Wkodk

Sådan blive fyret yndefuldt

Din chef ringer til dig ind i hans / hendes kontor, lukker døren og siger: "... vi er ikke tilfreds med din præstation på dette job, så vi slutter dit ansættelsesforhold. Go rense dit skrivebord og aflægge rapport til HR for din exit interview og sidste lønseddel. " Hvad er den bedste måde at håndtere denne situation samtidig bevare dit værdighed?

Steps

Sådan blive fyret yndefuldt. Tag et minut (eller fem) for at komme over chokket og få din hjerne fungerer igen.
Sådan blive fyret yndefuldt. Tag et minut (eller fem) for at komme over chokket og få din hjerne fungerer igen.
 1. 1
  Tag et minut (eller fem) for at komme over chokket og få din hjerne fungerer igen. Træk vejret. Hvis du har lyst til at græde, gå videre - det vil ikke ændre situationen, men det vil hjælpe dig til bedre at klare, hvis du kan læsse følelser.
 2. 2
  Tænk over dette på den rigtige måde. Din første indskydelse kunne være at antage, at du er en dårlig medarbejder, et dårligt menneske eller en komplet fiasko, men det er bare den panik tale. I stedet sige til dig selv, "Jeg har været i et job, der ikke var et godt match for mig." Dette er vigtigt - det er ikke det job, der er skyld i ulykken, og det er ikke dig, der er skyld - det er kombinationen af ​​dig og job, der ikke fungerede. Så du skal ikke skamme. Der er en million grunde til job ikke fungerer, og ingen af ​​dem er 100% din skyld.
 3. 3
  Undgå at forsøge at omgøre beslutningen. Du kan blive fristet til at bede om en chance, men du bør modstå denne trang. Beslutningen er blevet gjort, og er næsten altid irreversible. Processkrift kun svækker din forhandlingsposition.
 4. 4
  Forhandle vilkårene i din separation. Din arbejdsgiver vil have det til at gå glat, så ikke at erhverve et ry for grusomhed. Så her er nogle af de ting, du skal bede om:
  • Enig med arbejdsgiveren, hvordan de vil reagere, når nogen kalder dem for en reference. Den sikreste løsning er for dem bare at sige, "Ja, han var ansat her under disse datoer og vores politik er ikke at diskutere performance."
  • Spørg efter en generøs separation pakke. Spørg for al din resterende ferie og sygedage i kontanter, og bede om så meget separation betale som du tror, ​​du kan få - mellem et og tre måneder til en værdi. Du vil sandsynligvis ikke få så meget som du beder om, men det er et godt udgangspunkt for forhandling.
  • Spørg for arbejdsgiveren til at fortsætte forsikringer i en periode. Du er berettiget til COBRA, men det er dyrt, og det er meget bedre, hvis du kan fortsætte i et stykke tid med din arbejdsgivers bidrag.
  • Spørg om hjælp til at finde et nyt job. Nogle arbejdsgivere vil hook dig op med en "outplacement" fast, som vil hjælpe dig med at kigge efter et nyt job. Hvis de ikke gør det, spørge "Kan du foreslå nogle virksomheder, der ansætter folk til denne form for position?" De kan være godt forbundet.
 5. 5
  Efterlad med værdighed. Må ikke vente til slutningen af ​​dagen - gå rense dit skrivebord og forlade det samme. Hvis folk stopper med at sige farvel, takke dem venligt, men ikke strejfer rundt i haller fortælle folk, hvad der skete med dig. Aldrig nogensinde badmouth din chef eller virksomheden - brændende broer vil komme tilbage for at hjemsøge dig.
 6. 6
  Fortæl din familie med det samme. Selv hvis du føler chokeret og skamfuld, så fortæl din familie, hvad der skete, og diskutere, hvordan man skal håndtere det som en familie. Selvom de vil blive chokerede og forfærdet, i det lange løb vil dette reducere mængden af ​​angst som du begynder at reagere sammen.
 7. 7
  Giv dig selv helbredende tid. Du kommer til at blive fristet til at komme ud og begynde at lede efter nye arbejde den næste dag, men du skal give dig selv tid til at behandle hvad der lige skete, at vaske skammen og panik ud af dit system, og til at begynde at tænke klart. Så sæt en bestemt periode på en uge eller to, og koncentrere sig om at tage vare på dig selv og din familie.
 8. 8
  Indse, at det ikke er slutningen af vejen. Mens vanskeligt at gøre, er du nødt til at stoppe med at tænke om ophøret som i slutningen af ​​noget, og begynde at tænke på det som et kursskifte, som kan føre dig til en bedre situation. Det er bestemt ikke sjovt, men det kan blive til en mulighed.

Tips

 • Være ansvarlig. Når du kommer hjem, skal du annullere noget, der ikke er nødvendige, og prøv at budgettere, hvad penge du har. Har en økonomisk plan, og du vil være mindre stressede og mindre tilbøjelige til at springe på det første job, der tilbydes til dig.
 • Din telefon vil formentlig ringe konstant i et par dage med alle dine venner og tidligere kolleger ringer for at kontrollere om du. Modstå trangen til at tale med alle. Send ord ved en ven, at du har det godt og tager tid at dekomprimere, og du vil kalde folk tilbage i et par dage, uger, måneder, uanset hvad.
 • Kontroller, at du ikke vil blive afholdt på en konkurrenceklausul eller en anden kontrakt, og at du er fri til at søge beskæftigelse som helst. Hvis de forsøger at holde dig til en konkurrenceklausul eller kontrakt, du skal have en fratrædelsesordning.
 • Tag dig tid til at beslutte, om du vil fortsætte i samme felt eller hvis du ønsker at prøve noget andet.
 • Nogle fratrædelsesordninger har grimme små ord: man kan ikke tale om årsagerne til din opsigelse, kan du ikke diskutere vilkårene i din fratrædelsesgodtgørelse, kan du ikke tale negativt i selskabet eller ledelsen, kan du ikke arbejde for en konkurrent eller dele oplysninger om virksomheden med dem, bare for at nævne et par stykker. Hvis du overtræder vilkårene i din fratrædelsesgodtgørelse, de kan trække det tilbage, eller sagsøge dig. Hold stille og diskuterer ikke noget at være på den sikre side.
 • Få alle selskabets forpligtelser skriftligt.
 • Typisk vil du ikke få lov til at få adgang til din computer eller filer efter at vide, du er fyret. Derfor (fordi du formentlig læser dette, før du bliver fyret) i dag, når du går på arbejde, og regelmæssigt, så længe du arbejder for en andens:
  • E-mail til din personlige (ikke arbejde) e-mailadresse noget på din arbejdscomputer, som du gerne vil have efter at være lad gå: personlige e-mails, arbejde prøver, din kollega cookie opskrift, uanset hvad. Send dem ikke ud fra dit arbejde regning adgang til din personlige konto og bruge det.
  • Lav kopier af noget i de filer, du gerne vil have efter at være blevet fyret (arbejde prøver, Rolodex kontakter osv.) og bringe dem hjem.

Advarsler

 • Må ikke gå hjem, pakke en taske og komme ud af byen. Løb væk fra dine problemer kun gør tingene værre, ikke kun det, men en nybegynder til en anden by job uden en god grund (f.eks jobskifte, familiemedlemmer job overført, naturkatastrofer, fritstille, etc.) er et rødt flag for alle arbejdsgivere. I stedet komme i aktion ved at opdatere dit cv og sende den til steder som CareerBuilder.com og arbejde nogen kontaktpersoner, du har om mulige job.
 • Modstå trangen til at ringe til din tidligere medarbejdere og klager over virksomheden eller ledelse.