Wkodk

Sådan prutte

Ikke alle i verden kan tillade sig alt, hvad de ønsker. Heldigvis er priserne ikke altid mejslet i sten. Uanset om du beskæftiger sig med en sælger, kundeservicemedarbejder eller gadesælger, prøv studehandler. Hvad har du at miste? Følg disse trin for sød og billig succes!

Steps

Sådan prutte. Stop omsorgsfulde hvad folk synes om dig.
Sådan prutte. Stop omsorgsfulde hvad folk synes om dig.
 1. 1
  Stop omsorgsfulde hvad folk synes om dig. Mange mennesker tøver med at prutte, fordi de ikke ønsker at virke billige eller argumenterende. Men er du virkelig villig til at betale top dollar bare så du kan bevare agtelse total fremmede? Du er kun møde dem denne ene gang, og du vil sandsynligvis aldrig møde dem igen. Selv hvis du er ude med folk, du kender, kan de hæve et øjenbryn, når du begynder studehandler, men de vil sikkert være jaloux, når du får en bedre pris end de gjorde! Og ja, der er nogle situationer, hvor studehandler bare ikke er hensigtsmæssigt, ligesom i en kirke tag salg, limonade stande, eller når du køber fra nogen, du kender relativt godt. Ellers bare sluge din frygt for, hvordan du vil blive opfattet og hoppe ret i. En stor motto at huske på, mens du prutte: Hvis du ikke smide basketball, vil du ikke vide, hvis du vil score!
 2. 2
  Vælg dine kampe med omtanke. Vide, hvad butikker vil prutte og hvilke produkter til at prutte om. Spild ikke femten minutters studehandler over en dollar, ellers kan du sagtens bruge en hel times shopping tid blot at spare en sølle fire dollars! Og hvis du ikke vælger det rigtige sted at købslå, kan du spare nul dollars. Det er normalt lettere at prutte i en mor-og-pop butik, mens mange stormagasiner har faste politikker, der fastsætter priserne (selvom butikker, hvor sælgerne arbejder på provision er fair game). Må ikke rod med restauranter, købmandsforretninger, bus depoter og lignende. Også, mens næsten alt er til forhandling, elementer såsom smykker, elektronik og møbler egner sig især til at prutte. Ligeledes er hotel og billeje satser og andre tjenester regel åbne for forhandling.
 3. 3
  Gør din forskning. Afhængigt af den type produkt, du prutte, du nogle gange kan gøre nogle indledende "lektier" ved at søge på internettet og finde lavere priser for det element, du ønsker. Du kan senere bruge denne pris som et udgangspunkt. For ekstra ammunition, udskrive en beskrivelse af produktet og pris for at vise det til sælgeren eller sælger, hvis de kalder dit bluff. Sørg for at du kender hjemmeside-adresse, hvis de ønsker at tjekke det ud for sig selv. Selv hvis du finder denne vare til en god pris, kan du altid vise det til sælger og sige "Har du noget som dette til samme pris?"
  • Hvis du beskæftiger sig med dyre og komplekse elementer (som elektroniske og smykker) være sikker på at undersøge detaljerne. Sælgeren vil hurtigt forsøge at afvise det ved at sige "Åh, men deres produkt har funktionen A, som er ringere end funktionen B på vores produkt." Afhængig af din forskning, kan du sige "Ja, du har ret, men har A er alt jeg vil, har brug for, og jeg er villig til at betale for" eller "Mens funktionen B kan betragtes som overlegen af ​​de fleste, har A er faktisk mere passende for min særlige behov. "
 4. 4
  Sæt dine standarder højt i første omgang. Bestem hvilken pris du anser for at være en hel del, en god deal, en middelmådig aftale, og ingen aftale. Når du begynder at forhandle, vil du starte med din "great deal" pris, og sælgeren vil formentlig tilbyde de "middelmådige deal". Dit mål er at prutte din vej til en god handel - jo tættere på din "great deal" pris, jo bedre. For eksempel, efter at gøre din forskning på apparater med de funktioner, du leder efter, kan du sige:
  • 600€ er den gennemsnitlige pris. Ingen aftale.
  • 540€ ville være en middelmådig aftale.
  • 505€ er en god aftale.
  • 480€ er en hel del.
 5. 5
  Medbring kontanter. En masse gange, vil tilbyde cash upfront lokke en forhandler til at opfylde din pris. Split dine kontanter i intervaller, så du kan vise sælger de penge du tilbyder uden dem se hvor mange flere penge du har siddende i din tegnebog. For eksempel, hvis du kender ønsker at købe en vare for 75€ pack 60€ i din pung og 15€ i lommen (eller måske i din medskyldig lomme, vil der "låne" dig pengene senere). Når du er ansigt til ansigt med sælgeren, trække ud af din pung og sige "Se, jeg har 60€ her, og jeg vil virkelig gerne gå væk med dette punkt i dag. Hvad siger du?" Hvis de gør modstand, kan du foregive at søge efter yderligere kontanter, eller spørg din medskyldig, hvis du kan låne nogle kontanter, så til stede, at ekstra 15€ og sige "OK, 75€ er alt jeg har. Har vi en aftale? "
 6. 6
  Gennemse salg poster. Forhandlere ønsker at flytte salg poster ud for at gøre plads til de nye, iøjnefaldende produkter, så de kan være mere tilbøjelige til at reducere prisen yderligere for at få dem ud af butikken.
 7. 7
