Wkodk

Hvordan man undgår at kigge hungover på arbejdet

Nød et par alt for mange awesome ales, glade jello shots eller kæphøj cocktails aftenen før arbejde? Turning op til arbejde ser hungover kommer ikke til at få dig op ad karrierestigen, i virkeligheden, blot opholder sig i din chefs gode bøger kan skubbe det, hvis han eller hun indser din fysiske tilstedeværelse er skæmmet af en hjerne stadig zoneopdeling ud, som det detoxes fra fest. Undgå eventuelle mistænkelige blikke og hovedrystning grillning ved at skjule, at tømmermænd, så godt du kan.

Steps

Hvordan man undgår at kigge hungover på arbejdet. Børste eller kam dit hår på plads.
Hvordan man undgår at kigge hungover på arbejdet. Børste eller kam dit hår på plads.
 1. 1
  Vask. Hvis du gik lige i seng fra pub eller klub, chancerne er du lugter svedig, røget og dank. Vask det hele ud og vaske dit hår også. Friske er bedst for starten af ​​dagen.
  • Har en spand ved siden af ​​bruseren, hvis du. Der er intet inspirerende om bader med opkast på dine fødder.
  • Fjern eventuelle klub frimærker fra dit håndled. Et flash af dette på kontoret, og du er færdig.
  • Barbering.
 2. 2
  Klæd pænt. Dette er ikke dagen for at få fat i en un-strøget skjorte og rynket bukser. Iron alt med omhu. Hvis du ikke kan, få din housemate eller venligt nabo til at gøre det. Du skal se stryges for at undgå kontrol.
 3. 3
  Børste eller kam dit hår på plads. Intet siger "Jeg har lige rullet ud af sengen og bumbled min vej til kontoret", end pjusket, uredt hår. Igen, undgå kontrol ved at sikre, at hver enkelt hår er pænt på plads.
 4. 4
  Brug øjendråber til at fjerne røde øjne. Røde eller grædende øjne er lidt af en foræring. Mens du kunne påberåbe et pludseligt anfald af høfeber, vil dette ikke fungere, hvis det ikke er forår og det kunne føre til mennesker, der tilbyder dig allergi piller. Brug øjendråberne at rydde op dine øjne og undgå spidse afhøring.
  • Hævede øjne kan reduceres ved at placere skiver agurk på dem for et par minutter, eller kolde, våde teposer.
 5. 5
  Bær undereye concealer til at skjule disse eye-poser. Hvid eyeliner på "vandlinie" i øjet gør det ser mindre blodskudte, og et strejf af blusher forfalskninger udseendet af sundheden, som du vil blive hårdt savnet.
 6. 6
  Tjek din ånde. Alkohol på åndedrættet næste morgen er stinkende. Selv hvis du ikke kan sige, om det stinker eller ej, antage, at det gør. Børst dine tænder og bruge en stærk og behagelig mundskyl til skylning. Tag nogle persille og tygge på det, persille er fantastisk til at fjerne mund lugt. Gennem dagen, sutte pebermynte slik eller tygge mint tyggegummi. Spritz lejlighedsvis med en bærbar mund freshener.
 7. 7
  Hvis du føler at du måske kaste, drikker en alka-Seltzer, eller købe Motilium fra et apotek, de begge bosætte din mave.
 8. 8
  Hvis du er i smerte, med en dunkende hoved, tage nogle smertestillende før ankommer til arbejde og har mere at tage i løbet af dagen. Efter et ansigt skruet op i smerte hele dagen vil tiltrække udtryk for bekymring, og som hurtigt vil fade til ringeagte når du forklarer, at "det er bare en tømmermænd."
 9. 9
  Ophold hydreret. Når på arbejdspladsen, drikke masser af vand hele dagen for at hjælpe med at holde dig vågen, med rimelighed vågen og mindre gusten udseende. Eller for sportsdrikke såsom Lucozade eller Powerade eller endda Diarolyte. Disse alle indeholder elektrolytter, som hjælper rehydrere hurtigere end bare vand. Alkohol dehydrerer, så sættes tilbage i hvad der er blevet taget ud. Plus, masser af væske giver dig masser af grunde til at gå til vandet køligere og badeværelset, der giver dig chancen for at strække dine trætte ben.
  • Oprindeligt sip vandet langsomt. Hvis du føler dig som om du kommer til at kaste op, kan alt du spiser udløse behov for at kaste op. Som dagen skrider frem, vil du sandsynligvis være i stand til at drikke mere og hurtigere.
 10. 10
  Skjul og undgå. Hvis du føler dig selv glide ind i en midt på formiddagen eller midt på eftermiddagen krise, når alt hvad du ønsker at gøre, er hvile dit trætte hoved og savle over tastaturet, finde et sted du kan skjule fra alle. Uanset om det er at trække en stor potteplante på tværs af din aflukke indgangen, lystfiskeri dig selv at se vågen med ryggen til alle og afstivningsmateriel dit hoved i dine hænder foregiver at "koncentrere hard", mens du rent faktisk er faldet i søvn eller scampering ud til sygeafdelingen for en hurtig nap, holde dine trætte øjne og drible sikkert fra observation er afgørende. Skinnet alt!
 11. 11
  Sige, at du har en migræne. De symptomer, hovedpine, svimmelhed, kvalme er de samme som en tømmermænd. Du skal blot sørge for du lugter ikke af alkohol eller dit spil er op.
  • Sidde på toilettet sæde låget for en god kvart time og bare lukke øjnene. Det er fredelige og døren er låst, så ingen kan fortælle at du faldet i søvn derinde. Ja, det er grov, men det er en lille pris at betale for at skjule tømmermænd.
  • Holde sig væk fra så mange mennesker som du kan - dine kolleger, din chef, dine kunder og de Gossips i regnskabet. Hvis du er i regnskabet, holde sig væk fra Gossips i menneskelige ressourcer. Og så videre.
  • Hvis du ikke kan komme væk fra et møde, stirre intenst på hver højttaler. Lad dit sind til helt lukket ned, mens du "se engageret". Fortrinsvis aflyse alle møder for dagen og omlægge til i morgen.
 12. 12
  Arbejd langsomt og metodisk. Hvis du forsøger at komme gennem arbejde som en sindssyg i et forsøg på at se "med det", vil du snart kram tingene op, og det vil blive klart for dine kolleger og chef, at du er helt "ud af det." Måske er det dagen for at rydde ud i indbakken, eller rengøre arkivskab af overflødig papirer. Finde noget mere tarveligt og mindre intellektuelt vil hjælpe dig til at opretholde en stabil men-produktivt arbejde udseende hele dagen.
 13. 13
  Må ikke nævne, at du er hungover til nogen. Ingen behøver at vide. Sikker på, du sandsynligvis se en smule snuskede, men hvis nogen gør spørger, kan du sætte det ned til en række ting som ikke at sove ordentligt, fordi de skraldemænd vågnede du tidligt, at bekymrende, at du måske være at få en forkølelse.
 14. 14
  Hvis det hele ser for hårdt sidst på eftermiddagen, tyder på, at det er tid for drikkevarer til alle at fejre deres fantastiske arbejde eller din fødselsdag eller en anden begivenhed. Så snart alle andre har haft et par drikkevarer også, kan du sætte ned nogen kommentarer om du søger hungover til at de er bedugget.
 15. 15
  Luk din dør og handle som du er på en konference. Hvis nogen banker på dit vindue, gør den universelle tegn for "Undskyld, jeg er på en telefonkonference... og dens så kedeligt." De vil føle ondt af dig og lade dig være alene for en stund.
 16. 16
  Gå en tur. Hvis du virkelig bandt en på, har du måske gik til arbejde, fordi du ikke kunne finde din bil. Hvis du ikke var så heldige, tage en 15-20 minutters spadseretur.

