Wkodk

Hvordan at være en god lærer

At være en god lærer kan være den mest givende og spændende job i verden - men kan være en lærer, der ikke fungerer effektivt være stressende, smertefuld og udmattende. Her er nogle gode tips til at være den bedste lærer du kan være.

Steps

Hvordan at være en god lærer. Har veldefinerede konsekvenser.
Hvordan at være en god lærer. Har veldefinerede konsekvenser.

Classroom management

 1. 1
  Indstil eksempel. Husk, at du er læreren. Det er vigtigt for dig at være som en "superhelt" figur i deres øjne. Husk, at dine elever ser op til dig, og vil således forsøge at efterligne dine dispositioner. Hvis du er uhøflig eller upassende, vil de have en uhensigtsmæssig model for deres adfærd. Det er afgørende, at eleverne ser dig som en person med tillid, så de følger din bly, og føler sig trygge tillidsfuld dig. Studerende i alle aldre, har brug for nogen, de kan læne sig op ad, se op til, og være i stand til at stole på.
 2. 2
  Har veldefinerede konsekvenser. Sæt specifikke konsekvenser for at bryde reglerne. Beslut hvad disse konsekvenser er, og derefter gennemføre dem konsekvent. Dine konsekvenser bør følge en procedure, der starter med en non-verbal signal (såsom bare at kigge på de studerende), til en verbal signal (bede den studerende til at behage stoppe med at tale), til en mundtlig advarsel (hvis dette fortsætter, vil der være konsekvenser ), til gennemførelsen af ​​konsekvensen. Konsekvenserne er op til dig og afhænger af det program af skolen. Mange skoler har en tilbageholdelse-system (studerende ikke foragter tilbageholdelser), eller måske skriver linjer eller sidder væk fra andre studerende.
 3. 3
  Være medfølende. Store pædagoger danne stærke relationer med deres elever og vise, at de bekymrer sig om dem som mennesker. De er varme, tilgængelige, entusiastisk og omsorgsfuld. Vær åben for opholder sig på skolen efter lukketid for at hjælpe eleverne eller blive involveret i skolen hele udvalg og aktiviteter, og de viser en forpligtelse til skolen.
 4. 4
  Sæt nogle grundregler. Du skal have 3-5 regler, som de studerende kender til. Det er de regler, der, når de brydes, er underlagt den konsekvens ordningen skitseret ovenfor. Prøv at lade klassen foreslå grundregler: have en diskussion i klassen og skrive ideer, det gør klassen føler, at de bliver lyttet til og at du holder om deres meninger og input samtidig fastsætte nogle forarbejde, at de vil føle sig loyale over for, fordi de ' ve gjort det. Fungere som mægler for at sikre, at de regler, besluttet er hensigtsmæssige. Nogle kan være, for eksempel, være stille, når læreren taler, respektere hinanden og afslutte lektier og classwork.

Lektion planlægning

 1. 1
  Har du en målsætning. Når du planlægger en lektion, den mest vitale del er målet. Hvad ønsker du dine elever til at tage væk fra lektionen? Hvis målet er kraftfuld, dyb, og afspejler, hvad du virkelig ønsker studerende til at lære, vil det blive afspejlet i lektionen.
 2. 2
  Har en solid plan for din undervisning. Hver eneste lektion bør opdeles i tre enkle dele, der afspejler dine mål.
  • Først skulle være "foredrag" del af lektionen. Dette er, hvor du lærer noget nyt til klassen (naturligvis giver mulighed for spørgsmål eller kommentarer, når det er relevant).
  • Afsæt den anden del af klassen til noget, der indebærer en kollektiv gruppearbejde element, hvor eleverne kan arbejde med hvem de vil. Nær slutningen af ​​denne del, kan du have en diskussion session, hvor grupper udtryk for deres resultater / udtalelser og give karakterer for passende deltagelse.
  • Den sidste del af enhver lektion skal være der, hvor de studerende vender tilbage til deres pladser og arbejde stille og roligt på en sidste opgave, som svarer på specifikke spørgsmål skrevet på tavlen, eller tegne et billede relateret til noget, de har lært den lektie. De studerende skal kun taler til dig (hvis de har et spørgsmål om, hvad / hvordan man gør det) eller den person, sidder lige ved siden af ​​dem. Dette er vinden-down del, hvor eleverne får mulighed for at arbejde på og forstå materialet på egen hånd.
 3. 3
  Tildel relevant hjemmearbejde. Snarere end at tildele noget andet hver nat, er det klogt at tildele en eller to mere omfattende opgaver på mandag og derefter indsamle disse opgaver på fredag.
 4. 4
  Overveje at give quizzer. Du ønsker måske at have en quiz hver fredag ​​for at vurdere, hvor godt de studerende at tage fat i materialet. Du kan bedømme, hvor godt du underviser, hvor godt de fleste af dine elever udføre på quizzer.

Tips

 • Det er aldrig for sent at begynde at gennemføre disse tips og ideer.
 • Effektiv classroom management er blandt de vigtigste færdigheder til at have som lærer.
 • Du skal være mindst 1-2 uger frem i forhold til dine lektionsplaner.
 • Det bærer nævne igen, at gøre dine lektionsplaner, det vigtigste element er målet. De andre dele af lektionen (del for "foredrag undervisning", en del for studerende, der arbejder, og en del til stille arbejde) forår eller udspringer fra dette mål.
 • Din evaluering (dvs. tests og quizzer) bør dannes baseret på den oprindelige målsætning. Den bør vurdere, hvor godt de studerende opfylder målene, du fastlagt, når du planlægger din undervisning.
 • Det er vigtigt at have en vis afstand fra dine elever, især for de første 2 uger af udtrykket. Hvis du ikke kan holde en professionel distance fra dine elever, er det fordi du har behov for at forholde sig til dem på et mere personligt plan, sandsynligvis fordi du mangler, at et sted i dit mere personlige liv. Det er dit ansvar at erkende dette og beskæftige sig med det.
 • Det er vigtigt at bruge spørgeteknikker hele at kontrollere, at den lærende har forstået. Hvis den lærende finder det for let at besvare og derefter undersøge dem yderligere for at få et mere detaljeret svar. Brug udtrykkene 'hvorfor' og 'hvordan'. Dette vil strække lærende yderligere.

Advarsler

 • Det bærer nævne igen, hvis du undlader at holde en professionel distance, der tillader dig at være en figur til at se op til og er afhængig, er du sætte dit job i fare. Gå ud og find nogle venner din egen alder eller komme på et mere intimt forhold med din betydelige andre.