Wkodk

Hvordan at begynde at skrive en bog

Vil du finde dig selv sige ting som: "Så snart jeg kan finde tid, vil jeg skrive en bog." Måske du finde dig selv sige "Når jeg går på pension, vil jeg skrive en bog." Der er ingen tid som den foreliggende at begynde at skrive en bog. Før du skriver en hel bog, skal du lære nogle centrale punkter.


At skrive bogen var en meget lang proces fyldt med overraskende drejninger, frustrerende øjeblikke og med jævne mellemrum en reel rush af realisering. ~ ~ Brian Bailey

Steps

Hvordan at begynde at skrive en bog. Hvad skal jeg skrive om?
Hvordan at begynde at skrive en bog. Hvad skal jeg skrive om?

Beslut dig for et emne

 1. 1
  Hvad skal jeg skrive om? Og hvorfor dælen er jeg selv forsøger at tænke på det? Hvis du siger det til dig selv, så de bedste ting at gøre, er at tænke på dine tidligere oplevelser på overlevelsesevne, sorgen over at miste en person, og nogle uforklarlige sandheder for at forsøge at konvertere dem til en perfekt idé til en historie ved at arbejde hen imod et plot. Du kan også vælge et emne, du ønsker at skrive om.

Hvis du har mere end én idé, bør du spørge dine nære venner eller slægtninge for deres mening om, hvad historien lyder det mest interessante. Du ønsker ikke at begynde at skrive en bog, kun for at opdage, at ingen er interesseret i at læse den.

 1. 1
  Mest sandsynligt nu, du allerede har en idé om, hvad du ønsker at skrive om. Hvis du ikke har fået en idé endnu, så bare tage et blad eller en avis til at fremkalde tankeprocessen og huske din fortid ideas.Here er et par emner, som kan hjælpe:
 2. En dagbog over virkelige livsbegivenheder
Murder story kærlighedshistorie noget fiktiv noget faglitteratur dag brændende spørgsmål, som ingen ønsker at tale om.

