Wkodk

Hvordan til at træde tilbage fra et job

Fratræder din nuværende arbejdsgiver og slutte dit job kan være følelsesmæssigt, og du måske ikke klar over det, indtil du rent faktisk står din chef til at træde tilbage. Her er hvordan du gør det effektivt.

Steps

Hvordan til at træde tilbage fra et job. Fortæl din chef (eller hvem du rapporterer til) ansigt til ansigt, at du forlader virksomheden og spørge, hvad du kan gøre for at pakke tingene op, før du er færdig med at arbejde med dem.
Hvordan til at træde tilbage fra et job. Fortæl din chef (eller hvem du rapporterer til) ansigt til ansigt, at du forlader virksomheden og spørge, hvad du kan gøre for at pakke tingene op, før du er færdig med at arbejde med dem.

Afgående fra dit job

 1. 1
  Fortæl din chef (eller hvem du rapporterer til) ansigt til ansigt, at du forlader virksomheden og spørge, hvad du kan gøre for at pakke tingene op, før du er færdig med at arbejde med dem. Opfølgning skriftligt med en kort e-mail eller maskinskrevet brev, hvis din virksomhed kræver skriftligt varsel.
 2. 2
  Hold din fratræden kort og søde. Du kan give så lidt eller så meget information som du gerne i form af dit nye job, eller hvad du laver næste. Forbliv hjerteligt.
 3. 3
  Giv din virksomhed den ønskede varsel. Hvis din kontrakt kræver, at du give to ugers varsel, så gør det. Må ikke brænde nogen broer ved at holde op pludseligt og efterlader din chef i stikken. Du kan kræve hjælpe (dvs. en reference check) fra din chef i fremtiden.
 4. 4
  Som du slutte op dit job, så prøv at forblive fokuseret på jobbet og gøre alt, hvad du kan for at hjælpe din virksomhed overgang dit arbejde til hvem vil gøre dit job næste.

Tips

 • Hold dine følelser i skak. Lad ikke dit venskab med din chef gør du føle, at du lader dem ned ved at holde op. Det er forretning, og du har brug for at holde tingene professionelt.
 • Hvis du har brugt en personalekonsulent til at få dit nye job, så spørg dem om hjælp med din fratræden, hvis du er usikker på, hvad de skal gøre. De bør være i stand til at hjælpe.

Advarsler

 • Når du fratræder, kan nogle virksomheder forsøger at tilbyde dig en tæller tilbud (dvs. et raise, bedre job, større kontor, osv.) for at forsøge at holde dig beskæftiget med selskabet. Accept en tæller tilbud er normalt en dårlig flytte især da du allerede har lade din arbejdsgiver ved, at du var på udkig efter et nyt job. Hold dig til din kanoner, huske, hvorfor du ønskede at forlade virksomheden til at deltage i et nyt selskab, og ikke underholde counter tilbud.
 • Sørg for at dit skrivebord og filer er up to date, hvis du bliver bedt om at forlade straks.
 • Mange virksomheder vil automatisk frigive dig den dag, du giver din varsel. Vær forberedt og ikke blive fornærmet.