Wkodk

Hvordan bliver en hemmelig shopper

Har du nogensinde ønsket at blive en Secret Mystery Shopper? Har du set de annoncer fortæller dig, at de kan fortælle dig, hvordan du bliver en shopper, hvis blot du ville sende dem en masse penge bare for at sende dig info? Nå, tror ikke disse annoncer. Du behøver ikke at betale for at begynde din nye karriere i dette spændende område. Med et par enkle trin, kan du begynde mystery shopping dag!

Steps

Hvordan bliver en hemmelig shopper. Forstå forskellen mellem en uafhængig kontrahent versus medarbejder.
Hvordan bliver en hemmelig shopper. Forstå forskellen mellem en uafhængig kontrahent versus medarbejder.

Forstå din rolle som entreprenør

 1. 1
  Forstå forskellen mellem en uafhængig kontrahent versus medarbejder. Dette kan påvirke din beslutning om at foretage hemmelige shopping arbejde. Mystery shoppere er uafhængige kontrahenter. Hvis en person er arbejdstager, så eventuelle udgifter til arbejdsskade, social sikring og arbejdsløshedsforsikring samt føderale indkomstskat tilbageholdelse og statslige indkomstskat tilbageholdelse er arbejdsgiverens ansvar. Hvis en person er en uafhængig entreprenør, disse omkostninger og kildeskat er entreprenørens, nemlig dit ansvar. Så længe du er parat til at holde gode optegnelser, vedligeholde dine egne behov for sundhedspleje, osv., skal du være fint. Men vær ærlig - hvis du hellere vil en anden tog sig af sådanne ting, er du bedre stillet søger en stilling som medarbejder. En del af dit ansvar som en selvstændig entreprenør læse og forstå den uafhængige Contractor Agreement (ICA), som typisk kræves ved registrering med en virksomhed. Tavshedspligt og ikke-disclosure klausuler er standard i disse typer af aftaler, og de vil også indeholde betaling politikker, konfliktløsning politikker og andre meget vigtige oplysninger. Læs den, forstå det, og være parat til at forpligte sig til det, inden du underskriver den.
  • Yderligere hjælp kan søges fra en velrenommeret finansiel rådgiver eller juridisk rådgiver. Lokalsamfundet organisationer, der specialiserer sig i forbrugerrådgivning kan være i stand til at hjælpe dig også.

Kom sorteres

 1. 1
  Sørg for at du har det rigtige udstyr til at få arbejdet gjort. De følgende væsentlige vil hjælpe dig til at komme på tværs som både pålidelig og klar til at begynde med det samme:
  • Du skal bruge en pålidelig computer og internetadgang. De fleste virksomheder foretrækker, at du har en high-speed internet adgang konto, men det er ikke absolut nødvendigt. Internet hastighed vil påvirke rapportering og medier uploads, dvs., Fotos, lyd-og videofiler, så tage din internet hastighed og butikken krav i betragtning, når du vælger job. I mange tilfælde arbejder dial-up eller DSL fint, det bare tager længere tid. Mystery Shopping Companies (MSC) ikke betaler dine udgifter, så brug hvad du har råd, eller er komfortabel med.
  • Du får brug for pålidelig transport for at komme til hver opgave.
  • Du bliver nødt til at have den rette påklædning hver opgave kræver. De fleste er afslappet, men nogle butikker er i opskalere restauranter, lejligheder eller detailforretninger, og du bliver nødt til at klæde den del at blande i. Hvis du kort på mode penge, kan du besøge en lokal genbrugsforretning eller en sending butik for at finde en pæn, præsentabel trop. Når du vælger passende påklædning for en opgave, skal du huske, at din rolle som mystery shopper er at "blande i." Prangende tøj og tilbehør kan resultere i "shopper afsløring."
 2. 2
  Få organiseret. Du vil snart have mange shopping opgaver, og hvis du holde styr på dem fra starten, vil du gøre et bedre stykke arbejde, føler sig mere i kontrol og være i stand til at påtage sig flere opgaver. Brug hvad betyder, at arbejdet for dig - computer, PDA eller en simpel notesbog vil gøre. Nogle mystery shoppere udvikler regneark til at hjælpe med organisering, og der er mange apps og værktøjer, der kan hjælpe med organisering, som Notesblok, Sticky Notes, Evernote, Google Docs og OneNote.
  • Gør det et simpelt system. Medtag kolonner til firmanavn, Scheduler eller Firma Kontakt (Virksomheder kan have flere schedulers arbejder på det samme projekt), Shopping Assignment navn, Assignment Location / Adresse, Due Date, Shopper Fee og betalt Date. Du måske også lide en kommentar kolonne, for at minde dig om eventuelle særlige spørgsmål, dvs., Krav for modtagelse og foto uploads, datointerval eller bestemt dato / tid, når en butik kan være afsluttet, rapportering eller formatere præferencer mv, som du kan opleve.

