Wkodk

Hvordan man skriver en avis kolonne

Skrivning af en avis kolonne er brød og smør for mange journalister. Selv om det kan synes ligetil, er der en masse vigtige ting at huske, når der producerer en kolonne, der er ikke alt bare om at skrive selv. Fastholdelse journalistisk integritet kræver evnen til at fremlægge en afbalanceret, skævhed-fri, objektiv og fair rapportering. At være en klummeskriver bærer ansvaret for at være støttende for dine kilder, at få de fakta, og ikke embroiling dig selv i interessekonflikter. Naturligvis er alle disse udfordringer nød af en god klummeskribent og hvis du er en ivrig skribent plus en elsker af kommunikation, så at være en klummeskribent kan være lige den rigtige karriere for dig.

Steps

Hvordan man skriver en avis kolonne. Vide, hvordan man skrive og kommunikere godt.
Hvordan man skriver en avis kolonne. Vide, hvordan man skrive og kommunikere godt.

Skrive din avis kolonne

 1. 1
  Vide, hvordan man skrive og kommunikere godt. Du skal bruge en god forståelse for at bruge det engelske sprog og ikke kun grammatisk. Det er vigtigt at være fortrolig med at bruge sproget til at formidle følelser, at overtale, skabe, for at oplyse folk, til at afklare spørgsmål, og for at gøre, hvad du skriver interessant. Lær at skrive "omvendte pyramide" stil, så læseren får det punkt lige op og derefter dyk ind i den støtte historien. Desuden være fortrolig med at kommunikere med andre, som du bliver nødt til at bruge en masse tid på at interviewe andre mennesker og vide, hvordan at sætte folk på deres lethed vil være til stor gavn for dig.
  • Læs dine yndlings klummeskribent arbejde med et kritisk blik. Hvad deres skriftligt gør det så tiltrækkende, så nyttigt for læseren, og så populær, at læserne holde komme tilbage efter mere? Er der aspekter af deres skrivestil, som du føler du kan udvikle i din egen skrivning? Bliv inspireret af de eksisterende skribenter til at hjælpe dig til at bringe ud af dine egne talenter.
 2. 2
  Kend det grundlæggende forventes bag en søjle. Kolonner er beregnet til at give tilstrækkelig information til en læser uden at trække dem ind til alt for meget læsning. I gennemsnit vil en kort artikel for en kolonne være omkring 500 ord eller mindre, mens nogle kolonner gå ud over 1200 ord. Korthed og komme til det punkt hurtigt er færdigheder, som du har brug for at finpudse at være en god klummeskribent. Det er vigtigt at tjekke med den specifikke papir, du skriver til, især når du er freelance skriftligt, og du er ikke klar over de enkelte papir behov. De fleste af dem vil være i stand til at afklare, og alle andre krav, såsom format, leveringstider mv efter beder.
  • Vænne sig til nedslidning ned din første udkast, i tide, vil det blive meget nemmere at gøre, som du se, hvordan at forkorte sætninger og se måder at komme til det punkt, uden at belaboring det. Husk på, at når det er sagt, læseren har læst den, og der er ingen grund til at gentage det igen, medmindre det virkelig føje til den vægt, især historie kræver.
  • Hvis det er muligt, skrive i Associated Press format. Journalistik er tegnsætning er meget forskellig fra din normale engelske formatering. Alternativt, så spørg papiret hvilket format, de er følgende, og studere det intenst i overensstemmelse med det. Dette er en hurdle kan du nemt overvinde med en lille studere.
 3. 3
  Vær forberedt på at grundigt analysere de emner, du skriver om. Du bliver også nødt til at have øverste sats analytiske evner og en vilje til at præsentere begge sider af en historie (eller mere, hvis nødvendigt) snarere end blot at forblive fanget af dit eget perspektiv af et problem. God journalistik er objektiv og søger ikke at tage parti (orlov dine meninger til redaktionelle afsnit), men det giver også balance for at sikre, at ikke kun den ene side af historien bliver præsenteret. Sæt din djævelens advokat briller på når den undersøger eventuelle problemer og se, hvordan du billetpris ser situationer fra alle sider!
  • Levere en løsning, der ikke bare hæve et problem. Har den overbevisning at foreslå en løsning eller et område af dem. Kolonner, der kritiserer visse spørgsmål, men giver ingen løsninger er meningsløst, fordi læserne ønsker at få indsigt og svar fra kolonnen. Give mindst en medrivende afslutning med én foreslåede løsning.
