Wkodk

Hvordan du opretter en graphic novel

Imponeret og inspireret af din favorit grafiske roman? Læs videre for at skabe en grafisk roman af dine egne! Enhver kan gøre det!

Steps

Hvordan du opretter en graphic novel. Kom op med en rollebesætning.
Hvordan du opretter en graphic novel. Kom op med en rollebesætning.
 1. 1
  Lær en tegnestil. Manga og amerikanske Tegneserier stilarter er populære, eller du kan tegne humoristiske tegnefilm og give det en quirky kant. Der er mange ressourcer til rådighed til at lære at tegne. Dit lokale bibliotek eller boghandel er et fantastisk sted at finde "Sådan tegne" bøger, men den eneste måde at virkelig forbedre din tegning færdigheder er at praktisere. For at fremskynde processen, har en dygtig kunstner som en lærer eller en ven giver dig lektioner, eller kigge over dit arbejde og give dig fingerpeg. Ofte blot ser en talentfuld kunstner arbejde er nok til at åbne dit sind for de teknikker og muligheder. Mest af alt, skal du ikke være bange for at eksperimentere med stil. Find din unikke stil er ofte mere værdifuld end blot at tegne ligesom alle andre.
 2. 2
  Kom op med en rollebesætning. Når du gør dette, tænker både om deres udseende og deres personlighed og historie. Hvis du har et plot i tankerne allerede, som vil drive oprettelsen af ​​dine karakterer. Udvikle figurens udseende ved at tegne dem på så mange måder, som du kan: du vil forbedre din tegning evne og din forståelse af den karakter. Brug figurens udseende til at udvikle deres personlighed, og bruge personligheden til at udvikle udseende.
 3. 3
  Skriv ud af dine ideer til historien. De vil starte ud som uslebne ideer, men i sidste ende vil du ønsker en fuldt udviklet plot. Du kan udvikle dette plot på mange måder: du kan trække ud uslebne sider, kan du skrive det som en fortælling, kan du skrive en side fuld af ideer, en side fuld af skitser, eller du kan skrive det som et script. Husk dog, at grafiske romaner fylder mere end normale romaner, så plottet skal ikke være helt så lang. Brug de tegn og indstillinger til at finde ud af plottet.
 4. 4
  Har en grov skitse af dine ideer på skrot papir. Den sædvanlige måde dette er gjort, er med thumbnails. Finde ud den sidste side størrelse, og tegne små kasser i forhold til den sidste side. Fx hvis din færdige side vil være 8,5 "x 11" (US Letter) derefter tegne bokse, der er 1,5 "x 2". Du skal bruge disse bokse til at planlægge ud i hele bogen, og mens mange kunstnere føler, at de kan springe dette trin, generelt dit design vil være bedre, hvis du ikke springe miniature fasen. Miniaturer kan også være et uvurderligt værktøj til at organisere produktionen af ​​bogen. Miniaturer kan ændres meget nemmere end færdige sider. Overvej thumbnails din "kort" til det færdige produkt. Hvis du har andre kunstnere hjælper dig, eller hvis du har at gøre med trykkerier selv, så overdrage dem en fotokopi af dine færdige thumbnails vil sikre, at alle ved, hvad du forventer at bogen skal være.
 5. 5
  Skabe det færdige sider, også kendt som den originale kunst. Der er mange måder at arbejde, og de vil afhænge af mange faktorer. Hvis du udgiver det selv, så skal du overveje, hvordan det vil blive udskrevet, hvordan det vil blive trimmet, hvordan det vil blive bundet, hvordan det vil blive transporteret, hvordan det vil blive distribueret, for blot at nævne nogle få. Hvis du arbejder med en udgiver, vil de fortælle dig alle de specifikationer. Hvis du opretter en one-off bog, så har du en meget mere frihed, og kan inkorporere ethvert medie, du ønsker. De grundlæggende spørgsmål er: Vil der være farve eller bare sort og hvidt? Vil kanterne af bogen skal trimmes ned (tillader bleed) eller venstre untrimmed (ingen beskæring). Bleed er, når sideindholdet strække sig forbi kanten af ​​siden, og er trimmet ned til den endelige størrelse efter binding. Det giver mulighed for et mere professionelt udseende, da de fleste printere ikke pålideligt kan udskrive hele vejen til papirets kant. Binding (hvordan siderne holdes sammen) er også en vigtig overvejelse, da det vil påvirke, hvor tæt dit kunstværk kan gå til midten af ​​bogen. Der er mange typer af bindende rådighed, alle med fordele og ulemper. Den generelle regel er at holde dine vigtige indhold om 1/2 "fra kanterne og" tagrende "(bundet side) på siden De fleste grafiske romaner vil have tre eller fire trin pr side:. Pencilling, bogstaver, rentegning, farvelægning.
 6. 6
  Vælg dit papir. Hvis du har planer om maleri, eller sletning en masse, kan du overveje at bruge Bristol bord eller en anden tyk medium.
 7. 7
  Start med at penciling hele siden. Tegn let og slette med en god viskelæder. Vær så mangelfulde eller præcis som du ønsker. Du bør blyant i teksten for hvert panel så godt.
 8. 8
  Når du er tilfreds med pencilling, begynder rentegning fasen. Brug en god sort pen eller markør. Har forskellige tips til forskellige linjebredder. En alternativ metode er pensel og blæk, som er mere udfordrende, men giver mulighed for en anden stil. God brug af rentegning kan gøre dine tegninger synes dimensionelle og fed.
 9. 9
  Blæk de bogstaver. Hvis du ikke føler tillid bogstaver selv, kan du ønsker at få en, der er, eller overveje at bruge en computer for den type.
 10. 10
  Slette eventuelle omstrejfende blyantsstregerne. Inking kan blive rørt op med hvid maling (selv white-out eller flydende papir). Vær opmærksom på, at hvis du har planer om farve direkte på originale kunstværker, måske hvide touch ups påvirke farven negativt. Du ønsker måske at farve en fotokopi af sværtet kunst. (Se »Tips 'for mere om brug af et kopimaskine)
 11. 11
  Farve dit kunstværk. Ethvert medium kan anvendes til farvegengivelse. Akvarel maling, akryl maling, kunst markører, farve blyant, etc. Stadig kunstnere henvender sig til computeren til farvning deres arbejde. Få en god reference for maleri, farveteori, og enhver computer software / hardware, du planlægger at bruge. Og PRAKSIS!
 12. 12
  Print, binde og distribuere.