  Vis tøven om at købe produktet. Selv om det er den perfekte element, det øjeblik sælger ser, at vemodig blik i øjnene, vil de vide, at de har fået overhånd. Vises interesseret, som hvis du er villig til at købe produktet, hvis prisen er rigtig, men du kan helt sikkert leve uden det så godt. Når sælgeren fortæller dig prisen, siger "Hmmmm.... Jeg kender ikke....".
  • Brug stilhed til din fordel. En lang, pinlig tavshed er tilbøjelige til at arbejde i din favør. Mens du står der, som hvis du vakler på hegnet, vil sælger sandsynligvis få nervøse og droppe prisen lidt længere, eller smide i en ekstra.
  • Tal om, hvad du ikke kan lide om elementet, eller fremhæve dens mangler. Hvis det er en ring, for eksempel, granske det på din hånd og sige "Jeg ved ikke, om det er lige min stil...". Hvis det er en computer, så spørg "Betyder det kommer med et trådløst tastatur?" Samtidig være respektfuld. Du kan let fornærme sælgeren ved at påpege eller kritisere punkter smag. Påpeg spørgsmål af håndværk eller slitage.
  • Undersøg element for eventuelle chips, ridser eller mangler. Selv i store detailkæder, vil de ofte give dig en "open box" eller "skærm" stykpris, hvis du bemærker en kosmetisk ufuldkommenhed. Tjek tilbage og bringe til deres opmærksomhed den mindste fejl. Dette er især nyttigt, når du ønsker at købe den sidste af noget. Sørg også for du virkelig ønsker elementet, fordi ofte disse rabatter gør salget endelig.
 8. 8
  Foregive at rådføre sig med en tilbageholdende partner. Når sælger tilbud, der er næsten hvad du vil, se nødstedte og sige "Åh, okay. Nå, lad mig spørge min mand / kone / mor / far. Jeg har været døende til at få en af disse i flere måneder nu, men de holde siger, det er for dyrt. " Hvis du har en mobiltelefon, trække det ud og ringe til din partner i kriminalitet eller endog falsk opkaldet, hvis du har til "Ja, men det er hvad jeg har ledt efter, og det er en god pris... Jeg don ' t vide... OK... Ja, fint... " Afslut dit opkald, drej til sælgeren, og sige "jeg kan købe det for..." giver en pris, der er lidt under, hvad de har tilbudt. Hvis de er resistente, minde dem om, at det er den pris din shopping partner aftalt og det er det bedste du kan gøre.
 9. 9
  Spørg efter freebies. Hvis sælgeren ikke er villig til at bringe prisen ned, bede om andre freebies, såsom kuponer til brug på et senere tidspunkt eller andre genstande han måske være villig til at smide i. Husk, studehandler er ikke bare om prisen - det handler om at gå væk tilfredse.
 10. 10
  Vær parat til at gå væk. Studehandler handler om at vide, hvordan lang tid at holde det ud er opfyldt, og når du har brug for at gå væk for at se et andet sted til en bedre pris. Må ikke være bange for at gå ud af butikken. Ofte vil sælger ringe tilbage til dig i butikken, fortæller dig, at de vil give dig en bedre pris eller aftale.
  • Hvis alt hvad du kan få, er en middelmådig deal, så spørg sælgeren, hvor længe de kan holde denne pris for dig. Fortæl dem, at du kommer til at shoppe rundt, og derefter gå til andre sælgere, og fortælle dem, hvad det første sælger, der tilbydes. Hold shopping rundt, indtil du finder en god handel. Derefter kan du enten fortsætte forhandlingerne med den pågældende sælger, eller gå til en anden runde af shopping og fortælle hinanden sælgeren om den gode aftale, du er blevet tilbudt. En god måde at nærme sådan forhandling er at sige "Hør, jeg har været her i mange år, og jeg vil virkelig gerne bruge mine dollars her. Jeg ved, du har brug for at opnå en fortjeneste, men hvis (din konkurrent) er tilbyder det for mindre og stadig dreje en fortjeneste, jeg er sikker på du kan også. "
 11. 11
  Acceptere tilbuddet, når prisen er rigtig. Hvis du sagde, du ville købe det for 75€ og de tilbyder det til dig for 75€ ikke blive fristet til at forhandle videre. Ingen ønsker deres tid spildt, så hvis du finde dig selv i en langvarig forhandling, og du får den pris, du bad om, købe det så hurtigt som muligt.
 12. 12
  Tjek din kvittering. Når du har lukket den aftale, se nøje på registret. Læs alt, hvad du underskriver. Du ved aldrig, hvornår en sælger kunne snige en højere rente eller et ekstra gebyr og skyde skylden på det med småt. Hvis den endelige pris viser sig at være betydeligt højere end hvad du forhandlede, tage det op med sælgeren: "Dette er ikke, hvad vi blev enige om."
 13. 13
  Holde samtalen i gang. Når du er overenskomstforhandlinger i Sydøstasien, der viser gode manerer, er vigtigt for at få den pris, du ønsker. Udover at smile en masse, er det vigtigt at holde samtalen i gang, mens du aktivt forfølger den ønskede pris. Talking gør sælger føle sig mere tryg og gør ham / hende overbevist om, at du er oprigtig med dit tilbud. Selv hvis du er lav-Balling, holde insistere og giver flere grunde til, hvorfor skulle sælge det til dig. Må ikke nogensinde gå stille, det gør sælgeren mener, at du har mistet interessen, og han vil ikke længere tendens til dine anmodninger.

