Wkodk

Sådan bliver restaurant manager

Arbejde i restaurant branchen måske ikke hjernekirurgi, men det er noget, der er enten i dit blod eller ej. Det tager tålmodighed og en forpligtelse til altid at sætte gæsten først og alt andet sekund. Når du har besluttet at forfølge dine talenter med en restaurant koncept, kan du tage nogle af de følgende skridt mod succes.

Steps

Sådan bliver restaurant manager. Start ud i en lille rolle, lære virksomheden.
Sådan bliver restaurant manager. Start ud i en lille rolle, lære virksomheden.
 1. 1
  Start ud i en lille rolle, lære virksomheden. Nogle af de bedste ledere begyndte deres karriere som tjener eller værtinder og arbejdede sig op fra denne position. Karriereforløb er meget vigtigt, når de forsøger at bevæge sig fremad som en manager.
 2. 2
  Må ikke job hop fra restaurant til restaurant. Corporate kæder gerne se ikke mere end to jobs om fem år, når man overvejer en person til en stilling. Hårde det ud hvis der er behov være, men job hopping ikke låne tillid til dine evner.
 3. 3
  Husk, at gæsten altid er nummer et. Ja, kalder dem gæster, ikke kunder, du ønsker dine gæster til at føle, at de spisning i dit hjem, ikke bare som om de er bare et andet ansigt i spisestuen. Tal med dem, komme til at kende dine regulære, bruge al den tid du kan på gulvet, og holde sig ude af dette kontor!
 4. 4
  Kend dine numre! Selv hvis din General Manager kan ikke lide at tale om disse ting, skal du finde ud af det alligevel, lære alt hvad du kan fra de andre ledere, foran hus og køkken Managers, lære de nødvendige skridt til at holde dine numre
 5. 5
  Forkæl dine medarbejdere med den samme respekt, du ønsker at blive behandlet med, når du havde det samme job. Fra opvaskemaskinen til ejer, er alle i bygningen ansvarlige. Dine medarbejdere har brug for at vide, at du har ikke noget problem rengøring et badeværelse for at gøre dine gæster besøg positive, og de bør heller ikke. Din filosofi bør være, at du ikke ville bede nogen til at gøre noget, du ikke vil gøre.
 6. 6
  Bo sat inden de forlader. Når de søger en ny stilling, holde din gamle! Det er lettere at finde et job, når du har et job. Udstationering på de store jobportaler er acceptabelt, men hvis du planlægger at bruge en personalekonsulent, (se relaterede links) at holde dit CV uransagelige på brædderne. Begreber søge bestyrelser, og hvis du er synlige, de vil ikke tale med dig, hvis en personalekonsulent præsenterer dig.

Tips

 • The National Restaurant Association Educational Foundation (se relaterede links) indeholder uddannelsesmæssige ressourcer, materialer og programmer, der bruges til at tiltrække, udvikle og fastholde branchens arbejdsstyrke.
 • Husk altid gæsten er nummer et. Dette kan ikke understreges nok. Gæsten er grunden til du har din fantastisk karriere!

Advarsler

 • Watch out for personalekonsulenter, der "slam" dig til restaurant begreber. Hvis du kun har talt med dem i 5 minutter, og de er klar til at præsentere dig til 10 forskellige steder, har de ikke taget sig tid til at lære dig at kende, eller hvad du er på udkig efter.
 • Må ikke miste din tålmodighed. Folk i vores forretning er nødt til at beskæftige sig med nogle udfordrende mennesker, holde dit hoved om du vil drage fordel i det lange løb. Husk, for hver gæst, der udfordrer os, der er 10 mere, der gør det værd at tolerere.

Ting du behøver

 • En professionel genoptage. Beskriv dine bedrifter, ikke dine pligter! (Se relaterede links)
 • Du ønsker måske at bruge en rekruttere firma, hvis du har den baggrund, kan det være en gavnlig værktøj at have i lommen
 • Tålmodighed! I en ideel verden, ville alle have til at vente tabeller til 6 måneder før de kan begynde at spise ude, eller beskæftige sig med alle på et professionelt niveau. Tålmodighed vil du lære kan tjene dig i enhver karriere.