Wkodk

Hvordan til at forhandle en højere startløn

Selv når det lykkes dig at snaffle jobbet af dine drømme, er der stadig spørgsmålet om løn. Er det muligt at forhandle en højere udgangspunkt sats? Ja, det er, hvis du tager et godt kig på dit eget værd og præsentere din sag for dit værd godt. Her er nogle forslag til at hjælpe dig på vej til den sidste sælge før ind i position.

Steps

Hvordan til at forhandle en højere startløn. Overvinde enhver tilbageholdenhed om anmoder om en højere løn.
Hvordan til at forhandle en højere startløn. Overvinde enhver tilbageholdenhed om anmoder om en højere løn.
 1. 1
  Overvinde enhver tilbageholdenhed om anmoder om en højere løn. Hvis du er en person, der føler sig tilbageholdende med at bede om flere penge til årsager lige fra frygt for at bede igennem til spørgsmål om selvværd og manglende tillid i dit værd, er det tid til ansigt din nemesis. At være så taknemmelig for at få arbejde i hårde tider, ængstelige om at modtage et "nej", eller ikke bliver generet selv spørge ikke er gode tilgange. Uanset grunden stoppe dig fra er måder at stoppe dig fra at få den bedste deal. Her er nogle fælles faktorer, der holder mange mennesker tilbage fra at forhandle den bedst mulige aftale:
  • Frygt: Nok den mest almindelige grund til at mennesker ikke bede om flere penge, dette vedrører frygt for at blive afvist, frygt for at komme på tværs som alt for nøjeregnende, frygt for vrede fra dine fremtidige chefer og frygt for at være elendige, hvis svaret er nej. Frygt er en dræber af alle gode ting i livet, og jo før du står det, jo bedre off vil du være, mentalt og økonomisk.
  • Undskylde lønnen tilbydes: Fortæller dig selv, at den tilbudte løn allerede er god nok, at du ikke har brug for mere, eller at du vil elske jobbet, så den tilbudte penge vil være tilstrækkeligt, etc., er alle undskyldninger. De er undskyldninger for ikke engang prøve, ikke at engagere sig og ikke forhandle. Du fortjener mere end undskyldninger. Efter alt, behøver du elsker jobbet nok til at komme i gratis? Nej, selvfølgelig ikke - det er ikke den slags lidenskab!
  • Ydmyghed: En streg i ydmyg eftertænksomhed er perfekt nu og da, men det ikke betale sig at være en livslang dørmåtte, især ikke når dit velbefindende er på spil. Bekymre sig om ting som at blive betalt mere end dine venner eller familiemedlemmer, ikke at blive set som ydmyge eller nedgradering dit værd på grund af medfødte talent snarere end indsatsen ikke er sunde tegn på ydmyghed - De er ude måder at sætte dig ned. Der vil være rigelig tid nok til at vise ydmyghed på jobbet, når en chef tager al æren for dit arbejde! Hvis du virkelig har et problem med ikke set at være ydmyg, praksis, der har taknemmelighed for evnen til at gøre anmodningen på forhånd for din spørge - på den måde, kan du arbejde omkring at bekymre sig om ikke at hensynsfuld over for andre eller havnen unødvendig skyld.
  • Mangel på selvværd: Ved at være usikker, hvis du mere værd, fortæller dig selv, at andre mennesker er klogere / værd end dig eller fortjener større penge beløb, sætter du dig ned på den værst tænkelige måde. Stop dette før du forsvinde i anonymitet!
  • Mangel på tillid: Dette skyldes mangel på selvværd, frygt og ydmyghed. Du bekymre dig om at få slået tilbage at spørge eller kigge nøjeregnende eller sårbare. Dette er en meget unassertive måde at begynde forholdet til din fremtidige arbejdsplads - og de vil lægge mærke til. I det mindste, overveje at bede om en selvsikkerhed kursus for at indgå som en del af din pakke, hvis du ikke kan klare tanken for at bede om kolde kontanter!
  • Apatiske: Du er ligeglad. Måske tidligere erfaringer har lært dig, at det er spild af tid at forsøge. Problemet med apati er, at det kryber ind i hver del af dit liv, når du har ladet det i. Knock det på hovedet, nu.
  • Strange forestillinger: Nogle mennesker bære rundt ulige klicheer og sociale forestillinger om at tjene flere penge, såsom rige mennesker er snobber eller grådige, pengesager er en gene eller under sig at beskæftige sig med eller bekymre dig om at gå på kompromis relationer med chefen eller andre kollegaer. Hvis du har sådanne skæve perspektiver, indse, at du bærer bagage, der holder dig tilbage - grøft disse mærkelige forestillinger nu! Din bankkonto vil takke dig.
 2. 2
  Steel selv. Først op, hvis du ikke spørger, er din fremtidige arbejdsgiver ikke kommer til at udfylde hullet for dig - De er ude ikke tankelæsere, heller ikke de pludselig lyst upping en løn tilbud uden at blive skubbet til at gøre det. Husk, at mens "nej" er et muligt svar, så er "ja", "vi vil se, hvad vi måske kunne gøre" og "hvordan omkring et kompromis?". I hvert tilfælde er arbejdsgiver vil lytte til dig, måle din vilje til at engagere og søge det bedste, noget, som de vil ekstrapolere til din arbejdsindsats i at give og få det bedste for virksomheden. Selv hvis svaret er "nej", har du åbnet et ansættelsesforhold med et positivt budskab om selvhævdelse og plukke, og det vil blive husket, når det drejer sig tid til at diskutere lønstigninger i fremtiden - nemlig, at du er nogen til at blive taget alvorligt.
  • Hvis du ikke spørger, har du potentielt efterladt en pulje af penge for nogen federe at tage. Bliv den fed én i stedet!