Tips

 • Hold dig væk fra folk, der forværre dig. Når du føler bud og træt, vil du sandsynligvis blive mere eksplosiv omkring mennesker, der sat dig ud.
 • Gå tidligt hjem, hvis du kan. Jo mindre tid du bruger på arbejde med tømmermænd, jo bedre er dine chancer for dine tømmermænd ikke at blive opdaget.
 • Tag en sygedag. Så er der ikke noget at dække op og ingen behøver at vide, nogensinde.
 • Blive hjemme og gøre alt virtuelt. Fortæl din chef, du føler sig "under vejr", men at du stadig får dagens arbejde fra hjemmet. På den måde kan du sove fra tømmermænd og gøre arbejdet senere på dagen, fri arbejdspladsen distraktioner.
 • Prøv at klemme i en lur ved frokosttid, hvis du skal gøre en hel dag. Den syge værelse, bilen, den ubrugte kontor under skrivebordet, den lokale park bænk, osv. er alle tilgængelige napping pletter. Den nationale handlingsplan vil opdatere dig nogensinde så lidt, hjælper dig med at administrere resten af ​​dagen.
 • Den bedste måde at undgå at se hungover er ikke at få hungover i første omgang, men selvfølgelig ved du, at fordi du ikke er en idiot.

Advarsler

 • Kaster op i arbejdet badeværelset kommer til at blive hørt - og lugtede. Prøv at knuste ud til badeværelserne ovenpå eller nedenunder fra dit kontor. Derefter en anden kan påtage sig skylden.
 • Hvis du har Facebook-venner, der har uploadet billeder af sidste nats fordrukken dig, tagget dig og spreder nyheden, ligge lavt. Dine kolleger måske ikke mærke, hvis du er heldig. Bare ikke klukke for hårdt, når du tjekker det ud fra skrivebordet eller dine kolleger vil være ivrige efter at vide, hvad der er så sjovt.