Wkodk

Sådan får kunder til at betale fakturaer omgående

En af de hårdeste ting, du skal gøre som en forretningsmand, er at få betalt! Du arbejder hårdt for dine kunder at give dem en værdifuld service, og derefter bruge måneder jagter dine penge. Sandheden er, at få mange business to business fakturaer sat på lavt blus, fordi i modsætning til kreditkort selskaber, der vil straks rapportere det sene payor til en kredit agentur, vil mindre virksomheder normalt ikke gøre dette. Det er en hård opkald, til tider, men du er den, der vil lide, hvis du ikke gør det.

Steps

Sådan får kunder til at betale fakturaer omgående. Gør dine betaling politikker klart på det tidspunkt, dine tjenester bevares.
Sådan får kunder til at betale fakturaer omgående. Gør dine betaling politikker klart på det tidspunkt, dine tjenester bevares.
 1. 1
  Gør dine betaling politikker klart på det tidspunkt, dine tjenester bevares. Men din virksomhed er godkendt, uanset om det er af en klient møde eller ved du indsende et bud, på et tidspunkt skal din klient er enige om at din vurderet pris for det udførte arbejde, de ønsker. Hvis din betaling politik fremgår klart på din kontrakt, bud, eller hvad dokument, du bruger til at binde kontrakten, du er foran i spillet.
 2. 2
  Accepter alle former for betaling og tilskynde betaling med kreditkort. Hvis det er muligt, tage kreditkort. På denne måde er du sikker på at blive betalt i tide, selv om kunden ikke har midler på det nuværende tidspunkt. Shop for en købmand konto udbyder og oprette kreditkort forarbejdning til din virksomhed
 3. 3
  Få et depositum på forhånd. Medmindre du har et forhold mangeårigt med klienten, få penge på forhånd, og derefter planlægger at samle nogle flere midtvejs gennem jobbet. Normalt er dette 30/30/40 - 30% i forvejen (for at binde dig, og for at gøre det muligt for dig at købe materialer), 30% ved afslutningen af ​​nogle aftalte benchmark, såsom levering af comps (skitser, hvis du er en kunstner, eller små udskrifter, hvis du laver skilte eller gør andet konstruktionstype arbejde, osv.), og balancen ved afslutningen. Af den måde, sørg for at det er klart, at "færdiggørelsen" forstås den dag, du leverer det - ikke når de har lyst til det.
 4. 4
  Lad altid kunden betaler, når de tilbyder. En af de dummeste ting virksomhedsejere er at skyde sig selv i foden ved ikke at acceptere en check, når det er tilbudt. Mange gange vil en klient spørge: "Har du brug for en check nu?" og virksomhedsejeren siger, "Nej, det er okay, vi får det i slutningen." Gør ikke dette! Hvis kunden er glad for at betale op foran - lad ham!
 5. 5
  Aftal for betaling før du levere det endelige produkt. Hold tilbage nok, så de bliver nødt til at betale dig, før du levere det færdige job. Det er ikke uprofessionelt for dig at gøre det, selvom mange virksomhedsejere overveje dette en "low-leje" praksis. Det er ikke lav husleje - det gør ikke telegrafere til dine kunder, som du ikke har råd til at afvente betaling - det lader dem vide, at du er en professionel vant til at blive betalt for dit arbejde i tide. Bare sige noget lignende, "Hey, Mr. Jones, jeg har dit job alle klar til at levere. Kan du have en check klar til mig, hvis jeg svinger med omkring 3:00?. Den forfaldne saldo er 355€ 0,78."
 6. 6
  Opfølgning hver dag, indtil du får dine penge. Naturligvis bør du prøve at få betalt før dette behov opstår. Men nogle gange, har du en manglende dømmekraft, eller du lullet ind i en følelse af sikkerhed med en klient, du har haft nogen problemer med tidligere. Sagen er, når din klient indser din betaling politikker er slap, vil han / hun opportunistisk forsøge at udnytte det hver gang. Og husk - hvert minut, at du arbejder på at få betalt, er et øjeblik, at (A) du arbejder en anden tid for penge, du allerede har optjent og (B), du ikke arbejder på et nyt job, som stadig mangler at blive færdig til tiden, og du kører det job senere af minut.
 7. 7
  Anvend din betaling politikker til hver enkelt kunde. Giv ikke din ven Joe kammerat en bye om dette. Hvis der er noget, behandle venners venner med endnu mindre tillid end en fremmed - de forsøger ofte at drage fordel af din hyggelige forhold med deres bror, kammerat, uanset hvad. Hvis denne fyr ikke har betalt dig af din forfaldsdagen, kalder ham straks og bede om betaling. Hvis du er afskrækket indtil den næste dag, kalde igen den næste morgen.
 8. 8
  Kontakt kreditoplysningsbureauer. Udskrivning af en advarsel på bunden af ​​dine fakturaer er fint, men hvis du undlader at følge det op, vil du aldrig blive taget alvorligt. Kontakt kreditoplysningsbureauer, Experian, TRW, etc., og rapportere sene betalere. Hvis det er deres første gang, så ring til kunden først, og lad dem vide, at du er frygtelig ked af at gøre det, men medmindre du modtager deres betaling inden den 30. dages fristen, bliver du nødt til at melde det til kreditoplysningsbureauer, og dermed skade deres kredit. Det er et stærkt incitament til at betale.

