Wkodk

Hvordan til at leve på mindsteløn

Det er muligt at leve på mindsteløn. For de fleste mennesker, men det er ikke sandsynligt, at være meget sjovt. Uanset om du er tvunget til at leve i denne situation, eller du ønsker at vide, at det er en mulighed, vil denne artikel vise dig, hvordan det kan gøres, forudsat at du bringe hjem 750€ USD om måneden efter skat.

Steps

Hvordan til at leve på mindsteløn. Find et sted at bo inden for gåafstand eller cykelafstand til dit job og for mindre end halvdelen af din indkomst.
Hvordan til at leve på mindsteløn. Find et sted at bo inden for gåafstand eller cykelafstand til dit job og for mindre end halvdelen af din indkomst.
 1. 1
  Find et sted at bo inden for gåafstand eller cykelafstand til dit job og for mindre end halvdelen af din indkomst. I dette eksempel, vil du ønsker at kigge efter en levende situation, hvor husleje og forsyningsselskaber koster ikke mere end 375€ om måneden. Det betyder formentlig, at have roommates eller leje et værelse. Hvis du ikke kan finde et billigt sted at bo tæt på dit job, overveje at kigge efter et andet job i et kvarter, hvor dette er muligt. At kunne komme til at fungere pålideligt og gratis vil bidrage væsentligt til din indkomst stabilitet, både ved at reducere omkostningerne, og ved at sørge for at du ikke mister timer på grund bil problemer eller mistede busser (hvilket også ville resultere i at betale for en taxa ).
  • Overveje at gå landdistrikterne. Der er mange små byer, hvor du kan finde en plads til leje til 75€ en måned og en lille lejlighed til leje til 150€ om måneden. Disse områder har ofte masser af job til mindsteløn arbejdere - efter et område med masser af "hjælp søges" tegn omkring disse byer og meddelelser inde i rådhuse og benzinstationer søger arbejdstagere.
  • Se også Sådan at pendle på cykel.
  • Klima kan gøre en stor forskel, fordi koldere vejr øger varmeudgifter og også negativt påvirker din evne til at komme på arbejde. Læs tips i hvordan at holde varmen derhjemme uden et varmeapparat. En overgang til et område med lavere leveomkostninger som følge af en venligere klima er derfor værd at overveje. Hvis du minimerer dine ejendele, og et stort skridt er doable.
 2. 2
  Bruger ikke mere end 150€ USD om måneden på husholdningernes fornødenheder (, toiletartikler, rengøringsartikler osv.). Den eneste måde at trække dette fra er at tilberede stort set alt selv (købe råvarer i stedet for pre-tilberedt mad), eller få offentlig støtte. Hvis butikken ikke er inden for gå-eller cykelafstand, eller kan ikke nås med offentlig transport, butikken kun en gang om måneden, og se om du kan låne en bil for den tur.
 3. 3
  Overveje at dedikere 75€ om måneden til fritid. Det er omkring 20€ for en uge. Lær at behandle dig selv inden for dette område. Dette omfatter køb tøj, som du kan få på en genbrugsforretning, og transport, når du går ud. Vær forsigtig dog ikke overforbrug. Det er langt bedre at bruge noget til fritid overhovedet, end det er at overforbrug og gå i gæld. Har disciplin og styrke din karakter. Jo flere penge du kan spare op til en regnfuld dag, jo bedre, så ikke antage, at du skal bruge 75€ om måneden til fritid. Altid kigge efter gratis alternativer. Biblioteket tilbyder gratis underholdning i form af bøger, musik og internetadgang. Der er parker, fritidsaktiviteter, og utallige andre ting, selv i de mindste landsbyer.
