Wkodk

Hvordan man ansøger om et tilskud

Et tilskud er penge givet af den ene part til den anden, som regel en, uddannelsesinstitution eller forretning, og som regel til et bestemt projekt. Der er mange organisationer konkurrerer om tilskud, så det første skridt i at modtage et tilskud (efter og sørge for du kvalificere) er at udfylde en slags ansøgning. Da ansøgning processer varierer så meget fra tilskud til tilskud, vil denne artikel skitsere de skridt, der er involveret i en række af større tilskud-givende institutioner.

Steps

Hvordan man ansøger om et tilskud. Download en ansøgning om tilskud pakke.
Hvordan man ansøger om et tilskud. Download en ansøgning om tilskud pakke.

Amerikanske føderale offentlige tilskud

 1. 1
  Download en ansøgning om tilskud pakke. Du bliver nødt til at indtaste den relevante CFDA nummer eller Funding Opportunity nummer. Hvis du ikke kan huske Funding chancetal for tildeling mulighed, vende tilbage til tilskuddet søgning for at finde tilskuddet mulighed og derefter vende tilbage til dette skærmbillede til at indtaste nummeret.
  • Overførsel af en ansøgning om tilskud pakke giver dig mulighed for at fuldføre den offline og dirigerer det gennem din organisation til gennemgang, før du indsender.
  • Hvis du vil hente pakken, skal du have en Adobe-software version er kompatibel med Grants.gov. Du kan teste, om du har den rigtige version ved at forsøge at åbne.
  • Instruktioner om, hvordan du åbner og bruger formularer i pakken er på programpakken omslag. Agenturets specifikke instruktioner er tilgængelige for download, når du henter din ansøgning pakke, som vil indeholde nødvendige oplysninger om din indsendelse.
 2. 2
  Udfyld ansøgning om tilskud offline. Gem ændringer til din ansøgning, som du går, går Grants.gov IKKE automatisk gemme ændringerne. Pakken kan ikke indsendes før alle krævede felter er afsluttet.
  • Grants.gov tilbyder en kommenterede tutorial om hvordan man udfylder en ansøgning om tilskud pakke med Adobe.
  • Hvis du har problemer med at gennemføre pakken, tjek Grant.gov 's Ofte stillede spørgsmål.
 3. 3
  Indsend den udfyldte ansøgning om tilskud pakke. Hvis du ikke allerede er forbundet til internettet, vil du blive dirigeret til at gøre det, og bliver nødt til at logge ind på Grants.gov med dit brugernavn og adgangskode. Når du har indtastet alle de nødvendige oplysninger, tjekket pakken for fejl og gemt din pakke, skal du klikke på "Gem & Send" knappen på forsiden, vil din ansøgning pakke automatisk blive uploadet til Grants.gov.
 4. 4
  Optag tracking nummer. En skærm til bekræftelse vises, når forelæggelsen er færdig. En Grants.gov tracking nummer vil blive ydet i bunden af ​​denne skærm, samt den officielle dato og tidspunkt for indgivelsen. Optag tracking nummer, så du kan henvise til det, bør du nødt til at kontakte dem for support.

Tilskud til Den Europæiske Unions

 1. 1
  Find et program, passende, der er relevant for Deres projekt på europa-kommissionen tilskud hjemmeside. Bemærk, at alle de tilskud, som Europa-Kommissionen...
  • er en form for supplerende finansiering, hvilket betyder, at de ikke finansiere projekter på op til 100%, kun projekter, der finder sted uden for Den Europæiske Union har mulighed for at blive finansieret fuldt ud;
  • aktivere en given operation at bryde selv økonomisk og kan ikke føre til et overskud for modtagerne;
  • kan ikke tildeles med tilbagevirkende kraft for handlinger, der allerede er afsluttet.
 2. 2
  Rådfør reglerne for hvert program, du kvalificere sig til for at kunne anvende. Tilskud dækker en meget lang række områder, og de særlige vilkår, der skal opfyldes varierer fra et felt til et andet.

Carnegie Corporation

 1. 1
  Sørg for at dit projekt opfylder deres finansiering kriterier. Den Corporation accepterer anmodninger om finansiering på alle tider af året, men det kun hilser henvendelser fra potentielle støttemodtagere, hvis arbejde passer til deres strategiske retningslinjer. Læs følgende for at se, om dit projekt er relevant:
 2. 2
  Send et brev undersøgelseskommission. Skriv et brev undersøgelseskommission, der omhandler følgende punkter i fem sider eller derunder:
  • Hvilket problem gør projektet? Hvorfor er dette problem betydeligt? Hvad er forholdet af problemet / spørgsmålet til Corporations aktuelle program interesser bemærkede i sin Information Pamphlet og hjemmeside?
  • Hvilke styrker og kompetencer gør din organisation og personale bringe dette projekt? Hvad gør din organisation den rigtige til at gennemføre dette projekt?
  • Hvem vil føre projektet? Identificer nøglemedarbejdere og vedhæfte genoptages.
  • Hvad har du til hensigt at demonstrere eller bevise? Hvad betyder vil du bruge? Hvis projektet allerede er i gang, hvad har du gjort indtil nu?
  • Hvis du anmoder om midler fra Carnegie Corporation for en komponent (er) af et større projekt, skal du angive, hvilke aktiviteter du anmoder om Corporation til fond, og hvordan de forholder sig til større projekt.
  • Hvilke resultater forventer du, både på kort og lang sigt?
  • Hvis du har anmodet om midler fra andre kilder (eller planlægger at), bedes angive disse kilder og notere status for din anmodning.
  • Hvilke planer har du at formidle information til offentligheden om dit projekt?
 3. 3
  Kryds fingre og vente. Hvis projektet er beskrevet i brevet passer fondens retningslinjer, vil du blive kontaktet og bedt om at fremsætte et forslag i Corporation format.

Federal Pell Grant (studerende i USA)

 1. 1
  Beslut, hvilke skoler du er interesseret i at deltage. Få Federal Skole koden for hver skole. Du får brug for disse for det næste skridt.
 2. 2
  Udfyld et gratis program til føderal studerende støtte (fafsa). Dette kan gøres online. Du kan liste op til ti skoler på fafsa hjælp af koder fra det foregående trin.
 3. 3
  Anvend på skole (r), du ønsker at gå til. Hvis en skole, der du anvender for ikke blev noteret på fafsa (måske fordi du ikke vidste om den skole på det tidspunkt), kan du senere få din finansielle støtte oplysninger sendt dertil ved at følge.
  • Du kan også anvende til skoler før du udfylder fafsa.
 4. 4
  Vent til finansiel støtte tilbud fra skoler du er blevet accepteret til. Hvis du har fået tildelt en Pell Grant, vil det blive noteret på din økonomiske hjælpepakke.