Wkodk

Sådan får gode karakterer

Kom gode karakterer kræver hårdt arbejde, men det er inden for din rækkevidde. Her er hvordan du gør det, og det hele er let, hvis du prøve din sværeste!

Steps

Sådan får gode karakterer. Hold styr på dine karakterer.
Sådan får gode karakterer. Hold styr på dine karakterer.
 1. 1
  Ophold organiseret. En masse mennesker siger det, men det virkelig hjælper! Organisere dit skab hjælper dig med at huske at medbringe dine leverancer til klassen og til dit hus for at gøre dit hjemmearbejde og study.Once hvert semester eller kvartal, rense ud dit skab fuld af nonsens papirer! det tager kun et par minutter af din dag! Organisere dine noter vil gøre dem meget lettere at forstå senere. Også holde dit skrivebord / læseplads ryddeligt, og sørg for du har en ren, rolige sted at studere og lave lektier, der er trukket tilbage fra den vigtigste del af huset.
 2. 2
  Hold en kalender. Uanset om det er en dag planner du bærer i din rygsæk, en kalender på din væg derhjemme eller en to-do liste, du gør i slutningen af ​​hver dag, kan det hjælpe dig med at holde styr på, hvornår opgaver er forfaldne og bevare overblikket. I begyndelsen af ​​udtrykket, når du får et pensum skrive ned hver test, quiz, og tildeling forfaldsdatoen. Gør dette for hver klasse. Hver dag når du kommer hjem fra skole, tjekke din kalender og se, hvad der skal gøres, før i morgen, såvel som hvad der er i horisonten for de næste par dage.
  • Prøv at gøre dit hjemmearbejde umiddelbart efter skole. Time management er afgørende. Hvis du får en opgave, der er på grund af næste uge, ikke trække tiden, komme i gang samme dag, du får opgaven (se mere om dette i tip).
  • Hvis det er muligt, forsøge at få opgaver færdig mindst 1 hel dag før forfaldsdatoen. De fleste lærere vil fratrække point for hver dag dit arbejde er for sent.
  • Hjemmearbejde tæller for en stor del af din karakter. Hvis din lærer har nogen ekstra kredit opgaver, gøre dem! Det vil ikke gøre ondt, hvis du prøver det. Selv hvis du får nogle forkerte, have tillid til, at dine lærere vil stadig give dig nogle punkter tilbage.
 3. 3
  Tag noter om alt. For de fleste kurser i midten skole, gymnasium og junior / community college, vil de fleste af hvad der er på de prøver og hjemmeopgaver diskuteres i klassen. Hvis din lærer trækker et diagram på tavlen, kopi, ned - det kan hjælpe dig med at huske oplysningerne. Må ikke bare kopiere, hvad de skriver på tavlen, enten, tage omfattende noter om alt. Det meste af tiden i midten skole, men vil lærerne tage det roligt og bede dig om at kopiere det ned eller give dig specifikke instruktioner. Still, hvis du ønsker at få de bedste resultater, skal du kopiere det ned.
  • Bemærkninger skal være kort, og om muligt, få penne med farvet blæk eller duftende blyanter, da det hjælper hukommelsen. Disse er nyttige og sjove tricks, der hjælper med at tage noter og studere.
  • Skriv gode og letlæselige noter. Farvede penne er sjovt at skrive med, hvis du ønsker at få mere kreativ med dine noter, men bruger dem kun for dele af dine noter, som du føler vil være på en test eller er vigtige. Det gør dem skiller sig ud. Brug highlighters hvis der er noget du har brug for at finde let at bladre gennem dine noter, men ikke fremhæve for meget tekst eller det ødelægger det punkt.
 4. 4
  Hold styr på dine karakterer. Du vil ikke få en høj score, hvis du ikke sigter efter én. Nogle skoler har en online sted, hvor du kan tjekke dine karakterer, når du vil. Udnyt dette og sørg for, at du har et brugernavn og password fra din lærer. Hvis ikke, så spørg din lærer for din klasse. Du kan gennemsnit det selv hvis du er desperat, eller du kan vente til næste statusrapport.
 5. 5
  Put hjemmearbejde først. Sæt dig mål, og sørg for at nå dem, før du går ud og fest. Under et socialt liv er vigtigt, men dine karakterer kan påvirke en masse af dine valg for fremtiden. Planlæg tid hver dag til at studere, ligesom du ville planlægge datoer eller fester.