 4. 4
  Find eller vinkler til at trække i læseren. Selv hvis du har friheden til at skrive en kolonne, som du vælger, er du stadig tøjlet ved at skulle levere, hvad folk vil læse. Vær bevidst om, hvad der er på mode, aktuelt, aktuelle og sandsynligvis renter læsere. Det er ikke altid de opsigtsvækkende historier enten, alt kan gøres interessant med den rigtige vinkel og omhyggelig skriftligt. De fleste skribenter finde sig at blive spurgt af deres redaktører til at skrive på specifikke emner. I dette tilfælde skal du finde interessen krog i emnet, selvom du ikke er særlig nyder det selv! Når du føler dig fast og du ikke særlig glad for det emne, fokusere mere på at få din skriftligt at komme på tværs godt og at menneskeliggøre en historie, der måske ellers ville være kedelig, kedelig eller endda usmageligt, hvis det ikke var for den sagkyndige måde hvor du skriver det. Prøv derefter at distancere dig selv og læse det som en læser - vidste du lykkes i at gøre kolonnen interessant?
 5. 5
  Sæt nøjagtighed øverst på din liste. Være parat til at gøre forskning og til at lære så meget som du kan, mens forbereder det og trække kraftigt på tale til eksperter på dette område, så du får dine oplysninger rette inden du skriver det op. Husk, at det er at skrive, "", og "kommunikere", der danner dine evner, ekspertise og lidenskab, ikke nødvendigvis det emne (faktisk vil sjældent emnet være i dit område af ekspertise!). Ingen forventer, at du til at kende bagateller af papkasse produktion, men læseren behøver forventer du at rapportere ekspertens forklaring af processen med total nøjagtighed. Erkend, at der vil være tidspunkter, hvor du vil være under pres for at få en kolonne forberedt i tide til at udskrive den dag. Det betyder ikke smide i lemfældigt analyseret udokumenterede oplysninger. Hvis du ikke har de fakta eller ryddes, hvis du ikke har den manglende brik, der trækker alle tråde sammen, så skal du ikke udgive indtil du gør. Du kan have til at producere en kortere historie kun fokuseret på de fakta, du er sikker på, er nøjagtige, og derefter vende tilbage til det, når du har hele fakta præciseres; venter er langt bedre end at skulle trække din historie, tage en kæmpe bule på dit omdømme og pålidelighed, og derefter føle din journalistiske integritet spørgsmålstegn fra dette punkt på.
  • Jo mere specifik (niche) et emne er, jo mere sandsynligt er det, at du kan rejse op, hvis du ikke er forsigtig med nøjagtighed. Læsere, der kender vil hurtigt påpege fejl, så altid dobbelt og tredobbelt kontrollere alle de konkrete omstændigheder, som du skriver om.
  • Vær opmærksom på at mennesker, virksomheder, PR-bureauer, initiativtagere, agenter osv., har deres egen dagsorden og synspunkter til at sætte på tværs. Behandle dem med respekt, men altid søge balancen og genkende hype. Rapport om dem retfærdigt snarere end at acceptere deres vinkel uden spørgsmål.
  • af din interaktion med kilder, der er anvendes inden dine historier. Emails er meget nyttige i denne henseende, og altid holde skrevne eller tapede noter (altid søge tilladelse fra den person, du interviewe at tape dem). Især når en kolonne er kontroversiel eller udfordrende, har din information kilder vandtæt og tilgængelige til at bakke dig op.
  • Forske i fakta kan gøres på en lokal bibliotek i din organisations eget bibliotek eller online via tidsskrift / papir / offentliggørelse artiklen compilere osv. Mange veludstyrede udgivere vil få adgang til enorme online forskning kilder, så gør brug af dem, og hvis du ikke ved, hvordan man, bede om øjeblikkelig træning, da det ikke tager lang tid at lære hvordan. Også holde up-to-date med nyheder feeds, nye artikler og teknologiske nyskabelser / state-of-the-art praksis i dine interesseområder, for at være sikker på, at du er up-to-date generelt.
 6. 6
