Wkodk

Sådan at bede telemarketers at stoppe ringer

Besvare telefonen derhjemme kan strejke frygt i hjertet af det anstændige borgere. Med telemarketers peddling deres varer og "velgørenhedsorganisationer" tigger om donationer, det er et mirakel ville opkald gøre det igennem. Vær forberedt! Brug følgende script!

Steps

Sådan at bede telemarketers at stoppe ringer. Besvare telefonen derhjemme kan strejke frygt i hjertet af det anstændige borgere.
Sådan at bede telemarketers at stoppe ringer. Besvare telefonen derhjemme kan strejke frygt i hjertet af det anstændige borgere.
 1. 1
  Kontroller opkalds-id, hvis tilgængelig. Hvis det er et navn, du ikke genkender være opmærksom på, at det kunne være en telefonsælger.
 2. 2
  Pas på "Hej <angiv dit navn here>?". Altid reagere med "Hvem er dette kald?". Andre scriptede hilsener kan også afvæbnes med denne enkle erklæring.
 3. 3
  Sige "Jeg er ked af, men vi accepterer ikke telefon henvendelser på dette nummer."
 4. 4
  Lyt omhyggeligt. En telefonsælger vil ofte sige noget lignende "Det er <salesperson> fra <sales pitching co>. Kunne jeg tale med <din navn>?".
 5. 5
  Sørg for at få navnet på den virksomhed, der ringer til dig. Nogle telemarketers vil blot give deres navn når de bliver spurgt, hvem der ringer. Hvis den, der ringer virker undvigende, spørge "Hvilken organisation kalder du fra?".
 6. 6
  Anmodningen straks, at du blive placeret på dette selskabs "ikke kalder listen". Hæderkronede telemarketing virksomheder vil ære din anmodning og ikke kalde dig igen. Spørg efter det unikke bekræftelse nummer, du blev placeret på "Do Not Call List." - Nogle virksomheder har ikke et entydigt bekræftelse nummer. I så fald bede om at få tilsendt en kopi af deres Do Not Call procedurer. Typisk en leder har til at anmode om, at der fra virksomhedernes - dit nummer er ofte fjernes automatisk fra listen og fjernet fra eksisterende ringer lister, snarere end at skulle vente 30 dage.
 7. 7
  Ofte virksomheder udlicitere deres udgående arbejde til en anden virksomhed. Hvis du bare bede om X Company (selskabet telefonsælger ringer på vegne af) for at stoppe ringer til dig, vil det stoppe blot ét selskab fra at kalde. Spørg telefonsælger hvad virksomheden beskæftiger dem. Bed om at blive fjernet fra, at kalde liste.
 8. 8
  Notere ned navnet på virksomheden og, hvis du har opkalds-id, antallet vises på din telefon. Lav en liste. Dette vil minde dig om, at du allerede har bedt virksomheden at stoppe ringer dig, hvis de ringer igen.
 9. 9
  Hæng.
 10. 10
  Hvis du bor i os, overveje at tilmelde dig til "national ikke kalde listen." Register på http://www.donotcall.gov.
 11. 11
  Hvis du bor i Storbritannien, find ud af om den "telefon præference tjeneste 'eller' TPS 'for korte. Dette er en national database over numre, der har valgt ikke at få markedsføring eller salg opkald fra virksomheder.
 12. 12
  Hold din cool. Aldrig nogensinde får aggressiv med nogen, da der er mange konsekvenser, herunder politiets indsats, alle opkald optages og kan og vil blive brugt imod mennesker, der får aggressiv. Det virker begge veje, så hvis de får aggressive nedskrive organisationen og kalde dem tilbage og gøre en kompatibel eller indgive en formel klage med din ombudsmand

