Wkodk

Hvordan man får en phd

En ph.d., kort for læge i filosofi, er den øverste akademiske grad. Den repræsenterer en mastering af ens fagområde og giver den person, der tjener det til at blive behandlet med det hædrende "Doktor". Optjening en ph.d. kræver en betydelig mængde arbejde er ikke for alle, men hvis det er for dig, her er, hvordan man får en ph.d..

Steps

Hvordan man får en phd. Overvej om at få en ph.d. er rigtige for dig.
Hvordan man får en phd. Overvej om at få en ph.d. er rigtige for dig.

Processen med at tjene en ph.d.

 1. 1
  Overvej om at få en ph.d. er rigtige for dig. Ph.d. karrierer er for det meste en forskerkarriere. Som ph.d., kan du sikre en position som et kollegium / universitetsprofessor, en forsker i en regering eller industrielt laboratorium, en konsulent eller en selvstændig praktiserende læge. Hvis du har nysgerrighed til at udforske et emne i dybden og vedholdenhed til at gøre det i mange år, ansøge om en kandidat ph.d. program kan være for dig. Hvis du blot søger rigdom eller status for at blive set som klogere end alle andre, der ansøger om et ph.d.-program er mest sandsynligt ikke den bedste retning for dig.
  • Se afsnittet "Skills du har brug for at tjene en ph.d." til råds om, hvad det tager at se en ph.d.-program igennem til afslutning.
 2. 2
  Udfyld din bachelor uddannelse. Du får brug for en solid rekord af kurser fra en velanset universitet, der viser potentiale for både avanceret kurser og uafhængig forskning. Generelt er din bachelor-grad være i det område, hvor du planlægger at tjene en ph.d., selvom dette ikke er et absolut krav. Selvom det ikke er absolut nødvendigt, er føl en god idé, mens du er en bachelor:
  • Opnå forskningserfaring på området, vil du sandsynligvis være til stede forskerskolen. Prøv at publicere flere artikler i den professionelle litteratur og levere flere professionelle konference-præsentationer som en bachelor. Dette vil hjælpe dig med at opnå nødvendige færdigheder og give dig yderligere eksponering til dit område og hjælpe dig til at vise, at du vil højst sandsynligt være en succes i dit område.
  • Blive meget involveret i din akademiske afdelingens klub eller ære samfundet, hvis en sådan findes. Hvis ikke, tale med din rådgiver eller afdeling stol om at starte en.
  • Tal for studerende og fakultet om deres oplevelser, og mange vil være glade for at lade dig vide om de fordele og ulemper ved at studere for og opnå en Ph.D.
  • Finde en eller flere videnskabelige medarbejdere, der vil vejlede dig og vejlede din udvikling og hjælpe dig med at finde det rigtige program for dig. En god måde at udvikle et forhold til en professor, er at tage flere klasser med hende og slutte sig til hende lab. De fleste professorer er mere end glade for at arbejde med en talentfuld elev, der viser en oprigtig interesse i deres arbejde.
 3. 3
  Ansøg om optagelse på en ph.d.-skole. Selv om nogle mennesker få en udmærkelse grad, højere grad af eksamensbevis eller kandidatuddannelse, før du anvender til en ph.d. program, de fleste af Ph.D. studerende søge direkte om en Ph.D. program uden at færdiggøre en udmærkelse grad, højere eksamensbevis eller kandidatuddannelse.
  Ph.d.-uddannelserne er baseret på forskning i ph.d. kandidatens fagområde. De har ofte begynde med en grundig undersøgelse af den eksisterende viden om et emne til at definere specifikke spørgsmål, som kan besvares gennem original forskning. Du bliver nødt til at indsende følgende elementer med din ansøgning:
  • Dine bachelor-og kandidatniveau udskrifter
  • Et curriculum vitae (CV) eller genoptage
  • Breve af anbefaling fra folk fortrolige med dit arbejde, som også ved, hvad det program, du anvender til, er på udkig efter. Ofte vil din bachelor-og kandidatniveau professorer og rådgivere har bedre styr på de specifikke oplysninger optagelsesudvalg ønsker end ville en vejleder fra uden for den akademiske verden.
  • En redegørelse for formål, der beskriver, hvad du allerede har gjort, og hvad du håber at opnå i dit ph.d.-forskning, som du håber at arbejde med som din forskning vejleder og hvorfor du ønsker at arbejde med denne person. Din forskningsprogram bør være i et område, der ikke tidligere er blevet udforsket.
  • Du kan eller ikke kan også nødt til at tage en skriftlig eksamen, som du gjorde, når du indtaster graduate skole, afhængig af universitet eller du ansøger til. Disse kan omfatte Graduate Records eksamen eller en anden test.
 4. 4
  Vælg en akademisk rådgiver og udvalg. Du ønsker en rådgiver fortrolig med din forskningsområde, som kan henvise dig når det er nødvendigt, og har ressourcer, og forbindelser, du kan trække på. Fastansatte professorer tendens til at have adgang til mere bevilge penge, udstyr og forbindelser, mens ikke-fastansatte professorer tendens til at være mere personligt til rådighed. Du kan kompensere for de ulemper, en slags professor ved at vælge både fastansatte og ikke-fastansatte professorer til din rådgivende udvalg, forudsat at de er alle velbevandret i dit forskningsfelt.
  • Din foreslåede faglige vejleder / research supervisor bør navngives i Deres redegørelse af formål, sammen med de grunde, hvorfor du ønsker at arbejde med denne person. Disse grunde skal vise, at du ved noget om personens baggrund og hvorfor han eller hun ville gøre en effektiv rådgiver.
 5. 5
  Prøv at få en undervisning eller forskning assistentopholdet. Enten af ​​disse assistentophold vil hjælpe med at betale din vej gennem år af dit ph.d.-program, med den forskning assistentopholdet direkte finansiere din forskning. I første omgang kan du gøre mere af det forsknings-tunge arbejde, men du skal videre til selvstyret forskning.
 6. 6
  Komplet fornødne kurser og, mest sandsynligt, en intensiv omfattende undersøgelse, der dækker hele din fagområde.
 7. 7
  Forbered en ph.d.-afhandling / speciale. Din doktorafhandling er et skriftligt dokument, der skal flyde fra din redegørelse for formålet og har et emne, der danner grundlag for dine mange års forskning. Du vil præsentere afhandlingen skriftligt til fakultetet og undersøges mundtligt om indholdet af dit arbejde.