 6. 6
  Bede om hjælp. Hvis du ikke er sikker på hvad der kræves for en god karakter, eller kæmper med kursusaktiviteter, spørg din lærer om hjælp. Det behøver ikke at være et komplekst spørgsmål, din lærer er altid glade for at hjælpe dig. Spørg efter klasse eller i en e-mail for at få hjælp. Hvis din lærer ikke er tilgængelig (dvs. på en ferie), spørg stedfortræder, dine forældre, venner eller nogen anden! Stille spørgsmål vil forbedre dine karakterer og hjælpe din forståelse.
  • Hvis han eller hun ikke har tid til at hjælpe dig, i det mindste bede om en henstilling om en god vejleder.
 7. 7
  Vide, hvordan at tage en test. Disse tip kan hjælpe dig med at score godt på din næste eksamen:
  • Tag noter og gøre en undersøgelse guide. Kig i lærebogen og sætte alle vigtige ideer og detaljer i dine noter.
  • Gennemgå undersøgelse guide. Du er velkommen til at skrive over det hele, da de fleste lærere ikke beder om det tilbage. Gå over det, indtil du føler at du kender materialet godt.
  • Gør nogen tester dig på studiet vejledning. Du kan prøve at synge spørgsmål og svar, eller hvad du ellers kan lide at gøre. Prøv at komme med tricks til at huske ting.
  • Brug hukommelse tricks. Hvis du tror, ​​du har fået det materiale ned, så prøv at gøre nogle syntese med, hvad du ved, ligesom at skrive et essay.
  • Gør prøve problemer. Sørg for at du gjorde det rigtige.
  • Spørg din lærer, hvis du kan gøre et essay eller ekstra ark af problemer for ekstra kredit. Hvis hun siger ja, aflevere den i den næste dag. Hvis hun afleverer den tilbage før testen, vil du se dine fejl og være i stand til at løse dem.
  • Gennemgå dine noter hver nat, så når den store test kommer, at huske, hvad du har lært, er et snuptag.
  • Invent sjove måder at studere. Må ikke studere alle i én nat, studere lidt hver nat. Din hjerne kan ikke tage så meget information på én gang. Gør flash-kort, har en ven over, eller deltage i en efter-skole lektier klubben, hvis du kan for hjælp fra en lærer eller en ven fra samme klasse. Du kan lave et brætspil til at gøre studere sjovt og nemt, eller du kan blot skrive dine noter, hvis det gør det lettere at læse. Gøre så meget som muligt for at sikre, at du kender materialet.
  • Tag det roligt. Hvis du er urolig eller bekymret, at du vil fejle testen, vil du ikke være i stand til at opfylde din komplette potentiale. Hvis du studerede det længe nok, at du kender de oplysninger, så skal du ikke være bekymret for at få en lav kvalitet.
 8. 8
  Vær opmærksom på din instruktør undervisning stil og bruge den samme metode til at lære oplysningerne. Hvis de skriver på tavlen, tage noter, hvis de foredrag, lytte hårdt eller optage forelæsningen til at lytte til flere gange. Det lyder enkelt, men mange vil finde det svært at holde fokus for en hel klasse periode. Her er der, hvor det hårde arbejde kommer i: holder fokus!
 9. 9
  Få en god nats søvn. Du har brug for søvn for at holde fokus, og uden det, vil du have en hård tid opholder sig på opgaven, og glemmer måske, hvad du lige har lært.
 10. 10
  Forbedre din hukommelse. Giv din hjerne en træning - prøv nogle sjove puslespil øvelser hverdagen såsom krydsord, sudoku og andre spil, der er let nok at for nogen. Dette vil øge din hjernekraft og du vil være i stand til at huske mere information på skolen.
 11. 11
  Spis en god, sund morgenmad hver dag. Det er kendt, at hvis eleverne spiser en god og sund morgenmad hver morgen, er de generelt får gode karakterer og er i stand til at fokusere bedre i skolen.
