Wkodk

Hvordan til at acceptere kritik, mens på arbejdspladsen

Så du lige blevet færdig, hvad du troede var et stort projekt på, og nu er din chef er en liste over alle de ting, du har brug for at forbedre på. Må ikke blive modløs, konstruktiv kritik er en vigtig del af enhver opgave. Gennem denne artikel, lære at acceptere kritik og gøre dit job så godt som muligt.

Steps

Hvordan til at acceptere kritik, mens på arbejdspladsen. Accepter, at du ikke er perfekt.
Hvordan til at acceptere kritik, mens på arbejdspladsen. Accepter, at du ikke er perfekt.
 1. 1
  Accepter, at du ikke er perfekt. Hvis du begynder hver opgave tænker, at intet vil gå galt, du narrer dig selv. Du vil begå fejl. Det vigtige er at lære af dem.
 2. 2
  Dobbelttjek dit arbejde. Når du er færdig, og før du sender den til din vejleder, skal du sørge for du har gået over alt omhyggeligt. Dette kan hjælpe dig med at undgå dumme fejl og sikre, at din chef ikke vil have at bekymre dig om mindre problemer.
 3. 3
  Du må ikke tage det personligt. Hvis din kollega har kritik til dig, minde dig selv, at det ikke nødvendigvis betyder, at hun / han ikke kan lide dig, eller at du ikke er god nok til jobbet. Din kollega er blot forsøger at sikre, at du gør det bedste arbejde muligt.
 4. 4
  Lyt omhyggeligt. Hvis du ignorerer kritiske kommentarer, er du dømt til at gentage de samme fejltagelser. Tag noter og løbende minde dig selv om, hvordan du løser problemet. Dette trin er det sværeste, da det kan betyde, at man skal "suge" en stolthed og indrømme ens ansvar i ens arbejde-relaterede fejl.
 5. 5
  Spørg dig selv, hvad kan du lære af denne kritik. Hvis du føler dig selv vokser defensiv eller blive vred, gentage spørgsmålet "Hvad kan jeg lære?"
 6. 6
  Enig med en del af kritikken. Når man står med kritik, de fleste mennesker fokuserer på den del af den negative feedback, kan ikke være rigtigt, og ignorere resten. Det løser ikke nogen problemer, og du behøver ikke lære noget. Når du er enig med en del af kritikken, bliver du åbne for at lære. Du behøver ikke at være enig med alt, selv enig med et lille aspekt af kritikken vil skabe en atmosfære af teamwork. Fokus kan derefter blive, hvordan du vil arbejde sammen om at løse et problem, som vil mindske din følelse af at blive angrebet.
 7. 7
  Analysere og vurdere, hvad du har hørt. Du har brug for tid til at behandle de oplysninger, afgøre, om det er et gyldigt kritik og beslutte, hvad du vil gøre for at løse problemet eller rette fejlen. Hvis dette er en klage, du har hørt gentagne gange, bør du tænke over, hvad du kan lære af situationen, så det ikke sker igen.
 8. 8
  Må ikke nag. Staying vred / ked kritik kan påvirke din fremtidige arbejde. Put de fejl ud af dit sind og fokusere på at gøre et godt stykke arbejde på den næste opgave.
 9. 9
  Husk, noget, der sker, er for en grund. Hvis en bestemt kollega ikke bliver meget varme til dig, eller din chef bare opkaldt en suck-up månedens medarbejder, så dette betyder normalt, at det er en god ting, fordi noget meget bedre vil være i vente for dig. Ingen gode handlinger hårdt arbejde eller tålmodighed blive belønnet.
 10. 10
  Rense luften. Hvis du er utilfreds med, hvordan din kollega kritiserede dig, lad ham eller hende vide så hurtigt som muligt, så der er ingen dvælende dårlige følelser mellem jer to. Forklar, hvorfor det distraherer dig, og foreslå ændringer, der kan gøres for at styrke jeres forhold.
 11. 11
  Accepter det faktum, at andre kan se noget, som du ikke gør. Selv hvis du ikke er enig i kritikken, andre kan være at se noget, som du ikke engang er klar over. Hvis de siger, at du er negativ eller anmassende, og du ikke føler, at du er, godt, måske du er, og du bare ikke se det. Højde for, at andre kan være rigtigt, og bruge denne mulighed for at se ind i jer selv.
 12. 12
  Be happy uanset kritik og lad ikke den kritik bringe dig ned.

Tips

 • Uanset hvad du gør sikker på, at det er det bedste fra din side. Folk, der har svært ved at acceptere kritik er mindre tilbøjelige til at lykkes i deres profession.
 • Hvis muligheden opstår, diskutere kritikken med nogen, du har tillid til at give dig et objektivt syn på denne måde kan du se, om kritikken er rimeligt eller bare nogen bruger sin status til at hævde sin myndighed over andre.
 • Altid give dig selv engang at tænke, før at reagere, vil spare dig masser af problemer senere
 • Altid huske, at det er dit arbejde bliver kritiseret, ikke dig. For eksempel, hvis din kollega kritiserer et brev, du skrev glemme, at du nogensinde skrev det. Foregive, at en anden gjorde, og din kollega blot beder dig om at revidere det for dem.
 • Husk, at din kollega ikke gør det, fordi han eller hun ikke kan lide dig og / eller dit arbejde. De gør det, fordi de vil have dig til at forbedre dit arbejde.
 • Ofte kolleger finde dine fejl, fordi de ønsker at gøre et mærke af deres egne. Det er en god hack til at forlade én indlysende fejl, der er let at løse, din chef og kolleger kan se det og fortælle dig om (og føler, at de har bidraget med). Når de fandt, at deres sult for at finde fejl vil være tilfredse, og du kan slippe af sted med ting, der ellers ville være blevet bemærket.

Advarsler

 • Hvis du føler nogen skriftlig kritik er uberettiget, reagere på det på samme medium, besvare eventuelle lavet punkter, som du er uenig. Skrevne er generelt holdes på filen og hvis du har undladt at reagere, vil posten viser kun én (lederens) synspunkt.
 • Hvis du føler, du bliver plukket uretfærdigt, holde en dagbog over møder og kopier af alle kritiske e-mails eller breve.
 • Forsøg ikke at få din egen tilbage, især med din leder, han har myndighed (normalt bakket op af sin chef) for at hævde, at myndigheden til din ulempe.