Wkodk

Hvordan bliver et hjem medicinsk transcriptionist uden at tage et kursus

Hvis du allerede har en baggrund i medicinsk terminologi, kan du blive en medicinsk transcriptionist uden at tage en medicinsk transskription kursus. Her er hvordan du gør det.

Steps

Hvordan bliver et hjem medicinsk transcriptionist uden at tage et kursus. Udnyt din baggrund i medicinsk terminologi.
Hvordan bliver et hjem medicinsk transcriptionist uden at tage et kursus. Udnyt din baggrund i medicinsk terminologi.
 1. 1
  Udnyt din baggrund i medicinsk terminologi. Hvis du allerede har opbygget erfaring med at arbejde i en læge kontor eller hospital, bruge dette til din fordel. Sørg for at du forstår en bred vifte af begreber og klassifikationer, hvis ikke, nu er det tid til at børste op.
  • Hvis du ikke har medicinsk terminologi erfaring, overveje at få en deltidsjob i en lokal medicinsk kontor.
  • Eller, hvis du ikke har erfaring, men du har en ven, der er et hjem transcriptionist, bede ham eller hende om at vise dig de reb. Sidde i på en typisk dag og find ud af, hvordan jobbet er tempo, hvad der forventes, hvordan lægerne faktureres, og så videre.
 2. 2
  Kend odds. De fleste af de store bureauer, der ansætter at-home medicinsk transcriptionists vil simpelthen ikke ansætte en person, der ikke har haft et kursus og / eller real-time medicinsk transskription erfaring på et hospital eller læge kontor. Derfor, hvis du har friheden til at arbejde uden for hjemmet for et par år kan det godt være værd at kigge efter medicinsk transskription erfaring uden for hjemmet, inden du forsøger at starte dit hjem-baserede transskription virksomhed.
  • Du kan komme ind omskriver lokalt uden uddannelse eller real-time oplevelse, men det vil sandsynligvis betale betydeligt mindre.
 3. 3
  Netværk med lokale læger og hospitaler. Besøg kontorer og lad dem vide, at du er picking up nye kunder. Lad dit visitkort eller en pænt trykt seddel med dine kontaktoplysninger på det.
  • Hvis du kender nogen, der arbejder i det medicinske område, så spørg ham eller hende til at videregive dit navn sammen, hvis nogen er på udkig efter en transcriptionist.
  • Gå den ekstra mil for at gøre dit besøg mindeværdig. I stedet for blot at gå ind i en læge kontor og krævende tid, efterlade en pænt skrevet note og en lille token, såsom en lille kontor plante eller en specialitet godbid, såsom karamel.
 4. 4
  Fremhæv dine overførbare færdigheder. Præsenter din forudgående medicinske terminologi erfaring eller uddannelse på en måde, der gør det nemt for en potentiel kunde eller arbejdsgiver for at se, at du har medicinsk kendskab. A "Skills" sektionen i toppen af ​​dit cv, der klart viser medicinsk terminologi, skrivehastighed og enhver transskription erfaring er afgørende.
 5. 5
  Udfør din audition udskrift med yderste omhu. Dette er din mulighed for at skinne, og det er den vigtigste fase af udlejning proces. Hvis du er forsynet med eventuelle instruktioner til audition foretage visse du følger dem nøje. Læse korrektur på din udskrift flere gange og dobbelttjekke alle medicinske udtryk online eller med en god medicinsk ordbog.

Tips

 • Husk, hvis du har de grundlæggende færdigheder, så få medicinsk transskription arbejde er virkelig et spørgsmål om at være på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt og præsentere den rette information (en god professionel cv, følgebrev og en møjsommeligt-udførte audition).
 • Hold kontakt med potentielle kunder og arbejdsgivere, indtil du finder nogen, der genkender dit potentiale og giver dig det første pause. Hurtig, pålidelig transcriptionists med gode sprogkundskaber og en fremragende forståelse af medicinsk terminologi er altid i efterspørgslen!

Ting du behøver

 • En fuldt udstyret hjemmekontor med computer, tekstbehandling software, højhastigheds internetforbindelse, digital fodpedal, og god kvalitet headset.