Wkodk

Hvordan bliver man betatester


Steps

Hvordan bliver man betatester. Get "i know".
Hvordan bliver man betatester. Get "i know".
 1. 1
  Get "i know". Hold øret til jorden inden relaterede fællesskaber. For eksempel, hvis du ønsker at betatest en vis videospil finde ud af hvilken virksomhed skal producere spillet, tale med andre spillere, udveksle oplysninger.
 2. 2
  Skriv en e-mail. Skriv producenten en e-mail, der forklarer din interesse i frivilligt arbejde som en tester. De fleste virksomheder vil gerne høre din vilje til at hjælpe.
 3. 3
  Søg efter oplysninger om blogs, nyheder artikler og fabrikanternes teasere, der kan give dig nyheder om ny software, der går ind i en beta-test fase.
 4. 4
  Rakte dit bedste indsats. Hvis du er accepteret som en beta tester, lære at give nyttig feedback til den software udvikler. Virkelig køre programmet gennem sine Skridt, og teste alle dets funktioner. Derefter rapporter dine resultater til udvikleren. Hvis du finder en fejl, rapportere det samme. Hvis du opdager, at grænsefladen klodset, at spillet er besværet, eller det lider dårlige resultater, fortælle dem. Forklare i detaljer, hvad der skal fastsættes, og hvad der skal forbedres.
 5. 5
  At fremme processen. Fortæl andre, hvad du har oplevet på en professionel, objektiv måde. Må ikke offentligt smide det produkt, du har testet. Husk, at selskabet rekrutteret betatestere til at give sig selv en mulighed for at afhjælpe problemer, før produktet bliver frigivet. Du er her for at hjælpe dem med at finde ud af, hvad der virker og hvad der ikke gør, giver dem en chance for at rette ting. Hvis du nævner betatesten, være forsigtig med ikke at afsløre ting bygherren anser fortrolige. De er afhængige af dig for en objektiv test samt tillidsfuld dig til at handle professionelt i hele forløbet.

Tips

 • Synes ikke at være en uprofessionel person af dårlig kommunikation og / eller tiggeri.
 • Lyder ikke prætentiøse eller nørdet, er disse fyre velbevandret i deres fagområde.
 • Indsæt alle "valgmuligheder" markant oplysninger til en online ansøgning. Det vil i høj grad øge dine chancer for at blive valgt.
 • Være høflig i din e-mail, vil det gøre dig virke modne og klar til deres job.
 • Vær ærlig, liggende gør ondt dit omdømme og din chance.

Advarsler

 • Sørg for at din harddisk har nok plads på det for spillet (for PC, PS3 og X-box 360)
 • Undgå tvivlsomme online annoncer, de kan være knyttet til malware eller spam sites.