der ønsker mere ved at få "skåret". Det er godt for ex-kærester / veninder, chefer, den pige / fyr du ikke har modet til at tale med, etc...
 • Hvis du absolut skal gøre telefonen ring til effekt, gå til din ringetone sektion. Normalt når du ruller over en ringetone, vil det spille. Afspil ringetone, derefter gå tilbage til dit hjem skærmen. Dette vil afbryde tonen, og det vil se ud som du besvarer telefonen. Fortsæt med en samtale.
 • Hvis man undgår nogen vedholdende, starte samtalen med at spørge den falske person, på telefonen, hvis du kan have som 20 minutter af deres tid. Dette burde afskrække selv de clingiest mennesker.

Advarsler

 • Selv hvis din telefon er på lydløs, kan det blinker, når hændelser forekommer. Hvis du har en ekstern skærm, står den væk fra målet.
 • Må ikke overdrive det, fordi hvis det bliver for kompliceret, er du dømt til at skrue op.