 12. 12
  Tænk på din fremtid. Tænk over det, når du er i en hård test / quiz. Folk vil se dette, og folk vil betyde noget for resten af ​​dit liv. De ting, som du gør nu, især dem, der tæller for dine karakterer, vil være vigtigt og tæller for hele dit liv, karriere, college, og meget mere. Få gode karakterer, gør dit hjemmearbejde, og husk, lektier er faktisk ikke for "hjemmearbejde". Det er for lærerne at vide, at du kender emnet godt og for dig at få nogle mere praksis af, hvad du har brug for. Aldrig slække ud på noget, når det kommer i skole og tænke mere på fremtiden, så det øjeblik du er i løbet af det pågældende tidspunkt. Hold arbejder hårdt!
 13. 13
  Efter at have læst en linje revidere den ti gange uden at se. Det vil bo i dit sind for en længere tid. Det er særligt effektiv, når du har mindre tid til at studere.
 14. 14
  Brug notecards til at hjælpe dig studere. De er en stor læring værktøj. Selv den handling bare at skrive dem ud kan hjælpe dig huske informationer senere. Når du går gennem dem et par gange, gør bunker af "nemme", "medium" og "hårde".
 15. 15
  Vær rolig, løsne op. Studerer til midt skole, gymnasium og endda college, må ikke forårsage angst eller depression. Vi har alle mål i livet, og hvis du følger disse tips, vil du ikke have til ansigt spørgsmål som dette længere!

Tips

 • Sørg for at du studere, studie, Studie en masse og ikke bare proppe det hele i natten før. Revider over arbejde, du allerede har lært, så du kan lære det hurtigere og har en fordel, når det kommer til eksamen. Prøv også at gøre nogle ekstra arbejde ved at gå til vejledning klasser eller finde en online tutor.
 • Vigtigst er det, have det sjovt, når du gør det. Hvis du nyde en ting mere, kan du lære mere nemt. Bare tro på dig selv, og alt kan ske!
 • Hold en lille notesblok eller endda løst papir vil gøre. Skriv ned nogen og alle opgaver, forfaldsdatoer, og har et afkrydsningsfelt ud for hver enkelt. Hvis det hjælper, bryde ting ned i så mange mindre dele som muligt. I stedet for at tage på store opgaver, jo flere ting, du kan udrette og tjek ud, jo mere udhvilet du vil være, og du vil opretholde en bedre udsigter mod opgaverne.
 • Under små mål hjælper også. Dine mål skal forsøge at forbedre langsomt og endelig et A. Målet om en A højre væk efterlader dig følelsen ubelønnet og gør dit mål synes uopnåeligt.
 • Må ikke proppe lige før en test. Studere godt i forvejen. Dette vil give dig den luksus pauser mellem undersøgelse sessioner og til at studere med venner en gang i et stykke tid.
 • Husk, at mærker undertiden ikke betyder noget. I livet, mennesker, når du bliver ældre, vil ikke se på dine karakterer. De vil gerne se, hvad du ved og ikke hvad du havde som klasse.
 • Fjern alle distraktioner. Selv om det kan være okay at lytte til musik eller forlade TV på, mens du gør simple arbejde, er det bedst at være i et roligt miljø, helst alene. Sørg for at du har masser af plads og god belysning.
 • Altid gøre dit hjemmearbejde hver aften. Det kan spare din karakter, hvis du falder kort på lektier eller tests, og selv hvis du gjorde det godt det vil hjælpe din GPA.
 • Må ikke trække tiden. ikke lave et projekt aftenen før eller om morgenen den. Hvis det virker som et stort projekt, og derefter bryde det op i små skridt og gøre et par per dag. Eller finde en partner til at arbejde med, hvis din lærer tillader det, og opdele arbejdet mellem jer to.
 • Undersøgelse selvom du ikke har en test, indtil en uge eller så, hvis du studerer en aften, før du vil være nervøs og ikke tæt på så godt. Undersøgelse dine noter og ordforråd også fordi du aldrig vide, hvad der vil være på prøve.
 • Selv om det ikke er din tur til at arbejde på et gruppeprojekt eller en komponent heri, sørg for at have en backup plan. Det er simpelthen fordi du ikke kan stole på andre mennesker. Mange mennesker på to-årige colleges er især almindelig doven og vil trække din karakter ned med deres minimalistiske holdninger hvis du stole på dem til at gøre deres del. Hvis det er muligt, undgå at arbejde i grupper større end to personer.