Tips

 • Nogle ting har faste priser. Disse kan indstilles ved et selskab i udlandet, og disse priser vil ikke være omsætningspapirer. Dog kan du være i stand til at få en større rabat på noget andet, hvis du køber en ikke "pris-faste" punkt på samme tid som den med firmaet pris.
 • Hvis du sælger noget, altid huske at gøre priserne lidt højere end hvad du synes er fair, så hvis nogen haggles med dig, kan du få den pris, du ønskede.
 • Hvis du er parat til at betale for en tjeneste (reparation af biler, værftet arbejde osv.) i kontanter, skal du vente, indtil de giver dig en pris og følge op med spørgsmålet, "Hvor meget, hvis jeg betaler dig i kontanter?" Må ikke tilbyde den kontante mulighed oppe foran, i stedet vente, indtil de citere en pris og derefter komme tilbage med den kontante spørgsmål. Næsten alle repairmen og service arbejdere får en form for cut, og også vide, hvor meget deres chef forventer. Spørg dette diskret, og kun bede den person, der vil gøre arbejdet. Prøv ikke dette over telefonen eller med en person der arbejder i receptionen. Dette virker bedre på lokalt ejet og drevet virksomheder.
 • Hvis du studehandler i et bestemt butik, hvor salget person første sprog ikke er engelsk, kan det være nemmere at få en god aftale, hvis du prutte på deres modersmål.
 • Være høflig og rolig. Aldrig klynke eller tigge, når de forhandler for et godt køb. En simpel metode virker bedst for studehandler. Du skal blot spørge sælger, om han eller hun kan "arbejde med dig" på prisen. Du kan også spørge ekspedienten, hvis der er en leder eller supervisor at appellere til. Smil og vær venlig.
 • Du behøver ikke at klæde sig i en formel jakkesæt at prutte, men dit tøj skal vise sælger du har råd det emne, du prutte.
 • Husk, aldrig nogensinde være flov! Chancerne er, kan de mennesker du møder på linje blive inspireret til at gøre det samme så godt i deres næste shoppingtur.

Advarsler

 • Nogle butikker vil simpelthen ikke tillade studehandler, uanset hvor meget du ønsker det. Forsøg ikke at prutte for alt, der er bare at være billig.
 • Må ikke handle nedladende eller forsøge at mobbe, forklejne eller intimidere sælger til at sænke hans / hendes pris. Ja, du er begge forsøger at opnå en fordel, men den bedste deal er en, hvor du spare penge og de tjener penge. I den forstand er du arbejder sammen om at finde den rette balance.
 • Sommetider beder om og få en rabat på en vare på en stor forhandler, kan gøre salget endelig. De vil ikke tage tilbage, udveksle eller refundere elementet. Du vil sandsynligvis blive hængende med det, så sørg for du virkelig ønsker det.