  • Efter at have drøftet løn på dette spirende fase af dit ansættelsesforhold, vil du have en rigtig klar forståelse af, hvad der forventes af dig med henblik på at tjene mere senere via betale rejser. Det er en meget sund position at være i.
 3. 3
  Byg din sag ved at identificere nøjagtigt, hvad det er, at din arbejdsgiver bør tage hensyn til, når det bestemmes, om at øge lønnen tilbud. Overvej først, hvad der gør dig unik og værdifuld (bortset fra at have været tilbudt stillingen). Det handler om oprettelse af dine faglige værd, og handler om at afklare og bekræfter til dig selv grunden til at bede om mere. Sammenlign dine færdigheder og erfaring man> mod andre på samme område og skrive ned nøglefaktorer, der viser, hvorfor du er en tand bedre end disse andre. Især vælge dine styrker, der er fremragende og demonstrere din unikke stil, talent og tegne kort elementer. Mens nogle af dette vil være kommet ud gennem dit CV og interview, vil der altid være mere konkrete fakta du kan præsentere til at vinde over din fremtidige arbejdsgiver, og det er en chance for at vise udvidet, detaljerede beviser for dit værd når stablet op imod jævnaldrende. Overvej:
  • dit niveau og omfang af erfaring på området
  • din uddannelsesmæssige baggrund, herunder løbende uddannelse og forventede fremtidige uddannelse
  • din evne til at trække nye kunder, eller bruge dine kontakter / netværk
  • dit niveau af viden om din nye arbejdsgiver, sammen med viden om konkurrenter, og hvordan man kan drage fordel af denne viden til din nye arbejdsgiver skyld.
 4. 4
  Dernæst gøre din forskning. Du kan ikke forhandle uden de faktiske forhold. Desuden kan du aldrig antage din nye arbejdsgiver har dem alle ved hånden - De er ude udbetales ikke til at se ud for dine interesser! Når det bliver klart for dig, at du har fået jobbet, nu er det tid til at vide, hvad andre i din position tjener i branchen. Kombineret med din specifikke ekspertise og erfaring, bør dette give dig en fair og objektiv idé om, hvad er en god løn for din position og at vide, om tilbuddet er rimeligt, godt under eller awesome (det bliver formodes, at "awesome" er en forholdsvis sjælden reaktion på en løn tilbud!). Kig efter hårde fakta, der sikkerhedskopiere dine udtalelser. Nogle vigtige ting at gøre, er:
  • Tjek løn guider (mange eksisterer online, men spørg på det lokale bibliotek i tvivlstilfælde)
  • Tal med dine mentorer og tidligere chefer
  • Tal med kolleger til at se, om de kan påpege færdigheder, der virkelig skiller sig ud for dem i deres erfaringer og spørge, hvem har demonstreret disse færdigheder i fortiden
  • Tal med kunder, hvis relevant, og få deres feedback på din værdi
  • Kig ind i, hvad virksomheden har traditionelt betalt medarbejdere i din rolle.
  • Det anbefales, at du nå et rimeligt tal til at give som et forslag til din fremtidige arbejdsgiver. Det er sværere at sige nej til en bestemt, tankevækkende og fair tal end til en ukendt og eventuelt "fantasien sætter grænsen" anmodning.
 5. 5
  Praksis. Hvis du er den slags, der får den rystesyge når du beder om noget, og finde dette spørgsmål af lønnen forhandle endnu hårdere, end at deltage i selve interviewet, der vandt dig jobbet, og derefter bruge tid på at øve spørge. Stå foran spejlet og højt, giver din grund til at bede om mere, den foreslåede figur og din reaktion på eventuelle spørgsmål, herunder afvisning. Det er tid til at udvikle din "pitch", i frihed i dit eget rum.
  • Har en betroet ven være chef i den anden ende. Spørg din ven til at reagere med forskellige scenarier, så du kan øve hver én - "Ja, selvfølgelig vil vi øge din løn"-scenariet er "no way" scenarie "og" vi bliver nødt til at tænke over dette "scenario.
  • Må ikke over-komplicere det. Enkel er bedst, og svaret bør være positiv, uanset arbejdsgiveren siger.
 6. 6
  Begynde at forhandle. Kend de laveste løn, du vil acceptere, og det højeste beløb, du vil (se næste skridt for rimelige). Så altid starte med et tal højere end hvad du virkelig ønsker - det betyder at vide på forhånd, hvad din bundlinje er. Dette giver spillerum til at forhandle sig ned og nå et "kompromis". Hvis du er heldig, vil det være lige der, hvor du virkelig ønskede det.
  • Behandle dette som en forretning, fordi det er. Selvom personligt til dig, er det en upersonlig problem for virksomheden, der blot ønsker din bagdel på deres stol snarest muligt nu, for så god en pris, som de kan få dig. Det er en anden chance for at sælge dig selv til dem i comfort zone for at vide, du allerede har det job, samt en svag overhånd i at kunne anmode om en højere løn, før du accepterer jobbet.
  • For introvert, hipster eller genert slags, der føler en følelse af panik og intens modvilje ved tanken om at "sælge" sig selv, ikke at forveksle sælge din professionelle værd med din personlige værd. Din personlige værd, er ikke op til undersøgelse. Det er din professionelle værd, at du bliver nødt til at bruge lidt tid polering i en standard spiel. Behandl dette ligesom forretningstransaktionen det er, og holde alt professionel, og du er ikke at sælge ud ved at fremme, hvad der er værdifuldt om dig selv.