Færdigheder, du bliver nødt til at tjene en phd

 1. 1
  Display initiativ. Mens din bachelor klasser ledes af professorer, i en ph.d.-program, du direkte din forskning med hjælp fra din rådgiver. Det er op til dig at få arbejdet udført.
 2. 2
  Være vedholdende. Din forskningsprogram og afhandlingen kan tage alt fra 2 til 6 år at gennemføre, i gennemsnit. Du er nødt til at være parat til at begå den tid og derefter begå den.
 3. 3
  Planlægge og organisere dit arbejde. Bestem hvilke opgaver der er vigtigst på et givent tidspunkt og give dem prioritet relegating mindre vigtige opgaver for senere. Break store opgaver ned i mindre håndterbare opgaver, som du kan udfylde og gå videre til næste opgave.
 4. 4
  Tilpasse sig til muligheder og udfordringer. I den tid, du bruger arbejde på din doktorgrad, vil du stå over for begge forhindringer at gennemføre din forskning, såsom manglende laboratorie adgang og muligheder, såsom nye tilskud eller videnskabelige medarbejdere. Hvordan du indarbejde de muligheder og arbejde omkring de udfordringer, vil have en indvirkning på din succes.
 5. 5
  Arbejde godt sammen med andre. Ligegyldigt hvor smart du kan være, du har brug for hjælp fra andre i din forskning, især hjælpepersonale. Du skal også holde din rådgivende udvalg løbende orienteret om dine fremskridt.
 6. 6
  Kommunikere effektivt. Du er nødt til at præsentere dig selv og dit arbejde godt både mundtligt og skriftligt at tjene anerkendelse som ph.d. kandidat og en forsker. Du er nødt til at levere din vigtigste punkt hurtigt og din samlede præsentation eller papir med tillid.
 7. 7
  Hold en følelse af perspektiv. Mens din forskning og afhandling er din primære fokus under din ph.d.-studier, tage lidt tid for dig selv. Fordi du vil bruge flere år til at tjene din doktorgrad, er du nødt til at tage sig af din fysiske og mentale sundhed, spise rigtigt og få tid til at træne regelmæssigt. Så når du er færdig med dit arbejde, er det ikke slut dig.