Tips

 • Hvis du har nul interesse i deres produkt, så sig op foran, så du ikke spilder nogens tid, så sørg dog, at du ved, hvad deres produkt er ellers vil du blive kaldt tilbage.
 • Sige "Nej tak, jeg vil ikke lide at købe noget", og bare hænge vil lejlighedsvist arbejde, men en høflig "Tag mig væk fra din liste" eller "du stoppe ringer, eller jeg melder dig" fungerer kun, hvis organisationen ringer ikke er fritaget for DNC listen.
 • Hvis du modtager et opkald efter at være noteret på Do Not Call listen, kan du klage til Better Business Bureau. Igen, husk på turn-around tid. Telemarketing virksomheder kun behøver at købe listen én gang i kvartalet, så det kan tage 90 dage for dig at blive fjernet fra at kalde lister og glem ikke at læse de vilkår og betingelser for DNC liste - mange organisationer er fritaget for det.
 • Ikke alle opkald kommer fra telemarketers, der er omfattet ved at placere dig selv på Do Not Call notering. Hvis du har gjort forretninger med selskab eller moderselskab før, kan de lovligt ringe til dig.
 • Mens alt dette lyder godt, hvis du er uhøflig i alligevel, nægter at høre dem, vil du blive kaldt tilbage. Så vær høflig (i modsætning til dette site antyder) * Medmindre du rent faktisk ved, hvorfor de ringer beder om at blive sat på DNC liste vil ikke se dig blive sat på den.
 • Må ikke hænge op telefonen uden at sige noget. Dette er undertiden misforstået som et barn eller uvidende familiemedlem, og tidskoder telefonsælger til at ringe til dig, indtil du svarer. Din bedste chance er at være høflig.
 • Hvis du kan optage din egen telefonsvarer-besked, derefter har det siger noget lignende "Hvis du er en virksomhed eller organisation, der udfører forskning eller undersøgelser eller sælge noget, bedes du sætte os på din Do Not Call liste" noget i den retning, og de fleste virksomheder vil tage dig af. Vær dog opmærksom på, at mange virksomheder frakoble det øjeblik din telefonsvarer klikker på, hvilket gør denne taktik værdiløse, det er også virksomhedens politik i de fleste tilfælde faktisk tale med en person,
 • Hvis du gør nogle forskning kan du finde en lille lydboks, der har en fax lyd på det, at du kan trykke på en knap for at aktivere. Mange telemarketing virksomheder vil fjerne dit nummer, hvis de opdager, at de er at kontakte en faxmaskine, men de fleste vil kontakte dig igen forsøger at faxe via en side med oplysninger.
 • Screaming i telefonen, blæser fløjter, rammer alle de numeriske taster på én gang, åbenlyst lyve (marketingmedarbejder bede om en voksen over 18 og et indlysende voksen svar og hævder ingen voksne hjem), at være uhøflig, ved hjælp af bandeord, osv., vil næsten garantere, at du bliver kaldt tilbage. Dette er også klassificeret som misbrug og mange retssager i de sidste par år har set folk, der gør dette ender med heftig bøde eller fængsel.

Advarsler

 • Undgå at besvare "ja" til spørgsmål, selv tilsyneladende harmløse dem. Nogle skrupelløse telemarketing virksomheder vil klippe og indsætte du siger "ja" til at gøre det til at lyde som om du accepterer at købe deres produkt eller service.
 • Selv hvis du er på National Do Not Call listen, kan velgørende organisationer, non-profit, og virksomheder, som du har gjort forretninger med i fortiden stadig ringe til dig. Du bliver nødt til at fortælle disse selskaber direkte ikke at kalde dig længere. Også virksomheder, der forskning og undersøgelser, der ikke anmode om eller sælge noget får lov til at ringe til dig så godt.
 • Prøv ikke at gøre en personlig fjende. Husk, at telemarketers er også mennesker, som ofte er betalt på provision. Det betaler sig at være høflig, de har et job at gøre, ligesom du
 • Selv hvis du tilføje dig selv til den interne Gør-Ikke-Call liste over en virksomhed, som du har gjort forretninger med i fortiden - husk, at de stadig kan ringe til dig om din nuværende forretning forhold. De er ikke tilladt at sælge dig nye produkter eller fortælle dig om nye kampagner i løbet af disse opkald.