  • Erkend, at en høj procentdel af virksomhederne forventer genforhandling af løn tilbud, og sætte deres løn tilbyde lavere, end hvad de forventer du at acceptere, på formålet. Mens dette ikke vil holde for alle virksomheder (og være omhyggelig med statslige organisationer, hvor der er lønniveauer er udgivet og klar) men hvorfor acceptere det chancen for, at du er blevet tilbudt mindre baseret på denne rationale? Give det en go!
  • Indse, at dem, der spørger få hørt. Den pibende hjul er reel, nu og i enhver anden arbejdsplads transaktion.
 7. 7
  Vær realistisk og rimelig. Forvent ikke stjernerne, når du lige har fået månen. En højere løn er et godt mål, men et astronomisk man kantning på grådige eller en umulig løfte om at leve op til. Aldrig bede om et beløb over den øverste ende af din position på markedet værd, medmindre du har en særlig grund til at gøre det. Igen, dette handler om at gøre en grundig forskning, men det handler også om at bruge din intuition, almen viden og vide, hvordan at pitche det lige højre.
  • Accepter det faktum, at du har fået job som en vigtig del af din forhandlingsproces. Det er netop, hvad din fremtidige arbejdsgiver tænker konstant og skubber alt for langt kan skade din sag.
  • Accepter den virkelighed, at nogle virksomheder kun har råd til så meget før dit "unikke faktor" er ude af deres liga. Må huske på, at selv store, velhavende virksomheder har brug for at forblive rentable ved ikke oppustethed medarbejdernes løn til nogen latterlige omfang. Faktisk er mere uhyrlige lønpakker set af et flertal af borgerne nu som en usund udvikling i beskæftigelsen og det næste årti vil utvivlsomt se rimeligheden ved at blive et centralt element i lønnen beslutsomhed, selv for top direktører.
 8. 8
  Forvente, at din fremtidige arbejdsgiver ønsker tid til at overveje og måske bede om mere forhandling med dig. En mulighed er at åbne, men potentielt positive anmodning om tid til refleksion, efterfulgt af "lad os forhandle nogle flere." Din fremtidige arbejdsgiver må ikke opfylde alle dine anmodning (meget sandsynligt), men kan være villige til at gå på kompromis. Se disse reaktioner som gode tegn, og være klar til at forhandle, hvis nødvendigt.
  • Hvis du bliver bedt spørgsmål, besvare dem roligt og med tålmodighed, selvom du føler du bliver re-interviewet. Din kommende arbejdsgiver kan være sondering dig for flere detaljer til at hjælpe beslutningen. Nyd det!
  • Sommetider dit engagement i virksomheden kan testes. Forudsat du har gjort dit hjemmearbejde for både interviewet og denne anmodning, bør du bestå denne test med glans. Bare vær forsigtig med ikke at antyde, at dit engagement er rimeligt at din løn niveau - det er en temmelig delikat dans, så bare holde med beroligende hvor opsat du er til at være en del af en virksomhed, der anerkender dine evner og erfaring.
  • Hvis du har gjort din forskning og vurderede, at det er hensigtsmæssigt at gøre dette, kan du stille forslag om kompromis i løbet af en forhandling, der åbner op for muligheden for forskellige typer af belønning, såsom ekstra orlov, afspadsering til frivilligt, årsbonus eller bestande, et større kontor, kroer hjem, hvis du arbejder mellemstatlige, en personlig udvikling kursus, medlemskab af en klub, en parkeringsplads plads, etc. I mange tilfælde kan virksomheden have spillerum på ikke-monetære belønning, at de vil være glad for at tilføje til din pakke.
 9. 9
  Vær forberedt for "nej" som en anden mulighed. Vide på forhånd, hvordan du vil reagere, hvis svaret er "nej". Tilstræbe at være nådig, men også forsøge at tænke uden for pladsen. Erkend, at arbejdsgiveren kom til forhandlingsbordet i god tro.
  • Mind dig selv, at du ikke er din løn. Dette er ikke personligt - det er forretning.
  • Se det forrige trin til at hæve andre ikke-monetære muligheder i den kendsgerning, at et "nej".
  • Selv når det er et "nej", godt gjort for at forsøge. Du har netop bevist, at du kan stille spørgsmål og stå op for dig selv. Du kommer til at komme godt i dette job.
  • Sidst men ikke mindst, så husk at et "nej" kunne være en tilsløret "ikke nu, men vi kan ikke forklare, hvorfor til dig" - nemlig har de økonomiske tider ikke berettiger det i øjeblikket, men selskabet vil ikke at afsløre sin bundlinje til dig. Men hvis du holder dig med firmaet som tiderne opsving, er det muligt, at fremtidige lønstigninger kan gøre op for den oprindelige "nej".
 10. 10
  Afslut anmodningen på en positiv note, men det er blevet modtaget af din fremtidige arbejdsgiver. Uanset om du har været en succes (og i mange tilfælde kan du ikke vide så mange arbejdsgivere vil bede om tid til at overveje din anmodning), ende alt høfligt og uden tiggeri. En simpel "okay tak" til arbejdsgiverens svar er en god og neutral måde at reagere. Keep smiling - din venlige og nem at forhandle-med tilgang spørgsmål.
  • Må ikke Gush og takke dem for overvejer det med tonsvis af superlativer. Det lyder desperat.
  • Drej aldrig et "nej" i en modreaktion, som påpege du ved, at alle andre i det nye selskab er at få betalt dynger mere end dig, bla, bla. Dette er en invitation til at trække jobtilbud!
 11. 11
  Få tilbuddet skriftligt. Uanset hvad dit tilbud er, aldrig tage et job uden at hele pakken bliver underskrevet, på tryk. Gå tilbage du klog forhandler, dit nye job venter!