Tilmelding til at blive en hemmelig shopper

 1. 1
  Tilmeld dig med så mange forskellige mystery shopping virksomheder som funktion i dit område. Det er en god idé at begynde med virksomheder, der er medlem af Mystery Shopping Providers Association (MSPA), International Association of Service evaluatorer (IASE) eller Landsforeningen for Retail Marketing Services (NARM'er), og du kan altid kontrollere en virksomhed via Better Business Bureau (BBB). Selvom ikke alle legitim virksomhed er medlem af en eller flere af disse globalt anerkendte organisationer, de er et godt sted at starte. Du kan også finde legitime virksomheder til at arbejde med på Mystery Shopping Solutions og Volition. Ud over dette, er der mange mystery shopping relaterede grupper, fora, Meetups og samfund, dvs., Market Research Fordele på Facebook og Google Plus, og snesevis af Yahoo! Grupper. Du kan også gøre en søgning efter "Mystery Shopping Companies" eller "Mystery Shopping Provider" for at finde yderligere virksomheder. Bare sørg for at kontrollere virksomhederne, før shopping for dem eller give personlige oplysninger.
  • Næsten alle de mystery shopping selskaber har programmer på deres hjemmeside.
  • Tilmeld dig med blot et par til at starte og derefter tilføje mere, som du bliver mere fortrolig med processen. En shopper med rimelighed kan forvente at tjene en indtægt på deltid, men der er mange kunder, der tjener meget mere. Dette er direkte relateret til den tid, der bruges til shopping og antallet af virksomheder de shopper er registreret og / eller arbejder med. Ikke alle virksomheder har job i dit område på samme tid, og i mange tilfælde vil routing job fra flere virksomheder gør din shopping tur langt mere rentable.
  • En legitim selskab vil ALDRIG opkræve et gebyr, nogensinde, uanset årsag. Du bør aldrig blive bedt om at betale for at få adgang til job, information, lister over virksomheder eller uddannelse. Websites opladning på denne måde at få oplysningerne fra de frie midler, der er anført ovenfor, og i mange tilfælde oplysningerne er forældet og / eller ændret af den tid, det når dig via en af ​​de "betale for at spille" hjemmesider.
 2. 2
  Opret en mystery shopping profil af dig selv og gem den i et word dokument, email udkast eller tage noter program. Medtag skrive prøver og lister over byer og postnumre, hvor du er villig til at shoppe. Denne tidsbesparende tip vil hjælpe en hel del. Der er hundredvis af legitime mystery shopping selskaber, og de fleste kunder vil registrere med 50 eller flere virksomheder og aktivt arbejde med op til 25 på ethvert givet tidspunkt. Under denne standard profil vil gøre det nemt for dig at udfylde formularer og vide, hvorvidt en bestemt virksomhed er den rigtige pasform til dig. For eksempel:
  • Hold en liste over alle de postnumre du er villig til at shoppe. Du kan derefter blot kopiere og indsætte denne info i programmet.
  • Hold en prøve af din skrivning i denne fil. De fleste virksomheder vil have dig til at give dem et afsnit eller to, der beskriver en nylig shopping oplevelse, du har haft. Dette er for at sikre, at du ved, hvordan man skriver, stave ordentligt og er dygtige til grammatik og tegnsætning! Alt tæller her, da det er den eneste måde du kan vise dem, at du kan gøre jobbet godt og pålideligt. Når tiden kommer til at udfylde ansøgningerne, kan du bare kopiere og indsætte disse afsnit i formularen.
 3. 3
  Skabe en virksomhed listen. Dette er en form eller en fil på din computer af alle Mystery Shopping Virksomheder, som du har tilmeldt dig med, sammen med dit brugernavn og adgangskode.
  • Lav en kolonne til noter til at holde styr på noget som helst ud over det sædvanlige, at hver virksomhed kræver.