  • Undgå at gå på barer. Bar faner kan langt overstige din fritid budget, og det er let at lave dårlige beslutninger med penge når man drikker. Hvis du ønsker at have en drink med nogle venner, have det derhjemme altid sparer penge.
 4. 4
  Skær cellulære og kabel omkostninger. Cellular planer normalt koste omkring 25€ om måneden. Hvis du ikke bruger alle de minutter i din celle plan, en forudbetalt eller pay-as-you-go telefon kan spare dig for en masse penge. Eller overveje ikke at få en mobiltelefon på alle, hvis du kan fungere uden en. Kabel-tv koster ofte mindst 15€ om måneden og går ubrugt. Overveje at droppe din kabel-abonnement helt og i stedet se tv på gratis online streaming-tjenester. Brug internettet på biblioteker for at spare penge.
 5. 5
  Gem resten til medicinske og andre nødsituationer. Det er generelt vanskeligt at få sygeforsikring gennem en mindsteløn job. Disse skridt efterlade dig med omkring 130€. Det er nok for en individuel månedlige sygesikring præmie, hvis du er i meget godt helbred til at begynde med, og hvis du vælger en høj selvrisiko. Men hvis du har en medicinsk nødsituation, vil du stadig nødt til at betale ud af lommen, indtil du møder det fradragsberettigede!
  • Dette er yderst vigtigt, fordi en medicinsk nødsituation, selv noget lille som en urinvejsinfektion, kan koste dig en masse penge, som du ikke har, og gøre dig gå glip af nogle arbejde.
  • Hvis du er i gæld, forsøge at trække penge til at betale det ud fra andre kategorier. Må ikke bruge disse penge til andet end medicinske nødsituationer. Det er den eneste måde, det vil opbygge. Hvis der er noget andet, du har brug for (f.eks møbler, hvidevarer) budget for det ud af din fritids-eller mad penge.
  • Gem automatisk. Hold nogle af dine penge i en checkkonto tilstrækkelig til at betale regninger, så gå på biblioteket og bruge internettet adgang er der til at oprette en online high yield opsparingskonto med en stor bank, som ING eller HSBC. Opsæt en automatisk spareplan der til at trække sig periodisk fra din primære kontrol. Også overveje at investere dine penge eller spare op til alderdommen. Men forstå, at alle investeringer har risici til forskellige omfang, så sørg for at lære så meget som du kan om hver enkelt investering mulighed, fx aktier, obligationer, guld, før du begår nogen af ​​dine hårdt tjente penge.
 6. 6
  Få et andet job eller en ny højere betalende job. Indse det, behøver du ikke har en masse penge at bruge på fritid alligevel og det første job, forudsat det er på fuld tid, er det kun tager måske 10 timer ud af din dag inklusive frokost og pendling. En anden del tid job hjælper med at holde dig ude af problemer, og kan faktisk reducere dine udgifter, samtidig med at en enorm forskel for din totale tage hjem løn. Det får også din fod ind i en anden dør, der kan føre til en meget bedre betalende position, hvis du gør dit job godt.