Tips

 • Overvej, hvad mere du har at tilbyde. Det faktum, at de har tilbudt dig jobbet klart betyder, at de vil have dig. Men hvis du har noget ekstra at indprente din professionelle værd på den fremtidige arbejdsgiver, nu er det tid til at hæve den. For eksempel, du måske er i stand til at bringe to nye kunder til virksomheden med dig. Eller måske du er villig til at tage på yderligere to klienter end jobbet specifikationerne kræver af dig. Må ikke komme ind at bruge disse løfter som bestikkelse, men gør det klart, at du har en speciel dynamik, som du bringer til virksomheden. Vær parat til at levere disse løfter alligevel, fordi du lige har afsløret, hvad du kan gøre for dem, og de vil overveje det en del af den pakke af ansætte dig. Med andre ord, tilbyde, hvad du planlægger allerede at bringe så medarbejder uanset resultatet af din løn forhandlinger, samtidig håber det virkelig viser din medarbejder din store værd.
 • Hvis du føler, du ikke bliver betalt dit værd, ikke ærgre sig. Mindst du har din fod i døren, og den eneste måde er op, løn inkluderet. Accepter, at du har arbejdet med god nåde og holde stræber efter at være den bedste. Der vil være nye muligheder for lønstigninger, forfremmelser, rejser osv., der vil komme i fremtiden, endsige den erfaring du nu blive der kan hjælpe dig til at nå dine mål.

Advarsler

 • Du kan kun forhandle i mellemrummet mellem "du er nødt jobbet" og "ja tak". Forsøg på at forhandle, når du har aftalt at tage jobbet er for sent.
 • Aldrig spille off et firma med en anden, især når man ikke rigtig har en anden mulighed for linet op (såsom at gå tilbage til din forfremmelse-less eksisterende job). Den, du forhandler med, kan tabe dig, hvis du spiller favoritter. Husk at sammenligne, ikke true eller prale af, at du har fået bedre muligheder andre steder.

Ting du behøver

 • Sammenligninger med jævnaldrende i din branche - lønsatser, samme niveau af arbejdet
 • En liste over dine faglige værd
 • Mirror (og ven måske) for at øve din anmodning