  Undgå. Nogle gange kan en klummeskribent kan skrive om en person, de har nære bånd til, eller noget, de er tilknyttet eller har en forbindelse til, såsom et selskab, hvor klummeskribent er aktionær eller en organisation, at klummeskribent er en hyppig kunde hos, osv. I alle tilfælde, hvor der er en reel eller endda en opfattet interessekonflikt, enten ikke skrive historien, eller gør det ekstremt tydeligt, at du har et link af en slags. Være helt klar over avisens politik med hensyn til gaver og den fine linje mellem blevet sendt elementer for "testing" og bliver sendt post som "gaver". Vigtigst er det, huske, at dine journalistiske hviler på læserne at vide, at du har været åben med dem, og at du ikke forsøger at narre dem eller skjule noget fra dem. Tænk på det sådan her: "Hvordan ville mine læsere føle, hvis de fandt ud af at jeg havde en forbindelse med denne historie, men viste ikke det?" Og hvis du er i tvivl, altid tale med kolleger journalister og dine redaktører, som vil være i stand til at hjælpe dig med at nå frem til en objektiv beslutning.
  • For eksempel sige, du skriver om tilstanden af engangs bleer og du ønsker at præsentere en side af historien, der hævder, at disse ikke fylder lossepladsen længere, fordi et nyt mærke hævder, at deres bleer nedbrydes inden for en måned. Men du er også en ny mor og virksomheden, der gør disse bleer lige sendt dig 50 pakker for at få dig igennem det næste år på grund af "teste dem." Gør det klart, at virksomhed X har sendt dig disse bleer til at prøve, og også distancere dig selv ved at gøre tingene til at balancere på historien, såsom test andre bleer, at få ble deponering statistik, og at få oplysninger fra andre firmaer, hvor lang tid det tager for deres bleer til nedbryde.
 7. 7
  Gør det klart, hvem kilderne er i dine historier. Når du skriver en avis kolonne, ingen ønsker at læse en tennis match af "sagde han, sagde hun." Være klar over, hvem du taler om, herunder deres til at tale med sagen. For eksempel, "Expert psykiater Ray Bawdlin sagde", "Mother to Rachel Anwin sagde", "Farmer 25 år Gretel Bobo sagde", og så videre. Ved at annoncere til læseren grunden den person, du citerer har autoritet til at tale om sagen, er læseren umiddelbart er i stand til at vurdere pålideligheden eller troværdighed af denne persons erklæring.
  • Ligeledes vil der være tidspunkter, hvor du har brug for at beskytte en kilde. I dette tilfælde, vil nogen give dig de oplysninger, men de vil ønsker at forblive anonym. I dette tilfælde, bliver du nødt til at forklare læseren, at kilden ønskede at forblive anonym "for at beskytte deres job / holdning / familie, osv." men også at overbevise læseren om, at det er pålidelige. Og så vil du også nødt til at være parat til at holde beskytte denne kilde.
 8. 8
  Brug oprindelige skriftligt. Plagiere er en trist anklage for en person, der skriver for et levende. Hvis du ikke føler, du kan producere, hvad der skal produceres på grund af tidspres, manglende interesse i emnet, andre presserende spørgsmål, osv., så være ærlig med dine redaktører og bede om et andet emne, eller tage den pause, du har brug for at tage dig sammen. Plagiere er aldrig svaret, og det vil ud i sidste ende, er, uanset hvor smart du tror, ​​du dækker dine spor. Det er for let at opdage plagiat med den nuværende teknologi, og den skarpe øjne mange læsere poring over masser af arbejde både i trykt og online-formular. Modstå trangen, og gøre ting som genopretter din originalitet, hvis du begynder at føle jaded eller over-presset. Desuden ser være original som din mark eller stemme. Hvis du udvikler din egen særprægede skrivestil (noget du bør stræbe efter på alle tidspunkter), så plagiat vil ikke indtaste dit hoved, fordi du vil vide, innately at kun din egen stemme kan bruges i kolonnen for det at være et effektivt stykke.
  • Hvis fristelsen gør opstår, så spørg dig selv dette enkle spørgsmål: "Hvordan ville jeg føle, hvis nogen klemme mit arbejde efter alle de kræfter jeg ville sætte ind i det?"
  • Erkend kilder. Samt dine primære kilder, skal du sørge for at anerkende alle de sekundære kilder fra bøger, andre papirer, magasiner, etc. og citere dem klart. Også være opmærksom på de begrænsninger på, hvor meget du er i stand til at citere, før du overtræder. Det varierer på tværs af de forskellige retssystemer.

