Wkodk

Hvordan du vælger din første kreditkort

Hvis du har brug for et kreditkort, gå meget forsigtigt... trods alt, som Mark Twain sagde "en bankmand er en fyr, der låner dig sin paraply, når solen skinner, men vil have det tilbage i det øjeblik det begynder at regne."

Steps

Hvordan du vælger din første kreditkort. Kig efter et kort, der har gode fordele.
Hvordan du vælger din første kreditkort. Kig efter et kort, der har gode fordele.
 1. 1
  Kig efter et kort, der har gode fordele. Gode ​​fordele kan omfatte lav rente, salgsfremmende rentesatser, ingen årlige gebyr, ingen bank gebyrer, flyrejser bonus miles, point mod køb, kredit point mod langdistance-telefonsamtaler, eller kredit point for benzin.
 2. 2
  Hvis der tilbydes en salgsfremmende rente, finde ud af betalingsbetingelser og når den kurs, vil udløbe. De fleste kort anvender betalinger til laveste renteudgifter først, forlader dit højere renteudgifter på at opkræve renterne, indtil hele beløbet er betalt.
 3. 3
  Spørg, hvis der er gebyrer og afgifter. Der kan være et årligt gebyr, et ansøgningsgebyr, en konto gebyr, en over-limit gebyr en sen betaling gebyr et kontant forskud gebyr, og diverse andre gebyrer. Sammenlign disse gebyrer for at andre kort at se, hvis de forsøger at rippe dig ud.
 4. 4
  Tjek renten. Nogle kort opkræve renter fra købsdatoen. Nogle kort opkræve renter fra faktureringsdatoen. Betale alle dine regninger til tiden for at undgå at betale renter.
 5. 5
  Find ud af, hvis kortet tilbyder en standard månedligt faktureringsperiode. Nogle kort forvente en betaling hver to uger! Spørg, hvis der er en straf for ikke at bruge dit kort.
 6. 6
  Anvend. Der er normalt tre måder at anvende: via mail, over telefonen og på internettet.
 7. 7
  Aktiver kortet, når du modtager den. Følg aktivering, der følger med kortet, som regel dette kan kun gøres fra dit hjem telefon. De vil forsøge at sælge dig flere tjenester over telefonen. Sig nej. Underskrive på bagsiden af ​​kortet, før du bruger det.

Tips

 • Betale hele din regning hver måned (faktureringsperiode). Sæt et budget, hvor meget du kan betale sig i en måned.
 • Hvis du betaler dit kort i fuld hver måned, er renten på kortet ikke noget, da du ikke vil betale renter.
 • Brug dit kort kun inden for dit budget. Må ikke købe varer, der er for dyrt, bare fordi du har kredit. Hvis du ikke har penge i banken, skal du ikke bruge kortet!
 • Hvis du opdager, at du ikke kan gøre din månedlige betaling, stoppe med at bruge kortet med det samme. Skær kortet i halve og aldrig bruge nummeret igen. Annuller alle automatiske betalinger, der opkræver for det kort.
 • Bruge dine penge fornuftigt, og gøre dine betalinger til tiden.
 • Banker, der back kreditkort ofte vil stille spørgsmål om anvendelsen som "Hvad er din årlige indkomst?" eller "Hvad er din nuværende bank konto?" Disse stykker af data er, hvad der kaldes "risiko splittere." Bankerne bruger disse oplysninger til at afgøre, hvad slags kassekredit tildele dig. Bankerne vil almindeligvis bede om dokumentation for indkomst som en del af godkendelsesprocessen.

Advarsler

 • Hvis dette virkelig er dit første kreditkort, kan du ikke modtage så fordelagtige af udtryk (især i form af rente), som dem, der har veletablerede kredit historier. Studerende eller dem, der aldrig har brugt kredit før kan finde det sværere at blive godkendt til deres første kort, men de studerende har en fordel i, at mange kreditkort selskaber har at især målrette universitetsstuderende...
 • Sørg for, at de ikke opkræve gebyr for kortet, for hvis de gør, er de rippe dig ud.