 • Må ikke give op. Du må ikke forbedre dine karakterer på din første prøve. I stedet for at give op, gå tilbage og se, hvad du ikke forstår det første gang.
 • Undersøgelse med en ven så meget som muligt. Planlæg en weekend studie session, eller ugedag sessioner og hjælpe hinanden. Denne tendens til at fungerer bedst, når du er i samme klasse og ikke bare med den samme lærer - en klasse kan være længere fremme end den anden.
 • Studiegrupper er en god mental forstærkning, og det er nyttigt at udveksle viden og information. Må dog ikke bliver dovne og underinddele alle hjemmeopgaver ("Du gør problemer 1 til 5, får du 6 til 10, vil jeg gøre 11 til 15..."). Husk at du ikke kan samarbejde om eksamener og mangel din forståelse vil dukke op igen, når eksamen tid kommer.
 • Må ikke skamme sig over at være smart eller har behov for en tutor. Tonsvis af kloge børn bliver drillet, men være smart altid betaler sig i sidste ende. Også, ikke være bange for at få en tutor, fordi det betyder ikke, du er ikke smart. Det betyder blot, du har brug for lidt hjælp, og at du er ved at lære i en ret tempo for dig, hvilket er helt okay. Nogle lærere vil endda anbefale vejledere og tilføje til din klasse for at få vejledning: Hvis de gør dette, skal du sørge for at få vejledning! Et par ekstra point til din karakter kan aldrig skade.
 • Undersøgelse for ét emne ad gangen, får du bedre karakterer på den måde. Det er bedre at sikre, at du kender et emne rigtig godt og derefter gå videre til den næste, når du studere, end gå ind i en eksamen med et grundlæggende kendskab til alle dine fag.
 • Hvis du har spørgsmål, skal du ikke være bange for at spørge læreren! Du har ret til at lære. Plus, vil de være glade for at hjælpe dig. Også huske, at du er smart, hvis du stille spørgsmål.
 • Det handler ikke om, hvor længe du studerer, dens om, hvor godt du studerer. Skumme en bog i fem timer hjælper ikke så meget som at læse dine noter og bogen i to timer.
 • Det er ligegyldigt, hvor meget du undersøge, om du stadig mener, at du ikke er i stand til at få gode karakterer. Ligegyldigt hvad dine tidligere resultater eller de løbende resultater er, skal du begynde at fokusere udelukkende på succes i skolen. Lad ikke noget andet indtaste dit sind, bortset fra succes.
 • Vær ikke bange for at kigge op ekstra information om noget, du studerer. Dine lærere vil blive imponeret hvis du kan tilføje oplysninger, som du ikke lære i klassen i essay eller test.
 • Læs fra lærebogen (hvis du har en). Der er nogle gange ting i der, at læreren ikke har nævnt, eller du ikke høre.
 • Lyt til fredelige lyde, der hjælper dig med at fokusere mere eller gå til et yndet sted, du ønsker at være at studere eller til at lave lektier.
 • Først får at kende dig selv, hvordan kan du lærer bedst? Så brug det til dine studier. Sommetider mennesker studerer bedre en periode tilbage nogle gange aftenen før. Og holde sig ude af problemer dot blive distraheret Hvis du tror du ikke kan arbejde med en ven, det er bedst at arbejde med nogen, du ikke ønsker at tale med.
 • Forsøge at sikre færdiggørelsen af ​​opgaver mindst syv dage før den forfaldsdato, hvis muligt. Dette vil skabe en buffer i tilfælde af fravær, dårlig kommunikation, sygdom, familie nødsituation, etc. Har du en alternativ måde at komme i kontakt med professor og medlemmerne af dit projekt gruppe, såsom e-mail-adresser og telefonnumre.
 • Sæt en undersøgelse tidsplan. Kan virke overvurderet, men det rent faktisk virker. Giv dig selv 15-20 minutter at afvikle, hvis du føler sig stressede fra skole, medmindre du kan bo i * skole tilstand * lige efter du kommer hjem. Må ikke gemme dit hjemmearbejde for 9:00
 • Når du tager tests, er du nødt til at slappe af. Nemmere sagt end gjort? Husk - du har alle svarene i dit hoved allerede! Den eneste udfordring er at få dem ud! Din første indskydelse er næsten altid korrekt. Må ikke gå tilbage og ændre svar. Hvis du er virkelig ikke sikker, springe det og komme tilbage senere.