Tips

 • Prøv at spare så mange penge som muligt. Rethink alle dine køb: Har jeg virkelig brug for dette? Kunne jeg måske få det til en bedre pris? Kunne jeg bruge noget andet i stedet, at omkostningerne mindre? Køb hvad du har brug for, ikke hvad du ønsker.
 • Rygestop. Cigaretter er dyre, usunde og unødvendige. Og priserne kun går op.
 • Diskuter dine penge at spare strategier med dine andre væsentlige og være sikker på at han eller hun er enig og er villig til at gøre de samme ting du gør. Penge problemer kan være en af ​​de største årsager til stress i et forhold, så det er bedst at arbejde sammen.
 • . Du vil blive en meget gladere person.
 • Bedre selv. Selv hvis du ikke er i et sted at tjene flere penge bare endnu, lære en ny færdighed eller kun øger dine chancer for at være klar, når muligheden kommer.
 • Find gratis ting. I byer af enhver størrelse, er der ressourcer til rådighed for den fattige, fra gratis middage på kirker på fødevarer foræring til suppekøkkener. Kig rundt for gratis ting og bruge det - det er der for alle at udnytte. Når du skal bruge penge, så sparsommelige som muligt. Ramen er meget billige, påfyldning og fuld af kulhydrater, for eksempel.
 • Være ydmyg. Pride ofte holder folk fra at gå ind i et suppekøkken. Lad det ikke. Mennesker, der er der for at hjælpe dig med lyst til at hjælpe dig med at stå på egne ben - give dem denne mulighed. Kig efter enhver lejlighed til at hjælpe dig med din situation fra rådgivning til WIC. Hvis du ikke ved hvor du skal starte, skal du starte med at spørge en præst eller en præst for at få hjælp.
 • . Du kan dyrke en væsentlig del af din mad, krydderier og helbredende urter selv meget billigt og for et par timers arbejde om ugen. Hvis du ikke har en baggård, mange områder har kolonihaver til rådighed for dem, der tilmelder sig. Du kan endda dyrke mad i containere, på gulvet, i altankasser, i ampler og i 'vindue gårde ". Almindelige frø er billige. Eller tage med hjem og plante elementer som kartofler og urter fra helsekostforretning. Mange vil vokse ganske godt hjemme, fordi de ikke har vækstinhiberende kemiske tilsætningsstoffer.
 • Tag alle sider mulighed, du kan. Der er alle mulige små muligheder for at tjene flere penge, hvis du betaler opmærksomhed. At gøre ting som at hjælpe nogen rullesten et tag for 10€ en time kontanter er en mulighed, kan du ikke lade passere. Gratis måltider? Tag dem. Tyve bukke for at hjælpe en gammel mand rense sin garage? Gør det. Spørg rundt for forefaldende arbejde og andre mindre moneymaking muligheder - måske endda komme i gang på din egen "handyman" business.
 • Minimer dine nødvendige forpligtelser. Tilbagebetale gæld? Ring kreditorerne og forklare din situation og bede om en nedskæring. Dette vil ikke slippe af med din gæld, men det kan minimere dine krav for tiden. Hvis du har børn, som du simpelthen ikke kan støtte, kigge efter muligheder for at hjælpe dig med, at byrden - din familie er et godt sted at starte, for eksempel. Må ikke belemre dig selv med byrder tungere end du kan bære, eller du vil gøre noget, men sammenbrud. Du behøver ikke blive stærk ved at 500 pounds af vægt på ryggen - du bliver stærk ved at lære at tildelt ti pounds, derefter tilføje mere, som du hen ad vejen.
 • Minimer dine ejendele. Der er en masse grunde til at gøre dette. Den største af dem er, at flere ting, du har, jo flere penge du har spildt. Også færre ejendele betyde, at du har brug for mindre plads til at leve. Hvis alle dine jordiske ejendele (tøj inkluderet) passer i en enkelt Rubbermaid karbad - der vil gøre det ekstremt nemt at rent faktisk bor i nogens stue for en tid, hvis du skal. Sælg genstande, du ikke har brug for. Amazon er et godt sted at sende dine varer gratis: du behøver ikke betale noget for at liste dine emner, men Amazon vil tage en provision (omkring 15% af salgsprisen, plus 5€ 0,34) fra, hvad du gør på din element.
 • Lev uden en bil. En bil er en kæmpe penge sutter. Der er ingen, hvis'er eller men'er om det, hvis du arbejder mindsteløn, er din bil dræber dig. Grøft bilen - få hvad penge du kan fra det. Så vælg et sted at bo, hvor du kan komme til at arbejde til fods eller på cykel. I en lille by, er det temmelig nemt at nå ethvert andet sted i byen (og mange steder i den nærliggende landskabet) til fods eller på cykel, og det er noget, som folk ofte gør for at skære hjørner.

Advarsler

 • Må ikke gå uforsikrede. De fleste stater har mindst en form for forsikring planen (Medicaid, etc.) og nogle private virksomheder har reduced-rate/reduced dækning planer for unge voksne. Se gratis klinikker i dit område. Frem for alt gør de forebyggende pleje tingene konsekvent - prøv at undgå at få højt blodtryk og diabetes især. En anden grund til at stoppe med at ryge så godt.
 • Undgå gæld som pesten.
 • Selv efter du har gjort alt dette, er det stadig tager nogle alvorlige forpligtelse til at gøre alt dette arbejde. Du kan få dig selv i en position, hvor du ikke bruger mere end du gør, men det kræver engagement for at bo der. Mind dig selv hver dag, at du ikke kommer til at spilde penge, og at du kommer til at bruge mindre, end du tjener i denne uge - og i denne måned - og i år. Det er den ene måde, du kan komme videre. Omgiv dig med mennesker, der også kæmper for at gå i den rigtige retning. Må ikke være fortørnet over mennesker i en bedre situation, end du - i stedet bruge dem som inspiration og indse, at hvis du holder på vejen, får du der også.