Wkodk

Hvordan man undgår almindelige genoptage fejl

Det er meget svært at fordi en genoptage er en makro billede af dit liv, men du lever dit liv på mikroniveau, besat om daglige detaljer, der ikke har indflydelse på dit cv. Derfor, leje en masse mennesker nogen til at hjælpe dem. Efter alt, er at bruge penge på en genoptage forfatter en af ​​de få udgifter, der vil have godt afkast med det samme. Men hvis du skriver dit CV på din egen, den første ting du skal gøre er at lave nogle mentale skift. Du er nødt til at genoverveje målene for et CV, og genoverveje reglerne for et CV med henblik på at nærme sig projektet som den bedste af genoptage fagfolk. Det betyder ikke at de mest almindelige genoptage fejl, og ikke bryde et par vigtige regler.

Steps

Hvordan man undgår almindelige genoptage fejl. Må ikke fokusere på dine ansvarsområder, fokusere på, hvad du har opnået.
Hvordan man undgår almindelige genoptage fejl. Må ikke fokusere på dine ansvarsområder, fokusere på, hvad du har opnået.
 1. 1
  Må ikke fokusere på dine ansvarsområder, fokusere på, hvad du har opnået. Et cv er ikke din. Ingen bekymrer sig om. Hvis din livshistorie var så interessant, ville du have en bog deal. De eneste ting, der skal være på dit cv er resultater. Alle kan gøre deres arbejde, men kun en lille procentdel af befolkningen kan gøre deres arbejde godt, hvor de går.
  • Den bedste måde at vise, at du gjorde dit job godt er fra resultater. Det bedste resultat er en, fordi det er en objektiv måde at vise, at du imponerede de mennesker, du arbejder for. Den næste bedste måde at vise objektive mål er at præsentere kvantificerede resultater. De fleste mennesker tror ikke, i form af kvantificerede resultater, når de er i jobbet, men på den CV, er, at den eneste del af jobbet, der betyder noget. Ingen kan se, at du var en "god holdspiller" på dit CV, medmindre du kan sige "etableret et team til at løse problemet x og øget salg x%" eller "samlet under-udfører team og hjalp at Team slå produktion leveringsdatoer ved tre uger. "
  • Steer klart af udtryk som "Pligter inkluderet," "ansvarsområder omfattede" eller "Ansvarlig for." Det er job-beskrivelse sprog og ikke hvad arbejdsgiverne søger. Brug handling verber i stedet, men minimere brugen af "I" og artikler (de, en, a). Skriv en selvevaluering og for hver bedrift, så spørg dig selv: "Hvad skal det realisering sige om mig, og hvad jeg kan gøre for denne arbejdsgiver Jeg ønsker at arbejde for? "
 2. 2
  Gør ikke dit cv et moralsk erklæring, det er en marketing-dokument. Den bedste markedsføring dokumenter viser produktet i de allerbedste lys, hvilket betyder, at bruge, hvad de fleste uhyrlige taktik for at gøre dig se godt ud. Så længe du ikke er, vil du være fint. Her er et eksempel: Du deltage i en softwarevirksomhed, der netop lanceret et produkt, og produktet havde så mange problemer, som de havde til at ansætte nogen til at håndtere opkaldene. Du begynder at gøre det, og du arbejder tonsvis af overarbejde, fordi de opkald, så bakkes op. Du rydde op i telefonen køen og så du begynder at tage lange frokoster, fordi der ikke er meget at gøre, og så begynder jobsøgning, fordi jobbet er kedeligt.
  Her er hvordan du opsummere dette job på dit cv: overdraget ansvaret for forvaltningen teknisk support og faldt opkald volumen 20%. Hvordan kan du vide 20%? Hvem ved? Det var sandsynligvis mere. Men du kan ikke sætte nøjagtige tal på, så fejle på den sikre side. Men hvis du bare sige "Vidste teknisk support for et software firma" ingen kender du gjorde et godt stykke arbejde.
 3. 3
  Hold det hele på én side. Idéen om en genoptage er at få nogen til at ringe til dig. Tale med dig på telefonen. Tilbyde dig en. Så et CV er som en første date. Du skal kun vise dine bedste ting, og du behøver ikke vise det hele. Nogle mennesker dumpe alt, hvad de kan tænke på på deres cv, men et cv er ikke den eneste chance har du for at sælge dig selv. Faktisk er det interview, hvor den hårde kerne salg finder sted. Så du kun sætte dine allerbedste resultater på genoptages. Sikker på, vil der være andre spørgsmål folk gerne vil svar på, men det vil gøre dem ringe til dig. Og det er godt, ikke?
  • For dem af jer, der ikke kan bære at tage ud af de tyve ekstra linier på dit cv, fordi du tror, ​​at intervieweren har til at se hver enkelt ting om dig med det samme, mener, at en ansættelse af leder har til at finkæmme gennem en bunke af genoptages til at regne ud af, hvilken person til samtale, hver cv får omkring en ti-sekunders look. Hvis du tror, ​​du har brug for en længere genoptage give nogen en side af dit cv og få dem se på det i ti sekunder. Spørg dem, hvad de kan huske, og det vil ikke være meget. De er ikke til at huske noget mere information om ti sekunder, hvis du giver dem to sider til at se på, ti sekunder er ti sekunder.
  • Hvis du har en lang job historie bag dig, pas på aldersdiskrimination. Arbejdsgiverne tror måske du er for dyrt, hvis du har masser af erfaring. Hvis du er på lederniveau, liste omkring 15 års arbejde historie (ikke mere), og giver ikke den dato, din college eksamen, hvis det var mere end omkring 10 år siden.
 4. 4
  Grøft linje om på anmodning. Det er underforstået. Selvfølgelig, hvis nogen ønsker en vil du give en. Ingen forudsætter, at du ikke vil. Så når du skriver, at du vil give en reference, du synes ikke at forstå, hvordan spillet spilles.
  • Må ikke indeholde henvisninger på dit cv på alle, hvis de bliver bedt om sammen med dit cv, skriv dem på et særskilt ark.
  • Bonus tip: Hvis du har en glimrende reference, som en administrerende direktør for en virksomhed, har referencen opkaldet, før du selv går til interviewet. Sætter tonen for arbejdsgiveren at tro, du er fantastisk.
 5. 5
  Træde let på personlige interesser linje. Dine personlige interesser er der ikke for at gøre dig se interessant. De er der for at få dig et interview. Hver linje på dit cv er der for at få dig et interview. Så kun vise personlige interesser, der afslører en kvalitet, der vil hjælpe dig med at opfylde arbejdsgiverens behov. Hvis du er i sport marketing, så ved alle midler, liste, som du kajak. Hvis du var en olympisk atlet, sætte den ned, fordi det viser fokus og præstation. Hvis du er en middelmådig hobbyplan, lad den være slukket. Personlige interesser, som ikke gør du skiller sig ud som en achiever ikke hjælpe dig. Og personlige interesser, der er underlige gør du ser underlige og du ved ikke, om din intervieweren kan lide mærkeligt eller ej, så forlade underligt off CV.
 6. 6
  Der er mange genoptage hjemmeside, som du kan henvise til din reference, men ikke være en designer, medmindre du er. Hvis du har mere end tre skrifttyper på dit cv, og du er ikke en designer, har du forkludrede layoutet. Hvis design var let, ville ingen blive betalt for det. Genkend dine styrker og holde designelementer til et absolut minimum. Og lad ud af det: Bare fordi du ved, hvordan du bruger de skygger værktøjer betyder ikke, du ved, hvordan man bruger dem godt. Hold dig væk fra overused skabeloner (som dem i Microsoft Word), fordi du ikke vil skille sig ud, og det gør man ser helt generiske.