Skal du på dine første opgaver

 1. 1
  Sidder tilbage og venter på de opgaver, til at komme til dig, er ikke altid den bedste fremgangsmåde. Som mystery shopper, bliver du nødt til aktivt at overvåge virksomhedens hjemmesider og blogs efter nye oplysninger og søge efter job på jobportaler. Det er slet ikke ualmindeligt, at en scheduler til at kalde en shopper og tilbyde en opgave, men det må aldrig forventet. Det er simpelthen ikke muligt for planlæggere at kalde hver eneste shopper. Derfor er det bydende nødvendigt, at du overvåger din e-mail og holde forbindelsen. Når tiden kommer til at begynde din første opgave, optage det i din log, udskrive vejledningen til butikken fra selskabets hjemmeside og udskrive den formular, du bliver nødt til at udfylde om din oplevelse. Du vil faktisk udfylde formularen online i de fleste tilfælde, men det er vigtigt at gennemgå dem Rapporten danner før tid, så du ved spørgsmålene i forvejen og kan finde de svar, som du handler. Det er aldrig sjovt at have til kamp for information, og du kan have til at gentage butikken for egen regning, hvis du har glemt noget kritisk.
 2. 2
  Vide, hvad de skal gøre, når mystery shopping. Nogle af de vigtigste ting kan nævnes:
  • Følg anvisningerne af opgaven til punkt og prikke. Hvis de retninger sige, "købe en lille drink" ikke bestille en stor en, eller du kan ikke udbetales!
  • Vær opmærksom på alle detaljer, herunder navne på hver medarbejder, du kommer i kontakt med, hvad de er iført, og hvad produkterne er ligesom. Glemmer detaljer kan resultere i ikke at blive refunderet.
  • Altid tage noter efter hver opgave, især hvis du besøger mere end ét sted. Den sidste ting du ønsker, er at glemme detaljer eller forvirrende dem. Virksomhederne vil "afvise" rapporter, hvis de har mistanke om dette er sket. Gør hver rapport er det egen individuelle historie ved at give oplysninger, som er unik for den pågældende placering og erfaring, og sørg for, at der ikke er nogen overlapning i dine fortællinger (beskrivelse af hændelser) mellem en butik og en anden.
  • Vær punktlig og pålidelige. Sørg for at din opgave er indgivet i god tid før din deadline, herunder skriftlige rapporter, kvitteringer og medier uploads, ligesom fotos. Hvis du går glip af din deadline, vil nogle virksomheder slette dig fra deres system automatisk, så hvis du har en særlig udfordring at sikre, at nå ud til din scheduler eller virksomhed kontakt til anmode om en forlængelse, hvis det er muligt.
  • Husk det vigtigste tip af alle er at have det sjovt. Dette er, hvad du har ønsket at gøre, og nu har du værktøjerne til at gøre det.

Sende off en opgave

 1. 1
  Stræb efter perfektion på hver eneste opgave.
  • Forstå rapporteringskrav. Vide, hvis virksomheden ønsker hilsner og lukninger i et direkte citat mode eller af præference er for omskrive. Forstå, hvis du er til at skrive i første person, ental fortælling eller fra en tredje person, objektiv perspektiv. Vide, hvis virksomheden ønsker de associerede virksomheders navne, der anvendes i fortællingen, eller hvis de foretrækker navne ikke anvendes. Sommetider kunder foretrækker deres ansatte til at blive kaldt "associerede", "salg fagfolk" eller nogle andre betegnelse. Disse rapporter er for kunderne, overholde så at disse politikker og præferencer. Deres mål som en shopper er simpelthen at rapportere de objektive faktuelle data i mange tilfælde. Dog vil nogle virksomheder bede om udtalelser eller "følelse erklæringer" (dvs.: "Hun svarede telefonen brat og talte så hurtigt, at jeg ikke var sikker på, jeg havde kaldt det rigtige sted. Hun talte i en uegennyttig tonefald og Jeg følte forhastet. Dette gjorde mig til at føle ligegyldig. jeg ikke føler sig værdsat som en potentiel kunde. ") Disse instruktioner er lige så vigtige som de shop instruktionerne og kan også indeholde formatering præferencer, medier upload krav og instruktioner (dvs., kvitteringer og fotos), eller selskabets præferencer i at give beskrivelser. Disse oplysninger skal være tilgængelige i vejledningen til butikken, der almindeligvis omtales som "shop retningslinjer."
  • Vær ærlig og klar. Planlæggere og redaktører kan lide at arbejde med folk, de kan stole på at vende i et kvalitetsprodukt, og du vil få flere opgaver ved at gøre det allerbedste job, du kan hver eneste gang.
  • Hand opgaver i tiden. Hvis du har en særlig udfordring, så sørg for at nå ud til din scheduler.
  • Tjek stavning, tegnsætning og grammatik. Der er mange gratis stave-og grammatikkontrol værktøj. Mange forbrugere finder det let at gøre en hurtig stavning og grammatik kontrol ved at kopiere og indsætte deres fortællinger i et Word-dokument. Dette tjener to formål, fordi efter endt stave / grammatik check, kan du gemme dokumentet at beholde en kopi af dine fortællinger. Dette kan komme i handy og du sparer en masse tid, hvis du har et strømstød, tilslutning problem eller få timeout på en indberetning server. Det er også vigtigt at bevare denne information i tilfælde spørgsmål kommer op senere.