 • Du kan have til at skære ned på underholdning for at lykkes. De bedste studerende ved, hvordan man siger, "Nej, jeg kan ikke hænge ud, fordi jeg er nødt til at studere." Nogle venner kan drille dig, men dine rigtige venner vil forstå. Husk dog, at du behøver at slappe af og næ, eller du vil få alt for stresset ud og få dårligere karakterer. Det er vigtigt at afbalancere dine studier og sociale liv.
 • Nogle gange hjælper det, hvis du belønne dig selv. hvis du har fået gode karakterer, tage en fridag for at studere. Bare ikke slække for meget.
 • Hvis du får en dårlig karakter, så spørg dig selv hvorfor. Derefter anvende den viden opnået fra at kontrollere, hvad der gik galt med din næste opgave.
 • Holde fokus på målet.
 • For nye universitetsstuderende, der kommer ud af high school, hjælper det ikke at blive overvældet. Værket er ikke mere svært, der er bare mere af det. Break store opgaver ned i sub-komponenter, del og hersk.
 • Organiser dit arbejdsområde. Sørge for at alt er pæn og du kan finde det nemt. Som enhver universitetsstuderende vil fortælle dig, at arbejde i et rodet miljø vil kun føre til distraktion. Sørg for at du har alle de varer, du har brug for klassen.
 • Må ikke være bange for at hæve din hånd.
 • Hvis du er usikker på, om ordlyden af ​​en hvile spørgsmål, gå ud og spørge læreren, hvad de mener! Så længe du ikke flade ud bede om svar på et spørgsmål, lige hvad de mente med det spørgsmål, vil de som regel besvare.
 • Må ikke føle sig dårligt, hvis du ikke får den lønklasse, som du ønskede. Der vil sandsynligvis være flere muligheder i fremtiden. Bare holde ud, og tror, ​​at du kan gøre det! Lad ikke nogen bringe dig ned!
 • Se fremad, og sørg for at se, hvad fordelene ved faktisk studerer er.
 • Brug din tid fornuftigt. Hvis du får en time at gennemføre en 120 spørgsmål test, der er 30 sekunder pr spørgsmål. 30 sekunder kan gøres til en masse tid. Mange af spørgsmålene vil tage langt mindre end 30 sekunder, så gælder restbeløbet til en hårdere spørgsmål. Tror ikke alt for dybt på den tid, og ikke lade dig blive distraheret af tikkende af uret.
 • Altid læse spørgsmålene givet på en test. Skumme over dem kan fortælle dig det modsatte af, hvad du skal gøre.
 • Det er bevist, at studere, før du går i seng kan hjælpe dig med at huske ting. Prøv at studere tættere på din sengetid, eller bare læse alle dine noter, før du går i seng, bare ikke bo op for sent og mister dyrebare timers søvn!
 • Deltag debat. Dit intellekt vil stige dramatisk.
 • Må ikke være bange for at være stor. Må ikke bekymre dig, hvis folk tror, ​​du er en perfektionist eller overachiever. Være vedholdende med dit arbejde, mens alle andre er at skrue rundt i klassen. På fire år vil du højst sandsynligt aldrig se disse mennesker igen, men du vil se C'er og D's på din udskrift, der kunne have været A'er og B'er.
 • Hvis du ikke gjorde det hjemmearbejde eller anden grund, så tal med din lærer, og hvis du går til han eller hun vil vide, at du interesserer dig for din karakter, og hun kan give dig endnu en chance på at forbedre.
 • Må ikke hænge rundt med venner, som ikke er alvorlige i deres uddannelse. Altid bo tæt på de smarte fyre, selvom dine venner griner af dig. Det er dine karakterer og fremtid, hvad du lægger i det er, hvad du får ud af det.
 • holde organiseret. Ignorer alle, der irriterer dig, fordi de bare vil gøre alt i skolen hårdere.
 • Spørg en masse spørgsmål i klassen! Dette vil rydde op noget du er usikker på, og eventuelt give dig nye oplysninger til at krydre et stykke papir. Også kan deltage aktivt i klassen faktisk hæve din klasse! Din lærer vil se, du er aktiv i klassen, er der deltagelse kvaliteter, du kender!