Tips

 • Ledsage dit CV med en kort og kortfattet følgebrev / e-mail.
 • Det er meget svært at se dine resultater fra skyttegravene, du måske tror, ​​du ikke har opnået, fordi din chef ikke beder dig om at gøre resultater, din chef beder dig om at gøre opgaver og projekter. Men du nødt til at erkende, at du ikke kan se resultater og bede om hjælp til at se dem. En genoptage coach, eller endda en ven, kan hjælpe dig til at se dem mere klart.
 • Hvis du kun sætte resultater på dit cv, vil du blive hårdt presset til at fylde en hel side. Det er okay. Alt på dit cv, der ikke er en præstation spilder plads, alligevel, fordi du ikke ved, hvad en leje manager vil se på første og hvis du har ti gode resultater og tre middelmådige linjer om dit liv historie, den ansættende leder kan kun læse disse tre linjer-så fjerne dem.
 • Skræddersy dit cv til hver position. One-size-fits-all genoptages bør undgås, medmindre du kaster en meget bredt net (versus at ansøge om en bestemt virksomhed eller position).
 • Liste dine jobbeskrivelser i datid for job, du har arbejdet på, og kun bruge nutid til at beskrive et job, du aktuelt arbejder på.
 • Print dit CV på elfenbensfarvet bomuld fiber papir med vandmærke, det vil give dig et lille forspring over alle de andre genoptages trykt på almindeligt papir.
 • Må ikke tilføje en dekorativ kant omkring dit cv.
 • Listeelementer i rækkefølge efter vigtighed eller relevans for læseren. Mange mennesker skriver de datoer først, og mens datoer er vigtige, de er ikke det vigtigste.
  • Job-historie: Titel / stilling, navn på arbejdsgiver, by / stat arbejdsgiver, datoer for beskæftigelse.
   • Hvis den virksomhed, du arbejder for, er ukendt, eller arten af ​​virksomheden er ikke indlysende fra navnet, beskriver virksomheden, notere sine indtægter og måske hvor gammel den er, ellers vil en personalekonsulent eller leje manager nødt til at kigge op på selskab beskrivelse, som fylder mere af deres tid.
  • Uddannelse: navn grad (præciseret: Bachelor of Arts) i navn af stor, navn på universitet, by / stat universitetet, afslutningsår, efterfulgt af perifer oplysninger, såsom mindre og GPA (udelad din GPA, hvis det er lav).

Advarsler

 • Har en professionel e-mail-adresse ved hjælp af blot en kombination af dine navne og / eller initialer! Selv om det er fint at bruge SexyJulie69@hotmail.com med dine venner, bruger det på et CV indebærer, du ikke ved, hvad der er hensigtsmæssigt i et erhvervsmiljø.
 • Stavekontrol dit CV. Så tjek stavningen selv. Derefter har en anden læse korrektur det. Genoptages med trykfejl ofte automatisk blive flyttet til bunden af ​​bunken. Hvis du ikke kan have tillid til at være opmærksom på sådan en vigtig detalje i din jobsøgning, hvad betyder det siger om din potentielle job præstation?
 • Liste din seneste job først. Kronologisk rækkefølge er kun en god idé, hvis du søger at få ansat til at gå tilbage i tiden. Ellers kan du ligner du bucking genoptage skriftligt konventionen for at skjule noget, som du sikkert er, men du er nødt til at gøre det med en bedre kunstgreb end det.
 • Arbejdsgivere vil næsten altid bruge dine personlige oplysninger til at se dig på Facebook og Myspace, før de beslutter at ansætte dig. Du kan have nogle meget personlige oplysninger, som du ikke ønsker, at en fremtidig arbejdsgiver for at læse på der, så overvej at gøre din profil privat eller rense det op, så det ikke hindrer dine jobmuligheder.