Tips

 • Må ikke forvente at få opgaver, hvor du vil have dem. Det fungerer ikke på den måde. Selvom du vil få opgaver for store steder, kan de være på steder, hvor du normalt ikke shoppe eller spise. Det er en fantastisk mulighed for at prøve nye steder!
 • Husk, at du vil bruge meget mere tid, når du begynder mystery shopping end du vil senere, når du er mere erfarne. Tag dig tid, gøre dine opgaver grundigt, og ikke bekymre sig om den tid. Du kan føle, at pengene ikke er værd at tid, men det bliver bedre!
 • Deltag mystery shopping message boards og hjemmesider. Dette vil give dig en idé om, hvem der betaler godt, og hvem der betaler til tiden, eller som er langsom til at betale. Volition.com er et af de bedste steder at tjekke ud, og det har en delvis mappe med links til nogle af de legitime mystery shopping selskaber og giver en lidt information om hver enkelt. Det har også en daglig tjekliste, som kommer i handy for at kontrollere for nye opgaver.
 • Tag mystery shopping uddannelse til at blive sølv eller guld MSPA certificeret. MSPA Shopper Certificering koster penge, men kan være givende. Selvom du ikke behøver certificering at være et mysterium shopper, den professionelle betegnelse og uddannelse fortæller virksomhederne, at du er seriøs omkring mystery shopping.
 • Mystery shopping ofte kræver, at du til at købe noget, og ofte vil du ikke bliver betalt for 30-90 dage. Når du faktor i variabler såsom gas, kan du finde det ikke værd at gøre denne shop. Husk på, at virksomhederne er meget godt klar over omkostningerne til papir og blæk, i de fleste tilfælde, vil de ikke kræve, at du udskriver briefing materialer og shop retningslinjer. Du er også ansvarlig for dine egne skatter. Nogle virksomheder vil tilbyde en "bonus" eller "Travel incitament" for at kompensere for gas kilometertal, mens andre ikke gør. Det er her, routing kan gøre forskellen mellem en rentabel mystery shopping tur og en, som du ikke føler var værd at din tid. Vælg omhyggeligt. Sørg for at du har råd til ud af lommen regning, før du accepterer en opgave, der kræver et køb. Hvis ikke, så ser de mange butikker, der ikke kræver et køb, ligesom bank forespørgsel butikker, telefon mysterium butikker, parkeringspladser butikker, prissætning revisioner og teater checks. Du kan også finde i butikken demonstrationer og merchandising opgaver, der ikke kræver en ud af lommen køb. mange virksomheder, der tilbyder mystery shopping vil også tilbyde disse andre typer af opgaver.
 • Må ikke forvente at blive rig hurtig - især i begyndelsen. De fleste opgaver betaler mellem 5€ og 15€ 0,00. De højere betalende gigs der normalt kun gives til folk med erfaring. Ikke en stor sum penge, men husk: det er sjovt, og 15€ 0,00 for omkring en time eller deromkring af din tid er ikke noget at kimse af!

Advarsler

 • Tal ikke dårligt om nogen af ​​de virksomheder, du arbejder for. Du kan helt sikkert relatere nogen erfaring du har haft med dem, men gøre det på en professionel måde.
 • Må ikke videregive oplysninger om kunder eller butikker i nogen af ​​de virksomheder, du arbejder for. Det er ikke kun uprofessionelt, er det mest sandsynligt en krænkelse af den uafhængige Contractor Agreement (ICA), som du underskrevet.
 • Aldrig fortælle nogen i butikken, at du er et mysterium shopper. Nøglen til en god mystery shopper er i anonymitet og opretholde det "mysterium" del af din titel.
 • Må ikke henvise til, hvor meget du bliver betalt for en opgave. Det er fristende at sammenligne med andre shoppere, men det er ikke professionelle adfærd.
 • Hvis du modtager en bankcheck i mail, der hævder at være en del af et mystery shopping opgave, ikke indløse den, og wire pengene. Dette er et fupnummer. Kontrollen er ikke gyldig, og du vil være ansvarlig for din bank for størrelsen af ​​den svigagtige check.