Begynd at skrive i retning af plottet

 1. 1
  Du kan starte med et plot med mange twists. For eksempel, hvis det er et mord historie så holde dine drejninger på en sådan måde, at folk ikke kan gætte, hvem den rigtige morder er. Hvis de gør gæt, ville det vise sig, at den rigtige morder var nogen, som ingen kunne have troet.
 2. 2
  Antallet af underparceller afhænger den genre, du skriver om. For eksempel, hvis du var at skrive fiktion ville en masse underparceller hjælper bogen ved at give nogle mere krydderi til bogen. Non-fiction, men bør ikke have nogen underparceller.
 3. 3
  Få en idé om, hvad hvert kapitel vil være ca. Realiseringen af ​​et udkast til en liste over, hvad hvert kapitel vil indeholde, vil bidrage til at holde tingene organiseret. Selv blot en meget kort enkel beskrivelse som følgende vil hjælpe med at holde dig organiseret: Mordgåde af en af ​​de Google Forfattere.
  • Kapitel et: En part i et plan (genforening af gamle venner)-tømmermænd (Men der var en ekstra medlem)
  • Kapitel to:. Vågne op til en bizar scene (Dit ven er blevet myrdet, og du er den ekstra person)
  • Kapitel tre:. Hvor er den ekstra person (Du kører til at fortælle alle om mordet, men hvad er det de fortæller du er deres ven, og hvem der er den ekstra person din rolle er blevet tændt med din døde vens identitetsskabende Du kontakter flyet personalet, men du finder ud af, at den døde krop mangler)
  • Kapitel fire: Landing at blive en ægtemand du lander på lufthavnen for at få krammet af en pige og hendes kid.What er dette hun fortæller dig, at du er hendes husband.You løbe mod lufthavnen sikkerhedstjeneste for at advare dem om mulige døde krop på plane, men de siger, der er ingen.
  • Kapitel fem: En nat uden søvn-You betegnes som en gal mand, og sende med damen med et barn til sit hjem ved at give dig anesthetics.As du vågner pludselig om natten, og du finder dig selv låst inde i en bungalow med damen og kid.You brugte al din nat hjælpeløst tænke over dit døde ven, som du ikke kan huske, hvad der skete den aften.
  • Kapitel seks: Den chokerende sandhed-Som alle handler bizarre, du afslører din sande identitet som en detective.And begyndelse undersøger scenen og spørgsmålet alle, der var på flyet, men alle fortæller hvorfor gør du det til os.
  • Kapitel syv: Indtastning af en anden detektiv ven-Du ringer til din bedste ven, som også er en detektiv til at hjælpe dig out.Your ven fremskridt meget hurtigt ved at finde mange spor og motiver bag mordet og endda anholdelser flere mistænkte.
  • Kapitel otte: Blame spillet begynder-Alle bebrejder dig for den elendighed, og du går amok, og du bliver sendt hjem fra din ven til at tage nogle hvile som du er mentalt ustabil.
  • Kapitel ni: Den døde tilbage til livet-Som du sover du hører din ven og se ham sidde på couch.He siger, at han aldrig vil tilgive dig for... men endnu før han kunne fortælle mere du fange ham og gøre ham bevidstløs og ringe til din detektiv ven.
  • Kapitel ten: Sandheden-Som din ven undersøger han finder ud af, at der faktisk var der et mord i flyet og de ​​døde krop blev fundet nær lufthavnen drainage.The døde krop bliver en tvillingebror til den mand fanget af dig.
  • Kapitel elleve: Morderen-Nu som din detektiv ven undersøger den mand, som du fik fanget manden fortæller din ven, at du er morderen.
  • Kapitel tolv: Plot der gik galt, så du hører ham sige du er morderen du rammer ham og begynde at kæmpe og ved et uheld du rammer dit hoved og nu kan du huske, hvad der skete den night.Actually var det din plan at dræbe den fyr, men under kæmpe du mistet din hukommelse og blev helt en anden person, og også i din plan du har medtaget alle på flyet og på flyet faktisk var der to ekstra personer du og og tvillingebror. Ifølge planen twin vil tage hans døde brødre sted og alt vil være over, men på grund af hukommelsestab alle blev fanget på grund af dig "master sind af planen." (Motive-penge for alle som de døde var en millionær)
 4. 4
  Kunne du have gættet konklusionen? Begynd en mere detaljeret beskrivelse af, hvad bogen vil include.This trin af bogen skriver forberedelsesprocessen er blot en kort kladde af historien ved en af ​​de Google-forfattere. Du bliver nødt til at udvide på detaljerne skrevet i disse kapitler.
 5. 5
  Begynd at skrive din bog! Du har nu gjort alle de trin og drejninger, der er nødvendige for at skrive din bog, men nu er det tid til rent faktisk at skrive en bog. Google tilbyder flere forskellige how-to er om at skrive bøger, som du skal bruge som referencer:

Tips

 • Din bog vil være mere mere tilbøjelige til at sælge, hvis det er omkring 200-250 sider. (Forslag af Corinne Edwards)
 • Giv ikke din bog et navn, før du er færdig, som en god titel er mest tilbøjelige til at komme til dig, når du læser hele bogen til selv kontrollere det.
 • Sørg for, at du altid har en kuglepen eller blyant og notesblok eller elektronisk notesblok klar, så du kan notere ned dine ideer. Ideer vil komme til dig på meget tilfældige tidspunkter og steder, altid være klar!
 • Må ikke være bange for at spørge andre mennesker om hjælp. Det er altid en god idé at have nogen fortælle dig, hvad de synes om bogen, så nogle gange kan det være svært at fortælle dig, at det ikke er virkelig meget god.

Advarsel

 • Historien illustreret ovenfor er en historie skabt af en af ​​de Google Forfattere så ikke bruge denne idé i din historie.