Tips

 • En let måde at komme i gang er at bruge dig, dine fjender, og dine venner som en vigtigste sæt af tegn, og belyse og overdrive eventuelle inde vittigheder.
 • Mange tegneseriekunstnere foretrækker at arbejde større end den færdige side. Dette er at tillade detaljer skal arbejdes på lettere. Du er velkommen til at arbejde på større papir, men husk at arbejde forholdsmæssigt større! Husk, at du bliver nødt til at reducere værket til det færdige størrelse, før den er trykt.
 • Som med tegneserier, som regel grafiske romaner bruge kreativt og dramatisk stylet paneler. Vær ikke bange for at eksperimentere med forskellige måder at arrangere og forme panelerne, når du trækker den grafiske roman ud.
 • Det er bedre at få hjælp fra venner
 • Indholdet af din roman bør sigte til en egnet aldersgruppe
 • Senest computere har overtaget mange områder af produktionen. Du kan sammensætte hele produktet på computeren og distribuere den online.
 • Kopimaskiner er blevet brugt af comic kunstnere / tegnere i årevis som en stor tidsbesparelse. Hvis du var omhyggelig med at være lys i penciling fase eller brugte en »ikke-photo-blå" blyant, så vil din sværtet kunstværk kan fotokopieres at slette alle de blyantsstregerne. Kopimaskiner kan bruges til at forstørre og formindske elementer. Hvis du har brugt hvid maling eller anden væske-papirtype produkt til at røre op dit sværtet arbejde, kopiere siden til at foretage en rettet version uden bump eller skær af korrektionen væske.

Advarsler

 • Hvis du skriver om noget stødende på andre mennesker, skal du være opmærksom på dette og opmærksom på potentielt skadelige påvirker størrelsen af ​​din læserskare befolkning. Dog kan skrive om kontroversielle emner også være en attraktiv del af dit produkt og skabe interesse og opmærksomhed.

Ting du behøver

 • Tegning instruktionsbøger (valgfrit)
 • Skrot og rige papir
 • En computer
 • Imagination
 • En kærlighed tegne og skrive
 • Og selvfølgelig noget blyanter, gummi (viskelædere), kuglepenne, farvede penne nyttige.