Tips

 • Før at gøre forretninger med nogen, sørg for, at alle nødvendige papirarbejde er afsluttet, ikke at have kontrakter eller aftaler skriftligt kan forsinke betalinger.
 • Har en likviditetsreserve, som du kan bruge til restitution, når det er nødvendigt. På den måde vil du ikke være tøvende med at tage betaling oppe foran.
 • Hvis du har råd til, hyre nogen til at følge op på din debitorer, hvilket giver dig en mere professionel glans og gør betalingen virke mere presserende. Selv om det er din ægtefælle, der bruger sit pigenavn til at foretage opkald - på denne måde, er din elskværdige forhold til klienten ikke bringes i fare ved stupide opkald om penge, hvis det er dit syn på emnet.
 • Hvis du kan dukke op i person til at indsamle det altid hjælper. Folk har en langt hårdere tid gør undskyldninger ansigt til ansigt.
 • Må ikke undlade at sende folk til en samling agentur, hvis du ikke får udbetalt. Ofte vil samlere betale op til 50% af hvad du skylder, bare for muligheden for at forsøge at indsamle det.

Advarsler

 • Aldrig købe ind i tanken om, at være overbærende med en deadbeat vil lokke ham til at bringe dig mere forretning. Dette er faktisk ofte foreslået af deadbeat venner-af-venner: "Hey, kom nu, spørg Joe, hvis jeg er god til det... og hvis du er cool om det, jeg kender en masse andre virksomheder, jeg kan sende din måde. " De gør det ud som alt du skal gøre er at spille sammen og til sidst denne lille fordel du laver dem vil betale sig big time. Intet kunne være længere fra sandheden. Jo længere du lader ham strengen dig sammen, jo mindre sandsynligt er det, at du nogensinde vil se alle dine penge. 99% af tiden, "Oversvømmelse af nye forretninger" aldrig materialiserer. Men selv hvis det gjorde, vil du virkelig ønsker flere kunder som ham? Enhver, der søger dig ud, fordi Joe kammerat fortalte dem, at du var "cool, hvis de ikke betaler det hele lige med det samme" er ikke en A-list kunden.
 • Det samme gælder for at gøre forretninger med din faktiske venner. Behandle dem som du ved, de kommer til at være ekstra vanskeligt fra starten. Citat dem din højeste priser, ikke din lavest. To måder at se dette:
  • De skal være glade for at betale dig mere, da du vil blive personligt føre tilsyn med deres projekt, og give ekstra opmærksomhed og værdi for pengene.
  • Du vil svede kugler over deres job, mere end for nogen almindelig kunde, og du vil arbejde hårdere for din ven end en almindelig kunde. Begge er mere værd - og se på det på denne måde: Hvis din ven viser sig at være en drøm kunde, der er nem at arbejde med og tilfreds med alt, kan du altid give ham en rabat i slutningen - han vil være glade for, at jobbet endte koster mindre end han forventede, og du begge vinde.