Tips

 • Hver forfatter har en unik stil. Forsøg ikke at kopiere den stil af enhver forfatter. Du skal definere din egen unikke stil.
 • Hvis du freelance, får du brug for at komme ind i swing for at finde papirer til at skrive kolonner for. I dette tilfælde er følgende foreslået:
  • Gør din forskning, kom op med en liste af aviser, du er interesseret i at arbejde med. Kontakt de papirer og spørge, om de ville være villige til at udskrive din artikel, eller er på udkig efter andre artikler om emner, du kan være i stand til at skrive. De fleste første kontakter er aldrig foretages, når der sendes via e-mail eller fax. Redaktører får mange faxer og e-mails, og de fleste vil se bort fra dem, fra folk, de ikke kender.
  • Forbered et følgebrev og en stikprøve af din skriftligt. Send dette brev og prøve at skrive til redaktøren for første kontakt via snail mail (medmindre andet bestemmes af redaktøren).
  • Vær forberedt på afvisning. Du kan prøve at komme ind i 100 papirer og ikke blive accepteret af en, men det er også muligt den første kan være din jackpot. I alt er afvisningen en meget almindelig del af at skrive. Hvis du ikke få accepteret, ikke give op. Hold på at skrive!
 • At blive en klummeskribent er noget du kan lære at gøre på amatør papir produktioner i skolen, for en klub eller forening, eller bare for sjov at lave en avis til din familie og venner til at begynde med. Og hvis du ønsker at udvide dine evner, kan du begynde at sende dine bestræbelser på til reelle aviser for at se, om de vil udskrive dit arbejde (se ovenfor).
 • Tænk uden for pladsen, når de søger unikke vinkler på historier - din kærlighed til ord skal faktisk være en stor hjælp i så du kan tænke på tværs, så brug denne færdighed til din fordel!

Advarsler

 • Der er en forskel mellem angivelse en udtalelse og anførte noget, der er stødende eller usandt. Vær opmærksom på, at dine læsere vil forvente alvorlige, forsket arbejde, og at de ikke ønsker at læse misbrug. Faktisk, hvis du får et ry for at være grim i dine kolonner, vil du finde det sværere og sværere at få gode kontakter og dine læsere vil ikke have nogen skrupler i snuble dig op, når du fejler, og i at tage en bid af dig når du irritere dem.
 • Undgå at dreje ind i en propaganda værktøj. En journalist bør ikke skubbe dagsordener på faglig tid som en professionel, objektiv og afbalanceret forblive parat til at formidle hele historien, og ikke kun den del af det, der behager dig. Det betyder, at bruge flere kilder, som giver dokumentation for de kendsgerninger, som du stat og direkte tilskrive kilder, hvor de taler åbent.
 • Husk dine injurielove. Hvis du ikke kender dem, lære dem med det samme for at undgå eventuelle juridiske konsekvenser!
 • Dine læsere er smarte, ofte klogere end dig. Husk, at de vil huske ting og spot uoverensstemmelser, dårlig grammatik, mangler i din tankegang, og løgne. Må ikke beskæftige sig i nogen af ​​disse fattige former for journalistik og dine læsere vil sætte pris på din gode rapportering.

Ting du behøver

 • Skrivning værktøjer såsom computer
 • Forskning kilder
 • Kommunikationsevner